JAK ZÍSKAT

POŠTOVNÉ ZDARMA?

podrobnosti zde

Expedice, způsoby platby a odeslání

36 Smoothies pro duši

-67%
36 Smoothies pro duši - Julia Gruber

Skladem u dodavatele

149,- Kč  49,- Kč
Anotace:

V tomto balíčku najdete 36 báječných receptů na krémová smoothies z čerstvých bylin, ovoce a zeleniny. Smoothies mohou být sametově červená, tmavě zelená nebo křiklavě oranžová; rozpouštějí se na jazyku, zahřívají žaludek a rozzáří pokožku; jmenují se Elixír královen, Zběsilost v srdci, Luxusní fialové nebo Mangoldové smoothie pro imunitu; hýčkají, chrání před nachlazením a působí jako očista - a to po cel rok.


Díky praktické velikosti karet si své oblíbené recepty můžete připevnit na ledničku nebo nosit s sebou. Na vlastní kůži pak zažijte, jak smoothies změní váš všední den, dodají vám energii, chuť a radost ze života.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.3.2016 - Malé a praktické
 Vydařená sada kartiček s recepty se hodí na každou kuchyňskou linku k mixéru. Hned je člověk inspirován k tomu strčit ráno do mixéru banán, jablíčko a třeba něco k tomu. Překvapilo mne množství variací a nakonec jsem začala kombinovat ingredience i podle svého. Úsměv na tváři vždy vyloudí i pěkné, čtivé a stručné informace o zdravotní prospěšnosti každého nápoje, měla jsem vždycky pocit, že tělo už se těší jen díky tomu, co jsem mu v nápoji slíbila.

Dům v ulici Naděje

Anotace:

Alba, hlavní hrdinka románu, bezcílně bloudí svým rodným městem Cambridgí. Její život je v troskách. Jediné, na co myslí je, jak se to jenom mohlo stát? Najednou se ocitne na konci Hope Street, ulice Naděje, kam nikdy předtím nevkročila. Stojí na zápraží domu a hledí na číslo 11 přibité na stříbrných dveřích a neví, co si počít. Dveře se rozlétnou dokořán a Alba hledí do tváře Peggy, nejstarší a zároveň nejkrásnější ženy, jakou kdy spatřila. Přijme její pozvání dál a u horké čokolády dostane zvláštní nabídku: může zůstat přesně devětadevadesát nocí a během té doby posbírat střípky rozbitého života a složit je znovu dohromady. Alba nemá co ztratit, a tak se rozhodne v domě zůstat.
Brzy zjistí, že dům je kouzelný. Mezi dřívější hosty patřily i Beatrix Potterová a Daphne du Maurier, Agatha Christie a další velké ženy, které poté, co prožily v domě oněch devětadevadesát nocí, zůstávají v podobě mluvících portrétů jako pomocnice a rádkyně pro nově příchozí. Alba se rychle stane součástí tohoto kouzelného světa a vydá se tak na cestu, která uzdraví její rány a možná jí i zachrání život.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.3.2016 - Renata
 Jedna z nejúžasnějších knih, které jsem kdy četla. Hebká jako čokoláda, trochu jako Alenka v říši divů, chvílemi jsem nevěděla, je-li to realita, nebo jen sen, ale vlastně to bylo úplně jedno. Celá ta něžná pavučina příběhu, drsné i něžné emoce, životní události i zvraty, tajemství skryté v domě i netypický a těžký životní příběh hlavní hrdinky, stvořilo čtivou knihu, kterou bych si ráda představila zfilmovanou. Byl by to hebký komorní příběh plný romantické magie, fantazie a hlubokého moudra.

Zaměstnejte ty nejlepší lidi a udržte si je

Anotace:

V této knize najdete řadu ověřených a časem prověřených postupů, které vám pomohou při výběru vhodných lidí i při zvyšování jejich motivace k práci. Kniha poskytuje jednoduché a rychle použitelné techniky, které vám zaručí lepší výsledky od první chvíle, kdy je začnete uplatňovat.

Přilákat a udržet si schopné lidi patří mezi klíčové manažerské dovednosti. Možná je to dokonce dovednost ze všech nejdůležitější. A stejně jako každá jiná se dá naučit - což je skvělé. Od toho je zde tato kniha. Je určena každému, kdo se ve svém zaměstnání setkává s výběrem a přijímáním zaměstnanců. Najdete v ní 21 jednoduchých a ihned použitelných technik, které vám pomohou při výběru vhodných lidí i při zvyšování jejich motivace k práci. Každá kapitola je zakončena praktickým cvičením, které vám pomůže nové vědomosti ihned vyzkoušet.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.3.2016 - Renata
Ale vlastně od první stránky jsem byla unešena tím, co by se dalo nazvat jako zdravý selský rozum! Není to vůbec žádná věda! Všech těch 21 pravidel a technik, které tu prezentuje jako ihned použitelné a osvědčené, jsou tak jednoduché, že s nimi okamžitě splynete. Ono uvědomění si, koho vlastně chci a kam chci svou firmu vést, po účelné rozhazování sítí, až po přijímací rozhovory, kterým by se měla věnovat náležitá pozornost, ba dokonce, ověřovat životopisy, hovořit s bývalými zaměstnavateli apod.! Na to se opravdu často zapomíná, protože je to zbytečná ztráta času. Tady uvidíte, že důkladná příprava a žádný spěch se v KAŽDÉ ŽIVOTNÍ SITUACI, vyplatí!

Vědomá prostitutka

-19%
Vědomá prostitutka - Veronica Monet

Skladem u dodavatele

329,- Kč  264,- Kč
Anotace:

Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb, stejně jako postupy a informace vedoucí ke zvýšení ženského sebevědomí, jež je pro muže tak sexuálně přitažlivé. To vše při prohlubování kontaktu s vaší intuicí a nejhlubšími pocity, které vám pomohou najít vlastní cestu k sexu.

Pokud chcete být sexuálně vzrušující, budete pravděpodobně muset opustit myšlenku na nevinnost a předstíraný nezájem o sexuální záležitosti. Pro některé muže jsou ženy, které se zdají být nevinné a nezkušené, vzrušující, většinu mužů ale přitahují divoké ženy. Tuto přitažlivost znovu a znovu po celé věky potvrzuje existence profesionálních společnic a kurtizán. Dovolíte-li sama sobě svobodu sexuálního vědomí a vzrušení, to nejlepší na tom celém bude větší radost ze sexu samotného.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.3.2016 - Renata
 Opravdu silná kniha. Asi mi odešly předsudky a uvolnila jsem se. Naprosto. Skvělé je, že to může být dobrá terapie pro ženy, které se opravdu chtějí otevřít, objevit svoji živočišnou sexualitu. Bez skurpulí, beze studu. A to můžete dělat i samy, k tomu v prvních fázích muž opravdu potřeba není. Veronica Monet se věnuje celému spektru potěšení, které vzájemné dotyky lidských těl přináší. Od masáží až po třeba stimulaci G bodu jak u mužů, tak u žen. Na této knize musím rozhodně vyzdvihnout obrovskou OTEVŘENOST, která je chvílemi až příjemně vzrušující. Ale opravdu jenom chvílemi, tak nějak tu nehledejte romantiku, protože tohle je stručný a jasný návod na použití těla. Vašeho, i partnerova.

Abych přežila

Abych přežila - Yeonmi Parková

Neznámá dostupnost

298,- Kč
Anotace:

"Poté, co jsem uprchla ze Severní Koreje, jsem s překvapení zjistila, že pestré květy a zelené jarní výhonky jsou v jiných částech světa symbolem života a obrody. V Severní Koreji je jaro časem smrti. V této roční době už nezbývají žádné zásoby potravin a farmy žádné potraviny neprodukují, protože nové plodiny se teprve sázejí. Na jaře umírá nejvíce lidí hlady. Často jsme se sestrou slýchaly lidi na ulicích, jak procházejí kolem mrtvol a s politováním mumlají: ,Škoda že nevydrželi do léta.` Když teď, v dubnu a květnu, cestuju po Americe a Anglii, užívám si nádherné přírody a kochám se jarními květinami. Nezapomínám ale také na doby, kdy jsem sametové zelené kopce proklínala a přála si, aby ty kytky byly z chleba nebo cukru."

Když bylo Yeonmi třináct, uprchly s matkou a sestrou ze Severní Koreje do Číny. Hnal je strach z komunistického režimu, který právě uvěznil otce rodiny, touha po svobodě, ale také obyčejný hlad. Cestou se jim však ztratila sestra a v Číně na ně čekalo kruté zklamání: Yeonmi s matkou skončily v rukou obchodníků s lidmi. Po dlouhých peripetiích se nakonec vysněné svobody přece jen dočkaly: dorazily do Jižní Korey a dokonce se zde shledaly se ztracenou sestrou. Autobiografický příběh Yeonmi Parkové je fantastickým svědectvím o síle rodinných pout a vyprávěním člověka, který touží nejen po svobodě, ale hlavně po obyčejném slušném životě bez každodenního ponižování a politického vyplachování mozků. Abych přežila je dechberoucím napínavým příběhem, ve kterém nechybí dramatické filmové scény, nečekané zvraty, ale i jemný podvratný humor.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

27.2.2016 - Renata
  Abych přežila – je kniha, která dlouho zůstane v duši. Mrazivá, faktická, plná… plná informací i emocí. Nedá se od ní odtrhnout a přiložené fotografie rodiny autorky jen podtrhují autentičnost. Psychologický rozbor celé situace, zdravý selský rozum autorky, dělá z knihy nejen otevřenou zpověď, ale i něco, co pochopíte do hloubi své duše. Lidskou sílu a vůli žít – a lidskou zvrácenost, zlo nejtěžšího kalibru.

Musela jsem zemřít. Má cesta od nemoci k opravdovému uzdravení

Anotace:

Životní příběh Anity, napsaný čtivě a upřímně, se okamžitě stal bestsellerem a autorka dnes patří mezi významné osobnosti, nadšeně vítané čtenáři po celém světě. Brzy po sňatku u ní diagnostikovali rakovinu, po čtyřech letech různých pokusů o léčbu upadla do kómatu a všechny orgány jí postupně selhávaly, což prokázala tomografická vyšetření. Nečekaně se však z klinické smrti probrala a velmi rychle se začala zotavovat. Následná vyšetření neprokázala žádná ložiska rakoviny, což je zcela neuvěřitelné a vědecky nevysvětlitelné. Strhující závěrečná část se týká autorčiny proměny ve vnímání hodnot, neboť na základě prožitku blízké smrti objevila smysl života.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.1.2016 - Jarča
 O této knize se miňoval pan Jaroslav Dušek v jednom ze svých vystoupení v rozhlase a proto jsem serozhodla si ji přečíst. V první části autorka popisuje svůj životní příběh - výchovu, vlivy prostředí, náboženství, všechny lidi se kterými žila nebo se kterými se setkala a co vedlo k tomu, že témeř zemřela na rakovinu. V druhé části, kdy se probírala z klinické smrti popisuje všechny pocity, myšlenky a hlavně podstatu toho proč smrtelně onemocněla, pak to pochopila a dokázala změnit tak, že dostala šanci znova doopravdy žít..... Kniha se mi moc líbila, jednak je z pro nás exotického prostředí východu, kde se setkává mnoho kultur a náboženství, tím pádem i různé pohledy na život. Je tam nádherně ukázáno, jak obrovskou sílu má lidské myšlení. Myslím, že po přečtení této knihy je každý člověk schopen se na svůj život podívat s úplně jiným nadhledem, já také.

Tříměsíční 2016 - nástěnný kalendář

Anotace:

Nástěnný tříměsíční trhací kalendář.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.1.2016
 Velmi praktický a vhodný do kanceláře. Je viditelný z velkých vzdáleností a jeho tříměsíční zobrazení velmi přínosné.

CAE Result WORKBOOK RESOURCE PACK WITH KEY

Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.1.2016
 Velmi kvalitně zpracovaná kniha. Pro pokročilé uživatele

Síla slov - Naučte se používat slova ku svému prospěchu

Anotace:

Slova v sobě mají ohromnou sílu! Naučte se používat jejich moc ke svému prospěchu. Každé slovo má dopad na váš život. Použijte správná slova ve správnou chvíli a dopomozte se jimi ke svým cílům.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.12.2015 - Alhof
 Moc zajímavá knížka o slovech a o působení na člověka v běžném životě.

Vaše tělo reaguje na každé slovo, které řeknete

Anotace:

V této knize autorka ukazuje, jak se vyhnout vyjadřování, které ohrožuje Vaše zdraví; uvadí stovky běžných výrazů, které denně používáme a ilustruje, jak v nám tato slova mohou zasít semínka nemocí; učí nás dešifrovat fyzické pocity; popisuje, jak si vytvořit operační manuál k tomu, aby naše tělo zůstalo zdravé.

Kniha obsahuje 50 meditačních cvičení a předkládá účinné techniky holistické léčby.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.12.2015 - Alhof
 Moc pěkná knížka, začíná nemocí ženy a postupně se uzdravuje a slova jí pomáhají.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap