Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
TAJEMNÝ DÁVNOVĚK STŘEDOMOŘÍ - EDICE TAJEMSTVÍ
Popis:
Žijeme ve společnosti rozumu, avšak věda okázale přehlíží původ podivuhodných staveb, které vznikly ještě v předhistorické éře. Čí mistrovská ruka je stvořila? Kdo před tisíciletími vztyčil egyptské pyramidy a odkud jejich tvůrce přišel? Kdo dávno před počátkem historie provedl přesnou topografii a měření zeměkoule? Kdo rozmístil v Evropě stovky kamenných kvadrátů a trojúhelníků v přesně vymezených vzdálenostech? Jsme snad pohrobci neznámých stavitelů, anebo spíše potomci „zvířat“ globální zoologické zahrady, kterou pro ně neznámý chovatel rozparceloval na čtvercové sektory? K čemu by jinak pokrýval značnou část Evropy přesně vystavěný kamenný plot? Kam neznámí topografové a stavitelé zmizeli? Klasická archeoelologie na obdobné otázky nejen neodpovídá, naopak kamenné otazníky okázale zatajuje. Stáváme se spoluviníky, anebo obětmi falešné interpretace dějin? Publikace Tajné dějiny středomoří je už třetím svazkem pětidílného projektu, který se zabývá předvěkými dějinami. Dialog vydal už první dva svazky Pozdravy z doby kamenné (2012) a Omyly v Zemi Mayů (2012).
Obal:
image
Cena: 289,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > esoterika, záhady > proroctví, záhady, nevysvětlitelné jevy

Cena v e-shopu289,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

TAJEMNÝ DÁVNOVĚK STŘEDOMOŘÍ - EDICE TAJEMSTVÍ

Daniken von Erich

EAN: 9788074240591

Cena v e-shopu289,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap