Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
MATEMATIKA V PRÍKLADOCH
Popis:
Najnovšia zbierka štandardných i neštandardných úloh z matematiky na precvičenie a zopakovanie učiva základnej školy, ako aj na prípravu na prijímacie skúšky na stredné školy. Je vypracovaná v súlade so zmenami vyplývajúcimi z poslednej reformy vzdelávania u nás.



Zbierka je rozčlenená podľa obsahu učiva matematiky v ZŠ do tematických celkov.
Obsahuje viac ako 1 100 príkladov. Nájdete v nej veľa slovných úloh, úlohy na percentá, kombinatoriku, štatistiku, pravdepodobnosť, ale aj príklady zamerané na učivo o trojuholníkoch, štvoruholníkoch, povrchoch a objemoch telies. Sú tu tiež úlohy z environmentálnej výchovy, ako aj príklady súvisiace s inými vyučovacími predmetmi. Jednotlivé tematické celky obsahujú vždy najprv štandardné a potom problémové úlohy. Tieto sú uvedené hlavne preto, lebo podobné úlohy sa vyskytujú aj v testoch na prijímacích skúškach na stredné školy.

Vzhľadom na veľký počet jednoduchých, náročnejších či problémových úloh zameraných na učivo matematiky celej ZŠ, na ktorých je možné overiť, ako žiak dokáže riešiť reálne situácie, prípadne uplatňovať myslenie a tvorivosť, odporúčame používať zbierku od 7. ročníka ZŠ. Za textom každého príkladu je uvedený výsledok. Riešenia niektorých náročnejších príkladov, označené hviezdičkou (*), sú v poslednej kapitole zbierky.

Na konci publikácie nájdete dva didaktické testy. Sú podobné ako testy na prijímacie skúšky na stredné školy. Obsahujú úlohy s voľbou odpovedí aj úlohy, v ktorých je potrebné nájsť ich riešenie.

Táto premyslene zostavená zbierka bude nenahraditeľným pomocníkom všetkým žiakom 2. stupňa základných škôl pri opakovaní učiva matematiky, ako aj pri príprave na prijímacie skúšky na stredné školy.

Počet stran:
256
Nakladatelství:
Slovenské pedagogické nakladateľstvo
Jazyk:
SK
Obal:
image
Cena: 295,- Kč

Učebnice > základní školy > matematika, fyzika, chemie, informatika

Cena v e-shopu295,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

MATEMATIKA V PRÍKLADOCH

Kolektív autorov

EAN: 9788010009886

Cena v e-shopu295,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Slovensko

Nakladatelství: Slovenské pedagogické nakladateľstvo

Vazba: Brožovaná bez přebalu matná

Stran: 256

ISBN: 978-80-10-00988-6

Rozměry (mm): 210 × 148 × 15

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap