Nabídky knih

Tarot magické brány

Tarot magické brány - Ciro Marchetti

Tarot magické brány


Ciro Marchetti


Skladem v eshopu (1 ks)

499,- Kč  470,- Kč

Anotace:
Otevřete své srdce odkazu dávných časů a objevte pro sebe kouzlo tajemného světa. Tato tarotová sada, kterou za pomoci digitálních technologií vytvořil známý malíř Ciro Marchetti, vychází z tradičního Rider Waite Smith tarotu a zavede vás přímo do středu říše fantazie. Součástí této tarotové sady je kniha, kde najdete interpretace významu jednotlivých karet a praktickou část věnovanou technice výkladu tarotu. Nechte se tedy vést po cestě naděje, moudrosti a inspirace.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.11.2014 - Nádhera
 Miluju Cira Marchettiho. Jeho Zlatý tarot se stal mou klasikou, a Tarot snů si beru pro sváteční chvíle. Tohle je ale síla. Tyto karty mi sedly na první pohled a dotek, doslova mluví. Mají nesmírně silnou energii, nádherné obrázky, které si čtenáře podmaní na první pohled. Byla jsem překvapena také přiloženou knihou, protože obsahuje naprosto kompletní úhel pohledu na taroty. Heslovité texty jitří fantazii a vlastní intuici.

Andělská inspirace 2015 - stolní kalendář

Anotace:

Překrásný stolní kalendář plný inspirace pro každý den. Známá a oblíbená autorka Doreen Virtue pro vás připravila afirmace a vybrala obrázky, které vás potěší a naplní klidem a nadějí. Každý den můžete čerpat sílu a povzbuzení z poselství andělů, kteří stojí stále při vás a vždy vám poradí a pomohou, pokud je o to požádáte.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.11.2014 - Velmi dobrý kalendář
 Oblíbila jsem si podobné typy kalendářů, protože každý den je mohu otočit a rovnou si přečíst nějakou inspiraci, hladivé slovo na ten který den. Také jsou báječným dárkem pro někoho milého a nebo někdy tyto kalendáře používám jako nenáročné čtení a rozjímání, když už na nic jiného nemám chuť.

Kouzelná zvířátka na dobrou noc

Anotace:

Tato překrásně ilustrovaná knížka nabízí dvacet příběhů, z nichž každý je doplněn kouzelným poselstvím, které shrnuje jeho pozitivní myšlenku.


Příběhy v knížce pomohou vašemu dítěti, aby se napojilo na moudrost a krásu světa zvířat. Děti s jejich pomocí přijdou na to, jak věřit svým schopnostem, jak vytrvat, když se jim nedaří a jak si vzájemně pomáhat v rodině i mezi přáteli. Tato kouzelná zvířátka jsou nejen legrační a roztomilá, ale také moudrá a odvážná. Jistě se stanou přáteli vašich dětí i vás. V úvodní části knihy se také dozvíte, jakou roli hrála zvířata v šamanských kulturách a lidových tradicích a zároveň dostanete návod, jak s příběhy pracovat, aby rozvíjely dětskou představivost, empatii a porozumění. Jemné meditační a vizualizační techniky, které vám tato kniha rovněž přiblíží, pomáhají dětem, lépe se uvolnit, aby se jim dobře spalo.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.9.2014 - Renata
 Pohádky jsou takové bajky… Dvacet kouzelných pohádek s sebou nese rysy bajek. Jsou to jednoduché příběhy, ze kterých plyne pro děti nějaké poučení do běžného života. A aby byl celý proces učení ještě účinnější, po pohádce tu je několik otázek, které nabádají k popovídání si s rodiči a ještě probrání příběhu po svém. Dalo by se říci, že je to o návratu k přírodě, děti se učí úctě ke zvířatům a hlavně k jejich duším. K zvířatům ve volné přírodě, která jsme už pasovali často do rolí obtížných spoluobyvatel nebo lovné zvěře. Příprava a práce s pohádkami je malým obřadem Samozřejmě lze tyto příběhy číst jen tak, ale je to věčná škoda. Je to relaxační čas pro děti i rodiče. Je třeba se uvolnit, udělat si hezky a vyhradit si pro toto čtení čas. A osobně jsem také zjistila, že děti při čtení přerušují a chtějí si o příběhu povídat ještě dříve, než dojdeme nakonec. Báječná je struktura textu, která je jednoduchá, jsou tu jednoduché, trefné dialogy a děj není zbytečně protahován nějakou nezajímavou omáčkou. Prostě bajka. Takže vhodné pro pomalé, láskyplné čtení a co já vím: třeba i pro takový přednes jako když jim tu pohádku hlasem zahrajeme…. Je také dobré sledovat reakci dítěte, protože tím zjistíme o jeho vnitřním světě víc, než když bychom ho posadili v kuchyni ke stolu k výslechu… Více zde: http://www.knihoko.cz/news/lou-kuenzler-sandra-rigby-andrew-weale-kouzelna-zviratka-na-dobrou-noc/

Zdravě a syrově - změna je život a dobré jídlo radost

Anotace:


Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou. Na více než stovce receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti, zlepší vaše zdraví, zvýší vitalitu a životní energii. Při barevném tvoření vlastních jídel ve vás probudí hravou kreativitu a fantazii.
Radmila Zrůstková je výtvarnice a návrhářka. O zdravý životní styl se zajímá desítky let a po vlastní mimořádné zdravotní zkušenosti se dlouhodobě s nadšením věnuje raw food stravování. Žije v Okrouhlé u Nového Boru, kde má ateliér a organizuje kurzy syrové stravy a společenské večeře.


Kniha je zakončena „syrovým vyznáním“ Jaroslava Duška. K raw food má velmi blízký vztah a vzpomíná na poselství, které k němu přišlo na posvátném aboriginském místě v Austrálii: „Následuj lehkost, jdi za tím, co přichází lehce.“




 


Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.9.2014 - Renata
Radmila Zrůstková vytvořila opravdu skvostnou knihu pro každého milovníka dobrého jídla, nikoliv jen pro vitariány... Jsou tu používány především české běžné potraviny, ovoce, zelenina a běžně dostupné exotické ovoce. Oříšky, semínka… Těším se na sezónu dýní, protože vyzkouším studené mixované polévky ze syrové dýně. Koupila jsem si kakaové máslo, kokosový olej a vyráběla jsem mandlové máslo i makové mléko. Obohatila jsem „kořenící šuplíček“ o tahini (sojovou omáčku) a tamari (sezamovou pastu). Svěží vítr do mé kuchyně. Nevím, jak více bych tuto knihu obohatila květnatými slovy, protože tato exceletní kuchařka se nesmí jen číst, ta se musí žít!!!!

Tak chutná štěstí - Bez použití rafinovaného cukru

Anotace:

Pokud máte rádi sladké, změní tato kniha váš život. Místo rafinovaného cukru v ní najdete sladidla, s nimiž zažijete, jak opravdu chutná štěstí. Vyhnete se totiž neblahým důsledkům konzumace "bílého jedu" a zbavíte se závislosti na něm. Díky tomu, že rafinovaný cukr přestane vaše tělo okrádat o vitaminy, důležité minerály a stopové prvky, významně upevníte své ohrožené zdraví. V knize Tak chutná štěstí objevíte více než dvě stě receptů, ve kterých hrají hlavní roli nejen populární stévie, ale především přírodní třtinový cukr typu demerara či raw sugar, opomíjená, a přitom velmi cenná melasa, český med nebo sušené ovoce. Budete nadšeni rozmanitostí jídel, jimiž můžete začít den, zpestřit si svačinu, uvařit chutný a zdravý oběd nebo večeři, anebo se osvěžit některým z mnoha pozoruhodných nápojů. Pro hosty můžete připravit také vynikající domácí bábovku, na kterou nepoužijete ani gram bílého cukru. Bohatost receptů vám zároveň poslouží jako nesmírně cenná a netušená životní inspirace.

MUDr. Josef Jonáš a Jiří Kuchař společně napsali knihy Zdraví v ohrožení - Hořká pravda o sladkém cukru a Svět přírodních antibiotik. S jejich články a příspěvky nejen na téma cukr se můžete pravidelně setkávat na stránkách měsíčníku Regenerace



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.9.2014 - Renata
 Tuto kuchařku jsem si velmi oblíbila a zašoupla do knihovny na místo, které je velmi frekventované. Leží tam vedle všech kuchařek od Nigelly Lawsonové, kterou mám ráda pro její neobvyklé nápady a rozkošnické pojetí jejího vaření. Pánům autorům této knihy se podařilo něco podobného, navíc tato kniha je v první řadě skvělá tím, že naprosto eliminuje bílý rafinovaný cukr z jídelníčku (i sladkého) a nahrazuje něčím, co je nakonec nenahraditelné. Dobrotami typu melasa a demerara, které jsem vyzkoušela nejvíc, a ty mají tak intenzivní sladkou hladivou a plnou chuť, že i kdybyste se chtěli vrátit k bílému cukru, tak to nepůjde, protože zjistíte, že ten chuť jídel doslova kazí. Inspirativní, úžasná kuchařka - jedna z NEJ! Moc za ni děkuji!!

Spasitel

-19%
Spasitel - Jo Nesbo

Spasitel


Jo Nesbo


Skladem v eshopu (6 ks)

399,- Kč  320,- Kč

Anotace:

Spasitel je šestým románem volné série případů nekonvenčního vyšetřovatele Harryho Holea. Píše se srpen 1991. Na letním táboře Armády spásy je znásilněna čtrnáctiletá dívka. O 12 let později…..v Oslu panuje nejen adventní atmosféra, ale také největší mráz za posledních čtyřiadvacet let. Armáda spásy pořádá na náměstí bratří Egerových tradiční předvánoční pouliční koncerty a rozdává z velkého kotle polévku potřebným. 16. prosince v podvečer se do zvuků hudby ozve výstřel. Voják stojící u kotle s polévkou padá mrtev k zemi. Chorvatský nájemný vrah s červeným šátkem kolem krku dokončil svůj poslední úkol a opouští nepozorován místo činu. Jeho let do Záhřebu je však kvůli hustému sněžení zrušen. Následujícího dne při pohledu do ranních novin zjistí, že zastřelil nesprávného muže. Návrat do vlasti se odkládá, zadanou práci je třeba dokončit stůj co stůj. To však nebude tak jednoduché. Problémy se jen vrší, Chorvat nemá peníze, nemá kde spát, docházejí mu náboje ve zbrani, a především policie v čele s Harrym Holem už je mu na stopě. Harry přitom stojí před nelehkým úkolem - ochránit skutečnou oběť a chytit zabijáka co nejdříve. Aby to dokázal, musí se uchýlit k ještě nekonvenčnějším postupům než obvykle.


Máme i další knihy autora Jo Nesboho:


SPASITEL - Nesbo JoŠVÁBI - Jo NesboČervenka - Nesbo JoLEVHART - Nesbo JoLOVCI HLAV - Nesbo JoNEMESIS - Jo NesboNETOPÝR - Nesbo JoPENTAGRAM - Jo NesboSNĚHULÁK - Jo Nesbo



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.9.2014 - MH
Jo Nesbo a Harry Hole. Není moc co dodat. Další z řady detektivek, která má jedinou chybu - od čtení nejde odejít :) 

ŘÍKEJ SI SE MNOU

-19%
ŘÍKEJ SI SE MNOU - Bohdana Pávková; Richard Šmarda
Anotace:
Říkánky, básničky a pohádky k procvičování správné výslovnosti.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.9.2014 - MH
Knížka plná básniček a říkánek pro děti, rozdělená do kapitol podle procvičování určitého písmenka. Básničky od klasických (Hrubín, Kainar atd.) až po Žáčka. Doplněná mnoha obrázky. Líbí se nám. 

K moři

-24%
K moři - Petra Soukupová

K moři


Petra Soukupová


Skladem v eshopu (1 ks)

249,- Kč  187,- Kč

Anotace:

Próza začínající autorky Petry Soukupové se značně vymyká kontextu současné české literatury. V centru autorčina vyprávění je životaběh několika hrdinů: obyčejných lidí formálně propojených rodinnými vztahy, avšak lidsky vzájemně velmi vzdálených. Jejich příběhy se naplno a autenticky protnou pouze jednou: při víceméně náhodně vzniklé prázdninové cestě k moři. Tvarem i myšlenkou tato próza odkazuje k Virginii Woolfové a její - dnes již klasické - próze K majáku. Nejde ale o napodobivé formální cvičení: z autorčiny výpovědi lze vyčíst (vzhledem k jejímu věku) až překvapivě niterný prožitek rozpadu mezilidských vztahů a nemožnosti plnohodnotné komunikace ani mezi nejbližšími. Pavel Janoušek Za svůj debut K moři získala Petra Soukupová Cenu Jiřího Ortena a byla nominována na Cenu Josefa Škvoreckého a cenu Magnesia Litera



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.9.2014 - MH
Velmi jasně popsané charaktery a příběhy několika osob. Žádné zbytečné řeči, velmi čtivá. Doporučuji!

7 návyků šťastných dětí

Anotace:

Inspirativní knížka pro všechny rodiče, kteří chtějí, aby si jejich děti osvojily správné hodnoty, je plná nádherných ilustrací, které jistě zaujmou dětskou pozornost. Zábavné postavičky z vesnice Sedm Dubů seznamují děti s nadčasovými principy, jež vycházejí ze světového bestselleru 7 návyků skutečně efektivních lidí (Stephen R. Covey). Otázky a úkoly na konci kapitol dětem pomáhají správně porozumět příběhu a vedou je k tomu, aby se zamyslely nad tím, co mohou samy dělat jinak a lépe.


Dále by vás mohlo zajímat:


7 NÁVYKŮ SKUTEČNĚ EFEKTIVNÍCH LIDÍ - Stephen M.R. Covey7 NÁVYKŮ ÚSPĚŠNÝCH TEENAGERŮ - Sean Covey7 NÁVYKŮ ŠŤASTNÝCH DĚTÍ - Sean Covey



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.9.2014 - MH
Moc hezká knížka pro děti, s milými obrázky. Čteme se 4leťákem a příběhy se nám líbí oběma. Jsou o zvířecích kamarádech, kteří zažívají běžné příhody ze života. Poučení o správných hodnotách je hravé, nenásilné, tak, že to děti snadno pochopí. Za každým příběhem je tip pro rodiče, na co děti v příběhu upozornit, otázky a úkoly pro děti, které vedou k dalším hovorům. Za mě můžu doporučit! 

El comienzo de la increíble historia de Don Quijote de la Mancha

Anotace:

Publikace je zjednodušeným přepracováním prvních čtyř kapitol známého románu Miguela de Cervantese, které vyprávějí o prvním dobrodružství slavného „rytíře smutné postavy“ Dona Quijota de la Mancha. Text knihy je zpracován pro studijní účely a je určen středně pokročilým studentům španělštiny, kteří si chtějí vyzkoušet, nakolik dovedou porozumět cizojazyčnému literárnímu textu. Může být užitečnou pomůckou jak při samostudiu, tak i v hodinách s lektorem pro zpestření výuky.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.8.2014 - Irena
Dobrý den, pro mě skvělé. V předmluvě se píše, že kniha je určena pro středně pokročilé studenty španělštiny, tak asi skutečně už něco umím, nemám s textem problém. A to, že text je i v češtině, je výborné. Slovníček na konci - skvělá pomoc. Ale vůbec nejlepší je přiložené CD, namluvené španěly tak srozumitelně a s tak skvělou výslovností, s jakou se člověk ne vždycky setká. Irena Taliánová

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap