Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
SVĚTOVÁ EKONOMIKA NOVÉ JEVY A PERSPEKTIVY 2. DOPLNĚNÉ A PŘEPRACOVANÉ VYDÁNÍ
Popis:
Devadesátá léta znamenala ve světové ekonomice počátek radikálních změn. Světová ekonomika začala měnit svůj charakter, a to ve všech svých segmentech ? prvcích, vztazích i mechanismech. Cílem autorů bylo zachytit světovou ekonomiku v současné etapě jejího vývoje, a to komplexně v celé její šíři, v rámci probíhajících změn, a naznačit směry dalšího vývoje. Úvodní kapitola je věnována podstatě, vzniku a vývoji světové ekonomiky a zachycuje rovněž základní tendence v současné světové ekonomice. Následující kapitoly jsou postupně zaměřeny na globalizaci světové ekonomiky, mezinárodní pohyb kapitálu, finanční krize, mezinárodní měnový systém, úlohu WTO, mezinárodní migraci, hlavní centra světové ekonomiky, ekonomický vývoj USA a Japonska, ekonomický vývoj evropského centra a EMU. Nechybí ani problematika zapojení transformujících se ekonomik do západoevropských integračních procesů. Závěrečné kapitoly pak zahrnují rozvojové země. Nové vydání učebnice je podstatně aktualizováno a rozšířeno, a to o problematiku regionalismu ve světové ekonomice a nově byla do textu zařazena také kapitola zabývající se postavením Indie ve světové ekonomice.
Počet stran:
320
Nakladatelství:
C.H.BECK
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 500,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > podnikání a management > management, ekonomie, personalistika

Cena v e-shopu500,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

SVĚTOVÁ EKONOMIKA NOVÉ JEVY A PERSPEKTIVY 2. DOPLNĚNÉ A PŘEPRACOVANÉ VYDÁNÍ

Podnázev: nové jevy a perspektivy, 2. doplněné a přepracované vydání

Hana Kunešová; Eva Cihelková

EAN: 9788071794554

Cena v e-shopu500,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: C.H.BECK

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 320

ISBN: 80-7179-455-4

Rozměry (mm): 240 × 170 × 13

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap