Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Zlatá kniha rozprávok na dobrú noc - 3 CD Box
Popis:
Táto jedinečná a obľúbená audio kniha rozprávok na 3 CD obsahuje rozprávky ako Snehová kráľovná, Statočný cínový vojačik, Záhradník a páni, Hlúpy Jano, Hrášky, Pero a kalamár, O veternom kráľovi, Kráľ času, Zlatí bratkovia, Jeleň Zlatoparohý, O chudobnom mlynárovi, ktoré skrývajú neobyčajnú krásu, čo očarí aj dnešné deti. Rozprávky narozprávali renomovaní umelci ako Július Pántik, Ladislav Chudík, Emília Vášáryová, Karol Machata, Dušan Jamrich, Gustáv Valach, či Mária Prechovská. So smelými a statočnými hrdinami vstúpite do krajín, kde aj obyčajné veci majú zázračnú moc a spoznáte príbehy, v ktorých láska, statočnosť a múdrosť zvíťazia nad nenávisťou, zbabelosťou a hlúposťou. Vďaka tejto audio knihe budú môcť Vaše ratolesti prežívať fantastické príbehy spolu s ich hrdinami, bojovať s drakmi, odklínať zámky, rozpoznávať dobro a zlo, znovu a znovu sa tešiť na čarovný svet svojich rozprávkový hrdinov. Aj preto by táto audio kniha nemala určite chýbať v žiadnej rodine.CD: 1Hans Christian Andersen - 1. Statočný cínový vojačik, 2. Záhradník a páni, 3. Hlúpy Jano, 4. Hrášky, 5. Pero a kalamárCD: 2Mária Ďuríčková - 1. O veternom kráľovi, 2. Kráľ času, 3. Zlatí bratkovia, 4. Jeleň Zlatoparohý, 5. O chudobnom mlynároviCD: 3Hans Christian Andersen - 1. Snehová kráľovná (1. časť), 2. Snehová kráľovná (2. časť), 3. Snehová kráľovná (3. časť), 4. Snehová kráľovná (4. časť), 5. Snehová kráľovná (5. časť)
Obal:
image
Cena: 280,- Kč

CD, Audioknihy, LP > Dětské audioknihy, pohádky na CD

Cena v e-shopu280,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Zlatá kniha rozprávok na dobrú noc - 3 CD Box

neuveden

EAN: 9004364721763

Cena v e-shopu280,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap