Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Čtení nás baví (čtenářské dovednosti)
Popis:


Pracovní sešit Čtení nás baví je moderní výukový materiál plný zajímavých úkolů a obrázků, zpracovaný podle nejnovějších trendů a v souladu s RVP ZV. Velký důraz je kladen na rozvoj čtenářské gramotnosti žáků.



Pracovní sešit doplňuje Čítanku pro 2. ročník z edice Čtení s porozuměním, ale může být používán i k jiným čítankám nebo samostatně bez čítanek.




  • Úkoly a další činnosti vycházejí z literárních ukázek, které najdete přímo v pracovním sešitu.


  • Pracovní sešit je vhodný pro všechny žáky, včetně dětí s SPU, nebo naopak i pro děti mimořádně nadané. Najdete zde jednoduchá složitější cvičení.


  • Sudá strana (žlutá barva) je vždy věnována další práci s ukázkami, které děti znají z Čítanky 2 (edice Čtení s porozuměním). Zde jsou úkoly voleny tak, aby je zvládli i žáci s SPU a mohli tak zažít úspěch. Lichá strana (modrá barva) obsahuje nové ukázky z knih zahrnutých v čítance nebo ukázky z další dětské literatury. K nim jsou připraveny rozvíjející složitější úkoly.


  • Cvičení v PS jsou tedy různě obtížná a mají různou didaktickou funkci. Najdete zde například úkoly zaměřené na formální stránku textu, které opakovaným čtením vedou ke zdokonalení techniky čtení, např. vyhledávání slov a slovních spojení, vyhledávání rýmů nebo přiřazování vhodného obrázku.


  • Důležitá jsou cvičení zaměřená na ověření porozumění textu, dále pak cvičení na rozvoj vlastní tvořivosti samostatného myšlení.


  • Cvičení jsou pestrá hravá, učí žáky pracovat s textem, rozvíjejí jejich myšlení a obohacují slovní zásobu.



Cílem publikace je podněcovat u žáků zájem o čtení literaturu a rozvíjet jejich čtenářskou gramotnost.

Počet stran:
64
Nakladatelství:
Nakladatelství Nová škola Brno
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 99,- Kč

Učebnice > základní školy > český jazyk

Cena v e-shopu99,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Čtení nás baví (čtenářské dovednosti)

Podnázev: Pracovní sešit pro 2. ročník k rozvoji čtenářských dovedností

Lenka Andrýsková

EAN: 9788088285434

Cena v e-shopu99,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Nakladatelství Nová škola Brno

Stran: 64

ISBN: 978-80-88285-43-4

Rozměry (mm): 300 × 210 × 5

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap