Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Vykoupení z věznice Shawshank - CD
Popis:

Andy Dufresne je mladý úspěšný bankéř. Jeho život se drasticky změní poté, co je křivě obviněn a usvědčen z vraždy svojí ženy a jejího milence. A tak putuje na dva doživotní tresty do věznice Shawshank. První léta svého života ve věznici musí Andy snášet příkoří ze strany dozorců a některých vězňů. Díky své bankéřské kariéře a znalostem účetnictví a daní upoutá pozornost dozorců a poté i vedení věznice. A pak je zatažený do praní špinavých peněz ředitele Sama Nortona... Celou tu dobu ale nemyslí na nic jiného než na útěk.

Stephen Edwin King (1947) Americký spisovatel hororů, jeden z nejúspěšnějších autorů současnosti. Řada jeho knih a povídek byla zfilmována. Na jaře 1973 vydal svůj první román Carrie, který se stal bestsellerem. Potom se začal psaním živit. Napsal knihy jako Second Coming a Prokletí Salemu (Jerusalem`s Lot), Osvícení (The Shining), Svědectví (The Stand) a Mrtvou zónu (Dead Zone).

Obal:
image
Cena: 299,- Kč

CD, Audioknihy, LP > Mluvené slovo pro dospělé

Cena v e-shopu299,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Vykoupení z věznice Shawshank - CD

Stephen King

EAN: 8594072270710

Cena v e-shopu299,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap