Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
DAŇOVÉ TEORIE S PRAKTICKOU APLIKACÍ 2. VYDÁNÍ
Popis:
Druhé vydání úspěšné publikace přináší některá nová témata, popř. rozšíření již dříve zpracovaných témat, a to s ohledem na současné reálie České republiky.

Mají vysoce příjmové skupiny obyvatel platit větší procento daně ze svých příjmů než méně majetní lidé ? Je tzv. rovná daň opravdu "rovná" ? Napomáhají "ekologické daně" skutečně ochraně životního prostředí ? Nejen na tyto otázky nalezne čtenář v předkládané publikaci odpověď.

V úvodních kapitolách jsou vysvětleny základní pojmy, úloha daní v ekonomice, vývoj daní a daňových teorií a třídění daní podle různých hledisek. Tato část je zakončena daňovými principy, na jejichž základech by měl být vystaven každý daňový systém. Následuje analýza daňového zatížení, problematika vlivu daní na trh práce a na výrobce, popis nadměrného daňového břemene a celková daňová incidence, tj. otázky, které tvoří jádro daňové teorie. Další kapitoly obsahují teoretické základy jednotlivých druhů daní a přístupy k jejich konstrukci. Pozornost je věnována rovněž mezinárodním aspektům zdaňování a problematice daňových úniků. Zcela nově je zařazen stručný výkladový slovník pojmů z daňové teorie.
Počet stran:
302
Nakladatelství:
C.H.BECK
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 570,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > podnikání a management > management, ekonomie, personalistika

Cena v e-shopu570,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

DAŇOVÉ TEORIE S PRAKTICKOU APLIKACÍ 2. VYDÁNÍ

Podnázev: S praktickou aplikací

Jan Široký

EAN: 9788074000058

Cena v e-shopu570,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: C.H.BECK

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 302

ISBN: 978-80-7400-005-8

Rozměry (mm): 250 × 170 × 20

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap