Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
UFO - CIZÍ INTELIGENCE
Popis:
Autor vystudoval astrofyziku. Působil jako vědecký analytik v leteckém a kosmickém průmyslu, experimentoval s antigravitačními a tzv. neviditelnými technologiemi. Za předložení důkazů o existenci UFO obdržel v roce 1990 vědeckou cenu Bernské univerzity. V této knize vysvětluje příčiny zjevování UFO a odkrývá motivy zamlčování faktů o UFO ze strany vědců, vlád, vojáků i tajných služeb. Podle jeho názoru disponuje současná věda neúplnými poznatky o čase, prostoru, psychice a gravitaci, takže principům UFO nerozumí a jejich existenci pak z nutnosti popírá. Autor předkládá takové modely myšlení, které vědecké poznatky rozhojňují a vysvětlují úmysly, strategii a technické možnosti cizích návštěvníků. Popisuje medicínské zkoumání unesených osob na palubách UFO i získané parapsychochodické schopnosti unesených atp. Seznamuje čtenáře s možnostmi cestování v čase a s technologiemi fungujícími ve více jak čtyřdimenzionálním světě. Objasňuje, jak UFO využívají umělá gravitační a morfologická pole a zpřístupňuje kvantově-geometrické teorie. Představuje i naše budoucí šance pro poznávání planet s jinými inteligentními bytostmi. Upozorňuje na významná místa, na kterých se UFO nejčastěji zjevují. Důsledně a se všemi sebranými fakty popisuje 166 nejvýznamějších výskytů UFO s převážně nepřátelskými tendencemi, např. jejich útoky, vojenské střety s UFO, sestřelení UFO, pokusy o únosy lidí na paluby UFO atp.
Obal:
image
Cena: 289,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > esoterika, záhady > proroctví, záhady, nevysvětlitelné jevy

Cena v e-shopu289,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

UFO - CIZÍ INTELIGENCE

Illobrand von Ludwiger

EAN: 9788074240164

2 hodnocení

Cena v e-shopu289,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap