Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Praktický průvodce veřejnou podporou
Popis:
Kniha se zaměřuje na aktuální problematiku práva EU, kterou je regulace veřejné podpory. Její zaměření ocení všichni, kdo se účastní procesu poskytování veřejných prostředků, zejména pak úředníci veřejné správy, žadatelé o financování z veřejných rozpočtů a nejrůznějších fondů, podnikatelé, advokáti, poradci a další subjekty. Čtenáři se po přečtení publikace dozvědí, jak kompetentní instituce EU vymezují pojem "veřejná podpora", jaké jsou její nejčastější formy včetně opatření, která veřejnou podporu nezakládají. Výklad je demonstrován na konkrétních příkladech a rozhodnutích orgánů EU, včetně praktických zkušeností autora. Kniha je vhodnou praktickou pomůckou jak pro osoby, které s problematikou veřejné podpory již mají zkušenosti, tak i pro začátečníky, kteří se s tímto problémem doposud nesetkali. Po přijetí nových právních předpisů v oblasti veřejné podpory, ke kterému má dojít během roku 2013, autor předpokládá zpracování dalších dvou knih zaměřených zejména na řízení před Evropskou komisí a na jednotlivé oblasti, v nichž se veřejná podpora nejčastěji aplikuje (např. veřejné financování kultury a infrastruktury, privatizace, služby obecného hospodářského významu apod.).
Obal:
image
Cena: 167,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > politika

Cena v e-shopu167,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Praktický průvodce veřejnou podporou

Kincl Michael

EAN: 9788072731688

Cena v e-shopu167,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap