Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Prostá pravda - Duchovní průvodce po životě, smrti, lásce a milování
Popis:

Ve své nové knize David Deida předkládá celou řadu dovedností a postřehů jak objevit vaše skutečné poslání, jak v sobě probudit vášeň a lásku a také jak se je naučit rozdávat. Ukáže vám třeba, jak se otevřít úplnosti přítomného okamžiku nebo jak se orientovat v divoké krajině intimního vztahu. Osvojíte si i umění sexuální vzájemnosti a dozvíte se, jak nakládat s hněvem, žárlivostí, strachem a žádostivostí, tedy s emocemi, které nás někdy na duchovní cestě mohou brzdit. Probuďte svou mysl, tělo i srdce a ponořte se do posvátného bytí.


Časopis Spirituality & Health vyhlásil v roce 2006 knihu Prostá pravda jednou z nejlepších duchovních knih roku 2005 v kategorii osobního růstu.
“Je toho ve vás víc, než by se mohlo zdát, a sami to dobře víte. Dokážete milovat hlouběji, než vám vztahy umožňují. Jste mnohem schopnější, než nasvědčuje vaše zaměstnání. V hloubi své bytosti jste nekoneční, tvořiví, neomezení...”


 

Počet stran:
208
Nakladatelství:
Synergie
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 299,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > duchovní literatura > duchovní nauky, životní harmonie

Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Prostá pravda - Duchovní průvodce po životě, smrti, lásce a milování

Podnázev: Duchovní průvodce po životě, smrti, lásce a milování

David Deida

EAN: 9788073703417

Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Synergie

Vazba: Pevná s přebalem matná

Stran: 208

ISBN: 978-80-7370-341-7

Rozměry (mm): 212 × 146 × 23

Recenze

30.1.2015 11:15Renata

 Prostá pravda je kniha, ke které jsem přistupovala s velkou úctou. Jako čtenářka jsem získala pocit, že autor se v ní snažil shrnout své bádání a že mu ještě třeba nebylo tolik jasné, že po této knize přijde ještě bezpočet dalších, že prostě bude úspěšný. Miluju jeho knihy, protože i když jsou to témata, která se neustále opakují, stále na své poznatky nabaluje další. Rozvíjí, bádá,nepotřebuje vedení, ale sám ze své zkušenosti a ze své moudré duše dochází k velmi logickým i k srdci citlivým závěrům. A k Prosté pravdě mohu říci pouze jediné, je to kniha tak prostá, až je geniální!

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap