Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Nebojte se němčiny: Komplet učebnice + příručka učitele
Popis:

Shrnutí:

Poruchy učení u žáků ZŠ jsou stále rozšířenější. Nebojte seněmčiny je doplňkový materiál určený k přímému vpisování bezpoužití zvláštního sešitu.

Popis:

Učebnice je určena jako doplňkový materiál provýuku němčiny dětí se specifickými vývojovými poruchami učení na 1.stupni základních škol. Nejedná se o standardní učebnici, podlekteré by se na 1. stupni soustavně vyučovalo, aleo pracovní listy, zaměřené zejména na nejčastější chyby a problémyžáků, plynoucí z jejich poruch učení.

Autorka zde promítla svou bohatou zkušenost s dětmi postiženýminejrůznějšími poruchami a zařazenými buď ve specializovanýchtřídách nebo integrovanými ve třídách běžných. Přepokládá se tvůrčípráce učitelů s danými cvičeními, protože se obvykle ve školáchnesetkávají s dětmi s izolovanou poruchou, ale ve většině případůse jedná o vady kombinované s různým stupněm postižení v různýchoblastech.

Cílem je náprava těchto vad v samém počátkuprocesu výuky německého jazyka, s možností postupného přechodutakto postižených žáků na běžný režim vyučování.

Struktura knihy: 200 pracovních listů formátuA4 s veselými ilustracemi Jiřího Tyllera

Cvičení na pracovních listech nejsou řazena podleobtížnosti, kapitoly jsou uspořádány podle tematickýchcelků počínaje vyvozením slov z obrázků, přes čtení písmen,slabiky, slova, dvojice slov, slovosled až po tvoření vět,jednoduchý dopis či krátkou pohádku.

Pracovní listy jsou určeny k přímému vpisováníbez použití zvláštního sešitu.

Příručka učitele

  • přináší podrobný návod k jednotlivým kapitolámv učebnici
  • tipy pro práci s cvičeními
  • klíč ke všem úkolům
Obal:
image
Cena: 399,- Kč

Učebnice > jazykové > němčina

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Nebojte se němčiny: Komplet učebnice + příručka učitele

Kastlová Zdeňka

EAN: 8594022788951

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap