Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
SVĚT POSVÁTNÝCH KAMENŮ 1
Popis:
Labyrintem doby kamenné; Dávné tradice, kulty a rituály pravěké spirituality - to jsou podtituly výpravné fascinující novinky z pera našeho předního spisovatele.
Svět posvátných kamenů je patrně nejstarším duchovním prostorem, v němž se člověk od počátku pohyboval. Naše kniha se zabývá posvátností kamene v rozmezí neuvěřitelných několika statisíců let. Kamenné praplastiky objevené na našem území dokazují, že kultovní praktiky pračlověka musíme datovat daleko hlouběji, než připouští archeologie. Kámen v pravěku zcela nepochybně měl posvátnou funkci, která mnohdy převyšovala praktické aspekty doby kamenné. Zlatým věkem kamenné posvátnosti je megalitické období. Globální kultura na konci doby kamenné je skutečnou záhadou lidských dějin, přesto se pokoušíme o utřídění a možné vysvětlení tohoto složitého historického jevu. Jednotlivé kapitoly se zabývají megalitickými hrobkami, menhiry, dolmeny a kamennými kruhy. Čtenář se tu poprvé v české literatuře setká s rozsáhlostí megalitického světa, který podle všeho spojovalo jednotné celoplanetární náboženství.
Počet stran:
192
Nakladatelství:
EMINENT
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 299,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > esoterika, záhady > proroctví, záhady, nevysvětlitelné jevy

Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

SVĚT POSVÁTNÝCH KAMENŮ 1

Podnázev: Labyrintem doby kamenné,dávné tradice, kulty a rituály pravěké spirituality

Václav Vokolek

EAN: 9788072812066

Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: EMINENT

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 192

ISBN: 80-7281-206-8

Rozměry (mm): 240 × 168 × 15

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap