Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Trestné právo Európskej únie
Popis:


Autori monografie, ktorí pôsobia na Paneurópskej vysokej škole, na základe niekoľkoročnej výskumnej práce spracovali monografiu, v rámci ktorej si ako hlavný cieľ stanovili analyzovať trestnoprávne ustanovenia práva Európskej únie, resp. Európskych spoločenstiev a ich následný dosah na slovenské trestné právo.



Monografia pozostáva zo štyroch častí, každá časť je členená na samostatné kapitoly.



V prvej časti autori vymedzujú základné metodologické východiská. Pokúsili sa zadefinovať pojem a systém trestného práva Európskej únie. Venujú sa procesu europeizácie trestného práva a vplyvu prijatia Lisabonskej zmluvy na problematiku trestného práva a fragmentom všeobecnej časti trestného práva hmotného.



V druhej časti sa venujú problematike "euro zločinov" vymedzených predovšetkým v čl. 83 ZFEÚ.



Tretia časť sa zaoberá inštitútmi trestného práva procesného. Autori sa venujú základným procesným právam v rámci práva Európskej únie, postaveniu obetí trestných činov, spolupráci v trestných veciach medzi členskými štátmi, najmä európskemu zatýkaciemu rozkazu, príkazu na zaistenie majetku a dôkazu, vzájomnému uznávaniu rozsudkov v trestných veciach, kreovaniu či fungovaniu spoločných vyšetrovacích tímov, resp. iným formám spolupráce v trestných veciach medzi členskými štátmi Európskej únie.



V poslednej časti sú charakterizované orgány koordinujúce policajnú a justičnú spoluprácu v trestných veciach, predovšetkým Eurojust, Siete justičnej spolupráce v trestných veciach, Europol a OLAF.



V rámci uvedených kapitol autori naznačujú perspektívy ďalšieho vývoja v jednotlivých oblastiach a predstavujú úvahy de lege ferenda vo vzťahu k právnemu poriadku Slovenskej republiky.

Počet stran:
888
Nakladatelství:
Eurokódex
Jazyk:
SK
Obal:
image
Cena: 941,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."1081,- Kč
Cena v e-shopu941,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Trestné právo Európskej únie

Podnázev: a jeho vplyv na právny poriadok Slovenskej republiky

EAN: 9788081550171

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."1081,- Kč
Cena v e-shopu941,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Slovensko

Nakladatelství: Eurokódex

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 888

ISBN: 978-80-8155-017-1

Rozměry (mm): 217 × 158 × 50

Hmotnost (g): 100

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap