Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Kult
Popis:
Štyridsaťročná Evie sa v spomienkach vracia do severnej Kalifornie 60. rokov 20. storočia, do éry hippies, uvoľnenej morálky a zrodu rozličných kultov či siekt. Na začiatku leta sa osamelá, zádumčivá tínedžerka Evie Boydová spriatelí v parku so skupinou dievčat a ihneď ju zaujme ich sloboda, ležérne oblečenie aj zvláštna aura. Evie z nich najviac priťahuje dievča menom Suzanne. Práve tá ju privedie do "rodiny" na ranči, kde žijú ďalšie tínedžerky spolu s charizmatickým vodcom skupiny Russellom. Evie ich život očarí, konečne má šancu niekam sa zaradiť, všetci jej venujú pozornosť. Russell má všetko, čo má mať vodca sekty: je očarujúci, vie to s dievčatami a v časoch komplikovaného hľadania samých seba im ponúka spôsob života oslobodený od záväzkov a spoločenského úzu - neviazaný pohlavný styk, deti narodené z týchto dobrodružstiev sa vychovávajú spoločne. Russell všetkých učí, že peniaze sú kliatbou systému. Ich patrónom je hollywoodska figúrka Mitch a ten, podobne ako Russell, tiež dievčatá len zneužíva. Komunita žije na spustnutom ranči uprostred hôr. Evie však pripadá exotický a fascinujúci - je to miesto, kde má pocit slobody a nádej, že ju medzi seba prijmú. Jej nekritický obdiv k Suzanne sa stupňuje a Evie si vôbec neuvedomuje, že sa schyľuje k nepredstaviteľnému násiliu.
Obal:
image
Cena: 29,- Kč

Cizojazyčná literatura

Cena v e-shopu29,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Kult

Cline Emma

EAN: 9788055150468

Cena v e-shopu29,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap