Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Goon 5 - Zvrhlé choutky
Popis:

Zombie, cikáni a navíc i armáda krvežíznivých zrůd zalehnou na matrace a vytáhnou proti Goonovi.Zásadní obrat v boji proti nemrtvým hordám z Lonely Street způsobí Goonův spojenec Krkavec, když zjistí pravé jméno pátera Monstera, kterého začínají dohánět zločiny z minulosti a nemůže už nadále získávat čerstvé mrtvoly z místního hřbitova. Je proto nucen vytvořit si zcela nový druh přisluhovačů - takový, který bude nad Goonovy síly. Páter pak využije bitvu soupeřících mafiánských rodin, aby zakryl pohyb svých nových služebníků po Goonově území. Ve městě tak od doků až po Lonely Street vypukne otevřená válka.Goon musí být ještě nemilosrdnější než kdy jindy, aby zarazil nepřátelům jejich zvrhlé choutky.

Obal:
image
Cena: 599,- Kč

Beletrie pro dospělé > komiksy pro dospělé

Cena v e-shopu599,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Goon 5 - Zvrhlé choutky

Eric Powel

EAN: 9788088152026

Cena v e-shopu599,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap