JAK ZÍSKAT

POŠTOVNÉ ZDARMA?

podrobnosti zde

Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

Medicinské karty

Anotace:

Medicinské karty vycházejí z dávného učení amerických indiánů. Ti považovali zvířata za průvodce, kteří nám mohou pomoci nalézt harmonii a rovnováhu na naší životní cestě. Tyto karty jsou nádhernou pomůckou pro osobní růst. Kromě vedení na "Duchovní cestě" se vám mohou stát zdrojem uzdravování a síly a pomoci vám v pochopení a řešení vztahů a složitých životních situací. Toto dárkové balení obsahuje 52 nádherných karet a knihu, ve které kromě obsáhlého textu ke každému zvířeti najdete návod, jak karty používat k vykládání, nalezení devíti totemových zvířat či vytvoření Medicinského štítu.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.9.2017 - Re
 Je až s podivem, jak jednoduchý je svět zvířat, když použijete zdravý selský rozum, intuici a logiku. Každé zvíře má své vlastnosti a ty jsou obsaženy i v nás samých. Na tom je postavena šamanská indiánská moudrost převedená čtivě do těchto karet a především knížečky. Z výkladů musím říci, že karty jsou přesné, často ukáží i to, co tazatel skrýval i sám před sebou.

Jak dál po antibiotikách

Anotace:

Slovo antibiotikum s námi žije od roku 1943 a pro mnoho lidí se stalo synonymem léku. Díky tomu, že je masově začal používat i průmysl produkce masa, stala se už takřka součástí potravního jídelníčku. Z antibiotik se pro mnoho lékařů stalo léčivo první volby, dostávali jsme je od dětství a mnoho lidí je dodnes užívá několikrát ročně.


Tato kniha už ovšem reaguje na skutečnost, že jste z nějakého důvodu podstoupili léčbu syntetickými antibiotiky. Není prevencí nebo alternativou, anebo jakoukoli jinou variantou této terapie. Jejím hlavním cílem je přiblížit způsoby, kterými je možné eliminovat negativní dopad menší či větší války, která proběhla (případně probíhá) ve vašem těle. Kterými je do velké míry možné napravit to, co ve vás způsobila léčba syntetickými antibiotiky - ať už se jedná o dětský nebo dospělý organismus - zejména s ohledem na


- obnovení střevní mikroflóry, nazývané někdy střevní flóra, střevní mikrobiom nebo mikrobiota


- detoxikaci organismu


- jeho celkovou revitalizaci


Nerozlišujeme přitom, jestli se jedná o syntetická nebo polosyntetická antibiotika, která se průmyslově vyrábějí chemickou syntézou nebo polosynteticky, což v tomto případě znamená, že přírodní látky jsou po získání z mikroorganismů chemicky přeměněny.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.8.2017 - Renata
  Když jsem knihu pročetla a zavřela, řekla jsem si – to je parádní encyklopedie českých superpotravin. To je objevené zlato ve zcela obyčejných potravinách, které běžně používáme. A často jsou to zapomenuté účinky. Hrách, mrkev, silný domácí vývar nebo kozí mléko? Jak často zapomínáme, že v těchto obyčejných potravinách se skrývá síla ohromujícího charakteru. Výborná kniha.

Tarot andělů strážných

-19%
Tarot andělů strážných - Doreen Virtue; Valentine Radleigh

Skladem u dodavatele

299,- Kč  240,- Kč
Anotace:

Po vydání Andělských Tarotových karet, které sklidily obrovský úspěch, zjistila Doreen Virtue, že se i nadále mnoho lidí Tarotu bojí. Proto společně s Radleighem Valentinem vytvořili tento Tarotový komplet pro vysoce citlivé vykladače, kteří touží po přesných a detailních odpovědích Tarotu v doprovodu jemných slov a obrazů. Výsledkem je 78 nejsladších Tarotových karet na světě, které vám nabízí bezpečný a spolehlivý způsob, jak získávat jasná, srozumitelná a konejšivá poselství pro sebe a pro své blízké.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.8.2017 - Re
 Můžete se jich ptát na ty nejdelikátnější otázky své duše. I na ty zásadní. I na takové, které s kamarádkou u kafe probírat nemůžete. Nebo můžete právě jen s ní. Možná znáte pocit, kdy ztrácíte pevnou půdu pod nohama, ještě ji tam cítíte, ale už se chvěje a nejste si jisti, jestli je potřeba udělat další krok a svou pozici tak upevnit, nebo udělat krok zpět? At už jde o práci, o vztahy nebo o jiné důležité rozhodnutí. Právě pro takovou chvíli jsou andělé strážní možná těmi pravými, ke kterým se můžete obrátit o pomoc.

Myšlenky štěstí

-19%
Myšlenky štěstí - Kris Carr; Zari Portka

Skladem u dodavatele

159,- Kč  128,- Kč
Anotace:

Je na čase, abyste si dopřáli zdravou dávku sebelásky. Zasloužíte si ji. Jste dokonalá, zářivá, skvělá, božská bytost. A čím dříve to přijmete a začnete se podle toho k sobě chovat, tím dříve se váš život naplní lehkostí, soucitem, zdravím, vitalitou a štěstím.
Karty Myšlenky štěstí vám nabízejí něžnou ale intenzivní inspiraci k tomu, jak sami o sebe pečovat a oceňovat se na nejhlubší úrovni. A není nejlepší způsob, jak cítit více štěstí, se o něj dělit s druhými? Rozdávejte karty z tohoto balíčku a staňte se tak posly štěstí všude kam zavítáte!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.8.2017 - Re
  Co mě nejvíce okouzlilo: byl anglický originální název nejlépe vystihuje švih, šarm a nádech čerstvé energie, kterou vám do duše přinese – Crazy Sexy Love! Je to rozpustilé vzetí za ruku, jako kdyby vám autorka říkala – kašli na to, podívej, mám pro tebe důležité sdělení a TO si vezmi k srdci? A přesně takové ty karty jsou. Svěží a šťavnaté a přesně mířící tam, kam potřebujete! Neuvěřitelné – potvrzuju zkušenostmi z mnoha desítek výkladů, které jsem jimi učinila.

Miluj svůj život - kalendář 2018

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život 2017 je tentokrát originální autorské dílo oblíbené české autorky a ilustrátorky Lucie Ernestové. Inspirována průkopnickým dílem Louise L. Hay nám ukazuje, jakou sílu mají naše myšlenky a jak je můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější.
Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná dech beroucí ilustrací a texty k zamyšlení a rozjímání.


"Raduj se z každého nového dne, z každé nové zkušenosti.
Život tě baví, když víš, že vítr stále fouká.
Stačí jen nastavit správně plachty."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.8.2017 - Renata
 Slušivé nástěnné kalendáře aby pohledal! Ovšem tady jako každý rok nesáhnu vedle! Miluj svůj život je ale stálicí, která opravdu zdobí a přináší s každým pohledem vskutku dobrou náladu a uklidnění. Když jsem se dozvěděla, že letos ten můj oblíbený nástěnný od Louise L. Hay opět ilustracemi doprovodila Lucie Ernestová, byla jsem potěšená. Jenže pak jsem si všimla, že nejen ilustrace jí byly svěřeny do rukou, ale letos i texty! Tak to jsem byla zvědavější o to víc. Nejsem zklamaná, naopak – sedí mi i lepší pasování do nátury evropského člověka a důraznější sdělení, kde nepadají pečení holuby do huby, ale naopak – je tu přesný návod, jak si je k sobě přivolat a trošku se u toho i zapotit.

Velký experiment

-20%
Velký experiment - Wendy Kennedy,Tom Kenyon

Skladem u dodavatele

330,- Kč  264,- Kč
Anotace:

Země představuje pozoruhodný experiment, kde je uložen genetický materiál z tisíců světů. Společně s tímto genetickým materiálem zde bylo zanecháno veškeré emoční kódování a zkušenosti těchto planet a druhů, které jsou základem pro Velký experiment. Existují další časové osy, v nichž tento experiment nebyl úspěšný. Ale vy, vaše verze, s níž vedeme tuto konverzaci, je úspěšná, a proto procházíte procesem vzestupu. Informace, které v této knize sdílíme, považujeme za nejvhodnější vibrační shodu pro stav, v němž se právě teď nacházíte. Zatímco poskytujeme informace, vždycky se díváme na vibrační úroveň většiny těch, u nichž předpokládáme, že text budou číst. Děláme to proto, abychom vám poskytli verzi pravdy, jež vám nejlépe poslouží k získání přístupu k vašemu nejvyššímu potenciálu. Jsme opravdu nadšení, že se pouštíte na tuto cestu! Toto okno v čase oplývá úžasným potenciálem, jenž je limitován pouze vaší představivostí. Největší výzvou pro vás bude zbavit se zábran způsobených vašimi hodnoceními a přesvědčeními. Vězte, že je možné cokoliv. A o tom všem je vzestup. Jakmile zjistíte, že navzdory všemu "negativnímu", hrám či manipulacím - jste to vy, kdo je tvůrcem bytí, můžete změnit svou verzi reality. A pokud vás bude dost, kdo se rozhodnou pro jinou verzi skutečnosti, pak se vytvoří zcela nová časová osa, kterou následují změny v současných událostech. A to všechno vede k úplně novému světu. Takže - zbývá udělat pouze jednu věc: Sněte svůj nejkrásnější sen!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.7.2017 - Renata
 Nebudeme se tohoto tématu vůbec bát! Velký experiment je kniha, která konvenčně smýšlejícímu člověk značně rozhodí pevný postoj. Zvídavému přivodí pár hodin vzrušení a přemýšlení nad tím, co je z knihy pravda, a co není – přidá notnou dávku netrpělivosti, protože o tom, jak to je ve skutečnosti nás může spolehlivě přesvědčit pouze budoucnost. Jen čas tu ukáže, nakolik byl Velký experiment nadčasovou knihou.

Arkturiáni

-20%
Arkturiáni - Tom Kenyon, Judi Sion

Skladem u dodavatele

490,- Kč  392,- Kč
Anotace:

Arkturiáni jsou již od dávných dob strážcové a ochránci lidstva. Odkud pocházejí, jaké úkoly převzali a jak nás podporují – o tom zde vypráví osm z nich. Je mezi nimi lékař, vědec, ákášický knihovník, válečník, mistr meditace, též Sanat Kumara, Ješua ben Josef a Marie Magdalena. Mluví ze své perspektivy o skutečnostech, s nimiž se potýkají a o způsobech pomoci lidstvu. Díky skvělým komunikačním a interpretačním schopnostem Toma Kenyona dostaly tyto zprávy písemnou formu. Arkturiáni jsou výjimečné, odvážné a velmi rozvinuté bytosti.

Součástí knihy je CD s arkturiánskými zvukovými kódy, jež obsahuje dvě zvukové meditace: První se jmenuje Nakura. Usnadňuje meditaci, která je úžasným, jemným a snadným nástrojem ke zkoumání jiných dimenzí, vstupem přes „kura“, což znamená přes bránu k věčnosti. Druhá meditace je Arkturiánská regeneze. Přibližuje posluchači kolísání světla v arkturiánské Komoře regeneze, což je komora znovuzrození na arkturiánské vesmírné lodi. Při této kontemplaci můžete procítit, jak vibrace zvukových vzorců Komory regeneze resonují celým vaším tělem. Tyto reakce jsou biologické odpovědi na světelnou infuzi, jíž se vám poslechem dostává.

Tom Kenyon je průkopníkem v práci s hlasem a zvukem. Svůj hlas s rozpětím téměř čtyř oktáv a skladatelské dovednosti využívá ke změnám stavů mozku a přeměně vědomí. Více než patnáct let působí jako psychoterapeut v oblasti výzkumu mozku. Má nezvyklou schopnost „naladit“ svůj mozek na jakoukoliv frekvenci, což mu usnadňuje komunikaci s bytostmi jiných dimenzí.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.7.2017 - Renata
 Už jen představa, že nad námi bdí a o nás přemýšlí jiná mimozemská civilizace, je představa velmi fascinující a není nereálná. Berte tuto knihu jako dokumentární film, jako svědectví o něčem, co se předává v tajných věděních po celé generace. Navíc informace a v podstatě dary, které nám prostřednictvím autora přichází, jsou minimálně na zvážení. Je to opravdu tak? Všechno až příliš dává smysl… je to dobře nebo špatně?

Myšlenky moudrosti

Myšlenky moudrosti - Louise L. Hay

Skladem u dodavatele

159,- Kč
Anotace:

Když jsme ochotni otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu.
54 karet s afirmacemi Louise L. Hay vám pomůže znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí. To, jak začnete svůj den, může ovlivnit to, jaké zkušenosti budete přitahovat.
Vytáhněte si každé ráno jednu kartu a dovolte, aby vás vnitřní moudrost provázela celým dnem.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.7.2017 - Renata
 Jsou to dokonalé kartičky, které dokáží skvěle usměrnit myšlenky, když ve vás hlodá strach, nejistota a ztráta víry sám v sebe. Překvapilo mne, s jakou přesností se pojí s tarotem, jak přesně vykládají, jak intuitivně se umí napojovat na druhé.

Snadný Tarot

-19%
Snadný Tarot - Barbara Moore

Skladem u dodavatele

259,- Kč  208,- Kč
Anotace:

Se správným vedením může být moudrost Tarotu dostupná každému! V tomto kompletu najdete vše, co potřebujete, abyste mohli začít vykládat karty a přijímat přesné a spolehlivé informace pro sebe a druhé již od prvního výkladu. Díky jednoduchým a srozumitelným pokynům, které vám pomohou začít při vykládání rychle využívat vaši přirozenou intuici, je Snadný Tarot tím nejlepším úvodem do fascinujícího světa vykládání Tarotu. Karty mají praktickou kapesní velikost, takže je můžete mít vždy u sebe.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.7.2017 - Renata
 Karty jsou barevné, jasné, obrazné - vyhovují jak intuitivním i logickým vykladačům a krásně se s nimi pracuje, v první chvíli mne připomněly karty cikánské. Snad jsou i svým způsobem stejně přímé... Knížka překvapila ještě víc. V obecné velmi rozsáhlé části jsem našla spoustu inspirativních informací a poskládání významů karet podle čísel dává tarotu zase jinou logickou souvislost. Také se mi líbilo, že mnohde autorka vytáhla z každé karty význam, který je obecně pokládán za vedlejší a zapomíná se na něj.

Něžná píseň

-19%
Něžná píseň - Leila Slimani

Skladem u dodavatele

268,- Kč  215,- Kč
Anotace:

Najmout si pro své dvě malé děti stálou chůvu je pro skromnou pařížskou domácnost Myriam a Paula finančně takřka neúnosné. Je to však jediná možnost, jak Myriam umožnit to, co potřebuje stejně jako vzduch a vodu: prosadit se v náročné profesi advokátky. Po počátečním ostychu a zdráhání mladí manželé zjišťují, že chůva Louise převrátila jejich život naruby. Totiž teprve tato hypervýkonná, pečující, vždy dokonalá hospodyňka dokázala v jejich bytě vytvořit opravdový domov – nejen pro jejich děti, ale i pro ně samotné. Postupem času však prohlubující se vzájemná závislost chytí trojici do pasti. Pokus o únik z ní vyústí v drama.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.7.2017 - Re
 Dalo by se říci, že Něžná píseň je příběhem o velkém množství laskavosti a dobrých věcí v životě… a o velkém tlaku a frustraci na straně druhé. A že celý ten příběh by se dal ohodnotit jako obrazná a do extrému zavedená koláž mateřství a duše každé unavené ženy. A pak rozběhněte svou fantazii a prožijte život s mladou rodinou v Paříži, která si právě pořídila rodinu a matka se šla realizovat do práce – vždyť jejich chůva zařídí všechno od péče o děti po dobrou večeři a úklid. A celou dobu přemýšlíte o tom, jak se tohle jenom mohlo proboha stát? Mohlo. Mohlo, protože… na konci pochopíte.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap