Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Osobní a rodinné finance
Popis:

Každý máme své peníze a velmi často přemýšlíme jak to udělat aby jich bylo víc, co za ně koupit nebo kam je bezpečně uložit. Zvláště v posledních letech narůstá potřeba lépe a kvalifikovaněji spravovat svůj majetek a řídit svá aktiva v průběhu života tak, abychom byli my a naše rodiny na stáří zabezpečeni. Každá fáze životního cyklu přináší jiné požadavky a jiné potřeby, někdy váháme se svým rozhodnutím jak a kam nejlépe investovat, abychom předešli finanční tísni. Lákavé nabídky médií a bank nebývají vždy nejlepším doporučením právě vzhledem k naší konkrétní finanční situaci. Jako poučeného rádce pro odbornou i laickou veřejnost proto nakladatelství Professional Publishing vydává knihu Ing. Luboše Smrčky, CSc., "OSOBNÍ A RODINNÉ FINANCE (Svět rodinných financí - jak spořit a rozmnožovat majetek)". Autor se v knize věnuje širokému spektru situací, do nichž se jedinec nebo rodina dostanou a nevědí, jakou cestu zvolit aby to byla ta nejlepší. Jednotlivé kapitoly vedou čtenáře od základů (Smysl a povaha osobního vlastnictví; Hlavní nepřátelé bohatství: inflace, rizika a likvidita; Finanční, kapitálové a peněžní trhy) přes jednotlivé oblasti nakládání s finančními prostředky (Spoření; Zadlužení rodin, půjčky; Investice, jejich formy, výhody a nevýhody; Bydlení - náklad nebo investice?) až po kapitolu Hraní a sázení jako forma investice a závěrečné kapitoly Daně; Pojištění; Exekuce a Bankrot. Dvě poslední kapitoly jsou velmi cenné, neboť poskytují rady jak se těmto situacím vyhnout či jak jim předcházet. Odborně velmi hodnotná kniha, napsaná srozumitelnou a přátelskou formou a doprovázená řadou případových studií je určena nejen studentům, ale každému, kdo se chce poučit o tom, že peníze je možné investovat lépe než dosud.

Obal:
image
Cena: 321,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > podnikání a management > management, ekonomie, personalistika

Cena v e-shopu321,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Osobní a rodinné finance

Luboš Smrčka

EAN: 9788086946412

Cena v e-shopu321,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap