Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Hleď kupředu
Popis:


Pokud jste na tom stejně jako většina lidí, toužíte po smysluplném a hodnotném životě a přejete si být šťastní a spokojení. Přitom se ovšem zdá, že všechny dramatické události a nároky, kterým jsme nuceni čelit, stojí naším snům v cestě. Nevíme, jak máme svůj život posunout dopředu a nepřešlapovat na místě. Zkrátka potřebujeme plán, abychom za pět, deset nebo patnáct let byli tam, kde chceme být. Cítíme, že bychom toho mohli dosáhnout mnohem víc, ale jakoby nám dny protékaly mezi prsty a my s tím nemohli nic dělat. Tak by to být ale nemělo. A ani nemusí.



Autor bestsellerů Michael Hyatt a kouč Daniel Harkavy si tímto příběhem prošli také. Dokázali ale změnit jeho konec. Jejich kniha Hleď kupředu vám pomůže dokázat to samé. Autoři v tomto podrobném životním průvodci předkládají jednoduché, ale ověřené způsoby, jak nalézt správný směr, vytvořit si životní plán a vytyčit si cestu, která vás k němu dovede. Celý tento proces můžete navíc absolvovat v jediném dni.



Představte si, že přeměnou za pouhých dvacet čtyři hodin získáte život, po kterém skutečně toužíte. Je to možné a kniha Hleď kupředu vám ukáže, jak na to.

Počet stran:
200
Nakladatelství:
Omega
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 249,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > psychologie > rozvoj osobnosti, sebepoznání

Cena v e-shopu249,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Hleď kupředu

Podnázev: Osvědčený plán, jak se přestat flákat a žít svůj vysněný život

Michael Hyatt; Daniel Harkavy

EAN: 9788073905736

Cena v e-shopu249,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Omega

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 200

ISBN: 978-80-7390-573-6

Rozměry (mm): 205 × 140 × 25

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap