Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Když myši vylezou ze svých skrýší

-18%
Když myši vylezou ze svých skrýší - Tomáš Paur

Neznámá dostupnost

329,- Kč  267,- Kč
Anotace:
Občas se nám může zdát, že nic na tomto světě nemá svůj smysla věci se jen tak a bezdůvodně dějí. To je ale omyl, přátelé. Právěta na první pohled nesmyslná a chaotická linie života, která násobčas zavede tam, kam sami ani nečekáme, je právě tím, co náš životzkrášluje a naplňuje. Dnes už pevně věřím, že všechno to děníkolem nás je osud a vše, co se děje, se děje tak jak má. No ale možnáse třeba pletu, kdo ví? Jisté však je, že co se stát má, se jednoho dneprostě stane! Ať už se to někomu líbí, anebo ne. Proto se také stalo,že se jednoho dne potkali dva lidé a vznikla tato kniha plná příběhůa nádherných kreseb. Možná to byla náhoda, možná osud. Kdo ví?Jisté však je, že se tak stalo, a stalo se tak pro potěšení jiných, zejménadětí. A to byl právě ten hlavní důvod.

Recenze:
Recenzí celkem : 2

5.2.2021 - Jana
Úžasná kniha, moc mne potěšila. Jana


28.1.2021 - Tomáš
Doplňující informace k anotaci.Tato kniha vám v celkem jedenácti příbězích, připomene známé a i méně známé příběhy, které mají reálný základ ve starých příbězích a pověstech českých. Touto knihou plnou nádherných a tajemných ilustrací pana Jiřího Srnce, divadelní ikony a zakladatele Černého divadla bychom rádi, především dětem, připomněli zajímavé momenty z naší historie. Také chceme ukázat, že není důležité, být silný, velký či průbojný. Stačí být jen ve správnou chvíli na správném místě a umět se v daný moment správně rozhodnout. Třeba tím i nevědomky ovlivníte budoucí dění. Knihou jsme se pokusili odpovědět i na mnohá a nikdy nezodpovězená proč? Například, proč nikdo nikdy nenašel Golema? Aktuální dění o knize můžete sledovat na https://www.facebook.com/kdyzmysi Autor knihy - TP


Karty emocí - Kniha a 77 karet

-19%
Karty emocí - Kniha a 77 karet - Petra Martin; Kris Wiltse

Skladem v eshopu (2 ks)

599,- Kč  480,- Kč
Anotace:

Jedinečný nástroj pro snazší rozhodování, řešení problémů a konfliktů, rozvíjení tvořivosti i hledání štěstí.


Karty emocí vám pomůžou, abyste si lépe uvědomili, jak se skutečně cítíte - a pak uvidíte, že situaci, ve které se nalézáte, můžete změnit. Balíček obsahuje 60 karet, kdy každá z karet představuje základní emoci a v její dolní části jsou popsány tři související pocity. Dále je v balíčku 12 karet s pokyny, jak s kartami pracovat a 5 prázdných karet, které vám umožní vytvořit si karty s vlastními emocemi.


Karty emocí můžete použít například, když potřebujete: 
 



  • poznat, jak se cítíte 

  • pomoci při rozhodování 

  • pomoci při řešení problémů a konfliktů 

  • poradit, jak čelit lidem, kteří vám ublížili 

  • navzájem poznávat, co cítíme.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

27.1.2021 - renata
Karty jsou hravé, ponoukají nás k vlastní tvorbě a vlastním výkladům, ale zároveň jsou nesmírně hluboké. Není s nimi zábava, nejsou hravé ve smyslu legrace, ale hravé ve smyslu přemýšlení o svém životě jinak, v jiných kulisách, s jinými emocemi, ukazují, kde si stojíme na štěstí... A to jsem na nich nejvíce ocenila.


Dopisy od Boha - Rok s každodenním vedením a inspirací přímo od ZDROJE

Anotace:

Co kdyby vám Bůh (světlo, láska, vyšší já) posílal každý den osobní vzkaz a v něm vás povzbuzoval a provázel na cestě životem?


Přesně touto otázkou se zabýval Will Bowen, autor bestselleru Svět bez stížností, když se probíral záplavou e-mailů. Jak by bylo skvělé, kdyby Bůh mohl všem poslat každý den zprávu, jen aby nám připomněl, že je tady, že nás miluje, že to dobře dopadne a že máme všechno, co potřebujeme. Dopisy od Boha jsou sbírkou 365 zpráv přímo od Zdroje. Jednoduché a přitom hluboké a účinné. Krátké vzkazy k vám budou promlouvat přímo s boží moudrostí a s jeho soucitem. A pozor: mohou změnit váš život! Začněte každý den s hlubokým vědomím bezpečí, podpory a lásky.


Probuď se


"Každé ráno otevíráš oči a tiše přecházíš z jednoho snu do druhého. V průběhu dne to vypadá, že jsi vzhůru a bdělý, ale ve skutečnosti se necháváš unášet mořem svých vlastních myšlenek a obav. V prchavých okamžicích, vyvolaných buď náročnou výzvou nebo radostným vzrušením, se probereš a zahlédneš svou vlastní dokonalost. Obdivně vzdychneš a zas se zanoříš mezi stíny - naživu, ale spící. Je čas setřást ze sebe dřímotu. Je čas otevřít oči, abys spatřil svět takový, jak já jej vidím.Je čas povstat, vztyčit se v celé výšce tvého ducha a kráčet ve světle. Je čas se probudit..."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

27.1.2021 - renata
Autor moc hezky inspiruje nejen sám sebou, ale i nás samotné. I my sami si můžeme sednout a nechat své ruce, ať nám napíší vzkazy na míru. Funguje to, už jenom proto, že často řešení svých otázek víme, známe, jen je zapomínáme nebo přes ruch všedních dnů tyto odpovědi neslyšíme. Takže patrně nebudete překvapeni ani těmi 365 malými dopisy od Boha, malými inspiracemi, které autor vydal knižně. Jsou to ty, které posílal svým věřícím, aby v nich, ale i sám v sobě, udržel ten slavnostní klid po bohoslužbě. Klid, který je tak těžké udržet.


Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni

-10%
Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Jiří Kuchař; Josef Jonáš
Anotace:

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry.


Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami.


Ve světě rostlin existuje termín fytoncidy. Jedná se o obranné látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem této knihy je posílit vaši imunitu, abyste se stali tím, čím jsou rostliny - fytoncidní bytostí, kterou nemoci nedostanou. Psali jsme ji podle vlastních zkušeností a znalostí. Pokud se nám jejím prostřednictvím podaří zvýšit vaši obranyschopnost, posílit imunitní systém vašeho těla, je to především vaše zásluha.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.1.2021 - renata
Jasná a stručná kniha, ve které se dobře vyhledává. Objasní, jaké poklady máte v kuchyni, jak je správně aplikovat do všedního života i na konkrétní zdravotní obtíže. Inspirativní, srozumitelně psaná.


Domeček plný kamarádů

-19%
Domeček plný kamarádů - Vojtěch Kubašta

Skladem v eshopu (1 ks)

249,- Kč  200,- Kč
Anotace:

Na kopci stojí domeček ze samých kostiček. Kdopak v něm asi bydlí? Přece pejsek Barnabáš s kočičkou Mickou. Ale nehospodaří v něm sami, společnost jim dělají sýkorky štěbetalky, nezbední opičáci Žuch a Žak, cínoví vojáčci v krásných uniformách a starý trpaslík Mudrovous. Někdy je v něm pěkně veselo a hlučno a to to nejlepší teprve přijde… Vidíte? Medvěd Jednozubka už je tam taky.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

2.1.2021 - Petra Nešlehová
Velmi důmyslně zpracovaná kniha. Dílo Vojtěcha Kubašty je nesmrtelné a nadchne všechny generace.


2.1.2021 - Petra Nešlehová
Velmi důmyslně zpracovaná kniha. Dílo Vojtěcha Kubašty je nesmrtelné a nadchne všechny generace.


Hypnóza a metoda Přímé komunikace s nevědomím

-15%
Hypnóza a metoda Přímé komunikace s nevědomím - Friedbert Becker
Anotace:

V této knize se dozvíte, jak je možné v několika krocích odhalit příčinu konkrétního psychologického problému a vyvolat radikální změnu k pozitivnímu.
Kam se upírá naše pozornost, tam proudí i naše energie – a stává se realitou. Nicméně, pozornost mnoha lidí je uvězněna v pasti: v destruktivních myšlenkových vzorcích, přesvědčeních a nevyléčených vnitřních konfliktech. Tyto stavy jsou pro většinu lidí zcela „normální“; mnozí si ani neuvědomují, co se s nimi děje.
Metoda Přímé komunikace s nevědomím je účinný návod, jak získat zpět svoji pozornost a začít žít jako svobodná bytost. Můžete díky ní pomoci jednak sobě, jednak druhým lidem.
Friedbert Becker představuje v knize praktické a srozumitelné návody, jak lze komunikovat s inteligentními částmi nevědomí – ať již toho vašeho, nebo jiného člověka. Lidská duše ví nejlépe sama, co se musí odehrát, aby se vyléčily a rozpustily traumatické zážitky, nutkavé stavy, strachy či jiné disharmonie. Stačí nevědomí pokládat správné otázky a pak učinit vše, co nám sdělí, aby se začaly dít zázraky.
Na základě přesných instrukcí a zaprotokolovaných rozhovorů autor názorně demonstruje, jak lze za několik málo hodin odstranit traumata, nutkavé stavy, záchvaty paniky či destruktivní myšlenkové vzorce.
Metoda je natolik jednoduchá, že s ní již při čtení můžete začít, aniž byste k tomu potřebovali dlouholetá studia.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.12.2020 - renata
Kniha je malou dobrou terapií, základem, prvními kroky, které budou znát, pokud si je projdete. Zklidnění a navrácení se své situace, její realistické posouzení a jemné vyrovnání duše. A jako bonus pochopíme myšlenky, emoce – a uděláme z nich své spojence.


Probuďte své božství

-20%
Probuďte své božství - Joe Dispenza

Neznámá dostupnost

530,- Kč  424,- Kč
Anotace:

Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí? Vytvořit si novou budoucnost a transformovat svou biologickou podstatu tak, abyste se zcela uzdravili? To vše nabízí dr. Joe Dispenza v této (r)evoluční knize: jejím jádrem je poznání a soubor nástrojů, které umožní dosáhnout běžným lidem mimořádných stavů bytí. Dr. Joe Dispenza autor bestsellerů You Are the Placebo (=Vy jste placebo) a Breaking the Habit of Being Yourself (=Zbavte se zvyku být sami sebou) v knize srozumitelně formuluje poznatky z posledních výzkumů z oblasti neurověd, epigenetiky a kvantové fyziky, a věnuje se i dalším tématům: • Jak se osvobodit od minulosti vyladěním svého těla na novou mysl? • Jak změnit své frekvence a vytvořit si realitu přítomného okamžiku a neomezených možností? • Tajná věda o báječných schopnostech šišinky: náš portál do mystických světů! • Jak rozšířit své vědomí za hranice omezeného, předvídatelného hmotného světa? Jak vstoupit do kvantového pole nekonečných možností? Autor nabízí ucelený program s širokou skálou účinných nástrojů, metod a cvičení, které vám umožní vykročit z fyzické reality do jemnohmotného světa lásky. „Tímto totiž skutečně jsme,“ píše, „a tuto budoucnost tvoříme — v ní se každý člověk stává božskou bytostí.“



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.12.2020 - renata
Co všechno se v tomto strhujícím čtení dozvíte? - Jak si poradit ve chvíli, kdy se necítíte v rovnováze, jste v područí navyklého chování? - Projdete si meditací, krok za krokem, vteřinu za vteřinou tak, až si ten hřejivý pocit obrody dokážete navodit i… třeba ve třech sekundách při mytí nádobí. - Naučíte se cítit energii těla, energetických center (někdo jim také říká čakry) a využívat tuto energii ve svůj prospěch. - Začít si přát, autor uvádí několik metod, jak v sobě formulovat přání a jít si za ním


Můj bylinkový svět

-15%
Můj bylinkový svět - Vláďa Vytásek

Neznámá dostupnost

399,- Kč  336,- Kč
Anotace:

Knihu napsal známý bylinář s přáním, aby ti z vás, kteří chtějí poznat svět bylin a jejich léčivých vlastností, získali do začátku svého bádání co nejvíc znalostí, které vám otevřou další cestu. V bylinkovém světě najdete velké množství pomocníků, protože rostliny jsou naši přátelé. Autor učí vnímat bylinky a snaží se, aby si lidé recepty vytvářeli podle vlastní intuice a příliš je nekopírovali. Každý je totiž jedinečná bytost.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.12.2020 - renata
Skvělá kniha, prakticky zpracovaná a voňavá kvalitním křídovým papírem.


Otevři se lásce

-19%
Otevři se lásce - Katherine Woodward Thomas

Neznámá dostupnost

389,- Kč  312,- Kč
Anotace:
Do rukou se vám dostává moudrý a citlivý průvodce pro všechny, kteří jsou už unavení a frustrovaní z hledání toho pravého partnera a jsou ochotni objevit způsob, jak si ho k sobě přivolat. Najdete zde propracovaný sedmitýdenní program, který vás povede krok za krokem k tomu, abyste identifikovali a odstranili překážky, uvolnili toxické vazby a otevřeli se vědomému vztahu a lásce. Autorka zde sdílí velmi otevřeně svoji osobní zkušenost, kterou prolíná s inspirativními příběhy svých klientů. Nabízí vám možnost si na vlastní kůži vyzkoušet cvičení, které jí samotné a mnoha jejím klientům pomohly k vnitřní proměně a naplňujícímu partnerství

Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.12.2020 - renata
Už jen první přečtení knihy na jeden zátah mě naprosto vyčerpalo a nabilo novou energií zároveň. Neskutečná nálož informací a důležitých niterných otázek, pro čtenáře probíhající proces identifikace jeho vnitřních dětských i jiných zranění ze vztahů, která ovlivňují, jednoduše řečeno: náš současný vztah ke vztahům. Naťuklo se to, co se naťuknout mělo a pro mne se otevřela chuť zkusit si projít celý kurz 49 lekcí tak, jak se projít má. Jsem v polovině…. A první zlepšení hodnocení sebe samé jsem pocítila již v prvním, druhém týdnu.


Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu

-19%
Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - David Michie

Skladem v eshopu (2 ks)

259,- Kč  208,- Kč
Anotace:

Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu - a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry, jaký vyvolává prostá přítomnost Jeho Svatosti. Kdo povolanější by se k tomuto poslání našel než jeho milovaná kočka?


Na základě zajímavých setkání s váženými hosty a svých vlastních poutavých dobrodružství vám v této knize dalajlamova kočka přibližuje čtyři klíčová témata nejen teoreticky, ale především v jejich praktické rovině. Díky tomu, jak probírané aspekty tibetského buddhismu aplikuje do vlastního života, získává dokonce nový titul - terapeutická kočka. Jestliže hledáte shrnutí tibetské moudrosti, ovšem z nečekaného úhlu a zdroje, mohla by vás tato kniha možná dokonce dovést k předení!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.12.2020 - renata
Lehké čtení, které upevní vzlety (možná potěší duši nadějí v dobách pádu). Příjemně zaplní všední den asi jako zákusek ke kávě. A celkově nám ukazuje naladění, které je v životě to produktivní, ačkoliv se tu dozvídáme, a sami víme, že i ta neproduktivní období temna jsou v životě potřeba. Protože jsou.


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap