Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Tajemné stezky Podkrkonoší
Popis:

Kniha Podkrkonoší povede čtenáře půvabným krajem mezi řekami Jizerou a Úpou, navštívíme města Semily, Jilemnici, Hostinné, Starou i Novou Paku, Dvůr Králové, Lázně Bělohrad, Jaroměř a mnohá další. Seznámíme se s hrady Návarovem, Kumburkem, Bradlcem, Košťálovem, Nístějkou, Štěpanicemi či Peckou, s mnoha zámky, městečky, vesničkami i samotami ukrytými v lesích, kudy dnešní návštěvník prochází z půvabného Českého ráje do podmanivých Krkonoš. Podkrkonoší však zdaleka není jen svébytnou krajinou se svým horopisem, vodopisem, flórou a faunou. Je také nositelem staletí lidských dějin a jejich aktivit, jimiž zde člověk měnil krajinu, bojoval s nejrůznějšími ataky a protivenstvími a přitom v ní zanechal bezpočet „otisků“. Vedle reálných, pečlivě doložených historických příběhů místních hradů, zámků, klášterů, mlýnů, samot, měst či vesniček si tak budeme povídat i mnohé příběhy jejich lidských obyvatel. Otevřeme i často již zapomenuté pověsti a legendy, příběhy ze starých časů. Génia loci či prostě jen atmosféru každého místa však musíme poznat osobně a zažít na vlastní kůži. Naše kniha má laskavého čtenáře připravit na mnohé z toho, co může v magicky krásném Podkrkonoší potkat. Vše ostatní už je pak pouze na něm…

Počet stran:
292
Nakladatelství:
Regia
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 329,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > cestování, cestovní průvodce > průvodce ČR

Cena v e-shopu329,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Tajemné stezky Podkrkonoší

Podnázev: Tajemné stezky

Luboš Y. Koláček

EAN: 9788087866047

1 hodnocení

Cena v e-shopu329,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Část edice: Tajemné stezky

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Regia

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 292

ISBN: 978-80-87866-04-7

Rozměry (mm): 214 × 152 × 24

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap