Nabídky knih

POPPY

POPPY - Barbara Larriva

POPPY


Barbara Larriva


Neznámá dostupnost

129,- Kč

Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.11.2014 - Renata
 Hladivý příběh, který šel autorce ze srdce. Má šanci čtenáře plně zásáhnout a i kdyby nebylo téma odpuštění tím, co zrovna potřebuji řešit, na příběhu čtenář ocení hluboce procítěný popis duše stárnoucího člověka a jeho vnímání. Doporučuji

Peníze a zákon přitažlivosti

Peníze a zákon přitažlivosti - Esther, Jerry Hicks

Peníze a zákon přitažlivosti


Esther, Jerry Hicks


Skladem v eshopu (1 ks)

349,- Kč  315,- Kč

Anotace:


Jestliže právě teď pro vás nejsou peníze v životě tím úplně nejdůležitějším, pak věřte, že pro většinu lidí znamenají peníze svobodu. Protože v hloubi srdce víte, že máte právo být svobodní, je vztah k penězům jedním z významných prvků vaší životní zkušenosti. Není tedy divu, že v nás peníze probouzejí tak silné emoce. Budete-li s těmito kartami denně v kontaktu a budete-li přemýšlet o jejich poselství, pak jsme přesvědčeni o tom, že ve vás vytvoří novou formu přitažlivosti a přinesou vám do života nejen více peněz, ale také osvobozující pocit absolutní svobody. Autoři Esther a Jerry Hicks, kteří se proslavili svým učením o Zákonu přitažlivosti, se v krátkých textech na jednotlivých kartách zamýšlejí společně se svým duchovním učitelem Abrahámem nad různými aspekty vlivu peněz a ukazují jak nejlépe využít jejich energie tak, aby vám byly "dobrým sluhou" a nestaly se oním příslovečným "špatným pánem".



Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.11.2014 - Renata z čajovny u modré kočky
 S kartami jsem pracovala delší dobu a zjistila jsem několik zajímavých věcí - Měli bychom ve svém životě hledat a vidět to pozitivní a pokud to jen trochu jde, upnout svou pozornost především na tyto – byť drobnosti. Podle zákona přitažlivosti se nám tento pocit bude rozmnožovat a začneme opravdu přitahovat spíše to kladné… - Přílišné hrabání se v negativních myšlenkách a probírání problémů vše jen zveličuje a potom si bráníme emočně i fyzicky tomu, aby k nám přišlo něco hezkého… - Sami musíme poznat co chceme, k čemu nás táhne srdce. Tam podle Esther a Jerryho Hicksových najdeme také finanční stabilitu Pokud budeme s kartami v dennodenním kontaktu? Není v tom kouzlo, jde spíš o to, že si každý den, nebo co nejčastěji pomocí těchto karet srovnáme svoje myšlenky a najdeme v textech inspiraci, sílu a „nakopnutí“ ke správné cestě. Je to spíš denně upevňovaná změna myšlení, dodávání sebevědomí a víry, že si peníze opravdu zasloužíte a dokážete s nimi dobře naložit, než nějaké magické kouzlo tohoto zelenavého balíčku karet.

Andělé Atlantidy

Anotace:

Dovolte archandělům, ať vám prostřednictvím těchto vykládacích karet vnesou do života spokojenost, stejně tak jako obyvatelům dávné Atlantidy. Skrze vzkazy, jako jsou inspirace, harmonie, milost nebo soucit, extáze, romance a důvěra, vám tyto karty přinesou pohotovou odpověď na vaše otázky ohledně zdraví, bohatství, kariéry a osobních vztahů. Jejich záře osvětlí vaši životní cestu a vy díky nim rozvinete své vlastní věštecké schopnosti. Každá ze 44 nádherně provedených vykládacích karet představuje určitý vzkaz archandělů Atlantidy. Karty zobrazují archanděly jako světelná tělesa ve tvaru koule a přinášejí vám lásku a moudrost. S jejich pomocí dosáhnete míru a radosti ve všech oblastech života. Pokud potřebujete radu pro dnešek, stačí si vytáhnout jednu kartu. Tři karty vám odpoví na konkrétní otázku a dvanáct karet přinese věštbu o průběhu nějakého dlouhodobějšího plánu. Můžete si být jisti, že archandělé vám vždy povedou ruku, abyste zvolili tu správnou kartu, která vám pomůže učit se a růst.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.11.2014 - Renata z čajovny u modré kočky
S těmito kartami jsem vykládala delší dobu a zařadila jsem je do portfolia těch, se kterými dělám lidem standardní velké výklady. Karty mne na první pohled neoslovily, ale ve chvíli, kdy jsem je vzala do ruky a začala vykládat, nepotřebovala jsem ani přiloženou knihu. jejich hloubka promluvila naplno a nejlépe a nevýstižněji odpovídají na otázku PROČ. Hledají hluboké příčiny a odpovídají na otázky, které se mohou týkat velmi silných a intimních témat jako jsou minulé životy nebo otázky, proč jsme se v životě sešli s tím či jiným člověkem. Ač k andělským kartám nemám příliš vztah a jsem příliš realista, tak tyto karty mne oslovily na nejniternější úrovni. Doporučuji.

Pod africkým sluncem

Pod africkým sluncem - Barbara Woodová

Pod africkým sluncem


Barbara Woodová


Skladem v eshopu (1 ks)

319,- Kč

Anotace:

Do exotického prostředí nedotčené Keni je zasazena sága o osudech dvou rodin: anglického lorda Valentina a jeho křehké ženy Rose a domorodé rodiny z kmene Kikuju, především však jejich krásné šamanky Wachery. Vztah mezi těmito dvěma rodinami je naplněn vražednou nenávistí, zapovězenou láskou, násilím i soucitem, které přetrvávají i do dalších generací.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.11.2014 - Jitka
 Velmi poutavá kniha. Bylo to moje první setkání se spisovatelkou B. Woodovou. Nyní postupně pořizuji další a další romány od pí. Woodové. Žádný mne nezklamal. Vřele doporučuji!

Tarot magické brány

Tarot magické brány - Ciro Marchetti

Tarot magické brány


Ciro Marchetti


Skladem v eshopu (1 ks)

499,- Kč

Anotace:
Otevřete své srdce odkazu dávných časů a objevte pro sebe kouzlo tajemného světa. Tato tarotová sada, kterou za pomoci digitálních technologií vytvořil známý malíř Ciro Marchetti, vychází z tradičního Rider Waite Smith tarotu a zavede vás přímo do středu říše fantazie. Součástí této tarotové sady je kniha, kde najdete interpretace významu jednotlivých karet a praktickou část věnovanou technice výkladu tarotu. Nechte se tedy vést po cestě naděje, moudrosti a inspirace.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.11.2014 - Nádhera
 Miluju Cira Marchettiho. Jeho Zlatý tarot se stal mou klasikou, a Tarot snů si beru pro sváteční chvíle. Tohle je ale síla. Tyto karty mi sedly na první pohled a dotek, doslova mluví. Mají nesmírně silnou energii, nádherné obrázky, které si čtenáře podmaní na první pohled. Byla jsem překvapena také přiloženou knihou, protože obsahuje naprosto kompletní úhel pohledu na taroty. Heslovité texty jitří fantazii a vlastní intuici.

Andělská inspirace 2015 - stolní kalendář

Anotace:

Překrásný stolní kalendář plný inspirace pro každý den. Známá a oblíbená autorka Doreen Virtue pro vás připravila afirmace a vybrala obrázky, které vás potěší a naplní klidem a nadějí. Každý den můžete čerpat sílu a povzbuzení z poselství andělů, kteří stojí stále při vás a vždy vám poradí a pomohou, pokud je o to požádáte.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.11.2014 - Velmi dobrý kalendář
 Oblíbila jsem si podobné typy kalendářů, protože každý den je mohu otočit a rovnou si přečíst nějakou inspiraci, hladivé slovo na ten který den. Také jsou báječným dárkem pro někoho milého a nebo někdy tyto kalendáře používám jako nenáročné čtení a rozjímání, když už na nic jiného nemám chuť.

Kouzelná zvířátka na dobrou noc

Anotace:

Tato překrásně ilustrovaná knížka nabízí dvacet příběhů, z nichž každý je doplněn kouzelným poselstvím, které shrnuje jeho pozitivní myšlenku.


Příběhy v knížce pomohou vašemu dítěti, aby se napojilo na moudrost a krásu světa zvířat. Děti s jejich pomocí přijdou na to, jak věřit svým schopnostem, jak vytrvat, když se jim nedaří a jak si vzájemně pomáhat v rodině i mezi přáteli. Tato kouzelná zvířátka jsou nejen legrační a roztomilá, ale také moudrá a odvážná. Jistě se stanou přáteli vašich dětí i vás. V úvodní části knihy se také dozvíte, jakou roli hrála zvířata v šamanských kulturách a lidových tradicích a zároveň dostanete návod, jak s příběhy pracovat, aby rozvíjely dětskou představivost, empatii a porozumění. Jemné meditační a vizualizační techniky, které vám tato kniha rovněž přiblíží, pomáhají dětem, lépe se uvolnit, aby se jim dobře spalo.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.9.2014 - Renata
 Pohádky jsou takové bajky… Dvacet kouzelných pohádek s sebou nese rysy bajek. Jsou to jednoduché příběhy, ze kterých plyne pro děti nějaké poučení do běžného života. A aby byl celý proces učení ještě účinnější, po pohádce tu je několik otázek, které nabádají k popovídání si s rodiči a ještě probrání příběhu po svém. Dalo by se říci, že je to o návratu k přírodě, děti se učí úctě ke zvířatům a hlavně k jejich duším. K zvířatům ve volné přírodě, která jsme už pasovali často do rolí obtížných spoluobyvatel nebo lovné zvěře. Příprava a práce s pohádkami je malým obřadem Samozřejmě lze tyto příběhy číst jen tak, ale je to věčná škoda. Je to relaxační čas pro děti i rodiče. Je třeba se uvolnit, udělat si hezky a vyhradit si pro toto čtení čas. A osobně jsem také zjistila, že děti při čtení přerušují a chtějí si o příběhu povídat ještě dříve, než dojdeme nakonec. Báječná je struktura textu, která je jednoduchá, jsou tu jednoduché, trefné dialogy a děj není zbytečně protahován nějakou nezajímavou omáčkou. Prostě bajka. Takže vhodné pro pomalé, láskyplné čtení a co já vím: třeba i pro takový přednes jako když jim tu pohádku hlasem zahrajeme…. Je také dobré sledovat reakci dítěte, protože tím zjistíme o jeho vnitřním světě víc, než když bychom ho posadili v kuchyni ke stolu k výslechu… Více zde: http://www.knihoko.cz/news/lou-kuenzler-sandra-rigby-andrew-weale-kouzelna-zviratka-na-dobrou-noc/

Zdravě a syrově - změna je život a dobré jídlo radost

Anotace:


Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou. Na více než stovce receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti, zlepší vaše zdraví, zvýší vitalitu a životní energii. Při barevném tvoření vlastních jídel ve vás probudí hravou kreativitu a fantazii.
Radmila Zrůstková je výtvarnice a návrhářka. O zdravý životní styl se zajímá desítky let a po vlastní mimořádné zdravotní zkušenosti se dlouhodobě s nadšením věnuje raw food stravování. Žije v Okrouhlé u Nového Boru, kde má ateliér a organizuje kurzy syrové stravy a společenské večeře.


Kniha je zakončena „syrovým vyznáním“ Jaroslava Duška. K raw food má velmi blízký vztah a vzpomíná na poselství, které k němu přišlo na posvátném aboriginském místě v Austrálii: „Následuj lehkost, jdi za tím, co přichází lehce.“




 


Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.9.2014 - Renata
Radmila Zrůstková vytvořila opravdu skvostnou knihu pro každého milovníka dobrého jídla, nikoliv jen pro vitariány... Jsou tu používány především české běžné potraviny, ovoce, zelenina a běžně dostupné exotické ovoce. Oříšky, semínka… Těším se na sezónu dýní, protože vyzkouším studené mixované polévky ze syrové dýně. Koupila jsem si kakaové máslo, kokosový olej a vyráběla jsem mandlové máslo i makové mléko. Obohatila jsem „kořenící šuplíček“ o tahini (sojovou omáčku) a tamari (sezamovou pastu). Svěží vítr do mé kuchyně. Nevím, jak více bych tuto knihu obohatila květnatými slovy, protože tato exceletní kuchařka se nesmí jen číst, ta se musí žít!!!!

Tak chutná štěstí - Bez použití rafinovaného cukru

Anotace:

Pokud máte rádi sladké, změní tato kniha váš život. Místo rafinovaného cukru v ní najdete sladidla, s nimiž zažijete, jak opravdu chutná štěstí. Vyhnete se totiž neblahým důsledkům konzumace "bílého jedu" a zbavíte se závislosti na něm. Díky tomu, že rafinovaný cukr přestane vaše tělo okrádat o vitaminy, důležité minerály a stopové prvky, významně upevníte své ohrožené zdraví. V knize Tak chutná štěstí objevíte více než dvě stě receptů, ve kterých hrají hlavní roli nejen populární stévie, ale především přírodní třtinový cukr typu demerara či raw sugar, opomíjená, a přitom velmi cenná melasa, český med nebo sušené ovoce. Budete nadšeni rozmanitostí jídel, jimiž můžete začít den, zpestřit si svačinu, uvařit chutný a zdravý oběd nebo večeři, anebo se osvěžit některým z mnoha pozoruhodných nápojů. Pro hosty můžete připravit také vynikající domácí bábovku, na kterou nepoužijete ani gram bílého cukru. Bohatost receptů vám zároveň poslouží jako nesmírně cenná a netušená životní inspirace.

MUDr. Josef Jonáš a Jiří Kuchař společně napsali knihy Zdraví v ohrožení - Hořká pravda o sladkém cukru a Svět přírodních antibiotik. S jejich články a příspěvky nejen na téma cukr se můžete pravidelně setkávat na stránkách měsíčníku Regenerace



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.9.2014 - Renata
 Tuto kuchařku jsem si velmi oblíbila a zašoupla do knihovny na místo, které je velmi frekventované. Leží tam vedle všech kuchařek od Nigelly Lawsonové, kterou mám ráda pro její neobvyklé nápady a rozkošnické pojetí jejího vaření. Pánům autorům této knihy se podařilo něco podobného, navíc tato kniha je v první řadě skvělá tím, že naprosto eliminuje bílý rafinovaný cukr z jídelníčku (i sladkého) a nahrazuje něčím, co je nakonec nenahraditelné. Dobrotami typu melasa a demerara, které jsem vyzkoušela nejvíc, a ty mají tak intenzivní sladkou hladivou a plnou chuť, že i kdybyste se chtěli vrátit k bílému cukru, tak to nepůjde, protože zjistíte, že ten chuť jídel doslova kazí. Inspirativní, úžasná kuchařka - jedna z NEJ! Moc za ni děkuji!!

Spasitel

-19%
Spasitel - Jo Nesbo

Spasitel


Jo Nesbo


Skladem v eshopu (6 ks)

399,- Kč  320,- Kč

Anotace:

Spasitel je šestým románem volné série případů nekonvenčního vyšetřovatele Harryho Holea. Píše se srpen 1991. Na letním táboře Armády spásy je znásilněna čtrnáctiletá dívka. O 12 let později…..v Oslu panuje nejen adventní atmosféra, ale také největší mráz za posledních čtyřiadvacet let. Armáda spásy pořádá na náměstí bratří Egerových tradiční předvánoční pouliční koncerty a rozdává z velkého kotle polévku potřebným. 16. prosince v podvečer se do zvuků hudby ozve výstřel. Voják stojící u kotle s polévkou padá mrtev k zemi. Chorvatský nájemný vrah s červeným šátkem kolem krku dokončil svůj poslední úkol a opouští nepozorován místo činu. Jeho let do Záhřebu je však kvůli hustému sněžení zrušen. Následujícího dne při pohledu do ranních novin zjistí, že zastřelil nesprávného muže. Návrat do vlasti se odkládá, zadanou práci je třeba dokončit stůj co stůj. To však nebude tak jednoduché. Problémy se jen vrší, Chorvat nemá peníze, nemá kde spát, docházejí mu náboje ve zbrani, a především policie v čele s Harrym Holem už je mu na stopě. Harry přitom stojí před nelehkým úkolem - ochránit skutečnou oběť a chytit zabijáka co nejdříve. Aby to dokázal, musí se uchýlit k ještě nekonvenčnějším postupům než obvykle.


Máme i další knihy autora Jo Nesboho:


SPASITEL - Nesbo JoŠVÁBI - Jo NesboČervenka - Nesbo JoLEVHART - Nesbo JoLOVCI HLAV - Nesbo JoNEMESIS - Jo NesboNETOPÝR - Nesbo JoPENTAGRAM - Jo NesboSNĚHULÁK - Jo Nesbo



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.9.2014 - MH
Jo Nesbo a Harry Hole. Není moc co dodat. Další z řady detektivek, která má jedinou chybu - od čtení nejde odejít :) 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap