Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Gulliver´s Travel in Lilliput/Macmillan Readers Starter Level
Popis:
Knihy v pokročilosti Starter můžete číst, i když se učíte anglicky pouze několik měsíců. Všechny knihy mají plnobarevné celostránkové ilustrace. K porozumění vám postačí slovní zásoba 300 slov. Knihy mají 16 stran. věk 10 - 14 Když Gulliverova loď Antelope ztroskotá, je nucen plavat do podivné, miniaturní země Liliputánů a stává se jejich vězněm. Pokud chce uniknout, musí se s Liliputány spřátelit a naučit se jejich jazyk... Popis: When Gulliver´s ship, The Antelope, sinks in the Far East, he is forced to swim to the strange, miniature land of Lilliput, where he is held a prisoner! In order to escape, Gulliver must befriend and learn the language of the tiny people of Lilliput.Macmillan Readers Starter úroveň A1 podle Společného evropského referenčního rámceKnihy v této pokročilosti můžete číst, ikdyž se učíte anglicky pouze několik měsíců. Všechny knihy mají audio CD a plnobarevné celostránkové ilustrace. K porozumění vám postačí slovní zásoba 300 slov. Knihy mají 16 stran a jsou na hřbetu značeny fialovou barvou.Zdarma si ke všem knihám můžete stáhnout pracovní list se cvičeními a klíčem. Najdete ho na našich anglických stránkách www.macmillanenglish.com/readers. Na nich nejdříve vyberte pokročilost a pak klikněte na požadovaný titul, hledané odkazy naleznete vlevo od názvu titulu.Angličtina použitá v popisu knihy nevyjadřuje pokročilost. Seznam gramatiky a popis obtížnosti textu najdete v tabulce.
Obal:
image
Cena: 120,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Cena v e-shopu120,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Gulliver´s Travel in Lilliput/Macmillan Readers Starter Level

Swift Jonathan

EAN: 9780230026766

Cena v e-shopu120,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap