Nabídky knih

Kočičí tarot

-16%
Kočičí tarot - Lunaea Weatherstone

Kočičí tarot


Lunaea Weatherstone


Skladem v eshopu (1 ks)

499,- Kč  415,- Kč

Anotace:
Poznejte pradávnou moudrost koček prostřednictvím tarotových karet!<br> <br> Toužíte vědět, co se ve skutečnosti skrývá za vševědoucím pohledem kočky? Vstupte do magické říše uhrančivých šelem kočkovitých a zjistěte to! Kočky v této tarotové sadě na první pohled vypadají a také se chovají jako normální kočky. Na rozdíl od nich však čelí obtížným životním situacím, řeší nejrůznější vztahové problémy a dostávají lekce a ponaučení, jež vám při vašich výkladech tarotu mohou přijít vhod. Součástí tarotové sady je kromě 78 karet i příručka, která vás touto nádhernou tarotovou sadou provede. Naleznete v ní podrobný rozbor všech karet a moudré kočky vám pomohou nalézt odpovědi na všechny vaše důležité otázky. Karty Malé arkány jsou rozděleny do čtyř částí - čtyř kočičích klanů (klan ohně, klan země, klan moře a klan nebe). Karty Velké arkány prostřednictvím kočičích mysterií vzdávají hold všem právoplatným potomkům Kočičí Bohyně. Kočičí tarot vám dává jedinečnou příležitost poznat svět tarotu a svět koček prostřednictvím jediné tarotové sady. Díky své perfektní znalosti obou těchto světů dokázala autorka Lunaea Weatherstone umně skloubit tradiční významy tarotu s vlastnostmi a moudrostí koček.<br>

Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.8.2015 - Renata
 Tyto karty mají neskutečné charisma. Pro mě jako milovníka koček je velmi poučné se s těmito kartami vydat do nitra kočičí duše. Protože, když se úplně odpoutám od konvencí, kdoví, jak moudré kočky opravdu jsou. Tady dodávají tarotům zcela jiný význam, snad díky jejich jedinečnosti umožňují dívat se na některé tarotové karty i trochu jiným úhlem pohledu a to potom dává celému výkladu naprosto jinou "příchu´t" než je jiná tarotová klasika. Obrázky mluví samy za sebe, takže s klidem mohu doporučit i začátečníkům, pocitově si velmi dobře podle ilustrací odvodí významy karet. Přiložená kniha je potom skvělým odpočinkovým a hluboce moudrým čtením.

Dědeček Oge - Učení sibiřského šamana - CDmp3 (Čte Jaroslav Dušek)

Anotace:


Příběh o proměně malého tunguzského chlapce v kmenového léčitele přibližuje praktiky sibiřských šamanů.


Autorka vyprávění o Ogem postupně skládala během dlouhodobých etnologických výzkumů v oblasti sibiřské řeky Tungusky. Tuto oblast zasáhl v roce 1908 meteorit, jenž po dopadu zničil rozsáhlou plochu tajgy, kde kočovalo mnoho tunguzských rodů. Událost zůstala v paměti nejen zdejších obyvatel, ale celého světa. Šamani hovořili o velkém hněvu boha Agdyho, který se rozzlobil na kočovné Tunguzy pro jejich špatný život. Pamětníci, kteří o Ogem vyprávěli, jej osobně znali. Traduje se, že léčil bylinami a při obřadech mu pomáhali hadi. Tenkrát bylo šamanské řemeslo zakázáno a Oge – stejně jako jiní šamani – své soukmenovce uzdravoval tajně.


Vypráví Jaroslav Dušek
Ve formátu MP3, 9 hodin





Recenze:
Recenzí celkem : 1

24.8.2015 - Renata z čajovny u modré kočky
 Těžko říci, jestli na této audio knize lze vůbec najít nějaký nedostatek. Jestli tam někde vůbec je. Je to doslova posluchačský šperk, něco, co vás vtáhne a svou čistotou a zároveň syrovostí, vás doslova uhrane. Mluvím tu za prvé o charismatickém hlasu Jaroslava Duška, který umí být chvílemi nesmírně a vzrušujícím způsobem naléhavý, stejně jako hudební podkres, který čas od času prosvítá celým vyprávěním. A také za druhé, největší dík patří vůbec autorce, Pavlíně Brzákové, která neuvěřitelným způsobem stvořila dokonalý příběh, dokonalé vyprávění sibiřského šamana – od dítěte ke starci… Zachytila s neskutečnou psychologickou přesností duši malého společností odvrženého dítěte, které se muselo již v ranném věku o sebe postarat samo uprostřed tajgy… vyrovnávat se svými vnitřními duchovními schopnosti a cestováním do „cherbu buga“, světa zemřelých… a jeho dospívání, změna vnímání světa, jednoduchost a syrovost jeho prvního zážitku se ženou… až po moudrého starce, který se vrací do vesnice, do společnosti lidí a zjišťuje, jak se všechno neuvěřitelně změnilo.

Zánět - skrytý zabiják

-19%
Zánět - skrytý zabiják - David Frej

Zánět - skrytý zabiják


David Frej


Skladem v eshopu (2 ks)

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:

 Zánět je reakcí imunitního systému, která nás chrání proti toxinům, infekcím a poranění. Chronický zánět, který v těle přetrvává dlouhou dobu, ovšem způsobuje závažné poškození a poruchy vedoucí k chronickým onemocněním. 


 Jste často unavení a bez energie? Máte vysoký krevní tlak nebo ischemickou chorobu srdeční? Léčíte se na alergie či astma? Máte nadváhu nebo cukrovku? Diagnostikovali vám nádorové onemocnění? Bolí vás často v krku? Objevují se vám kožní vyrážky? Bolí vás klouby? Trpíte depresemi, nebo příznaky Alzheimerovy demence? Pak máte pravděpodobně v těle chronický zánět, který je často příčinou civilizačních nemocí a je třeba začít ho léčit.


 V této knize se dozvíte:



  • co znamená zánět a jak zjistíte, zda ho v těle máte

  • překvapivé souvislosti mezi nemocemi a zánětem

  • jak se ochránit před nemocemi spojenými s chronickým zánětem

  • praktické rady, jak se zbavit chronického zánětu a uzdravit se

  • jak zpomalit stárnutí a dožít se vysokého věku ve zdraví

  • návod, jak do svého života zařadit a provádět ozdravný protizánětlivý program



Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.6.2015 - Renata
 Pro mne to byla jedna z nejvíce přínosných knih zejména proto, že se s ní dá velmi dobře prakticky pracovat. Nejenže jsem se tu dozvěděla princip a příčiny skrytého chronického zánětu, který probíhá v nadměrně zatíženém těle (stresem, špatnou životosprávou apod)... ale také jak se projevuje, což často ani lékaři netuší a léčí jen následky, nikoliv to rozlezlé ohnisko v celém těle. Udělala jsem si také test, který ukázal, že riziko skrytého zánětu mám velmi zvýšené a patrně v sobě nějaký ten zánět mám, příznaky jsou typické. Autor poté nabízí stejně jako ve své ordinaci, několikero řešení, spíše doslova švédský stůl nejrůznějších tipů, jak zánět v těle zmírnit a posléze i vyléčit, jak ho neudržovat a léčit. Z velkorysé nabídky si musí vybrat každý. Od přísných režimů, speciálních očistných programů až po drobné změny. A musím říci, že i drobné změny se asi za týden projevily povolením příznaků - u mne to byla alergie a bolesti kloubů.

Vitaminy a stopové prvky pro zdraví

-10%
Vitaminy a stopové prvky pro zdraví - Andreas Jopp

Vitaminy a stopové prvky pro zdraví


Andreas Jopp


Neznámá dostupnost

259,- Kč  231,- Kč

Anotace:

Nejen odborníci už vědí, že minimální doporučený přísun vitaminů je dnes pro většinu populace nedostatečný. Mladé ženy, ale také starší lidé, kuřáci, aktivní sportovci, osoby zatížené škodlivými látkami, diabetici a další skupiny lidí jich potřebují daleko více. Podobně je tomu i se stopovými prvky a dalšími výživnými látkami, které jsou základem veškerého života. Jejich nedostatek mohou doprovázet příznaky a problémy, jež jste s nimi až dosud nespojovali. Chorobné změny, zhoubné procesy a změny v genech je možné regulovat přirozenými procesy látkové výměny a výkonným imunitním systémem. Vyvinuly a zdokonalily se na bázi čtyřiceti sedmi životně důležitých a nenahraditelných látek, kterých se tělo nemůže vzdát. Nemůže se s nimi srovnávat žádný lék a žádný doplněk stravy — vyjma stravy samotné. Po miliony let se osvědčují jako nejlepší lék, protože lidské bytosti se v průběhu evoluce jednoduše nemohly spolehnout na medicínský systém a léky. Kniha, kterou napsal přední německý odborník na výživu Andreas Jopp, nabízí všechna fakta potřebná k tomu, abyste se naučili důležité prvky výživy správně přijímat. Díky nim umožníte každé buňce optimálně fungovat a budete dlouhodobě předcházet jinak nevyhnutelným onemocněním.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.6.2015 - Renata z čajovny u modré kočky
Nejsem si úplně jistá, kam touto knihou přední německý odborník na výživu Andreas Jopp, přesně mířil. Je bojovná, neústupná, naštvaná na dnešní svět. Svět, který nám bere nejen přirozené zdroje vitamínů a minerálů do takové míry, že tu ani přirozené zdroje těchto látek neuvádí… Svět, který ale i díky nesmyslné byrokracii uzurpuje lidem dostatečně kvalitní umělé zdroje těchto vitamínů? Když jsem poněkud překonala zklamání z toho, že se tu nedozvím, kudy na vyvážený jídelníček, snažila jsem se zachovat od této knihy odstup. Celkový dojem mám ale smíšený. Ona je to strašně fajn kniha, chcete-li se dozvědět maximum o nemocích a zdravotních potížích způsobených nedostatkem některých vitamínů a minerálů v těle…

Gurmánská živá strava - 150 receptů

Anotace:

Již pátý titul v edici živé stravy nakladatelství IFP Publishing přináší tentokrát nový typ receptů - a to recepty gurmánské. Autory jsou Růžena a Andreas Wegenerovi, kteří žijí v Německu, ale knihu napsali exkluzivně v českém jazyce pouze pro český trh. Díky více rozvinutému RAW trhu v Německu a díky rozledu, který na tomto trhu oba autoři mají, se k nám tak dostávají recepty nové, nazývané též GURMÁNSKÉ.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.6.2015 - Renata z čajovny u modré kočky
Tak tady autoři povýšili syrovou stravu na gurmánský požitek. Máloco se mu vyrovná. V knize je několik zásadních divů světa…. Znovuobjevení kadeřávku, kouzelné a všemocné zelené smoothie, dobře známá rostlinná mléka nebo sušené krekry ze semínek a ovocných či zeleninových drtí, nebo neuvěřitelně dobré dipy a pomazánky, omáčky na bázi avokáda nebo kešu oříšků. Či báječný vitariánský kečup ze sušených namočených rajčat a čerstvých rajčátek, který si můžete dochutit podle svého gusta. Nevycházela jsem z údivu. Milovníci jídla a vytříbených chutí si budou připadat jako v encyklopedii neznámých zemí. Budou hltat každé slovíčko a představovat si ty báječné chutě a vůně. Uchvátilo mne slané vaření, nové úpravy – marinování. Taková raw hranolky patří mezi delikatesy, které můžeme podávat třeba s těmi všemi báječně ochucenými krémovými omáčkami a dipy. „Nakrájme ředkev a sladký brambor na hranolky. Nejprve marinujeme 1 hodinu v sojové omáčce a v oleji batáty. Ty dáme na plech do sušičky jako první. Do misky, ve které jsme marinovali batáty, přidáme koření a zamícháme. Do této směsi dáme hranolky z ředkve a marinujeme další půl hodinu. Průběžně hranolky promícháváme. Nakonec dáme sušit na plech k ostatním hranolkům. Sušíme 3-4 hodiny při 42 stupních Celsia. Hranolky podáváme s některou z omáček, které jsou popsány v kapitole Omáčky a pomazánky. Hodí se výborně na oslavy nebo na zahradní slavnosti. Toto jídlo je možné podávat jako hlavní chod.“ A na první pohled by člověk řekl, že jídlo je upravené v troubě, co říkáte? Shrnuté všechny poznatky o raw food Gurmánská živá strava si zakládá na kvalitních surovinách a na vybraných chutích. Právě o jednotlivých základních jídlech, ingrediencích, ale i o báječných dochucovadlech je několik stran na začátku knihy. Je to čtivé, jasné, přesné a bez zbytečných řečí. Rychle a přehledně tu najdete ten základ, abyste se mohli pustit do vyzkoušení všech 155 receptů, které najdete dál. Je to jako procházka rajskou zahradou… A hlavně poslední část knihy s různými dorty a koláčovými dezerty nebo úplný závěr plný čokoládových bonbonů k nerozeznání od těch z bonboniér je toho důkazem. Minimálně jednou si koupíte kešu oříšky, které jsou základem téměř všech dortových krémů, a vyzkoušíte je. Jednou jsem si krém z kešu oříšků také vytvořila a musím říci, že šlo o jeden z nejzajímavějších počinů v mé kuchyni. Opravdu se ty měkké oříšky po namočení v mixéru změnily v krém hladký jako samet. Ideální pro další úpravy.

Dějiny jídla ve 100 receptech

Anotace:
Kniha nezůstává nic dlužna svému názvu: autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby. Postupuje chronologicky, počínaje chlebem ze starověkého Egypta, putuje po všech kulturách a regionech, všímá si zmínek o jídle v antických pramenech i severských ságách, zmiňuje přelomové i nadčasové kuchařské knihy, jmenuje osobnosti jako Brillat-Savarin nebo Julie Childová. Nejde o kuchařku, nikdo netvrdí, že všechna jídla, o kterých Sitwell píše, si čtenář může i uvařit, ale o zábavné a překvapivé nahlédnutí do dějin člověka a jeho kultury.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.6.2015 - Renata z čajovny u modré kočky
 Musím říci, že Dějiny jídla ve 100 receptech je kniha, kterou mám velkou chuť si postavit na poličku a mít ji na ozdobu. Protože je úžasná, staromilská, lehce staromódní a britská! Chvála překladatelům, že zachovali britský humor a pel celé knihy tak může jiskřit v celé své staroanglické kráse i prudké modernosti a lahodnosti. Chvála nakladatelství Argo, že dokázalo knize vtisknout to samé i fyzicky. Knížka vypadá jako ta, která v knihovně překoná věky. Žádná prudká moderna a divoké obrázky, ale pěkně to, co jsme milovali na kuchařkách našich babiček. Pečlivost, preciznost a láska k písmenkům, historii a … jídlu.

Skrytá spiritualita muže

-10%
Skrytá spiritualita muže - Matthew Fox

Skrytá spiritualita muže


Matthew Fox


Neznámá dostupnost

349,- Kč  311,- Kč

Anotace:

Název této knihy je záměrně provokativní. Je opravdu duchovní život muže skrytý nebo dokonce utajený? Jaké pro to máme důkazy? A je-li tomu tak, proč? K jakým to vede následkům a je možné, aby se spiritualita muže stala přístupnější a byla přijata jak jednotlivci, tak společností? Jedním z nejlépe střežených tajemství naší kultury je, že mnoho mužů je ve skutečnosti hluboce spirituálně založeno a velice jim na jejich duchovním životě záleží. Je to tajemství, protože je to utajeno – a velmi často i jim samotným. Jindy to zase skrývají záměrně. Tato kniha se zabývá jednak důvody, proč tomu tak je a zároveň nabízí řešení, jak svou spiritualitu poznat a pochopit. Na základě deseti metafor a archetypů Mattew Fox zkoumá zkoumá možnosti, jak oživit zdravou maskulinitu, tedy zasvěcenou mužnost a tak dosáhnou toho nejlepšího a nejhlubšího v nás – našeho skutečného já.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.6.2015 - Renata z čajovny u modré kočky
 Mne tato kniha nadchla. Vybrala jsem z ní téma, které jsem potom nabídla i k přemýšlení svým čtenářkám. Zaujalo mne nejvíce to, že je to sice prvoplánově kniha pro muže, ale i ženy si v ní najdou právě to, co je zajímá, kus mužské energie je v každé z nás. Navíc se tu některá témata velmi příjemně a logicky snoubí i s ženskou psychikou. Jediné, co mi trochu překáželo, bylo to, že autor neustále opakuje již zopakované pravdy. Na druhou stranu, kdo čte podobnou tématiku poprvé, tak se to hodí, protože tím vlastně neustále hází vše do logických souvislostí pro případ, že by to čtenáři hned na první pokus nedošlo. Je to hodně stran, tlustá kniha, ale celkem čtivá a stojí za to se do ní podívat.

Zvolte sebe - Změňte svůj život. Buďte šťastní. Vydělejte miliony. Prožijte svůj sen.

Anotace:

Tato kniha představuje doslova revoluční pohled na svět byznysu, na zaměstnance a zaměstnavatele a nakonec i na nás samé. Vše, co se zdálo stabilní a důležité už neplatí. Nové technologie nahradily potřebu korporací zaměstnávat další a další lidi, snižuje se počet pevných pracovních míst a nabízí se především krátkodobé pracovní příležitosti a zaměstnání na dobu určitou. Dozvíte se, jak v takové situaci obstát, jak nebýt závislí na jediné osobě (svém zaměstnavateli), jak je důležité mít vlastní cíle, jak se stat strojem na nápady, jak zůstat v každé situaci otevření a nebát se nových věcí a změn, ale naopak jak je využít ve svůj vlastní prospěch.


"Po celý život se bojíme prázdnoty. Toužíme vyplnit ji láskou, penězi, radostmi, čímkoli, co by mohlo oddálit konečno. Ale všechno tohle nestačí. To, čím jsme prázdnotu vyplnili, podléhá rozkladu. Rozkladu nepodléhá jedině samotná prázdnota.Zjistil jsem, že nejlepší způsob, jak tuto prázdnotu vyplnit, je nehledat vnější motivaci, nýbrž zažehnout vnitřní oheň, který nikdy neuhasne."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.5.2015 - Výborná kniha, kterou doporučuji
 James Altucher je zvláštní člověk. Dobrá, zkrachovalo mu množství firem, nějak se ale vždycky uživil. Kniha, kterou předkládá čtenářům nemusí znít důvěryhodně, popravdě z příběhu autora věřím asi tak půl slova, ale je to skvost, co se týče probuzení čtenářské zvědavosti a co se mu rozhodně nedá upřít je to, že čas od času hodí do placu opravdu výtečný nápad. Takový, který užijete nejen v pracovní oblasti, ale i té osobní. Už jen přečíst si knihu od někoho takového je čtenářská výzva a musím říci, že v jeho textu se skrývá diamant. Rady tak jednoduché, že okamžitě zatoužíte po tom, je zkusit. Pobavíte se, protože jeho styl je tak lehký, až je chvílemi nepochopitelný... no jasně, autor je takový vzdušný Vodnář a plný energie i nezdolnosti. A třeba i z jeho povahy jsem se dost učila... Je to kniha, na kterou nelze jen tak zapomenout.

Zóna úspěchu

-15%
Zóna úspěchu - Gay Hendricks; Zdeněk Chodora

Zóna úspěchu


Gay Hendricks; Zdeněk Chodora


Neznámá dostupnost

289,- Kč  243,- Kč

Anotace:

Tato knížka je první ze série knih, které mohou změnit váš život a posunout ho na novou úroveň. A možná ještě dál...Seznámíte se zde totiž s tzv. problémem horní meze. Jde o omezující systémy přesvědčení, které nám brání v rozletu, brání nám plně rozvinout všechny schopnosti. Problém horní meze má u každého svoji specifickou podobu, ale všichni máme společné to, že na něj opakovaně narážíme. Ve chvíli, kdy se naučíme ho rozpoznat a pracovat s ním, otevře se nám cesta k plnému využití našeho potenciálu. Otevřou se nám dveře do zóny úspěchu.


Problém horní meze představuje všelidský sklon k sabotování sebe sama v okamžiku, kdy překročíme umělou horní mez, kterou se sami limitujeme. Problém horní mezeje způsoben tím, že náš „termostat úspěchu“ je nastaven na příliš nízké hodnoty a nedovoluje nám užít si úspěchu maximálního, vrcholného. Dokud svůj problém horní meze nevyřešíme, vždycky najdeme způsob, jak sebe sama srazit dolů na úroveň starých nastavení. Porozuměním tomu, proč sebe sami omezujeme, uvolníme energii, která nás katapultuje do nových výšin hojnosti, lásky a kreativity. Pokaždé, když v sobě vytvoříme více prostoru pro přijímání lásky, hojnosti a úspěchu, překračujeme svou horní mez.


Autor kihy Gay Handricks se věnuje zkoumání zóny úspěchu již více než třicet let, z toho přes dvacet let jako univerzitní profesor na University of Colorado. Se svojí ženou Kathlyn založili Hendricks Institute, organizaci zaměřenou na vědomý život a vědomé partnerství.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.5.2015 - Kniha silně podnětná
 Je to jakoby se člověk ocitl na nějakém svižném semináři (někdy příjemně podáno, jindy poněkud hodně a nepříjemně pod kůži,...jako moc "americky") Autor výtečně umí psychologicky zpracovat své publikum. Jeho kniha je jako úderný seminář, ve kterém přesně ví, kdy uchvátit vaši pozornost něčím, co je strohým citátem a když k tomu nabalit příklad, který důvěrně znáte ze svého života. Hraje na pocity, hraje na to, že problém horní meze důvěrně znáte. Je to sázka na jistotu, protože jak sám v knize tvrdí, nezná nikoho, kdo by na tento problém nikdy nenarazil. Jenže si to patrně neuměl vysvětlit jako nějaký problém nesouvisející s jeho vlastní neschopností nebo špatností. Ba dokonce někdo umně obviňoval okolí, že ho ve chvíli, kdy by byl šťastný nebo úspěšný, hodilo do škarpy.Přesně takové situace vám vyvstávají ve vzpomínkách a v několika dalších kapitolách se člověk dozví, jak je zpracovat tak, aby mu nakonec byly ku prospěchu. Aby překročil svou horní mez.

Mudry

Mudry - Marcela Zlatohlávková

Mudry


Marcela Zlatohlávková


Rozebráno

219,- Kč

Anotace:


V každodenním běhu našeho života nás ani nenapadne, že ve svých prstech ukrýváme netušené zásobárny energie, které můžeme všestranně využít. Postavení rukou a prstů vytvořili před tisíciletími indičtí Mistři, kteří pochopili, že pro člověka má klíčový význam rovnováha tělesných živlů a jejich spojení s makrokosmem.



 



Mudry byly a dodnes jsou považovány za prostředek komunikace s tím, co je duchovní a božské. Otevírají energetické dráhy lidského organismu a umožňují jejich spojení s vesmírnou pranou. Jednoduchý a účinný systém se skládá ze zvláštních a přitom jednoduchých sestav prstů a rukou, které mají schopnost univerzálně propojit tělo s duší a duchem. Jejich působení je zároveň možné posílit prostřednictvím vizualizace, léčivých bylin, správným dýcháním nebo barvami.



 



Pokud se chcete ubírat cestou tělesného a duševního zdraví, dokážete s pomocí této knihy najít a udržet životní rovnováhu, usměrnit všepřítomnou životadárnou sílu a zůstat svěží a zdraví. Ve svých vlastních prstech najdete zdroj životodárné a nikdy neutuchající energie.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.4.2015 - Renata
 Opravdu musím autorku pochválit za knihu, kterou sepsala velmi srozumitelně a jednoduše. Neplýtvá časem ani papírem a vše píše stručně a jasně. Od úvodu, který ve vás od samého začátku probouzí jiskřičky zájmu, až téměř hoříte na konci knihy až po dokonale zpracované jednotlivé mudry, které doprovází fotografiemi. U každé ze 42 publikovaných muder se dozvíte k čemu přesně je, kdy ji aplikovat a u koho raději ne, a jak si onen zdravotní problém ještě vylepšit doplňkovou léčbou z říše bylinek nebo nějakou cílenou změnou chování či smýšlení. Jak se vyhnout negativní energii, případně ji odblokovat nebo jak některé charakterové vlastnosti ovlivňují sklony k některým nemocem a mohou být na překážku u léčení. Nejedná se ale o nic převratného, všechno to jsou úplně logické myšlenky.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap