Expedice, způsoby platby a odeslání

Bez lepku a chutně!

-62%
Bez lepku a chutně! - Olivia Dupin

Bez lepku a chutně!


Olivia Dupin


Skladem v eshopu (1 ks)

399,- Kč  149,- Kč

Anotace:

V této kuchařce se dozvíte všechno, co potřebujete k životu bez lepku - jaké potraviny kupovat, co jíst a na co si dát pozor, ale hlavně se naučíte jak vařit a péct bez lepku a přesto chutně. Autorka používá pro své recepty silu přirozeně bezlepkových potravin, které máme k dispozici, a učí nás, jak je upravit s fantazií a tak, aby si na nich mohl pochutnat úplně každý, ať už bezlepkovou dietu drží nebo ne. V první části se dozvíte více o bezlepkové dietě, jak stanovit diagnózu, jak nakupovat bezlepkové potraviny i jednoduché zásady pro stravování v restauracích. Také zde najdete užitečný seznam přirozeně bezlepkových potravin, které většinou znáte a které se dají koupit v každém větším supermarketu. Druhá část obsahuje 100 výtečných receptů na jednoduchá a přesto nesmírně chutná jídla. Takže neváhejta a zkuste vařit bez lepku a chutně!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.3.2015 - Renata
 Musím souhlasit určitě s tím, že kniha je velmi přehledná, ucelená a pro každého, kdo se musí nebo chce vyhnout lepku ve svém jídelníčku, obsahuje množství velmi cenných informací. Mnoho z nich jsem třeba jako laik vůbec nevěděla, třeba, že je nutné pečlivě vybírat i léky, některé mohou být s obsahem přídatných látek s lepkem, že náhražka masa seitan je vyrobena z pšenice, že vadí i žito, že ovesné vločky jsou lepkové i bezlepkové, že rizikem je i sojová omáčka a pivo. Ale teď přejděme k tomu mnohem lepšímu – receptům! Jsou tak luxusní a chutné, že mnoho z nich zařadíte do běžného jídelníčku i lidí nepostižených celiakií. Neobvyklé chuťové variace, přílohy, které chutnají lépe než klasika.

Windows 8.1 Praktická příručka

-26%
Windows 8.1 Praktická příručka - Karel Klatovský

Windows 8.1 Praktická příručka


Karel Klatovský


Skladem u dodavatele

299,- Kč  219,- Kč

Anotace:

Windows 8.1 je revoluční operační systém, který svým uživatelům přináší nové možnosti z používání počítače a Internetu. Byl vyvíjen i s ohledem na moderní dotyková zařízení, a tak je tato praktická příručka vhodná i pro uživatele tohoto operačního systému na tabletech.


Naleznete v něm plno inovací z oblasti komunikace, zálohování dat a nastavení pracovního prostředí. Celý systém je oproti předchozím verzím podstatně rychlejší a bezpečnější, neboť jsou přítomny mj. i šifrovací nástroje a antivirová řešení. Propojení s Internetem je díky novým možnostem uživatelských účtů a službou OneDrive ještě těsnější, a uživatel tak může mít odkudkoliv přístup ke svým datům. V této praktické příručce se dozvíte vše, co potřebujete znát pro efektivní využití nejenom novinek, ale i systému jako takového.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

2.3.2015 - Alfons
 Vážení, jsem hluboce zklamán s publikaci " Windows 8.1 Praktická příručka - Karel KLatovský " Na popdrobnější rozbor je zde málo místa. Doporučují nevydávat žádné publikace od tz.slovníkových autorů, kteří nemají pojem o čem vlastně píší. Za 1. nelogičnost uspořádaní jednotlivých témat. Zde něco začne až někde jinde konči. Úkazkou je úvod bla bla - Mýty a fakta o Windows 8.1 ??? a podobných BLA je vlastně celá příručka. Dalši bez komentáře. Trapas.

Prostá pravda - Duchovní průvodce po životě, smrti, lásce a milování

Anotace:

Ve své nové knize David Deida předkládá celou řadu dovedností a postřehů jak objevit vaše skutečné poslání, jak v sobě probudit vášeň a lásku a také jak se je naučit rozdávat. Ukáže vám třeba, jak se otevřít úplnosti přítomného okamžiku nebo jak se orientovat v divoké krajině intimního vztahu. Osvojíte si i umění sexuální vzájemnosti a dozvíte se, jak nakládat s hněvem, žárlivostí, strachem a žádostivostí, tedy s emocemi, které nás někdy na duchovní cestě mohou brzdit. Probuďte svou mysl, tělo i srdce a ponořte se do posvátného bytí.


Časopis Spirituality & Health vyhlásil v roce 2006 knihu Prostá pravda jednou z nejlepších duchovních knih roku 2005 v kategorii osobního růstu.
“Je toho ve vás víc, než by se mohlo zdát, a sami to dobře víte. Dokážete milovat hlouběji, než vám vztahy umožňují. Jste mnohem schopnější, než nasvědčuje vaše zaměstnání. V hloubi své bytosti jste nekoneční, tvořiví, neomezení...”


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.1.2015 - Renata
 Prostá pravda je kniha, ke které jsem přistupovala s velkou úctou. Jako čtenářka jsem získala pocit, že autor se v ní snažil shrnout své bádání a že mu ještě třeba nebylo tolik jasné, že po této knize přijde ještě bezpočet dalších, že prostě bude úspěšný. Miluju jeho knihy, protože i když jsou to témata, která se neustále opakují, stále na své poznatky nabaluje další. Rozvíjí, bádá,nepotřebuje vedení, ale sám ze své zkušenosti a ze své moudré duše dochází k velmi logickým i k srdci citlivým závěrům. A k Prosté pravdě mohu říci pouze jediné, je to kniha tak prostá, až je geniální!

Pohádky pro malé Buddhy

Anotace:

Pro velký úspěch bestselleru Buddhovy pohádky na dobrou noc vám v této knížce přinášíme dalších dvacet pohádek, které také údajně vycházejí z vyprávění samotného Buddhy. Noc nepřitáhne malé posluchače tak, jako dobrý příběh. Ve chvíli, kdy budou vaše děti naslouchat pohádkám z této knihy, přenesou se do kouzelných míst plných zajímavých postav a dostane se jim cenného poznání o sobě a světě kolem, aniž by měli pocit, že na ně někdo tlačí nebo je poučuje.


Příběhy v této knize dodají dětem odvahu vytvořit si pozitivní přístup k obtížím, které je mohou v životě potkat, a pomůžou jim nalézt vnitřní klid a bezpečné útočiště uvnitř sebe samých. Každá pohádka je uvedena krásnou ilustrací, která umožňuje proniknou dítěti do děje, a na závěr příběhu je vždy shrnuto hlavní poselství. Pohádky jsou napsané tak, aby umožnily dětem se zklidnit, pozorně naslouchat vyprávění, a pokud je budete číst před spaním, tak i lépe usnout.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.1.2015 - Renata
 Děti milují jednoduchost – takže krátké příběhy s rychlý a barvitým dějem jsou pro ně to pravé. Vůůůbec, ale vůbec neřeší to, že by něco nebylo pravděpodobné. Pokud tedy jako rodiče nad některou pohádkou zakroutíte hlavou, nenechte si kazit den a věřte mi, že děti u toho budou nadšeně poslouchat a usmívat se. Děti milují dialogy – a když jim je ještě přečtete s patřičným přednesem, necháte občas pauzu, aby se jim mohl barvitý děj posunout v hlavičkách, máte o jejich trvalý zájem postaráno. Líbí se mi, jak autoři často posouvají děj díky dialogům. Jak šetří větami, jak vzácným kořením. Po několikáté přečtené pohádce jsem pochopila, jak celá ta kniha působí jako vláčný vlažný karamel. Nikam se nesmí spěchat a vychutnávat si každé slovíčko, každou větu, vnímat každý význam, který nám autor nabízí. Meditace a závěrečná zamyšlení nad dějem poslouží jak pedagogický a výchovný prostředek – nebo spíš láskyplný prostředek, jak se dostat dětem do dušičky a naučit je velmi vzácné dovednosti. Nacházet sílu sám v sobě. Za tohle jsem v této knize velmi vděčná, podporování dětské fantazie a vůbec umění soucítění, to je vzácný dar, který by se měl ve školkách a školách učit. Hned by život vypadal líp. Nádhera

Velitel Osvětimi

Velitel Osvětimi - Ian Baxter

Velitel Osvětimi


Ian Baxter


Rozebráno

279,- Kč

Anotace:

Rudolf Höss se nechvalně proslavil za druhé světové války coby tvůrce a posléze velitel koncentračního tábora Osvětim. Byl zodpovědný za smrt více než 1,2 milionu lidi. Vymyslel vražednou metodiku, diky níž se stala Osvětim největším vyhlazovacím koncentračním táborem všech dob. Kniha představuje podrobný portrét nacistického velitele od raného mládí až po vykonání trestu smrti, k němuž byl za válečné zločiny odsouzen v polské Varšavě v roce 1947. Jde o nevšední dokument, jehož autor se nám pokusil zprostředkovat sled událostí kolem založení a spravování koncentračního tábora Osvětim Hössovýma očima. Emociální odstup, který si musel zachovat, aby dokázal vykonávat své hrůzné povolání, působí přímo děsivě. Jak autor zdůrazňuje, je příliš snadné označit Rudolfa Hösse jako psychopatickou zrůdu. V soukromí však šlo o rodinně založeného člověka, který se na postu velitele koncentračního tábora v Osvětimi situoval do role jakéhosi ředitele továrny na zpracování „lidského odpadu“. Největší nebezpečí se skrývá právě v jemu podobných lidech, kteří žijí kolem nás, připraveni slepě vykonávatrozkazy vyšších autorit.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.1.2015
 Dozvěděl jsem se v této knize hodně nových informací.

Eichmann - Jeho život a zločiny

Eichmann - Jeho život a zločiny - David Cesarani

Eichmann - Jeho život a zločiny


David Cesarani


Skladem u dodavatele

678,- Kč  611,- Kč

Anotace:

Působivý, obsáhlý a čtivý životopis z pera Davida Cesaraniho, přednášejícího novodobé dějiny na Londýnské univerzitě, představuje první dílo, které o Eichmannovi a jeho životě bezprostředně po soudním procesu s tímto nacistickým zločincem vyšlo. Adolf Eichmann hrál ústřední roli v genocidě, kterou nacisté v letech 1941 až 1945 páchali na evropských Židech. Přestože se přímo přičinil o to, že více než dva miliony Židů putovaly na smrt do Osvětimi a dalších vyhlazovacích táborů, až do roku 1960, kdy ho v Argentině dopadla izraelská tajná služba, zůstával neznámou osobou. Následný soudní proces měl namnoze nic netušící svět informovat o „konečném řešení“, ovšem o vnitřním fungování třetí říše se toho tehdy vědělo jen málo a Eichmannovy lži a vytáčky všechno jen ještě více zamlžily. Cesaraniho mimořádně podnětné pojednání uvádí na pravou míru chápání jedné z klíčových postav realizace „konečného řešení“ a přináší nové postřehy o tom, jak fungovala třetí říše v době, kdy sklouzávala ke genocidě, a jak se jeden konkrétní člověk zvrhl ve zločince.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.1.2015
 Poutavé a zajímavé čtení.Doporučuji.

Hitlerův konec

-14%
Hitlerův konec - Anton Joachimsthaler

Hitlerův konec


Anton Joachimsthaler


Skladem u dodavatele

450,- Kč  383,- Kč

Anotace:

Již dávno chybějící korekce neustále mylně popisovaných událostí, která se opírá o veškeré spisy, dokumenty, svědecké výpovědi. Zejména je nutno poukázat na dosud neznámé výpovědi dobových svědků a vyhodnocení kriminalistických šetření, která byla provedena v letech 1952-1956 bavorskou justiví ke stanovení smrti a doby smrti Adolfa Hitlera.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.1.2015
 Velice poutavá kniha.Doporučuji.

Odhalení

Odhalení - Meggan Watterson

Odhalení


Meggan Watterson


Rozebráno

299.00,- Kč

Anotace:

Tato kniha je pozvánkou k odhalení sebe samé. Je výzvou k návratu do podstaty našeho bytí, umně protkanou příběhy, při nichž se vám duše bude chvět radostí z opětovného poznávání vlastní podstaty. Duchovní cesta Meggan Wattersonové, napsaná citlivým srdcem a s naprostou oddaností pravdě, vás bude inspirovat k nalezení pravdivého hlasu vlastní duše a k jeho následování. Je to knížka o životní proměně. Promlouvá k Božské duši, která přebývá v každé ženě a osvěží vás jako jarní déšť na poušti. Odhalení je léčení, vyprávění, vzpomínání… a dotýká se mnoha věcí, které se bojíme říkat nahlas. Řečeno ve zkratce, Odhalení je návod, jak znovu objevit svou duši.

Megan Wattersonová je duchovní mentorka, mluvčí a badatelka na téma Božského ženství, která inspiruje ženy, aby žily se smělostí a autenticitou hlasu své duše. Poskytuje se zanícením, humorem a poezií to, co náboženství vynechalo - způsob, jak nadzvednout závoj vlastního strachu a pochyb o sobě samé, abychom našly Božství ve svém nitru.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.11.2014 - Renata
 Ráda jsem si přečetla tuto knihu, která mi byla doporučena kamarádkou tehdy, když jsem nějak potřebovala najít sebe samu: Tohle jsou hlubiny, o kterých jsem sama v sobě ani netušila. je to báječná kniha pro chvíle, kdy se chcete snad až abstraktně ponořit samy do sebe a najít své nejhlubší podstaty a energie. Úžasná a plná kniha!

POPPY

POPPY - Barbara Larriva

POPPY


Barbara Larriva


Neznámá dostupnost

129,- Kč

Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.11.2014 - Renata
 Hladivý příběh, který šel autorce ze srdce. Má šanci čtenáře plně zásáhnout a i kdyby nebylo téma odpuštění tím, co zrovna potřebuji řešit, na příběhu čtenář ocení hluboce procítěný popis duše stárnoucího člověka a jeho vnímání. Doporučuji

Peníze a zákon přitažlivosti

-10%
Peníze a zákon přitažlivosti - Esther, Jerry Hicks

Peníze a zákon přitažlivosti


Esther, Jerry Hicks


Skladem u dodavatele

349,- Kč  311,- Kč

Anotace:


Jestliže právě teď pro vás nejsou peníze v životě tím úplně nejdůležitějším, pak věřte, že pro většinu lidí znamenají peníze svobodu. Protože v hloubi srdce víte, že máte právo být svobodní, je vztah k penězům jedním z významných prvků vaší životní zkušenosti. Není tedy divu, že v nás peníze probouzejí tak silné emoce. Budete-li s těmito kartami denně v kontaktu a budete-li přemýšlet o jejich poselství, pak jsme přesvědčeni o tom, že ve vás vytvoří novou formu přitažlivosti a přinesou vám do života nejen více peněz, ale také osvobozující pocit absolutní svobody. Autoři Esther a Jerry Hicks, kteří se proslavili svým učením o Zákonu přitažlivosti, se v krátkých textech na jednotlivých kartách zamýšlejí společně se svým duchovním učitelem Abrahámem nad různými aspekty vlivu peněz a ukazují jak nejlépe využít jejich energie tak, aby vám byly "dobrým sluhou" a nestaly se oním příslovečným "špatným pánem".



Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.11.2014 - Renata z čajovny u modré kočky
 S kartami jsem pracovala delší dobu a zjistila jsem několik zajímavých věcí - Měli bychom ve svém životě hledat a vidět to pozitivní a pokud to jen trochu jde, upnout svou pozornost především na tyto – byť drobnosti. Podle zákona přitažlivosti se nám tento pocit bude rozmnožovat a začneme opravdu přitahovat spíše to kladné… - Přílišné hrabání se v negativních myšlenkách a probírání problémů vše jen zveličuje a potom si bráníme emočně i fyzicky tomu, aby k nám přišlo něco hezkého… - Sami musíme poznat co chceme, k čemu nás táhne srdce. Tam podle Esther a Jerryho Hicksových najdeme také finanční stabilitu Pokud budeme s kartami v dennodenním kontaktu? Není v tom kouzlo, jde spíš o to, že si každý den, nebo co nejčastěji pomocí těchto karet srovnáme svoje myšlenky a najdeme v textech inspiraci, sílu a „nakopnutí“ ke správné cestě. Je to spíš denně upevňovaná změna myšlení, dodávání sebevědomí a víry, že si peníze opravdu zasloužíte a dokážete s nimi dobře naložit, než nějaké magické kouzlo tohoto zelenavého balíčku karet.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2018 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap