Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Čítanka 4 NOVĚ vhodná pro žáky SVP
Popis:
Představujeme vám novou řadu čítanek pro 1. stupeň vhodnou i pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami.K novým čítankám (formátu B5) se postupně vydávají jejich rozšířené verze - čítanky vhodné i pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami (formátu A4).Všem žákům pomáhají zlepšovat jejich čtenářskou dovednost i obratnost ve vyjadřování a žákům se SVP usnadňují jejich inkluzi v běžné třídě.Rozšířené verze čítanek mají mnohostranné využití a práci s nimi doporučujeme:o všem žákům pro rozvíjení jejich čtenářských dovednostío žákům se SVP pro usnadnění jejich inkluze v běžné tříděo vyučujícím, kteří mají ve své třídě žáky se speciálními vzdělávacími potřebamio školním speciálním pedagogům, kteří pro reedukaci poruch využívají disponibilní hodiny, kroužky nebo individuální péčio rodičům a učitelům, kteří chtějí s dětmi stimulačně pracovat V podbarvených pruzích po stranách a v dolní části stránek rozšířených verzí čítanek najdete úkoly, které je možné využívat pro nápravu některých individuálních specifických obtíží. Zaměřují se zejména na:o rozvoj čtenářských dovednostío zlepšení verbálního projevu a obratnosti ve vyjadřovánío zpevnění percepce sluchové (zpevnění analýzy a syntézy; rytmizace)o zpevnění percepce zrakové a procvičování očních pohybůo jistotu v pravolevé orientaci a v prostorové orientacio rozšíření znalostío posílení logického myšlení a paměti V některých textech naznačují správné slabikování slov tučně zvýrazněné slabiky.NNS473
Obal:
image
Cena: 179,- Kč

Učebnice > základní školy > český jazyk

Cena v e-shopu179,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Čítanka 4 NOVĚ vhodná pro žáky SVP

neuveden

EAN: 9788072898664

Cena v e-shopu179,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap