Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

Než slehne rudý prach

-22%
Než slehne rudý prach - Mu-žung Süe-cchun

Než slehne rudý prach


Mu-žung Süe-cchun


Skladem v eshopu (1 ks)

398,- Kč  307,- Kč

Anotace:

Wej Da, mladý advokát, se pyšní tím, jak dokonalým je darebákem. Neuhýbá před žádnou lstí či ranou pod pás, pokud mu přinese větší zisk či sladkou satisfakci z pomsty. Podplácení veřejných činitelů, defraudace, praní špinavých peněz, prostituce jsou jeho každodenním chlebem, to vše navíc pozoruje cynickým zrakem člověka, pro kterého jsou přátelství a láska pouze další příležitostí k obchodu. Mladý hrdina, narozený během Velké kulturní revoluce, zkušeně lavíruje v krutém, nemilosrdném justičním světě a postupuje dál a dál na cestě, která nekončí nikde jinde než v pekle. Román Než slehne rudý prach, líčící drsným jazykem všudypřítomnou korupci v současné Číně, byl vydán v roce 2008. Mohl však vyjít až po rozsáhlých cenzurních zásazích v rozsahu desetitisíců znaků. Zakončení románu musel autor podle vlastních slov přepisovat ve třech různých verzích; ani nakonec publikovaná podoba však cenzuru plně neuspokojila a jeho vydavatel byl krátce nato donucen své nakladatelství zavřít. „Süe-cchun Mu-žung je jedním z nejkontroverznějších současných čínských autorů. Je pro něj příznačný stylisticky vybroušený ,cynický realismus‘, což je velmi účinná forma pro popis současné čínské společnosti s jejími chronickými neduhy v podobě korupce, úřední zvůle a celkové morální apatie.“ – sinolog Martin Hála, ředitel projektu Sinopsis.cz



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.10.2018 - Renata
 Nedá se říct, jak dlouho v ubohém čtenáři bude rezonovat atmosféra toho, co tento geniální čínský spisovatel napsal. Možná roky… rozhodně však týdny a měsíce. Navždy zapamatováno, co v této knize je. Takových knih je málo, ale tohle je záruka úspěchu, pokud úspěchem je fakt, že se vám něco zaryje až do morku kostí, do hloubi duše a většinu knihy se cítíte jako čtenář s otevřenými ústy údivem, úžasem, hnusem, prostě se divíte divíte a divíte.

Whistleblower!

Whistleblower! - Stefan  Erdmann,Jan van Helsing

Whistleblower!


Stefan Erdmann,Jan van Helsing


Neznámá dostupnost

490,- Kč

Anotace:
Chcete žít ve lži a iluzi? Americký whistleblower Edward Snowden zveřejnil v roce 2013 neoficiální dokumenty o různých sledovacích systémech amerických tajných služeb. Většina z vás jistě zná i Juliana Assange, mluvčího whistleblowerské platformy Wikileaks, jež si dala za cíl zpřístupnit občanům utajované dokumenty. <br> Oba odvážlivci museli požádat o azyl v zahraničí - první v Moskvě, druhý v Londýně, protože jim hrozilo trestní stíhání pro údajné vyzrazení státního tajemství. Neměli být potrestáni za to, že by šířili nepravdy nebo lži - nikoliv: mocipáni se rozhodli potrestat je za to, že zveřejnili fakta, o tom, že jsme všichni sledováni a špiclováni svými vládami a jejich tajnými službami. <br> Zvolili jsme si své představitele proto, aby nás špiclovali? Přece jsme jim dali svoje hlasy, aby zastupovali a prosazovali naše zájmy, aby nás ochraňovali a dbali o to, abychom neutrpěli žádnou škodu! Nebude to spíše tak, že většina našich představitelů slouží vlastně zcela jiným zájmům? <br><br> Autoři Jan van Helsing a Stefan Erdmann interviewovali v této knize šestnáct whistleblowerů, kteří odhalují vrcholně zajímavé skutečnosti a souvislosti mimo jiné u následujících témat: <br> Co se skutečně děje v německých zařízeních pro azylanty? <br> Je Německo suverénní? <br> Je Spolková republika Německo stát, nebo firma? <br> Co je geomantické vedení války? Co provádí tajné oddělení švýcarské armády číslo 322? <br> V lékařství jsou potlačovány nejen alternativní terapie, ale dokonce i některé terapie klasické medicíny! <br> Existuje skutečně tajný bankovní trading? <br> Jak šetří velké koncerny a sociální organizace daně vytvářením nadací? <br> Demonstranti v Hongkongu v roce 2014 byli zaplaceni! <br> Války ve Rwandě a Kongu byly vyprovokovány kvůli surovinovým zdrojům! <br> Proč mohou ve filmu a v rozhlase působit pouze "salonní levičáci"? <br> Jak získávají tajné služby údaje od mobilních operátorů? <br> Syn vlivného ilumináta odhaluje pozadí první i druhé světové války. <br> Vysoce postavený zednář skotského ritu mluví o UFO a cestování v čase. <br> <br><br> Žijeme v době nové reality - i když to mnohým nebude po chuti.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.10.2018 - Renata
 Ti dva se tady skutečně sešli na pravém místě. Oba výzkumníci tělem a duší, navíc spojeni s lidmi, kteří se zabývají odhalováním tajných souvislostí finančních, farmaceutických, politických, sektářských… nebudu dál pokračovat, protože to je čtení opravdu pro otrlé povahy a jsem ráda za optimistický závěr, jinak by to bylo na švestku. Vážně. A ráda si tady počkám i na komentáře jiných čtenářů.

NK19 ČAS RADOSTI NAIVNÍ UMĚNÍ

NK19 ČAS RADOSTI NAIVNÍ UMĚNÍ -

NK19 ČAS RADOSTI NAIVNÍ UMĚNÍ


Skladem v eshopu (7 ks)

99,- Kč

Anotace:

Nástěnný kalendář na rok 2019 s obrazy Naivních umělců


Rozměry: 145 x 310 mm


Autoři obrázků:


Alexandra Dětinská. Eva Filipová, Zuzana Honsová, Zdeněk Obrtel, Iva Pavlišová, Jana Predikantová, Ivo Štěpánek, Taťána Ruprichová



Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.10.2018
 Radím prohlédnout si před zakoupením - úroveň obrázků je nevyrovnaná, některé mají i špatnou tiskovou kvalitu.

Kalendář 2019 - Miluj svůj život

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohými považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám po celý život ukazovala, jakou sílu myšlenky mají a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná ilustrací, text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář už tradičně doprovází krásné ilustrace české autorky Lucie Ernestové.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.9.2018 - Renata
 Kalendář je čistým pohlazením po duši. Každý měsíc jiné téma, každý měsíc příležitost si vyčistit život a růst. Těšit se na každý den, nebo pohladit rozjitřenou duši, když je ten den zrovna těžký… Miluju ho ráno i večer, jako vzpruhu i pohlazení před spaním. Báječný!

Skryté světy - kalendář 2019

-16%
Skryté světy - kalendář 2019 - Stephanie Pui-Mun Law

Skryté světy - kalendář 2019


Stephanie Pui-Mun Law


Skladem v eshopu (1 ks)

249,- Kč  207,- Kč

Anotace:

Kalendář Skryté světy vás vtáhne do poetiky Tarotu skryty´ch světů, do míst, kde pokroucené větve sahají až k třpytivy´m nebesům, víly tenké a pružné jako vrbové proutky tančí ve vzduchu a duchové stromu zpívají z posvátného dubu. Obdivuhodná malířka Stephanie Pui-Mun Law ve svy´ch obrazech snoubí asijsky´, keltsky´ a fantazijní vy´tvarny´ styl i univerzální symboly, které nacházíme v pohádkách, my´tech a folklóru mnoha kultur po celém světě. Nechte prostřednictvím jejích obrazů do svého života vstoupit krásu, kouzlo i tajemství.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.9.2018 - Renata
 O autorce to je známo, ale tady to vidíte tísícekrát, nesmírně silné, hluboké až magické obrazy, které při zahledění doslova týrají fantazii chtěním vstoupit do obrazu a zjistit něco víc. Skoro bych dala ruku do ohně za to, že celý princip skrytých světů je tady v tom, že se k nim postavíte, zahledíte a obraz vám vnukne odpovědi na vaše otázky.

Motýlí křik

-22%
Motýlí křik -

Motýlí křik


Skladem u dodavatele

299,- Kč  231,- Kč

Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.9.2018 - Petr
Skvělá kniha, kterou jsem četl jedním dechem. Velmi chytře a čtivě napsaný thriller na způsob kniha Dana Browna. 

Andělé krystalů

-22%
Andělé krystalů - Doreen Virtue

Andělé krystalů


Doreen Virtue


Skladem u dodavatele

399,- Kč  308,- Kč

Anotace:
Andělé jsou mocní poslové čisté láskyplné Boží energie a krystaly jsou krásné přírodní zesilovače energie. Když se tedy krystaly spojí s anděly, znásobí se božská láska pro dobro nás všech! Bůh stvořil anděly i drahé kameny, aby nám pomáhali na cestě k uzdravení a klidu. Krystaly jsou naplněny energií a každý druh má speci?ckou léčivou schopnost, ať už ovlivňuje fyzické zdraví, nebo duši, což je dáno jeho barvou, tvarem a dalšími vlastnostmi.<br> Karty Andělé krystalů od Doreen Virtue přináší lásky-plnou energii a pozitivní poselství 44 drahých kamenů. Na kartách jsou krásně zobrazené krystaly a s nimi spojení andělé. Doprovodná knížka obsahuje návod, jak s kartami pracovat, a přesný popis a význam každé z karet.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

6.8.2018 - Renata
 Parádní karty...dobře kombinovaná andělská tématika i tématika drahých kamenů. V praxi až fascinující přesnost odpovědí a inspirace vedoucí hluboko do lidské duše. Krásné grafické zpracování.

Tarot dobra

-17%
Tarot dobra - Colette Baron-Reid

Tarot dobra


Colette Baron-Reid


Skladem v eshopu (1 ks)

587,- Kč  482,- Kč

Anotace:

Colette Baron-Reid vytvořila sadu tarotových karet s tradiční strukturou, avšak s modernější a jednodušší duchovní stavbou. Tarot dobra je založen na stovky let starém systému věštění, ale zároveň využívá poznatků současné pozitivní psychologie. 78 karet v balíčku představuje univerzální, archetypální stránky lidství, které každý člověk nosí uvnitř sebe, nebo je nalézá v prostředí vnějšího světa a ve vztahu s druhými. Rozdílu mezi Tarotem dobra a jinými tarotovými sadami si všimnete okamžitě. Všechna poselství karet jsou formulována jako a?rmace pronášené v přítomném okamžiku. Účelem je, abyste se s vybranou kartou ztotožnili a řekli si: "Tato energie je nyní mou součástí". Vykládat si karty formou a?rmací znamená přijmout zodpovědnost za poselství, které přinášejí. Důležitou roli bude vždy hrát také vaše intuice - to ona vás dovede k odpovědím, které hledáte. Textů je minimum, stejně jako klíčových slov a hesel, které vás mají pouze přimět k zamyšlení nad tím, jak je lze použít na vaši konkrétní životní situaci.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.8.2018 - Renata
 Autorka ho pojmenovala Tarot dobra, ale řekla bych, že je to spíše tarot odhalující skryté silné stránky každé karty a také člověka, který si je vykládá.Rozhodně sedí do jejího stylu a každému, kdo ve výkladech hledá nikoliv budoucnost, ale řešení. Skvělý další počin po Kartách Kouzelné mapy, to se musí uznat. Snivé obrázky, lehce mlhavé, vystupující až po čase ze svého tajemství...

Malá kniha meditací

-22%
Malá kniha meditací - Stephanie Brookes

Malá kniha meditací


Stephanie Brookes


Skladem u dodavatele

199,- Kč  154,- Kč

Anotace:
Praktický a srozumitelný průvodce, který vám pomůže začlenit krátké a účinné meditace do vašeho každodenního života.<br><br> V této nádherně ilustrované knize najdete krátká meditační cvičení, která se vejdou i do maximálně nabitého rozvrhu. Je tak ideálním dárkem pro všechny, kdo mají sice málo času, ale přitom se potřebují zbavit stresu a uvítají příznivé účinky, které jim meditace může nabídnout. Mimo jiné se zde naučíte si o své každodenní meditační praxi vést záznamy a objevíte, jak si i v hektických obdobích života udržet motivaci.<br><br> Malá kniha meditací je dobrá pro úplné začátečníky, i pro ty, kteří začínají už po několikáté.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.8.2018 - Renata
 Kniha plná možností, krátkých tipů, základů aplikovatelných v BĚŽNÉM, i uspěchaném životě. Autorce se dle mého názoru povedlo vysvětlit, že meditace není jen pro vyvolené, ale že jde o krátké, malé a nenápadné metody, jak se uprostřed chaosu prostě jen zastavit a zahledět do duše a slyšet její volání (třeba v podobě toho, co nám tělo říká, jak se cítíme, jak se uvolňujeme)... Stručné, jasné, krásné obrázky, milý formát do ruky - ideální!

Co nesmíte vědět!

-10%
Co nesmíte vědět! - Michael Morris

Co nesmíte vědět!


Michael Morris


Skladem u dodavatele

390,- Kč  348,- Kč

Anotace:

Šokující detaily ďábelských úmyslů, při jejichž čtení vám ztuhne krev v žilách. Ano, podtitulek už to prozradil: velká část lidstva má být kvůli tomuto záměru obětována: miliardy nic netušících lidí, kteří nikomu nic neudělali, musí zmizet! Autor v této publikaci vám prozradí jak a proč. Dozvíte se jména těch, jež stojí v pozadí a ukáže vám také, co můžeme společně udělat, abychom tento šílený projekt překazili. Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.6.2018 - Renata
 V jednom má autor pravdu. Nechce nahnat strach, ale vyburcovat lidi, aby více používali svůj selský rozum a uvědomovali si cennost svého bytí a žití. A platí tu zákon džungle, takže přežít tady bez ztráty kytičky je prostě výzva. Ale s tím jsme sem nejspíš šli jako duše, jako lidé... kdoví. Mnoho nevyslovených otázek zanechává tento titul...

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2018 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap