Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Jak žít a přežít manželství
Popis:

"Žena si bere muže s úsměvnou představou, že ho změní, a on ji s pošetilou myšlenkou, že bude stejná.""Mluvil jsem o manželství s více než stovkou tisíc lidí různých kultur, dostávám tisíce dopisů. Nemám naprosto žádné iluze o obtížích, které člověk v manželství zažívá. Odložme tedy masky. Jediné, co pomáhá dělat kroky kupředu, je upřímnost a vědomí, že nejste jediní na světě, kdo je v podobné situaci. To, čím procházíte, prožili i jiní, a některým z nich se podařilo znovu najít lásku, kterou považovali za navždy ztracenou. Zaměříme se společně na deset konkrétních cílů. Pokud vaše manželství funguje dobře, posílí ho to; pokud procházíte obdobím krize, mohou ve vašem manželství nastarovat potřebný obrat k lepšímu. Obojí je důležité, prvně jmenované je však podle mého názoru spíše z kategorie výjimečných úkazů."(z autorova úvodu)Rob Parsons pochází z Anglie. Původním povoláním je právník, ale ve Velké Británii je znám především jako zakladatel organizace Care for Family (1988), jejíchž služeb využily již tisíce lidí. Množství posluchačů se účastní jeho populárních seminářů na rodinná témata. Za svou službu rodinám byl vyznamenán britskou královnou. Česky vyšly jeho knihy: Milovat proti všem předpokladům, K jádru věci (nakl. Návrat domů), Deest tipů pro rodinu (KNA), Deset tipů pro táty (KNA) a Supermatce řekni sbohem (KNA).

Počet stran:
84
Nakladatelství:
Karmelitánské nakladatelství
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 149,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > sex a partnerské vztahy > partnerské vztahy

Cena v e-shopu149,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jak žít a přežít manželství

Rob Parsons

EAN: 9788071957768

Cena v e-shopu149,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Část edice: Familia

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Karmelitánské nakladatelství

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 84

ISBN: 978-80-7195-776-8

Rozměry (mm): 197 × 139 × 7

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap