Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

KNIHKUPCŮV TIP!

Zajímají Vás knižní novinky
a naše akční nabídky?

Chcete pravidelně dostávat
informace na Váš e-mail?

Přihlašte se k odběru našeho NEWSLETTERU!

Nabídky knih

Tantrický orgasmus pro ženy

-19%
Tantrický orgasmus pro ženy - Diana Richardson

Skladem u dodavatele

349,- Kč  280,- Kč
Anotace:

REVOLUČNÍ PŘÍSTUP K ŽENSKÉ SEXUALITĚ - UVOLNĚNÍ JAKO KLÍČ K DOSAŽENÍ HLUBOKÝCH ORGASMICKÝCH STAVŮ! Naplno prožitý sex nás vyživuje láskou, omlazuje tělo a obnovuje duševní zdraví. Tantrický orgasmus pro ženy přináší nový pohled na extatickou blaženost, která se v ženském těle skrývá, a ukazuje, jak ji osvobodit za pomoci nadčasové moudrosti Východu. Naučíte se, jak cirkulovat orgasmickou energii, proč je důležitější stimulace prsou než vaginy, seznámíte se s technikou vědomého milování a jak mohou ženy napomoct mužské erekci. Tantrický orgasmus pro ženy ukazuje, že existují aspekty sexuality, které se týkají pouze žen, a ty lze velmi dobře využít při ovlivňování a posilování sexuálního prožitku - jak ženy, tak i jejího partnera.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.11.2017 - Re
 Jestliže David Deida píše o pravých mužích, tohle je o pravých ženách. O nejpřirozenější ženské sexualitě a životní síle. Vše je o krásném spojení, o nádheře, která tvoří život životem. A náhle si znovu uvědomíte, že bez naplňujícího milostného vztahu je života jen půlka… A jak cenné bytosti jste, milé dámy!


Enneagram

-19%
Enneagram - Eva Velechovská; Don Richard Riso; Russ Hudson

Skladem u dodavatele

499,- Kč  400,- Kč
Anotace:

Kniha s předmluvou Evy Velechovské
Objevte hlubokou moudrost enneagramu


Enneagram je dynamický psychologicko-spirituální systém, který jedinečným způsobem popisuje devět základních vzorců lidské duše, devět způsobů bytí ve světě - devět typů osobnosti, jejich hluboké vnitřní motivy jednání a chování.
Don Richard Riso a Russ Hudson, dva přední světoví odborníci na enneagram, vám v této knize přinášejí dosud nejobsáhlejší představení systému enneagramu a devíti typů osobnosti a představují účinné způsoby použití enneagramu jako nástroje osobní transformace a rozvoje. Ukazují, jak překonat vnitřní překážky, využít vaše výjimečná nadání a schopnosti i jak nově nasměrovat váš život.
Enneagram vám může posloužit jako cenná praktická pomůcka nejen v jakékoliv terapii, psychologické a duchovní práci, ale i v oblasti partnerských a rodinných vztahů a ve světě podnikání - ke zlepšení vztahů, zefektivnění komunikace a předcházení konfliktů. Za poslední desetiletí se stal také uznávaným nástrojem pro zvýšení emoční inteligence a kultivaci osobnosti při práci koučů, firemních konzultantů, terapeutů a pedagogů.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.10.2017 - Renata
 Byla jsem tímto překvapená a chycená do dokonalosti pavučin lidské psychiky, která se tu rozvíjí takovým způsobem, že psychologické knihy a astrologické rozbory jsou jen slabým odvarem. Z prvotního úžasu jsem přecházela do ochromení tím, co čtu, co cítím, jak dokonalý systém psychologického rozboru osobností enneagram je. Rozhodně doporučuji, je to čtivo a studium na celý život a dobrý pomocník nejen do mezilidských vztahů, ale i prostředek k sebepoznání a seberozvoji.


Andělské klíče - k otvírání brány srdce, 54 karet v nové krabičce

Anotace:

Vaši andělé vám prostřednictvím těchto povznášejících karet přinášejí sdělení, která doširoka otevřou vaše srdce. Karty v tomto balíčku vám pomohou živě komunikovat s milujícím světem andělů.
Každé ráno nebo večer si vytáhněte jednu z nich a pozitivně se nalaďte na její nebeské poselství. Přejí si, abyste je někomu v podobě karet darovali, a rádi se stanou vašimi osobními průvodci. Důvěřujte svým andělům - a oni vám odpoví.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

24.10.2017 - Renata
  Nejsou větší skoro než krabička od sirek, ale dá se to nich zamilovat celkem snadno. Úžasné k dovýkladu ke klasickým kartám a ještě lepší pro lehounkou inspiraci pro další den, nebo když se chcete poradit se svým nitrem o událostech předchozích dnů. Nebo když potřebujete pořádné pohlazení a vzpruhu. Andělské klíče vám dají klíč. Nejlépe mi fungují společně s tarotem nebo nějakými "drsnějšími" kartami. Jsou pak jako třešnička na dortu.


Auta - stolní kalendář

-17%
Auta - stolní kalendář -

Rozebráno

39,- Kč  32,- Kč
Anotace:


Kalendář obsahuje:




  • české týdenní kalendárium


  • fáze měsíce


  • letní a zimní čas


  • seznam jmen


  • tabulkové kalendárium 2018


  • státní svátky + významné dny



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.10.2017 - Ludmila
 Dobrý den,. je kalendář Auta za 29 kč na rok 2018 ? Nikde není rok vidět


Čtyři dohody - inspirační karty

Anotace:

48 nádherně ilustrovaných karet vychází ze stejnojmenné knihy, v níž Don Miguel Ruiz odhaluje zdroj omezujících názorů, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. S těmito kartami se vám dostává do rukou stará toltécká moudrost jako každodenní praktický průvodce osobní svobodou a štěstím.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.9.2017 - Re
 Skvěle se mi osvědčili také v době, kdy jsem se cítila zmatená nebo jsem nevěděla, jak se rozhodnout. Většinou jsem pak od Čtyř dohod získala uklidnění ve smyslu - "dělej vše, jak nejlépe dokážeš a nech pracovat také čas". A měly pravdu, pokaždé se potom věci nějak vyvinuly samy. Nebo dovyvinuly tak, abych se až poté mohla smysluplně rozhodnout. Líbí se mi také ilustrace, které jsou takové pevné, hutné, přitom vláčné a vzletné. Dá se nad nimi zasnít... dají se skvěle přiřadit Čtyřem dohodám, protože korespondují i s obálkou knihy a s celým duchem Čtyř dohod.


Medicinské karty

Anotace:

Medicinské karty vycházejí z dávného učení amerických indiánů. Ti považovali zvířata za průvodce, kteří nám mohou pomoci nalézt harmonii a rovnováhu na naší životní cestě. Tyto karty jsou nádhernou pomůckou pro osobní růst. Kromě vedení na "Duchovní cestě" se vám mohou stát zdrojem uzdravování a síly a pomoci vám v pochopení a řešení vztahů a složitých životních situací. Toto dárkové balení obsahuje 52 nádherných karet a knihu, ve které kromě obsáhlého textu ke každému zvířeti najdete návod, jak karty používat k vykládání, nalezení devíti totemových zvířat či vytvoření Medicinského štítu.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.9.2017 - Re
 Je až s podivem, jak jednoduchý je svět zvířat, když použijete zdravý selský rozum, intuici a logiku. Každé zvíře má své vlastnosti a ty jsou obsaženy i v nás samých. Na tom je postavena šamanská indiánská moudrost převedená čtivě do těchto karet a především knížečky. Z výkladů musím říci, že karty jsou přesné, často ukáží i to, co tazatel skrýval i sám před sebou.


Jak dál po antibiotikách

Anotace:

Slovo antibiotikum s námi žije od roku 1943 a pro mnoho lidí se stalo synonymem léku. Díky tomu, že je masově začal používat i průmysl produkce masa, stala se už takřka součástí potravního jídelníčku. Z antibiotik se pro mnoho lékařů stalo léčivo první volby, dostávali jsme je od dětství a mnoho lidí je dodnes užívá několikrát ročně.


Tato kniha už ovšem reaguje na skutečnost, že jste z nějakého důvodu podstoupili léčbu syntetickými antibiotiky. Není prevencí nebo alternativou, anebo jakoukoli jinou variantou této terapie. Jejím hlavním cílem je přiblížit způsoby, kterými je možné eliminovat negativní dopad menší či větší války, která proběhla (případně probíhá) ve vašem těle. Kterými je do velké míry možné napravit to, co ve vás způsobila léčba syntetickými antibiotiky - ať už se jedná o dětský nebo dospělý organismus - zejména s ohledem na


- obnovení střevní mikroflóry, nazývané někdy střevní flóra, střevní mikrobiom nebo mikrobiota


- detoxikaci organismu


- jeho celkovou revitalizaci


Nerozlišujeme přitom, jestli se jedná o syntetická nebo polosyntetická antibiotika, která se průmyslově vyrábějí chemickou syntézou nebo polosynteticky, což v tomto případě znamená, že přírodní látky jsou po získání z mikroorganismů chemicky přeměněny.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.8.2017 - Renata
  Když jsem knihu pročetla a zavřela, řekla jsem si – to je parádní encyklopedie českých superpotravin. To je objevené zlato ve zcela obyčejných potravinách, které běžně používáme. A často jsou to zapomenuté účinky. Hrách, mrkev, silný domácí vývar nebo kozí mléko? Jak často zapomínáme, že v těchto obyčejných potravinách se skrývá síla ohromujícího charakteru. Výborná kniha.


Tarot andělů strážných

-19%
Tarot andělů strážných - Doreen Virtue; Valentine Radleigh

Skladem u dodavatele

299,- Kč  240,- Kč
Anotace:

Po vydání Andělských Tarotových karet, které sklidily obrovský úspěch, zjistila Doreen Virtue, že se i nadále mnoho lidí Tarotu bojí. Proto společně s Radleighem Valentinem vytvořili tento Tarotový komplet pro vysoce citlivé vykladače, kteří touží po přesných a detailních odpovědích Tarotu v doprovodu jemných slov a obrazů. Výsledkem je 78 nejsladších Tarotových karet na světě, které vám nabízí bezpečný a spolehlivý způsob, jak získávat jasná, srozumitelná a konejšivá poselství pro sebe a pro své blízké.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.8.2017 - Re
 Můžete se jich ptát na ty nejdelikátnější otázky své duše. I na ty zásadní. I na takové, které s kamarádkou u kafe probírat nemůžete. Nebo můžete právě jen s ní. Možná znáte pocit, kdy ztrácíte pevnou půdu pod nohama, ještě ji tam cítíte, ale už se chvěje a nejste si jisti, jestli je potřeba udělat další krok a svou pozici tak upevnit, nebo udělat krok zpět? At už jde o práci, o vztahy nebo o jiné důležité rozhodnutí. Právě pro takovou chvíli jsou andělé strážní možná těmi pravými, ke kterým se můžete obrátit o pomoc.


Myšlenky štěstí

Myšlenky štěstí - Kris Carr; Zari Portka

Skladem v eshopu (3 ks)

159,- Kč
Anotace:

Je na čase, abyste si dopřáli zdravou dávku sebelásky. Zasloužíte si ji. Jste dokonalá, zářivá, skvělá, božská bytost. A čím dříve to přijmete a začnete se podle toho k sobě chovat, tím dříve se váš život naplní lehkostí, soucitem, zdravím, vitalitou a štěstím.
Karty Myšlenky štěstí vám nabízejí něžnou ale intenzivní inspiraci k tomu, jak sami o sebe pečovat a oceňovat se na nejhlubší úrovni. A není nejlepší způsob, jak cítit více štěstí, se o něj dělit s druhými? Rozdávejte karty z tohoto balíčku a staňte se tak posly štěstí všude kam zavítáte!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.8.2017 - Re
  Co mě nejvíce okouzlilo: byl anglický originální název nejlépe vystihuje švih, šarm a nádech čerstvé energie, kterou vám do duše přinese – Crazy Sexy Love! Je to rozpustilé vzetí za ruku, jako kdyby vám autorka říkala – kašli na to, podívej, mám pro tebe důležité sdělení a TO si vezmi k srdci? A přesně takové ty karty jsou. Svěží a šťavnaté a přesně mířící tam, kam potřebujete! Neuvěřitelné – potvrzuju zkušenostmi z mnoha desítek výkladů, které jsem jimi učinila.


Miluj svůj život - kalendář 2018

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život 2017 je tentokrát originální autorské dílo oblíbené české autorky a ilustrátorky Lucie Ernestové. Inspirována průkopnickým dílem Louise L. Hay nám ukazuje, jakou sílu mají naše myšlenky a jak je můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější.
Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná dech beroucí ilustrací a texty k zamyšlení a rozjímání.


"Raduj se z každého nového dne, z každé nové zkušenosti.
Život tě baví, když víš, že vítr stále fouká.
Stačí jen nastavit správně plachty."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.8.2017 - Renata
 Slušivé nástěnné kalendáře aby pohledal! Ovšem tady jako každý rok nesáhnu vedle! Miluj svůj život je ale stálicí, která opravdu zdobí a přináší s každým pohledem vskutku dobrou náladu a uklidnění. Když jsem se dozvěděla, že letos ten můj oblíbený nástěnný od Louise L. Hay opět ilustracemi doprovodila Lucie Ernestová, byla jsem potěšená. Jenže pak jsem si všimla, že nejen ilustrace jí byly svěřeny do rukou, ale letos i texty! Tak to jsem byla zvědavější o to víc. Nejsem zklamaná, naopak – sedí mi i lepší pasování do nátury evropského člověka a důraznější sdělení, kde nepadají pečení holuby do huby, ale naopak – je tu přesný návod, jak si je k sobě přivolat a trošku se u toho i zapotit.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap