Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Revoluční telomeráza
Popis:

Díky vědeckým poznatkům máme v současné době lepší znalosti o stárnutí a o tom, jak mu zabránit a předcházet, než kdykoliv předtím.


Odhalte podstatu lidského stárnutí
V posledních letech se naše chápání podstaty stárnutí výrazně zlepšilo a dramatické prodloužení života se posunulo ze sféry sci-fi do reálných možností. Dr. Michael Fossel působil po desetiletí v čele výzkumu stárnutí a na základě svých poznatků sepsal tuto publikaci o lidském stárnutí. Čtenáři v ní poskytuje překvapivý náhled do podstaty stárnutí.


Zvraťte buněčné stárnutí pomocí fenoménu zvaného telomeráza
Vědci se shodují na nové teorii, podle níž je lidské stárnutí následkem buněčného stárnutí. Pokaždé, když se buňka dělí, se její telomery (konečky chromozomů) zkracují. S každým zkrácením telomer klesá schopnost buňky obnovovat své molekuly. Stárne. Lidské stárnutí je tedy výsledkem stárnutí bilionů tělesných buněk. Avšak některé naše buňky nestárnou. Pohlavní a kmenové buňky se množí neomezeně dlouho, nestárnou, protože produkují telomerázy. Telomerázy obnovují, tedy znovu prodlužují telomery, které udržují tyto buňky mladé. Tato převratná kniha popisuje, jak budeme brzy schopni telomerázu využívat jako účinný terapeutický prostředek s potenciálem výrazně prodloužit dobu života, a dokonce zvrátit lidské stárnutí.


 

Počet stran:
232
Nakladatelství:
ANAG
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 309,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > zdraví > prevence a léčení nemocí

Cena v e-shopu309,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Revoluční telomeráza

Podnázev: Enzym, který třímá klíč k lidskému stárnutí a brzy nás dovede k delšímu a zdrav.

Michael Fossel

EAN: 9788075541703

Cena v e-shopu309,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: ANAG

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 232

ISBN: 978-80-7554-170-3

Rozměry (mm): 234 × 153 × 14

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap