Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Český pravopis expres
Popis:

Publikace Český pravopis expres je určena nejen žákům 2. stupně ZŠ, studentům středních škol, jejich učitelům a rodičům, ale i široké veřejnosti. Každý z nás se občas dostává do situace, kdy si neví rady s nějakým obtížným pravopisným jevem. A právě tato kniha přináší shrnutí všech základních pravopisných pravidel, v nichž si každý může najít to své. Cvičebnice je rozdělena do 15 kapitol. Každá se věnuje vysvětlení určitého pravopisného jevu, uvedení příkladů a upozornění na některé zvláštnosti a záludnosti. Potom následuje množství různých cvičení, jejichž správné řešení si můžete ověřit v klíči, který se nachází na konci knihy.


Do publikace je vložena také část s názvem Pravopisná pravidla hrou, kterou tvoří celkem 14 úkolů vycházejících opět ze všech probíraných pravidel. Cvičebnice zahrnuje následující témata: - vyjmenovaná slova - psaní ú/ů - psaní různých souhláskových skupin - psaní bě/bje, vě/vje, pě, mě/mně - psaní předpon s-/se-, z-/ze-, vz- - psaní předložek s, se, z, ze - psaní velkých písmen - psaní i/y v koncovkách podstatných a přídavných jmen, zájmen, sloves - psaní čárky ve větách - psaní řeči přímé Publikace je vhodná také k přípravě na přijímací zkoušky.


 

Obal:
image
Cena: 199,- Kč

Učebnice > jazykověda, literární vědy

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Český pravopis expres

Vlasta Gazdíková

EAN: 9788026609902

1 hodnocení

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap