Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

NOVÝ BLOG!

Máme nový blog,
> blog.knihkupec.com

Knihkupcův blog

36x Sladký život

-46%
36x Sladký život - Claudia Lazar; Monika Cordes

Skladem u dodavatele

149,- Kč  79,- Kč
Anotace:

Dopřejte si krátkou pauzu od každodenního shonu a oslaďte si život! 36 báječných sladkých receptů, které najdete v tomto balíčku, jsou nejenom hříšně dobré, ale i zdravé. Je známé, že přemíra cukru lidskému tělu škodí. Tyto recepty jsou však sestavené s ohledem na rovnováhu, a tak můžete mlsat, aniž byste škodili svému zdraví. Mezi recepty najdete například sladké cuketové muffiny, borůvkovo-mandlové pusinky nebo sorbet z vodního melounu. Díky praktické velikosti můžete mít oblíbené recepty vždy po ruce, nebo jimi potěšit své přátele.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.5.2017 - Renata
  Mnoho ingrediencí se tu opakuje (pomeranč, mák…) Autorky také radí s chytrým plánováním a vařením, při kterém si vše dobře promyslíme a vyhneme se tak zbytečnému vyhazování jídla, neekonomickému vaření. Pokud děláme například suflé, ach můj bože, tady je lilkové, ale klidně bych zkusila i dýňové!... tak si zbylé žloutky schováme na palačinky. A zkuste někdy dělat palačinky jen ze žloutků – je to čirá slast! Řekla bych, že se tady i díky tomu, že si můžete kartičky hezky rozložit, naučit myslet prostorově. Více v časových horizontech. A pak stačí jen nějakou dobu vytrvat, než nám takové myšlení přejde přímo do krve. Líbí se mi. Moc!


Konečně mám koně

Anotace:

Přinášíme vám dosud nejobsáhlejší příručku napsanou ženou pro ženy, která mistrně spojuje praktické informace s mnohaletými zkušenostmi autorky.


Tajemné a magické pouto mezi lidmi a koňmi se proplétá napříč civilizacemi, kulturami a generacemi. Nejvýraznějším a nejhlubším příkladem takového pouta jsou však vztahy, které vznikají mezi koňmi a ženami. Koně mají totiž úžasnou schopnost pomoci nám, ženám, znovu navázat kontakt s naší citlivou a hravou stránkou. Něžný dotek sametového koňského chřípí na rameni dokáže v jediném okamžiku připomenout radost, která pramení ze splynutí s přírodou.


Konečně mám koně je kniha pro ženy, jejichž srdce touží po takovém spojení. Pokud vám připadá, že se váš život přehoupl do druhé poloviny a na dětské sny o koních už zbyly jen mlhavé vzpomínky, tato kniha vám vnese do života trochu koňské energie a vezme na cestu, která vás po krůčcích dovede k naplnění tužeb z mládí, v sedle, ve výběhu i v životě.


Melinda Folseová nejprve ukáže, že "nikdy není příliš pozdě", a pak vás důkladně seznámí s koňským světem, který může být někdy chaotický a matoucí. Nabízí vám mnoho užitečných a moudrých rad od zamyšlení před nákupem koně, přes správnou péči, představení jezdeckých aktivit a disciplín až po doporučení ohledně výstroje, řešení problémů a naslouchání vašemu koňskému společníkovi.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.5.2017 - Re
 Nemusíte všeho nechat a koupit si koně. Můžete mít i zcela jiné sny! Je to těžké, je to snadné… jak se to vezme, ale jisté změny v životě to chce. Přerovnat priority. U čtení této knihy jsem si uvědomovala víc a víc, kolik prostoru věnuji naprostým zbytečnostem a jak mi život utíká mezi prsty. Svůj životní sen možná žiji, ale často mi umírá pod rukama, protože ho neumím správně živit. A abych to dokázala, chce to, musím si to přiznat, více odhodlání, občas bolest a občas pořádné odříkání od své lenosti a únavy. Prý se to vyplatí, tvrdí Melinda Folse. A o tom tahle kniha je především, o cestě za snem, ať je jakýkoliv.


Pes Jejího Veličenstva

-19%
Pes Jejího Veličenstva - David Michie

Skladem u dodavatele

239,- Kč  192,- Kč
Anotace:

Štěně corgiho, kterého se jeho bezohlední chovatelé chtějí kvůli převislému uchu nemilosrdně zbavit, zachrání britská královna, a tak se malý corgi ocitne na zámku ve Windsoru, ve světě rudých koberců a přepychových komnat - a bez hromad špinavého prádla. Okouzlující Nelson si rychle získává náklonnost všech členů královské domácnosti a dává nahlédnout do života královny ze své psí perspektivy. Stává se svědkem jejích setkání s celebritami, filantropy a poradci, a slýchává jejich vzácné postřehy o tajemství života. Díky jednomu z nejtajemnějších poradců Její Výsosti zjišťuje, jak starodávné zvyky a symboly působí mocně i v současnosti. Poznává také nejpřekvapivější vlastnost královny: jemné a zároveň neochvějné očekávání, že každý, s kým se setká, ze sebe dává to nejlepší.
Pes Jejího Veličenstva je plný radosti ze života, humoru a dobrodružství. Nelsonův sáhodlouhý seznam přečinů a přehmatů hravě strčí do kapsy jeho dobrosrdečnost a hluboká moudrost, která určitě potěší každého, kdo ví, jak se psi dokážou usmívat a jak vřelý mají jazyk.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.5.2017 - Renata
 Strávit pár měsíců u kotníku Jejího Veličenstva Alžběty II.? Žádný problém. Navíc očima roztomilého, vychytralého a moudrého psíka, corgie Nelsona. Autor budí dojem, že v královském paláci opravdu pobýval a docela by mne zajímalo, jaká byla jeho praktická příprava na psaní této knihy. Nádherně a uvěřitelně rozepsal doslova mystický a pohádkový příběh s prvky tak praktickými, že máte pocit opravdového splynutí s životním stylem královské rodiny. A rozpor mezi prostředím, ze kterého Nelson pochází a do kterého přichází je potom živnou půdou pro všechny psí úvahy.


Encyklopedie pro děti 21. století

-19%
Encyklopedie pro děti 21. století - Jiří Žáček

Skladem u dodavatele

369,- Kč  296,- Kč
Anotace:

Srozumitelná hesla, trochu poezie i legrace a spousta obrázků – to je Encyklopedie pro děti 21. století. Obsahuje na osm set hesel od nejjednodušších a základních slov, s nimiž se dítě setkává od svého narození a velmi brzy chápe jejich význam (maminka, otec, babička), přes odborné pojmy z techniky, zeměpisu, biologie (automobil, cédéčko, světadíl, Austrálie, brambory, had, pavouk) až k abstraktům a filozofickým pojmům (cit, fantazie, zdvořilost, demokracie, náboženství).


Žáček původním povoláním inženýr se spojil se Žáčkem básníkem, a tak se tu snoubí výstižnost a přesnost s poezií, vtipem i nonsensem. Vše seřazeno abecedně včetně Q a Y, protože jedním z cílů naší knížky je naučit formou zábavy a hry děti abecedu. V dnešním světě obrovského množství informací není důležité všechno znát, ale umět rychle hledat a orientovat se v dostupných materiálech.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.3.2017 - Martina
Výborná knížka, moc ráda doporučím. Zajímavá a nová hesla, popsána srozumitelně, jednoduše a zajímavě. Skutečnost předčila očekávání :) Čteme s prvňáčkem a nemůžeme se od čtení odtrhnout :) 


Zpěvník Písničky nejen do hospody

-19%
Zpěvník Písničky nejen do hospody - Fragment

Rozebráno

179,- Kč  144,- Kč
Anotace:

Zpěvník s akordy ke známým lidovým a zlidovělým písničkám, mnohdy i s odvážnějšími a "lechtivými" texty, které budou vždy zárukou dobré nálady!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.3.2017 - Kata
 Zpěvník s pěknými písničkami. :) Určitě doporučuju


Sedni si a nedělej nic

-20%
Sedni si a nedělej nic - Li Č`-Čchang

Skladem u dodavatele

330,- Kč  264,- Kč
Anotace:
Proč nejsme nikdy spokojení? Proč trpíme stresem a napětím? Proč sníme o tom, že budeme krásnější, mladší či chytřejší? Proč se chceme bavit, být bohatí a bez velkých oklik nalézt svou vlastní cestu? Co je to štěstí? A proč stále hledáme smysl života? Na všechny tyto otázky má Li Č`-Čchang jednoduchou odpověď: "Sedni si a nedělej nic."<br><br> Li Č`-Čchang učí až překvapivě snadnému umění - lehkosti bytí a uvolněnosti. Jednoduché cviky vám pomohou nalézt v sobě vnitřní klid a rozpustit tělesné i duševní napětí. "Většina z nás neustále pendluje od jedné schůzky ke druhé a neumí se uvolnit," říká mistr Li. "Jsme jako kolibříci, co třepotají křídly tak rychle, že to vlastně nelze postřehnout. V neustálém pohybu nepřetržitě poletujeme z jedné květiny na druhou." Jednoduchými cvičeními se naučíte lehce uvolnit a aktivně relaxovat "jako zvadlá květina, která - jakmile ji znovu zalijeme - se znovu napřímí". Cviky vycházejí z tisíciletých technik slavných mistrů. Mistr Li je pokračovatelem tohoto kdysi tajného umění své rodiny ve dvacáté první generaci. V jeho sedmi lekcích objevíte lehkost bytí prastarých učení Dálného východu. Dopřejte své duši trochu prázdnin - pomůže vám to nabýt (možná trvalý) klid a vyrovnanost. Už pouhým prolistováním vám bude tato jednoduchá knížka sympatická. Uvědomíte si, že k tomu, abyste dosáhli vnitřní pohody a uvolněnosti, nemusíte nevyhnutelně tělesně dřít. Naučíte se vědomě cítit, "myslet břichem" a "ukládat štěstí".<br><br> Li Č`-Čchang patří k nejvýznamnějším současným čínským velmistrům. Předsedá evropské Společnosti čchi-kungu a je ředitelem mnichovského Institutu čchi-kungu. Je prostředníkem mezi západní a východní medicínou: přednáší po celé Evropě. Vyučuje tichý čchi-kung, kombinaci cviků z bohaté pokladnice čínských, indických a tibetských tradic. Jeho posluchači se nejprve naučí nic nedělat - neboli umění uvolnit se.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.3.2017 - Renata
 To, co s knihou zažijete je takové - napřímení již zvadlé květiny. Nás samých. Najednou se do zvadlého těla nalije opět život a nejlepší na tom je, že stejně jako u té květiny, nám jde vláha a výživa a energie od našich kořenů. Číňané tvrdí, že máme šest smyslů, kterými neustále skenujeme svět kolem sebe a naše pozornost už je tak napnutá a neustále něčím bičovaná, že si vlastně neodpočineme pomalu ani v noci. To přesně znám! O to úlevnější je tato kniha, která přesně vysvětlí KDE máme vědomý klid, jak k němu dojít a jak si ho užít a trénovat. Stojí to za to!


Harmonie - nástěnný kalendář 2022

Harmonie - nástěnný kalendář 2022 - Aria

Skladem v eshopu (1 ks)

79,- Kč
Anotace:

obsahuje: měsíční kalendárium, formát:  330 × 340 mm počet listů:  14



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.3.2017
 Doporučuji!


Energie - nástěnný kalendář 2017

Anotace:

Nástěnný kalendář pro rok 2017



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.3.2017
 Tak přesně tento jsem chtěla. Navíc supr rychle dodáno a za báječnou cenu.


Voda - nástěnný kalendář 2017

Anotace:

Krásy vodní přírody v unikátním formátu



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.3.2017
 Kalenář je prostě nádherný!


Ukulele Jam

-19%
Ukulele Jam - Alen Mešković

Skladem u dodavatele

398,- Kč  319,- Kč
Anotace:
<p>Miki, patnáctiletý bosenský muslim, dorazí s rodiči v létě roku 1992 do chorvatského uprchlického tábora zřízeného v bývalém rekreačním středisku. Má za sebou drsné prožitky, které se pro něj stávají tabu. Patří k nim výbuch granátu ve vedlejším domě a smrt sousedů, příchod lidové armády do rodného města, vyhnání obyvatel a odvod mužů. Jeho velký vzor, starší bratr Neno, skončil pravděpodobně v srbském zajateckém táboře.<br> Miki se i přes tíživé okolnosti chce přizpůsobit nové realitě. Zatímco se válečný konflikt přibližuje, loví s novými přáteli holky, poslouchá hard rock, učí se anglické texty a pořádá párty na pláži. Za peníze z brigády si kupuje tenisky Converse All Star, pivo a vstupenky do místního rockového klubu Ukulele. Když vypukne válka mezi Chorvaty a Bosňany, vztahy mezi obyvateli tábora se radikálně zhorší. Často dochází k raziím, změní se obyvatelé ubytovny a dochází k politickým konfliktům. Přátelé mizí do Švédska a Miki začne o zemi, v níž mají něco tak neskutečného, jako jsou hudební knihovny, snít. Rodiče ovšem zarputile trvají na tom, že se chtějí vrátit ke svému životu v Bosně a nezačínat znovu kdesi v severní Evropě.<br> Ukulele jam vypráví o zdánlivé všednodennosti v dobách válečného konfliktu, o snaze přežít a žít v krutých letech extrémního nacionalismu. V uprchlickém táboře se Miki setkává s lidmi s nejrůznějšími příběhy, utečenci, ale i vojáky na dovolené. Pláže v létě zaplňují turisté, kteří si přijeli užít sluníčko a moře, ačkoli se za kopci krutě válčí. S bezelstností Holdena Caulfielda se i Miki snaží zuby nehty si udržet něco z bezstarostnosti svého věku.<br><br> Alen Mešković se narodil r. 1977 v Bosně a od r. 1994 žije v Dánsku. Na literární scéně debutoval v r. 2009 sbírkou poezie Forste gang tilbage (Poprvé zpátky), která se dočkala příznivých kritických ohlasů. Jeho první román Ukulele jam (Ukulele-jam) z r. 2011 byl nominován na literární cenu týdeníku Weekendavisen a vyšel v devíti dalších zemích včetně Německa a Velké Británie. V Německu byla také zinscenována jeho divadelní adaptace. V r. 2012 získal Alen Mešković tříletý tvůrčí grant od Dánského uměleckého fondu a výsledkem je román Enmandstelt (Stan pro jednoho), který vyšel v květnu 2016, a přestože se nejedná o pokračování v pravém slova smyslu, setkáme se v něm opět s hlavním hrdinou prvotiny Ukulele jam. </p><p>Vydání knihy podpořila Dánská umělecká rada.</p>

Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.3.2017 - Rena
Lehkost duše mladého Mikiho, těžkost a uondanost jeho rodičů. Ono ocitnout se v uprchlickém táboře po životě plném dřiny, bez vlastní viny, a hlavně bez naděje, to je něco, co zažít nikdo nechce. A přesto díky sem tam vloženým drobnostem, které ukazují na dobu devadesátých let, která jsme zažili, tam jste, zažíváte to. A o to je to mrazivější.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap