Knihkupectv U Kruml s.r.o.

knihkupec logo knihkupectv, knihkupec.com, s lskou ke knihm s nadenm pro vs, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovnho dne. Profesionln pesto lidsk pstup. Contact Details:
Main address: Krkonosk 196 543 01 Vrchlab, esk Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

NOV BLOG!

Mme nov blog,
> blog.knihkupec.com

Knihkupcv blog

Recenzovan knihy

The Fuck It List Journal

The Fuck It List Journal - neuveden

Neznm dostupnost

299,- K
Anotace:
The opposite of a bucket list, this real-life-affirming journal celebrates not doing a bunch of stressful, demanding activities (base-jumping, eating fugu, etc.) before you check out. Contains humorous prompts and facts on things you`ll never try.

Recenze:
Recenz celkem : 22

26.5.2021 - 1win_samara_feP
Доброго времени суток! Мы рады видеть вас на страницах главного информационного ресурса об азартных играх! Наданный момент в результате немалой конкуренции среди онлайн казино вынуждены предлагать партнерам хорошие условия сотрудничества, для того чтобы получить больше новых игроков в своих казино. При этом каждое казино старается иметь что-то уникальное в своих условиях сотрудничества. К примеру, упрощенный процесс снятия денег. Новичку этот процесс является наиболее важным. В следствии чего успешные игроки выбирают онлайн казино с мгновенными выплатами. Также, важным фактором являяется наличие у интернет казино большого ассортимента игровых слотов. Наличие такого ассортимента может указывать на то, что выбранная площадка не является сайтом мошейников. Если вы решите самостоятельно проводить поиск онлайн казино, обязательно смотрите на комментарии выбранного игрового портала. Одним из проверенных игровых сервисов является: 1вин Давайте рассмотрим подробнее данный игровой сайт. Исключительным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. Большой спектр бонусов, таких как фри спины, дает возможность выиграть огромный выигрышь! Солидная комбинация вышеописанных функциональных процессов позволяет геймерам без больших затрат, и начать зарабатывать уже сейчас. В начале вам необходимо найти игровую стратегию. На сайте 1вин вы найдете оптимальную стратегию на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел вопрос-ответ, где опытные игроки делятся мыслями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Так например, мы не рекомендуем сразу играть на больших ставках, так как это создает большие риски проигрыша. Также, стоит обращать внимание на наличие грамотной технической поддержки пользователей в казино. 1win Самара всегда заботится об своих гемблерах и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Приходи к нам на сайт и побеждай уже сегодня!


24.5.2021 - 1win_samara_feP
Добрый день! Мы рады приветствовать вас на страницах официального блога об азартных играх! Сегодня из-за высокой конкуренции среди интернет казино вынуждены предлагать партнерам хорошие условия сотрудничества, для того чтобы получить больше новых игроков на свои сайты. При этом каждая азартная площадка пытается дать нечто особенное в своих условиях сотрудничества. Например, упрощенный процесс вывода выигрышей. Для начинающего игрока этот факт является очень важным. Поэтому успешные игроки выбирают онлайн казино с мгновенными выводами. Дополнительно, важным процессом являяется наличие у интернет казино большого выбора игровых автоматов. Наличие такого ассортимента может указывать на то, что выбранная площадка не является сайтом мошейников. Если примите решение самолично проводить поиск казино, неприменно обратите внимание на комментарии выбранного игрового сайта. Одним из проверенных игровых сервисов является: 1win Самара Рассмотрим подробнее данную площадку. Главным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. огромный спектр бонусов, таких как бонусы за депозит, дает возможность выиграть большой куш! Приличная комбинация вышеописанных функциональных процессов позволяет начинающим игрокам без огромных затрат, и начать выигрывать уже сегодня. Для начала вам необходимо выбрать игровую стратегию. На сайте 1 вин вы сможете найти оптимальную стратегию на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел вопрос-ответ, где опытные игроки делятся мыслями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Так например, мы не рекомендуем сразу играть на высоких ставках, так как это создает большие риски проигрыша. Также, стоит обращать внимание на наличие быстрой технической поддержки пользователей в интернет казино. 1 win Самара всегда заботится об игроках и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Приходи на бк и побеждай уже сейчас!


22.5.2021 - 1win_samara_feP
Доброго дня! Мы рады видеть вас на страницах главного портала об азартных играх! Теперь в результате большой конкуренции среди казино вынуждены выдавать партнерам хорошие условия сотрудничества, для того чтобы получить больше новых игроков на свои сайты. При этом каждый азартный клуб старается предоставить что-то особенное в своих условиях сотрудничества. Одним из таких особенностей является быстрый процесс обналичивания денежных средств. Для начинающего игрока этот процесс является наиболее важным. Из-за этого успешные игроки выбирают игровые площадки с быстрыми выводами. Дополнительно, важным процессом являяется наличие у онлайн-казино большого выбора игровых слотов. Наличие такого ассортимента может указывать на то, что выбранная площадка не является сайтом мошейников. Если вы решите самолично искать казино, обязательно обратите внимание на комментарии выбранного игрового портала. Поэтому, мы рекомендуем вам казино: 1win Самара Давайте рассмотрим подробнее данный игровой клуб. Главным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. Широкий спектр бонусов, таких как фри спины, дает возможность поднять большой куш! Приличная комбинация вышеописанных функциональных процессов позволяет игрокам без огромных вложений, и начать выигрывать уже сейчас. В начале вам необходимо определить игровую стратегию. На сайте 1 вин Самара вы сможете найти оптимальную стратегию на любой вкус! Дополнительно, на сайте представлен раздел вопрос-ответ, где опытные игроки делятся своим опытом, помогая новичкам совершать свои первые победы. Так например, мы не рекомендуем сразу играть на высоких ставках, так как это предполагает большие риски проигрыша. Дополнительно, стоит обращать внимание на наличие качественной технической поддержки пользователей в на игровой площадке. 1 win всегда заботится об своих гемблерах и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Приходи к нам на бк и побеждай уже сейчас!


Thovt - Transforman kl - Projekt lidstvo

-20%
Thovt - Transforman kl - Projekt lidstvo - Kerstin Simon

Skladem v eshopu (1 ks)

365,- K  292,- K
Anotace:

Tato kniha je opravdovou symfonií vzestupu. Ješt nikdy se Thovt neobracel na lidstvo s takovou naléhavostí.


Aktivovat transformaní klí ve vlastním srdci znamená pro vtšinu lidí úplnou zmnu pohledu a postoje k ivotu. V okamiku, kdy oteveme své smysly a svá srdce pro tuto nádhernou planetu, na ní jsme hosty, nastane obrat, a uvdomíme si spojitost se vším ivým. V té chvíli jsme schopni procitnout do stavu „MY“ a zaít jednat nikoliv jako oddlené subjekty, nýbr jako Jednota v srdcích spojených individuí. Tento moment samovoln spouští proces regenerace, i toho, co nazýváme „vzestup“.


Stav „MY“ je souhra a interakce nás všech ve velkém plánu s názvem Projekt lidstvo. Thovt a bh Slunce Ra hovoí o tom, jak meme natrvalo vnést do kadého okamiku našeho kadodenního ivota lásku, svobodu a mír. S vyléeným a oteveným srdcem se docela snadno a samy rozpustí všechny blokády a vnjší „problémy“ brzdící naše tvrí síly. Díky tomu v sob oivíme a aktivujeme transformaní klí; odpoutáme se od temné formy vdomí, je po tisíciletí s naším souhlasem a za naší spolupráce svazovala naše bytí, ivila se a iví se z našich strach.


as se krátí. Chceme-li se Zemí vstoupit spolen do nové éry a úspšn završit Projekt lidstvo, je nezbytné jednat — TE.



Recenze:
Recenz celkem : 1

10.5.2021
Krsn a sv. Nalhavost z knihy jen prt. Nkdy je nepjemn, nkdy je pesn tm, m ki nitern lidsk due citlivch bytost, kter v, e tady je vechno patn. A pijde na to, v jak jste nlad, rozpoloen a jak spojeni se svou du. V tomto se neli tato kniha od pedchozch. Tu nalhavost, kter nkdy jemn dotrala na to, co mla otevt i v mm osobnm ivot a nkdy byla vyloen protivn, protoe se tkala neho, o em jsem mla pocit, e ani zdaleka nen v m moci. Nalhavost. Ale nyn je jin, zvltn, mon za to me i posun v tom, co se kolem ns dje. Mm vc chu j naslouchat i a pekonat nepjemn pocit a ct si, e pokud toto nen v m moci, co jinho je? A teba to moje „jin“ pome i celku.


Odloen Vesmr

-18%
Odloen Vesmr - Michal agnek

Skladem u dodavatele

288,- K  234,- K
Anotace:
Romn o cest z hlavy do srdce, o prostm lidskm tst a o niem, kter pesahuje ve.<br><br> Pijde chvle, kdy si lovk uvdom, e je vechno jinak, ne si myslel. Vlivn podnikatel Ale Hlavinka tento okamik zaije na oslav svch 42. narozenin. Msto bujarho oslavovn, na kter se til, mlem ume na svm luxusnm WC. Nelehk cesta z hlavy do srdce me zat... <br><br> V knize se zajmavm zpsobem snoub svt fantazie s bnou realitou. Tak se vedle romnovch postav me objevit MUDr. Jan Hnzdil nebo teba zpvk Tom Klus. Znovu se objevuje tak Pp, hrdina pedchozho autorova romnu Plyov Buddha, a tak samotn autor vstupuje do knihy jako jedna z postav. Plastinost knihy dotv mnostv ilustrac a rozhovory s inspirujcmi osobnostmi souasnosti.

Recenze:
Recenz celkem : 1

30.4.2021 - renata
Pbh je opravdu mav, nkdy pjemn, nkdy nenpadn, nkdy skokov a derouc se pmo do stedu bolestivch lovch ran. Vdy chutn jinak. Dokonalost.


Co dlte se svm ivotem?

-15%
Co dlte se svm ivotem? - Didd Krinamrti

Skladem v eshopu (2 ks)

299,- K  252,- K
Anotace:

Tahle citliv sestavená kniha text Diddú Krišnamúrtiho probírá jednotlivé ivotní oblasti od otázek po smyslu ivota, pes sebepoznání a orientaci v (i negativních) pocitech, k zemitjším tématm jako práce, vzdlání a peníze, a se dostává i ke kapitole vnované vztahm, a u partnerským, spoleenským nebo vztahu s pírodou a se Zemí.Nehlásí se k ádné duchovní tradici a pináší nadšené svdectví o tom, e vést šastný a blaený ivot je moné. Cestu k nmu nedládí ádné zaruené návody, nýbr nutnost projít radikální vnitní promnou, jejím strjcem se musí stát kadý sám za sebe.



Recenze:
Recenz celkem : 1

20.4.2021 - renata
Mon pmo nad knihou nepijdete na to, co pesn ve svm ivot dlat, jak m vypadat vae lska a partner, ale nco se ve vs rozeheje. Nco to poct… a mon to nco pak bude slouit jako magnet, jak rozbuka toho, e a na to pijde, poznme tu chvli. Tu chvli, ve kter potkvme to, pro jsme se narodili… ve kter potkme svho partnera, nebo ns napadne po pr dnech zpsob, jak se usmit s rodii. Jak chtt, touit a pitom se tmito emocemi nevyerpvat. Jak moc na ns funguje pipoutanost k vcem, kter nm psob bolest. Dlem to je krsn duchovn dlo, dlem dokonal shrnut lidsk psychologie a dlem novodob epigenetika, kter tady dostv lehk hv, je net vdeckmi argumenty, ale pesto nm dv anci pochopit, e lidsk mylen i city tak njak funguj stle stejn.


amansk len - Kniha + 44 karet

-25%
amansk len - Kniha + 44 karet - Michelle A. Motuzas

Skladem v eshopu (2 ks)

444,- K  329,- K
Anotace:
Nahldnte na svou spirituln a lidskou existenci. amansk a prodn symboly vm pomohou poznat energie, obavy i falen pesvden, kter vm brn provat ivot v cel jeho krse. Objevte, jak urit energie, kter ovlivuj vae ivotn situace, mohou bt pekkami, nebo naopak pomoc na cest k sebeuvdomn a uzdraven. Poselstv obsaen v tchto kartch a doprovodn knce zrove posl vai dvru ve vlastn intuitivn schopnosti. Zante t ivot naplnn duchovnm jasem a energi jednoty, z n budete neustle erpat novou slu.

Recenze:
Recenz celkem : 1

23.3.2021 - renata
Karty, kter slibuj, e m konkrtnj otzku jim dte, tm lep odpov vm pinesou. A tak doporuuju pi prci s nimi opravdu dt na to prvn, co vm mysl pinese ve chvli, kdy kartu vidte. Nepat mezi nejprhlednj, ilustrace jsou krsn a mystick a d se do nich dlouze dvat – a meditovat. Hloubat. Objevte symboly, runy, smry, vtr, slunce i odpovdi v pr tazch modrho pera, kter zobrazuje vodu. Symbolika bv dan, ale pokud pro vs je nkter dleit, m v dojem nebo zkuenost pednost.


Organizace znalost: klov tmata

-17%
Organizace znalost: klov tmata - Helena Kuerov

Skladem u dodavatele

360,- K  296,- K
Anotace:
Za informan zdroje, jak nazvme zaznamenan znalosti, u zdaleka nejsou povaovny jen sbrky knihoven a archiv. Pat k nim i znalostn bze, bibliografick databze, autoritn bze, tezaury a dal pomcky k vyhledvn, e-knihy, elektronick asopisy, emailov archivy, dokumenty vygenerovan pomoc kancelskch balk, zznamy v transaknch databzch a datovch skladech podnikovch informanch systm i studijnch informanch systm a etn dal zdroje.<br> V souvislosti s tm vyvstv ada otzek: Je organizace znalost vbec mon? Neboli - lze uspodat nco, co vznik zcela spontnn? Nelze-li ovlivnit proces vytvoen znalosti, jak je ance, e se poda zorganizovat jeho produkty? A pokud je organizace znalost mon, je i nutn? Tedy - je vbec v e Googlu teba organizovat informace (resp. jejich zdroje)? A pokud ano, je mon vytvoit pro tuto specializovanou innost obecnou teorii? Prv na tyto otzky se sna odpovdt pedkldan monografie.

Recenze:
Recenz celkem : 1

16.3.2021 - pinupkazino
Игровые автоматы и слоты в Украине имеют лицензию только в [url=https://pin-up-casino999.ru/]Pin Up UA[/url] Casino. Играя на деньги на официальном сайте казино вы поймете что аппараты обладают совершенно другой отдачей по сравнению со скриптами!


astn princ a jin pbhy

astn princ a jin pbhy - Oscar Wilde

Skladem u dodavatele

229,- K
Anotace:

Práv tchto devt pohádek vyneslo mistra duchaplné konverzace Oscara Wilda rovnou do literárního nebe. Jsou to jedny z nejúchvatnjších pohádkových píbh, které kdy byly napsány. Vaše dti v nich moná nenajdou ernobílý svt dobra a zla, o to více se ale zamyslí nad tím, e v ivot nejsou hodní všichni, kdo se tak tváí, a naopak. Autorv mimoádn tivý a zárove neobyejn myšlenkov bohatý Šastný princ by neml chybt ani v knihovnách dosplých tená, kteí si ho u dávno oblíbili. V píbzích se odráí Wildova posedlost krásou a touhou po svt, ve kterém se k sob lidé chovají slušn a s respektem. Pohádky nemají vdycky šastný konec, ten ale nkdy chybí i v píbzích našich ivot. Geniální spisovatel v této knize ze všech sil touí najít pravdu, která je, jak sám íkal, „málokdy istá a nikdy ne jednoduchá“.



Recenze:
Recenz celkem : 1

12.3.2021 - Nina
Krsn klasika, doporuuji.


e div

-19%
e div - Jennifer Cody Epstein

Skladem v eshopu (1 ks)

429,- K  344,- K
Anotace:

Vztah mezi Avou Fisherovou a její matkou Ilse nikdy nebyl bezproblémový. Ve vzduchu viselo píliš mnoho otázek. Kdo je Avin otec? Co dlala Ilse za války? Pro svou jedinou dceru nechala v posledním váleném roce v nmeckém sirotinci? Nyní ale z Nmecka dorazily Ilsiny ostatky a s nimi i sloka neodesla ných dopis adresovaných neznámé en: Renate Bauerové, pítelkyni z dtství. Matiny dopisy odhalují temnou minulost a Ava se noí do šokujícího píbhu eny, kterou nikdy doopravdy neznala.



Recenze:
Recenz celkem : 1

12.3.2021 - Nina
Knihu doporuuji, je skvl.


Karty hvzdnch du - Kniha + 53 karet

-20%
Karty hvzdnch du - Kniha + 53 karet - Rebecca Campbell

Skladem v eshopu (1 ks)

555,- K  444,- K
Anotace:

Aktivuj svojí vesmírnou energii. Pij dom ke své duši. Vdycky jsi touila po domov, ani bys pesn vdla, co to znamená? Pak je moné, e jsi Hvzdná duše. Hvzdné duše se inkarnovaly v mnoha rzných místech vesmíru, take se na tomto svt asto cítí ztracené a odlišné. Tyto nádherné aktivaní a vykládací karty ti pomohou odemknout poklady tvé duše, rozpomenout se na tvj vesmírný pvod a tvou vesmírnou esenci a naplno ji projevovat v kadodenní fyzické zkušenosti. Pokud ses snaila utlumit své svtlo, aby ses pizpsobila, je na ase s tím skonit a nechat je naplno zazáit. Kadá z 53 nádherných karet ti pome spojit se s voláním tvé duše a vedením tvého srdce.



Recenze:
Recenz celkem : 1

10.3.2021 - renata
Krsn krabika, ndhern kneka k nim pln zkladnch informac a pjemnho ten (to doporuuju teba jako ten ped spanm, lehouce nalad) a karty, kter jsou umleckmi dly – to je celek Karty hvzdnch du.


Kundalin jga jako cesta due - Obratel za obratlem k pochopen psychosomatiky ptee

Anotace:

V knize postupujeme obratel po obratli vzhru po pátei a ke kadému obratli získáváme cviení, afirmaci, psychospirituální souvislosti a krátký píbh. Me se podle ní cviit jako podle programu na 1 040 dní (26 obratl x 40 dní) nebo se dá íst jako studijní literatura k psychosomatice jednotlivých ástí pátee. Zajímavý je i osobní píbh autora, sledujeme píbh individuálního duchovního vývoje. Texty doplují etné obrázky, fotografie a pípadn i videonahrávky v nmin na webové stránce www.kundalini-yoga-seelenreise.info.Autor se zamuje na vyladní vývojového procesu, ke kterému dochází bhem jednotlivých cvik a meditací, s úkoly duše, kterými podle jógové filozofie v daném ivot prochází. Kadý z 26 obratl je jednou zastávkou na cest duše.



Recenze:
Recenz celkem : 1

4.3.2021 - renata
Kniha pin to, co slibuje. Praktickou pehlednost, monosti, jak s informacemi naloit, jak si v praxi zkusit pohyb a zat cviit, ale tak mil povdn, kter rezonuje nejen s tou kterou st ptee, ale i problmy, kter mon prv ete. Hezk poveden mix praktinosti a lkav, nezapomenuteln atmosfry knihy.


Recenzovan knihy

Podle zkona o evidenci treb je prodvajc povinen vystavit kupujcmu tenku. Zrove je povinen zaevidovat pijatou trbu u sprvce dan online; v ppad technickho vpadku pak nejpozdji do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectv U Kruml s.r.o. Krkonosk 196, Vrchlab, IO: 08677662 DI: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vvoj, sprva elektronickho obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap