Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Dedičkin sľub
Popis:
Prvá časť očarujúcej regentskej trilógie Tajomstvá vresovísk z pera uznávanej americkej spisovateľky Sarah E. Laddovej zavedie čitateľa na malebný anglický vidiek na začiatku devätnásteho storočia.Dedička panstva Winterwood Amelia Barrettová sa ocitla v nezávideniahodnej situácii. Aby získala rozprávkový majetok, ktorý jej právom patrí, musí sa vydať, skôr než dovŕši dvadsiaty štvrtý rok. Navyše sľúbila umierajúcej priateľke, že sa postará o jej malú dcérku Lucy, a tento sľub je rozhodnutá stoj čo stoj dodržať. Jej snúbenec Edward Littleton však nechce o dieťati ani počuť...A tak keď po Lucy príde jej otec, námorný kapitán Graham Sterling, Amelia vymyslí nevídaný plán: zruší zasnúbenie s Littletonom a prehovorí kapitána, aby si ju bez otáľania vzal za ženu. Keď sa už-už zdá, že je všetko na najlepšej ceste, stane sa niečo nečakané a Amelia s Grahamom musia čeliť najťažšej skúške, akú im kedy osud pripravil. Od toho, ako sa s ňou popasujú, závisia životy nielen ich dvoch...
Obal:
image
Cena: 389,- Kč

Cizojazyčná literatura > Slovenština

Cena v e-shopu389,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Dedičkin sľub

Ladd Sarah E.

EAN: 9788022023702

Cena v e-shopu389,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap