Nabídky knih

Recenzované knihy

Mystická Lenormand

-19%
Mystická Lenormand - Regula Elizabeth Fiechter

Mystická Lenormand


Regula Elizabeth Fiechter


Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:

V Evropě snad vůbec nejoblíbenější a nejrozšířenější vykládací karty světoznámé "pařížské Sibylly", Mademoiselle Lenormand (1772-1843), v nádherném novém zpracování. Každá karta je nyní mystickým zážitkem! Urban Trösch ztvárnil obrazové poselství jednotlivých karet klasickou technikou vaječné tempery, čímž tomuto jedinečnému dílu dodal okouzlující barevnou brilanci. Výrazově silné motivy a symboly přehledným způsobem otevírají cestu k individuálnímu výkladu. Výsledkem je úžasná karetní sada vhodná jak pro zkušené vykladače karet, tak pro naprosté nováčky.Tato sada obsahuje knihu a sadu 36 vykládacích karet.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

A proto nejíme zvířátka - Knížka o veganech, vegetariánech a všem živém

Anotace:
A proto nejíme zvířátka je první dětská knížka, která upřímně a s citem ukazuje na špatný psychický i fyzický stav zvířat chovaných ve velkochovech. Krásně barevná skupinka prasat, krocanů, krav a jiných zvířátek přibližuje vegetariánství a veganství těm nejmenším čtenářům. Tato roztomilá zvířátka jsou ukázána jak v jejich přirozeném prostředí - jak si hrají, ryjí v půdě, mazlí se, krmí a ukazují své přirozené chování a životní rituály - tak ve smutných podmínkách velkofarem. Děti se dozví, jaký vliv má pojídání zvířat na naše prostředí, deštné pralesy a ohrožené druhy, ale zároveň jim ukazuje, jak se dozvědět více o vegetariánství a veganském životním stylu. Tato knížka vytvořená s citem a dobrým srdcem je klíčový zdroj pro rodiče, kteří si o tomto důležitém problému chtějí se svými dětmi povídat.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.1.2018 - Renata
 Nejíme a také si jich vážíme – to byl pocit, který po prolistování a pak i po přečtení této knihy, mnou zacloumal věru velice! Je to dětské vnímání, které tady autorka velmi hezky popisuje a vysvětluje dětem, jakou psychiku mají zvířata a jak s nimi lidé často nakládají jen proto, že je potom jedí. Je to skutečně nutné? No, to je pak otázka zasetá do malých hlaviček.

Suchý konce a jiné pocity

-19%
Suchý konce a jiné pocity - Lenka Sobotová

Suchý konce a jiné pocity


Lenka Sobotová


Skladem v eshopu (1 ks)

198,- Kč  159,- Kč

Anotace:

Lenka Sobotová v souboru povídek Suchý konce s pozoruhodným smyslem pro žánr a propracovaným stylem s jasnou autorskou perspektivou navazuje na svůj knižní debut. I protagonisté těchto povídek jsou vystavováni nečekaným zkouškám, které je nutí uvědomit si potřebu životního cíle. Jejich představy, sny, ideály a zkušenosti se srážejí s drsnou realitou; díky autorčinu smyslu pro ironii a absurditu však z běžných a banálních příhod a setkání vznikají pozoruhodně silná mikrodramata.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.11.2017 - Renata
 Směšnost, nebo tragikomičnost? Tak na tu je autorka machr. To se mi líbilo asi nejvíc. Tu syrovost, s jakou popisuje situace, které patří do konverzace tak maximálně dobrým kamarádkám a o kterých si člověk snad i myslí, že něco takového se může dít jen jemu: Nikoliv. Tady si v každé povídce až na dřeň sáhnete tam, kde jste možná už i sami byli, ale… styděli jste se. Za své pocity?

Náhle sami

-19%
Náhle sami - Isabelle Autissierová

Náhle sami


Isabelle Autissierová


Skladem v eshopu (1 ks)

259,- Kč  208,- Kč

Anotace:

Louisa a Ludovic se vydají na cestu kolem světa. Jsou šťastně zamilovaní, plánují společný život. Zastávka na ostrově Stromness, obývaném jen tučňáky, lachtany a rypouši, se jim stane osudnou. Ocitnou se náhle sami, bez lodi, bez jídla, bez komunikačních prostředků.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.11.2017 - Re
 Dnešní dilema. Moderní lidé, od psacích stolů prosklených kanceláří, zvyklí na hotovky a zcela odtrženi snad i od základních dovedností přežití. Robinson byl taky nešika, ale učil se. Měl kus zdravého selského rozumu. Louisa a Ludovic jsou autorkou mistrně vykresleni jako lidé, kteří v ještě drsnějších podmínkách musí těžit a přežívat z ještě chatrnější schopnosti přežít. Vystupuje zde na povrch jejich fyzická nešikovnost, nepraktičnost, neschopnost unést tíživou a v podstatě beznadějnou situaci a neustálé vědomí hrozící smrti hladem a umrznutím. Navíc jsou dva, jsou mladí, zamilovaní a jejich vzájemná láska dostává notné trhliny. Začínají se z nich stávat úplně jiní lidé a začínají velmi rychle dospívat. Kam? Tahle kniha vám nenechá vydechnout.

Astrologický 2018 - stolní kalendář

Anotace:

Astrologický 2018 - stolní kalendář



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.11.2017 - Ludmila
 manžel rád čte horoskopy, tak jsem na něj rovněž nemohla zapomenout s tímto malým dárkem

Rybářský 2018 - stolní kalendář

Anotace:

Rybářský 2018 - stolní kalendář



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.11.2017 - Ludmila
 jelikož mám doma rybáře, který každý rok očekává Rybářský kalendář, nemohla jsme na něj při nákupu zapomenout

Zahrádkářský 2018 - stolní kalendář

Anotace:

Zahrádkářský 2018 - stolní kalendář



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.11.2017 - Ludmila
 kalendáře každý rok dávám jako malý dárek i k Vánocům, proto jsem s knihou objednala i tyto praktické pomocníky na další rok

Krakonošovo čarobejlí - čaj z Krkonoš jahoda s gingkem

-10%
Krakonošovo čarobejlí - čaj z Krkonoš jahoda s gingkem - Milan Fiedler
Anotace:

Ovocný bylinný čaj, 2 sáčků á 2 g. Čajová směs Krakonošovo čarobejlí Jahoda s gingkem představuje unikátní spojení lahodné ovocné chuti jahod a příznivých účinků jinanu dvojlaločnatého. Jinan zlepšuje prokrvení končetin, stimuluje mozkovou činnost, má pozitivní vliv na paměť, schopnost koncentrace a celkovou vitalitu organismu.


Máme i další skvělé čaje z Krkonoš s různými příchutěmi. Zkuste je také!


KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ BORŮVKA S RAKYTNÍKEM 40G - KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ BRUSINKA S JAHODOU 40G - KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ HRUŠKA S BYLINKAMI 40G - KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ JABLKO S ECHINACEOU 40G - KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ JAHODA S GINGKEM 40G - KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ TŘEŠEŇ S BEZINKOU 40G -



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.11.2017 - Ludmila
 dostala jsem jeden vzorek za nákup knih a asi bych ani nevěděla, že obchod s knihami nabízí i tento výrobek

Bylinný čaj průduškový z Krakonošovy zahrádky

Anotace:

20 sáčků, 30 g. Složení: Mateřídouška, Proskurník lékařský, Pukléřka islandská, Máta peprná, fenykl semeno, lékořice kořen.


Máme i další čaje z Krakonošovy zahrádky:


BYLINNÝ ČAJ PRŮDUŠKOVÝ Z KRAKONOŠOVY ZAHRÁDKY 30 G - BYLINNÝ ČAJ ŽALUDEČNÍ Z KRAKONOŠOVY ZAHRÁDKY 30 G - ČERNÝ ČAJ S BERGAMOTEM Z KRAKONOŠOVY ZAHRÁDKY 30 G -



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.11.2017 - Ludmila
 jelikož jsem již 2x dostala jako pozornost za nákup jeden vzorek čaje a velice mi chutnal, v posledním nákupu jsem objednala i balíčky různých čajů

Toulavá kamera 7 + Toulavá kuchařka

-19%
Toulavá kamera 7 + Toulavá kuchařka - Iveta Toušlová

Toulavá kamera 7 + Toulavá kuchařka


Iveta Toušlová


Skladem v eshopu (2 ks)

319,- Kč  256,- Kč

Anotace:

Sedmý díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu obsahuje tradičních padesát zajímavých reportáží. Zavedou vás na neobvyklá místa celé České republiky. Náš tip: Pro aktuální informace o cestování po České republice se můžete podívat také na stránku televizního pořadu Toulavá kamera.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.11.2017
 Toulavou kameru kupuji po dílech manželovi většinou k narozeninám nebo Vánocům, již máme několik dílů jdoucích za seou, příjemná je i nižší sleva v tomto knihkupectví a uplatnění další slevy na případný další nákup, rovněž dny bez dopravy jsou super. Potěší i malá pozornost ve formě balíčku čaje

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2018 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap