Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Strach - Trump v Bílém domě
Popis:

"INSIDE STORY" PREZIDENTA TRUMPA, JAK JI UMÍ VYPRÁVĚT POUZE BOB WOODWARD


STRACH je nejintimnějším portrétem úřadujícího prezidenta, jaký byl kdy publikován během prezidentových prvních roků ve funkci.


"Přes všechny téměř každodenní zprávy o chaosu a neshodách v Bílém domě neměla veřejnost tušení, jak špatná interní situace doopravdy je. Trump se choval rozporuplně a nevypočitatelně, zřídkakdy se dokázal soustředit. Pokud ho něco ročílilo, když měl špatnou náladu, klidně dokázal o obchodní smlouvě KORUS prohlásit, "Dnes odstupujeme."


Nyní však zde byl dopis, datovaný 5. září 2017, potencionální rozbuška ohrožující národní bezpečnost. Cohn se obával, že pokud Trump dopis uvidí, bez váhání ho podepíše. Cohn sebral koncept dopisu z pracovního stolu. Uložil ho do modré složky s označením "KEEP". "Ukradl jsem ho z jeho stolu," svěřil se později kolegovi. "Nechtěl jsem, aby ho četl. Ten dokument nikdy neuvidí. Musím chránit naši zem." Vzhledem k anarchii a nepořádku, které panovaly v Bílém domě i Trumpově mysli, prezident chybějící dopis nezaregistroval."


Autoritativním reportážním stylem, vytříbeným během vlády osmi prezidentů od Nixona až k Obamovi, odhaluje autor Bob Woodward v bezprecedentních detailech skutečnou tvář života uvnitř Bílého domu za vlády prezidenta Donalda Trumpa, včetně toho, jakým způsobem prezident dospívá k rozhodnutím v závažných otázkách zahraniční a domácí politiky.

Počet stran:
445
Nakladatelství:
Bourdon
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 396,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > politika

Cena v e-shopu396,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Strach - Trump v Bílém domě

Bob Woodward

EAN: 9788076110021

Cena v e-shopu396,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Bourdon

Vazba: Pevná s přebalem lesklá

Stran: 445

ISBN: 978-80-7611-002-1

Rozměry (mm): 225 × 165 × 34

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap