Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Pozapomenuté osobnosti české literatury
Popis:
Česká literatura je velice bohatou na mnoho dobrých autorů a děl, avšak ne všichni, kteří stáli na vrcholu úspěchu a byli ve své době obdivováni, jsou dnešnímu čtenáři známi. Přitom nehovoříme jen tak o nějakých autorech, ale třeba i o autoru prvního českého sociálního románu Gustavu Pflegrovi, humoristovi Bedřichu Moserovi, který dokázal přebrat Borovskému Šotka, anebo o Bohumilu Baušem, který dal naší literatuře jeden z nejlépe sestavených a umělecky hodnotných Herbářů, jaké kdy u nás vyšly. Kromě nich se však také zapomnělo na mnoho významných tiskařů, nakladatelů a knihkupců, na jejichž obchodních tradicích a strategiích stavíme dodnes. Kniha Pozapomenuté osobnosti české literatury přináší celkem třicet životopisných medailonů spisovatelů, tiskařů, nakladatelů a knihkupců, na které se pozapomnělo, ale kteří často obětovali naší literatuře celý život, někdy doslovně. Publikace je doplněna jak četnou fotografickou přílohou, tak také textovými ukázkami děl několika uvedených autorů.
Obal:
image
Cena: 249,- Kč

Beletrie pro dospělé > biografie, životopisy, paměti

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Pozapomenuté osobnosti české literatury

Hejna Tomáš

EAN: 9788073763749

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap