Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Lovci vran - CDmp3 (Čte Martin Písařík)
Popis:
Fascinující historická detektivka ukazuje obraz americké metropole poloviny 19. století.Píše se počátek roku 1846 a Timothy Wilde je posilou nově vzniklého newyorského policejního sboru, kde se specializuje na řešení zdánlivě nevysvětlitelných případů. Jednoho dne k němu vtrhne půvabná míšenka Lucy a prosí o pomoc. Lovci uprchlých otroků si podle ní přivydělávají únosem svobodných občanů, kteří jsou poté odvlečeni na Jih a tam znovu zotročeni. Lucy se obává, že právě takový osud potkal i její nejbližší rodinu. Vyšetřovatelovy kroky opět zkříží jeho úhlavní nepřítelkyně - bordelmamá Silkie Marchová, která má evidentně prsty ve všech zločinných čachrech, k nimž v Timothyho okrsku dojde. Politická lobby mu ovšem zatím brání ji přes ně klepnout. Zábavný rozměr příběhu dodávají i neustálé hrdinovy konfrontace s extrovertním bratrem Valentinem, který jej při svých eskapádách válcuje charismatem i ironickými hláškami. Interpret: Martin Písaříkdélka nahrávky 12 hodin 18 minut
Obal:
image
Cena: 299,- Kč

CD, Audioknihy, LP > Mluvené slovo pro dospělé

Cena v e-shopu299,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Lovci vran - CDmp3 (Čte Martin Písařík)

Fayeová Lyndsay

EAN: 8594169480909

Cena v e-shopu299,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap