Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Vaříme s Láďou Hruškou levně a chutně
Popis:


Populární potravinový inspektor a reportér TV NOVA Láďa Hruška vstoupil do povědomí českých diváků také jako kuchař a dokázal, že vařit se dá levně a přitom chutně. Sestavil sbírku unikátních a většinou jednoduchých receptů na přípravu domácího pečiva, mléčných výrobků, polévek, sladkých i slaných hlavních jídel, dezertů, moučníků a dalších dobrot doslova za pár korun. Zkuste třeba domácí loupák potřený jahodovou marmeládou s vínem ke snídani, na oběd pizzu z pomazánkového másla a ke kávě nugátové croissanty. Podráždíte chuťové buňky a potěšíte peněženku!



Podráždíte chuťové buňky a potěšíte peněženku!


Kuchařka obsahuje 63 receptů.



Ladislav Hruška (* 1978)
Vystudoval pedagogickou fakultu na univerzitě v Hradci Králové a hned po škole nastoupil jako učitel na základní školu v rodném Městci Králové. Novinářskou kariéru zahájil jako externí redaktor Nymburského deníku.
V současné době působí ve zpravodajství TV Nova. Do povědomí diváků se zapsal rolí potravinového inspektora, který dohlížel na čerstvost a kvalitu potravin v obchodních řetězcích. Nyní v rámci rubriky Levně a chutně předkládá divákům recepty, které sám připravuje. Od října tohoto roku bude mít na TV Nova vlastní pořad o vaření.





Obal:
image
Cena: 199,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > tématické kuchařky

Vaříme s Láďou Hruškou levně a chutně - Láďa Hruška
Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Vaříme s Láďou Hruškou levně a chutně

Láďa Hruška

EAN: 9788024926001

6 hodnocení

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap