Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

NOVÝ BLOG!

Máme nový blog,
> blog.knihkupec.com

Knihkupcův blog

Andělská inspirace

Super cena
Andělská inspirace - Kim Dreyer

Skladem v eshopu (1 ks)

99,- Kč
Anotace:

Andělé, okřídlení strážci z duchovních světů a boží poslové, jsou již od pradávna důležitou součástí různých náboženství a kultur.


Tento nádherný soubor 44 karet byl vytvořen s přáním přivést vás blíže k andělům, aby se vám mohlo dostat jejich pomoci, lásky a ochrany. Povznášející poselství karet vám přinášejí rady, jak prohloubit vaše poznání a jak posílit napojení na energie vašich andělů.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.11.2019 - renata
 Milé, sváteční karty, které jen tak lehce pohladí, ale někdy umí opravdu zasáhnout na citlivém místě. Skvělý doplněk k tarotům nebo k denním inspiracím nebo takovému relaxačnímu probírání se životem nad šálkem čaje.


Kronika zániku Evropy

Kronika zániku Evropy - Vlastimil Vondruška

Skladem u dodavatele

599,- Kč
Anotace:

Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný "Jak to celé začalo" popisuje léta 1984 - 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy. Druhý díl "Jak by to celé mohlo skončit" modeluje formou utopie jeden z možných vývojů společnosti po roce 2020, který by mohl vést až k zániku evropské civilizace. Zakladatel rodu Adam Wagner, sociolog a odborník na Orwellovo dílo, předvídá budoucí rozpad západoevropské demokracie, a proto s členy rodiny a přáteli budují malé chráněné sídlo, za jehož hradbami se hodlají bránit, až dojde k sociálnímu rozvratu, hospodářské krizi a bojům o přežití.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.11.2019
 


Mystická moudrost - Kniha + 46 karet

Anotace:

Karty Mystická moudrost jsou inspirovány bohy, bohyněmi, anděly i duchovními průvodci z říše zvířat. Přinášejí rady pro přítomný okamžik i předpovědi pro budoucnost. Každý z nás má schopnost změnit svůj život a také svobodnou vůli vybírat si z nekonečného množství možností. Na kartách najdete zvířata a bytosti, které vám předají své rady, vedení a poselství. Chcete-li se ponořit hlouběji do tajemství a záhad života, pak vás tyto karty jemně, a přitom neomylně přivedou k odpovědím, které hledáte.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.10.2019 - renata
 Krásné, inspirující, hluboké a přitom působící tak křehce. Řekla bych, že jsou ideálním dárkem, který na povrchu vypadá jako růžová poleva, ale uvnitř je neskutečně dobrý dort, na míru, poctivý, hořký i sladký tak, jak potřebujete. A každému už pak karty přirostou k životu jak jen bude potřebovat. Překvapily velmi příjemně.


Kouzelné časy

Kouzelné časy - Jody Bergsma

Skladem v eshopu (1 ks)

184,- Kč
Anotace:

Nádherné povznášející akvarelové obrazy a srozumitelná posilující poselství známé americké umělkyně Jody Bergsma vám pomohou spojit se s vaší vnitřní silou a s kouzlem přítomného okamžiku. Začněte svůj den tím, že se naladíte sami na sebe, a získáte tak překvapivě přesné výklady, které vás přiblíží k vašim snům.
V knížečce, která je součástí balíčku, pak najdete něžná a zároveň velmi silná poselství, která vaše napojení a schopnost manifestace ještě více posílí.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.10.2019 - renata
 Byla jsem překvapena, jak přesně karty odpovídají a jak skvěle působí na intuici, kdy ještě mnoho dalších informací přišlo k samotné kartě a byla to trefa do černého. Jak nenápadné – takové něžné, krásné, vílí, kreslené pastelovými barvami – a ono se v nich skrývá energie a informací jako v pořádně drsném tarotu. Ráda po nich budu sahat pravidelně.


Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2020

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohými považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám po celý život ukazovala, jakou sílu myšenky mají a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná ilustrací, text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář už tradičně doprovází krásné ilustrace české autorky Lucie Ernestové.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

24.9.2019 - renata
 Líbí se mi, že se člověk rád a snáz nad tímto kalendářem, sem tam zastaví a zamyslí se nad smyslem života, nad radostí, nad vděčností, nad tím, jak rok běží a… co nám uniká? Nad čím se zastavit a třeba ještě jednou tomu poděkovat? Některé měsíce mi v minulých letech sedly velice, jiné jen tak uplynuly, ale v každém případě, tohle je opravdu skvost.


24.9.2019 - renata
 Líbí se mi, že se člověk rád a snáz nad tímto kalendářem, sem tam zastaví a zamyslí se nad smyslem života, nad radostí, nad vděčností, nad tím, jak rok běží a… co nám uniká? Nad čím se zastavit a třeba ještě jednou tomu poděkovat? Některé měsíce mi v minulých letech sedly velice, jiné jen tak uplynuly, ale v každém případě, tohle je opravdu skvost.


Cesta duše - Karty osudu, Kniha + 44 karet

Anotace:

Každý ze 44 vysoce vibračních fraktálových obrazů plných lásky vyzařuje jedinečnou energii a význam. Fraktály dnes patří na této planetě k "novým nástrojům", které lidstvu pomáhají při vzestupu vědomí. Při jejich vykládání pocítíte hluboké duchovní vedení a vhledy do poslání vaší duše, objevíte své vnitřní dary a dosáhnete duchovního pokroku. Každý fraktálový obraz má mnoho informačních vrstev a přiložená knížečka vám pomůže dobře se s celou karetní sadou seznámit, abyste ji mohli s lehkostí používat k výkladům sobě i druhým.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

24.9.2019 - renata
Cesta duše jsou rozhodně netuctové karty, ke kterým si musíte najít cestu. Celkem mi to trvalo, hodně mi pomohlo najít si fraktálové obrazy v pohyblivé podobě, díky čemuž jsem se pak snáze dostala i do obrázků na těchto kartách. A když ne – karty díky textu působí parádně (a přesně) i jako obyčejné výkladové karty. Dá se říci, že fraktálové obrazy, obrazce i pohyblivé sekvence z nich složené, jsou cestou do nitra lidské duše, jsou cestou k budoucnosti v budoucnosti.


JAK S POMOCÍ INTERNETU VYTVOŘIT PRAVIDELNÝ PŘÍJEM ZA 12 MĚSÍCŮ

Anotace:
V knize "Jak s pomocí internetu vytvořit pravidelný příjem" najdete řešení a návod, jak si vytvořit na internetu za 12 měsíců pravidelný příjem, který vám umožní postavit se na vlastní nohy, dělat co vás baví a žít život, jaký byste si přáli! Nejde o žádné letadlo, ruletu, klikání na něco, žádný zaručený návod na rychlé zbohatnutí. Ale poctivý popis postupu, jak si pomocí internetových technologií zajistit pravidelný příjem, kterým se uživíte. Budete potřebovat nadšení, trpělivost, vytrvalost a ochotu 12 měsíců tvrdě pracovat.

Změna vašeho života je na dosah. Chopte se jí.


V knize najdete:

jak vytvořit ze svých zájmů příjem, jehož trvalé udržení je časově nenáročné, jak se osvobodit od honičky v zaměstnání a uspořádat si život podle svého, jak to všechno provést za 12 měsíců od svého rozhodnutí.


Autorka Serena Star-Leonard pracovala dlouhou dobu v práci, která ji neuspokojovala. Jednoho dne o lepším životě přestala snít a začala si ho sama tvořit. Vytvořila si online byznys, který jí umožňuje pracovat na něčem, co dělá opravdu ráda, a to kdykoliv a kdekoliv se jí zachce. Serena dala takzvanému odchodu na odpočinek novou náplň a zbavila ho věkové hranice. A vše, co k tomu potřebovala, bylo 12 měsíců a jeden velký sen.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.8.2019 - renata
 Doporučila bych knihu nejen všem, kdož mají podnikání spjaté s online prostředím, ale také všem, kdož potřebují pořádně šlápnout do sebepropagace a svého podnikání. Dejte o sobě vědět, udělejte to sebevědomě a bez praktických chyb. K obému dává autorka neskutečné množství informací – je to doslova učebnice toho, jak se orientovat a prosadit v online světě a zajistit si příjem z toho, co umíte a pro co hoří vaše srdce.


Velká chyba

Velká chyba - Maria Adolfssonová

Neznámá dostupnost

398,- Kč
Anotace:

Festival ústřic je na ostrově Heimö, největším kusu země v souostroví Doggerland ležícím mezi Velkou Británií a Skandinávií, vždy velká událost. Když se však inspektorka Karen Eikenová Hornbyová ráno po slavnosti probudí s ohromnou kocovinou, a navíc leží v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. Ke všemu její kolegové najdou to ráno zavražděnou ženu, která není jen tak někdo – brutálně ubitá oběť je šéfova bývalá manželka. Vyšetřování případu se notně komplikuje. Navíc se zdá, že svou roli možná sehrály i staré záležitosti až ze 70. let, kdy se na ostrov přistěhovalo několik rodin, které na jednom statku na samotě založily malou komunitu...


Krimi román z fiktivního skandinávského souostroví se svéráznou policejní inspektorkou v hlavní roli.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.8.2019 - renata
 S odstupem času skoro zapomínám, o čem přesně román byl, ale byl skvělý, zápletka dávala smysl a byla přiměřeně překvapivá. Okolní dějové linie byly hodně zajímavé. Co ovšem nabývá s časem na nádheře a nezapomenutelnosti, je celkový dojem z této knihy. Sychravá, s vůní vřesu, moře a česnekového másla. Stín povahy komisařky Eikenové a její životní styl. To zůstalo. Doslova si přeji zapomenout, o čem byla a znovu se ponořit do Doggerlandu.


Chrysalis Tarot - kniha a 78 karet

Super cena
Chrysalis Tarot - kniha a 78 karet - Toney Brooks

Skladem v eshopu (1 ks)

387,- Kč
Anotace:

Objevte nevšední tarotovou sadu, která do Velkých arkán přináší nejeden nový příběh. Jako dvorní karty se vám představí herecká společnost středověkých postaviček, které dodají vašim výkladům život. Hlavním cílem těchto karet je však sebeuvědomění. Určitě jste už mnohokrát slyšeli, že "všechny odpovědi už máme v sobě". Teď už je jen nějak dostat ven. Chrysalis Tarot je pro tento šlechetný cíl jako stvořený - bude inspirovat vaši mysl, klást vám hloubavé otázky a zavede vás na dobrodružnou cestu do vašeho nitra. Na cestu, která toho hodně odhalí a bude poučná i zábavná.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.7.2019 - renata
 Chrysalis tarot poskytuje nevšední pohled do tarotových karet, trošku historický, trošku poetický, trošku mýtický a pohádkový. Každý si v té záplavě fialové, zelené a zlaté barvě najde to svoje. Celkově působí karty jako umělecké dílo, s pocitem, že se díváte na něco tak důvěrně známého, ale ztělesněného jiným umělcem, jinýma očima. Velmi hezké zpracování.


Těžká noc

Těžká noc - Lenka Lanczová

Neznámá dostupnost

349,- Kč
Anotace:

Po pětiletém vztahu by měl přijít další stupeň - bud` svatba, anebo rozchod. Patrik zvolí druhou možnost a Erika je náhle opuštěná a nešťastná. Místo po Patrikovi se snaží zaplnit intenzivními nezávaznými zážitky, které však také nejsou tím pravým ořechovým.Nová láska na sebe ale nenechá dlouho čekat a Erika je zase šťastná, zamilovaná a milovaná. Jenže ani nový vztah není tak úplně bez mráčku - Eriku tíží jisté tajemství a navíc ani soužití s potenciální tchyní není zrovna jednoduché ...



Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.7.2019 - Jana
 Lenka Lanczová je moje velmi oblíbená spisovatelka.Z českých ta nejlepší.Psala knihy o mladých a pro mladé,ale my starší si to také rády přečteme.I její poslední kniha je velmi zajímavá a doufám,že určitě ne poslední.Přeju jí hodně zdraví a už se zase těším na další.Všechny dosud vydané mám ve čtečce a jezdí se mnou po světě.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap