Knihkupcův blog

PSYCHOSOMATICKÁ CVIČENÍ

PSYCHOSOMATICKÁ CVIČENÍ - Dana Rusková

PSYCHOSOMATICKÁ CVIČENÍ


Dana Rusková


Skladem v eshopu (1 ks)

298,- Kč  281,- Kč

Anotace:
Psychosomatická cvičení.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.11.2012
 Dobrý návod na super cvičení a relaxaci v každém věku. Doporučuju.

Narozena pod toulavou hvězdou

-19%
Narozena pod toulavou hvězdou - Zuzana Kulhánková

Narozena pod toulavou hvězdou


Zuzana Kulhánková


Skladem u dodavatele

199,- Kč  160,- Kč

Anotace:

Autorka knihy Narozena pod toulavou hvězdou, Zuzana Kulhánková nese už od dětství tíhu dálek, která ji zavedla do zajímavých koutů Evropy, Severní a Latinské Ameriky a rovníkové Afriky. Cestování jí kromě setkání se zajímavými místy a lidmi přináší i sebepoznání, příležitost k procvičení jazyků a inspiraci pro psaní příběhů. Naposledy pověsila klobouk v městečku, kam vede cesta pouze po moři nebo vzduchem. "Povídky o Kanadě vznikly na popud kamarádů, kteří chtějí vědět, jak tu žijeme."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.11.2012 - Max Rothaus
 Zajímavé, chytré, úsměvné čtení, přináší pocit pohody. Skvělý vánoční dárek.

1000 STAVEBNÍCH STROJŮ

-19%
1000 STAVEBNÍCH STROJŮ -

1000 STAVEBNÍCH STROJŮ


Rozebráno

649,- Kč  520,- Kč

Anotace:
Stavební stroje fascinují svými ohromnými rozměry a silou, která z nich vyzařuje. Všude na světě, kde se těží nějaká hornina, transportuje materiál nebo tam, kde se upravuje krajina, tito giganti člověku pomáhají. Naše kniha, která obsahuje více než 1000 unikátních fotografií a detailní popisy, dokumentuje vzrušující vývoj různých typů strojů. Představuje všechny významné i částečně zapomenuté typy a modely strojů od prvních parních válců a drapákových rýpadel až k dnešním strojům, vybaveným nejmodernější elektronikou, hydraulikou a výkonnými motory. Najdete zde celou škálu přehledně uspořádaných stavebních strojů a výrobců od prvopočátků po současný stav.

Detailní technické údaje, které jsou uvedeny u každého typu vozidla, jako je účel použití, rozměry, provozní hmotnost, typ motoru a motorický výkon, dělají z této knihy zajímavou příručku s vysokou užitnou hodnotou pro každého příznivce stavebních strojů.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.11.2012
 opravdu velka a obsahla kniha plna nejruznejsich stavebnich stroju. Najdete tu hodne stroju, ktere u nas nejsou bezne k videni. Nas by tam jako bonus jeste potesila sekce s traktory :-)

MALÉ ČERNÉ POHÁDKY PRO NEBOJÁCNÉ DĚTI

Anotace:
Blaise Cendrars, klasik francouzské moderní literatury, poprvé vydal své Malé černošské pohádky v roce 1929. Vypráví v nich legendy a příběhy starého kontinentu neopakovatelným způsobem. Můžeme v nich slyšet rytmus afrických písní, houpavý krok žen, kradmý krok zvěře, zpěv myší, vítr prohánějící se nad vyprahlou zemí a také kroky lstivých i hloupých lidí a v neposlední řadě smích dětí. Dětí, které tyto příběhy poslouchaly a stále poslouchají.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.11.2012
 Moc hezke pohadky, vhodne spis pro starsi deti. Hodne fantazie. Pokud mate dite "prisne logicke", nebude se mu libit, ze v pribezich veci "nedavaji smysl", ze "ve skutecnosti to tak neni" :-) Na druhou stranu diteti hodne citlivemu by se nemuselo libit, ze v pribezich obcas nekdo nekoho kousne nebo sezere. Nasim detem i nam se tato knizka velice libi.

Hitler - Kompletní životopis

-18%
Hitler - Kompletní životopis - Joachim Fest

Hitler - Kompletní životopis


Joachim Fest


Skladem u dodavatele

690,- Kč  559,- Kč

Anotace:

Hitlerovou osobností se zabývala řada autorů a vyšlo o něm nespočetně knih. Joachima Festa patří k tomu nejlepšímu a nejpravdivějšímu, co lze v „hitlerologické“ literatuře nalézt. Festova knih zahájila novou éru zamýšlení se nad touto negativní postavou, jež přesto patří do evropských dějin. Historik a spisovatel Fest patří k nejlepším znalcům Hitlerovy osoby. Jeho biografie „Hitler“ je považována za základní kámen historického bádání. Díky své odborné erudici byl Fest přizván i ke spolupráci na známém velkofilmu „Pád třetí říše“. Podkladem k sepsání scénáře se stal jeden z jeho bestsellerů. Festův „Hitler“ je významným dílem, jež zkoumá vůdcovu osobnost ze všech úhlů a zasazuje ji do celoevropských souvislostí. Kniha podrobně popisuje příčiny Hitlerova vzestupu a dívá se na ně mnohdy z nezvyklých psychologických pohledů



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.9.2012 - 93Jahoda
Kniha je velmi dobře zpracovaná a obsahuje velké množství zajímavých informací. Knihu bych doporučovala všem, kteří se zajímají o život a jednání A. Hitlera. Je čitelně psaná a je v ní použitých i množství citátů a citací z různých knih. Opravdu doporučuji.  

BYŤ DRÁČIKOM JE ÚŽASNÉ!

Anotace:

V originálnej rozprávke plnej nečakaných zvratov sa odvíja humorná



Recenze:
Recenzí celkem : 2

23.8.2012 - Miley
Páčilo se mi. Čítala sem detem. 

23.8.2012 - Chandler
Super knižka, bavila celú rodinu. 

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

-19%
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - Ransom Riggs

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti


Ransom Riggs


Skladem v eshopu (1 ks)

348,- Kč  279,- Kč

Komentář:

Vydařený trailer k této knize:




Anotace:

Tajemný ostrov. Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v knize Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, nezapomenutelném románu, kde děj a děsivé fotografie přináší jedinečný čtenářský zážitek. Náš příběh začíná strašnou rodinnou tragédií, která přivede šestnáctiletého Jacoba k cestě na vzdálený ostrov u břehů Walesu, kde objevuje rozpadající se trosky sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti. Když Jacob bloumá jeho opuštěnými ložnicemi a chodbami, ukazuje se postupně, že děti slečny Peregrinové byly víc než podivné. Byly možná nebezpečné. Možná byly na opuštěném ostrově drženy v jakési karanténě z velmi dobrých důvodů. A nějak – i když to zní jako něco nemožného – jsou možná stále naživu Fantasy doprovázená strašidelnými starými dobovými fotografiemi, při které běží mráz po zádech. Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti zaujme dospělé, teenagery a všechny, kdo mají rádi temná dobrodružství.


Máme všechny díly této knihy:


SIROTČINEC SLEČNY PEREGRINOVÉ PRO PODIVNÉ DĚTI - Ransom RiggsSirotčinec slečny Peregrinové: Prázdné město - Ransom RiggsSirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší - Ransom Riggs


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.8.2012 - Andrea
 Naprosto úžasná kniha vymykající se veškerým knižním žánrům.. Pro zvídavé duše rozhodně doporučuji.

Reconnection Návrat k léčivé energii

-20%
Reconnection Návrat k léčivé energii - Eric Pearl

Reconnection Návrat k léčivé energii


Eric Pearl


Skladem u dodavatele

180,- Kč  144,- Kč

Anotace:

Proč se prominentní lékaři na celém světě zajímají o neobyčejná uzdravení, o kterých hovoří pacienti doktora Erica Pearla? Co to znamená, když tito pacienti oznamují náhlé vyléčení takových nemocí, jako jsou rakovina, AIDS nebo mozková paralýza? A co to znamená, když tito lidé tvrdí, že najednou získali schopnost navázat spojení s léčivou energií? Možná byste se měli zamyslet nad vším, co jste dosud četli o konvenčních terapiích. "Nové" frekvence popsané doktorem Pearlem transcentují "techniku" a vedou vás za hranice všeho, co bylo dosud přístupné všem. Doktor Pearl v této knize popisuje, jak objevil své léčebné schopnosti a stal se nástrojem, jehož prostřednictvím je nový léčebný proces uváděn do světa.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.5.2012 - Petr Noščák
Kniha psaná s lehkostí o zajímavém tématu léčení a o zatím moc neprobádaných možnostech napojení na "síly Vesmíru". Autor Eric Pearl je dobrý vypravěč ,který nešetří vtipnými příběhy z vlastního života. Možná ,už při četbě knihy zažijete neobvyklé situace, které Vám mohou změnit pohled na život. Rozhodně doporučuji k přečtení nebo ještě lépe k prožití :-)

SMEČKA

SMEČKA - Andrea R. Cremerová

SMEČKA


Andrea R. Cremerová


Rozebráno

299,- Kč

Anotace:
Calla Torová není jen tak obyčejná americká středoškolačka: je rozená bojovnice, navíc vede smečku Nightshadeů. Většinu života tráví v lidském těle, ale stačí nepatrný impulz, drobné ohrožení, a promění se ve vlčici. Když v horách narazí na lidského mladíka napadeného medvědem grizzly, nezaváhá a zachrání ho. Poté se zadívá do jeho očí a začne pochybovat o věcech, o nichž nikdy nepochybovala. Je možné, že by se mohla svému předem určenému osudu vyhnout? Co by v jejím v životě mělo být na prvním místě: slepá oddanost pravidlům, anebo láska? A opravdu mají pravidla, na kterých tak lpí, zajistit všem lidem na světě bezpečí, jak si až dosud myslela? První díl celosvětově úspěšné, akční, napínavé romantické série.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.2.2012 - MáJa
 Dokonalá knížka, obdivuji spisovatelku. Během dne přečtený a hned zítra jdu pro Vzpouru. Jsem dost zvědavá jak to bude pokračovat a jestli i druhý díl bude zajímavý.Doporučuji přečíst:)

PADNĚTE NA KOLENA

Anotace:
Formou takřka klasické epické ságy se na jeho stránkách rozehrává temný, ale hluboce působivý příběh rodiny Piperových, plný postupně odhalovaných šokujících tajemství, vedoucích k jednomu z nejpřekvapivějších rozuzlení, jaká lze najít v próze dvacátého století.

Všechny zápletky knihy se svým způsobem točí kolem zakázané lásky. Zatímco jedinci odchovaní různými kulturami, etniky či náboženstvími k sobě ještě najít cestu dokážou, láska mezirasová a/nebo lesbická je na počátku dvacátého století stále tabu a incestní vztah mezi otcem a dcerou zůstává v západní civilizaci zapovězen dodnes.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.9.2011
Padněte na kolena je jedna z těch knih, které by si měl každý přečíst. Obsahuje vše, co od knihy tohoto žánru očekáváte a ještě víc. Více se dozvíte v tomto článku:  http://www.bizy-bee.com/kultura/knihy/210-ann-marie-macdonaldova-padnete-na-kolena

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap