Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Falešné dějiny 101 událostí, které se nikdy nestaly
Popis:

Fake historie, to jsou falešné zprávy o minulosti. Navrhoval Hugo Boss nacistické uniformy? Mysleli si středověcí lidé, že svět je plochý? Ustřelil Napoleon nos Sfinze? Odpověď na všechny tyto otázky zní nikoli. Od slavného citátu "Když nemají na chleba, nechte je jíst koláče" - mylně připisovaného Marii Antoinettě - až po domnělé rohy, které zdobily vikingské přilby, falešná historie stále utváří příběh, který vyprávíme o tom, kdo jsme a jak jsme se sem dostali. Vzhledem k tomu, že ve zprávách a na sociálních sítích kolují zfalšované fotografie, obrázky vytvořené umělou inteligencí a nepravdivá tvrzení o minulosti, zdá se, že oddělit fakta od fikce je těžší než kdykoli předtím. Autorka Jo Hedwig Teeuwisseová, známá jako "Lovkyně falešné historie", se vydala na misi, aby objevovala falešnou historii a pro nás ostatní rozkrývala pravdu o minulosti.

Obal:
image
Cena: 449,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > dějiny a fakta > encyklopedie, kroniky, přehledy

Cena v e-shopu449,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Falešné dějiny 101 událostí, které se nikdy nestaly

Jo Hedwig Teeuwisseová

EAN: 9788024296975

Cena v e-shopu449,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap