Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Tesla - génius, který zkrotil elektřinu
Popis:

Vizionářský vynálezce, excentrický génius a rebel i outsider. Životní příběh Nikoly Tesly, doplněný bohatou obrazovou přílohou. Kdo byl Nikola Tesla? Na jedné straně vynálezce, vizionář a génius, na druhé straně outsider, excentrik a rebel. Zatímco Teslovy vynálezy ovlivnily každodenní život lidí na celém světě a změnily průmyslovou výrobu, on sám se po většinu života potýkal s existenčními problémy a zemřel téměř bez prostředků. David J. Kent v této graficky výjimečné publikaci odhaluje populárně-vědeckým stylem Teslův život i dramatické události a tajemství obestírající tuto téměř romantickou postavu. Střídavý proud, rádio, bezdrátová komunikace, elektromotor - to jsou jen některé z objevů Nikoly Tesly. Přesto ovoce jeho úspěchů sklidili ve většině případů jiní. Tesla se dočkal slávy teprve až po smrti. V souvislosti s touto osobností se také objevuje spousta konspiračních teorií, a dokonce se stala i jistým popkulturním idolem. Kniha je navíc bohatě doplněná o řadu téměř neznámých fotografií ilustrujících život muže, jenž dodnes nepřestává jitřit fantazii veřejnosti. Bohatě vypravená publikace o neobyčejné osobnosti, životě a díle Nikoly Tesly.

Počet stran:
248
Nakladatelství:
JOTA
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 348,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > dějiny a fakta > osobnosti z historie

Cena v e-shopu348,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Tesla - génius, který zkrotil elektřinu

David J. Kent

EAN: 9788075652386

Cena v e-shopu348,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: JOTA

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 248

ISBN: 978-80-7565-238-6

Rozměry (mm): 244 × 164 × 21

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap