Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Úspešný introvert
Popis:
Pravdepodobne ani netušíte, že každý tretí človek, ktorého poznáte, je introvertom. Spoznáte ho podľa toho, že radšej počúva, ako hovorí, uprednostňuje prácu osamote než v skupine, je zamyslený, často uzavretý. Väčšina z nich však predstiera, že je niekým úplne iným, a to extrovertom. Ak sa však pozriete hlbšie, zistíte, že práve oni obohacujú našu spoločnosť jedinečnými nápadmi či prelomovými vynálezmi. Lenže v súčasnom svete, ktorý uznáva hlučných extrovertov a všetko s nimi spojené, introvertov podceňujeme a neuvedomujeme si, o koľko talentu tak prichádzame.

Susan Cain do Úspešného introverta vložila srdce. Skutočné príbehy z osobnej skúsenosti či zo života iných strieda s vedeckými poznatkami, aby nás všetkých postupne zbavila zastaraných predstáv. Táto výnimočná kniha vám navždy zmení pohľad na introvertov a pohľad introvertov na seba samých. Okrem návodu na dosiahnutie pracovného úspechu vám poradí s výchovou a so vzdelávaním introvertných detí, a dokonca aj s tým, ako vyriešiť partnerské problémy v introvertno-extrovertných vzťahoch.

Či už ste introvertom, alebo niekoho takého máte doma, v práci či v triede, táto kniha vám otvorí oči. Zistíte, že nie ste sám a pochopíte, prečo tichých, hĺbavých a citlivých ľudí tento svet tak veľmi potrebuje.
Počet stran:
344
Nakladatelství:
Motýľ
Jazyk:
SK
Obal:
image
Cena: 358,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > psychologie > rozvoj osobnosti, sebepoznání

Cena v e-shopu358,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Úspešný introvert

Podnázev: Sila introvertov vo svete, ktorý nikdy neprestáva hovoriť

Susan Cainová

EAN: 9788081640643

Cena v e-shopu358,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Slovensko

Nakladatelství: Motýľ

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 344

ISBN: 978-80-8164-064-3

Rozměry (mm): 210 × 155 × 33

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap