Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Líheň podnikatelských nápadů
Popis:

Věřili byste tomu, že každý může podnikat a přitom může být svobodný a šťastný? Tato knížka je plná takových příběhů. Obyčejní lidé, obyčejné osudy a neobyčejné nápady, jak rozjet svoje malé podnikání a jít zázrakům naproti. Knížka je volným pokračováním prvního dílu První kroky v podnikání: Jak si Maruška otevřela obchod s jahodami a dozvíte se v ní: • jak najít motivaci a inspiraci pro změnu, • jak využít svých zkušeností a silných stránek pro nalezení vhodného podnikání, • jak si udělat jasno v podnikatelském záměru a na nic nezapomenout, • co to je obchodní model a jak vnáší do podnikání logiku, • jak rozvíjet i rozjeté podnikání pomocí nových služeb a neusínat na vavřínech, • jak z každé překážky udělat příležitost a zažívat radost z práce každý den. Martina Václavíková, MBA - vystudovala strategické řízení a do roku 2010 působila na manažerských pozicích. Od dubna 2010 se osamostatnila a pracuje jako nezávislý poradce pro strategické řízení a rozvoj podnikání, mentor a kouč. Pořádá přednášky a workshopy pro manažery i začínající podnikatele, spolupracuje s hospodářskými komorami, centry pro začínající podnikatele a poskytuje individuální konzultace ve Zlíně, kde sídlí. Více o jejích službách a profilu naleznete na www.vaclavikova.com.

Obal:
image
Cena: 169,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > podnikání a management

Cena v e-shopu169,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Líheň podnikatelských nápadů

Martina Václavíková

EAN: 9788026503200

Cena v e-shopu169,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap