Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Věčný pes
Popis:


I váš pes může žít déle



Spousta psů v současnosti umírá na chronická onemocnění, jako je rakovina, obezita, cukrovka nebo autoimunitní poruchy, jejichž rozvoji bylo možné předejít nebo ho přinejmenším zpomalit.



Autoři této knihy shromáždili nejnovější vědecké poznatky genetiků, mikrobiologů a vědců zkoumajících dlouhověkost, aby nám přiblížili, co všechno negativně ovlivňuje délku života a zdraví našich psů a jak můžeme mírnit vlivy, které poškozují zdraví nás i našich psů. Ale nezůstali jen u toho, vyjma vědců vyzpovídali také chovatele, jejichž psi se dožili dvaceti nebo dokonce třiceti let.



Výsledkem je tento srozumitelný průvodce psím zdravím a dlouhověkostí, plný překvapivých informací, neocenitelných rad a inspirujících příběhů. Autoři se podrobně věnují nejrůznějším druhům psí stravy a rozebírají i ty aspekty, kterými se výrobci komerčních krmiv zrovna nechlubí. Nabízejí recepty, tipy a řešení, jak psovi zajistit potřebné živiny. Věnují se také vnějším faktorům, které mají zásadní vliv na zdraví a pohodu našich psů, ale jsou mnohdy přehlížené.



Protože psi nedokážou rozhodovat o svém zdraví a životním stylu, je na nás, abychom my, jejich opatrovníci, učinili tato důležitá rozhodnutí za ně.



Stravujeme se podle vyváženého jídelníčku a cvičíme, abychom si udrželi zdraví a zvýšili svoji šanci na dlouhověkost. Není tedy na místě poskytnout tu samou péči i našemu psovi? Věčný pes vám přináší celou řadu vědecky podložených rad od důvěryhodných odborníků, která vám pomohou zajistit vašemu psovi dlouhý a zdravý život. Dr. Mark Hyman, autor několika bestsellerů New Your Times v oblasti medicíny a člen předsednictva Institutu funkční medicíny

Počet stran:
408
Nakladatelství:
PLOT
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 534,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > příroda, přírodní vědy > domácí a hospodářská zvířata > psi, knihy o psech, plemena psů, výcvik psů, kynologie

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."599,- Kč
Cena v e-shopu534,- Kč

Připravovaná novinka ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Věčný pes

Rodney Habib; Karen Shawová Beckerová

EAN: 9788074284649

Cena v prodejně  ?"V naší prodejně ve Vrchlabí prodáváme knihy za cenu doporučenou výrobcem. Tato cena je obvyklou cenou v kamenných knihkupectvích."599,- Kč
Cena v e-shopu534,- Kč

Připravovaná novinka ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Plánované datum vydání: 31.5.2024

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: PLOT

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 408

ISBN: 978-80-7428-464-9

Rozměry (mm): 237 × 165

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap