Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Máme rádi knihkupce

Musela jsem zemřít. Má cesta od nemoci k opravdovému uzdravení

Anotace:

Životní příběh Anity, napsaný čtivě a upřímně, se okamžitě stal bestsellerem a autorka dnes patří mezi významné osobnosti, nadšeně vítané čtenáři po celém světě. Brzy po sňatku u ní diagnostikovali rakovinu, po čtyřech letech různých pokusů o léčbu upadla do kómatu a všechny orgány jí postupně selhávaly, což prokázala tomografická vyšetření. Nečekaně se však z klinické smrti probrala a velmi rychle se začala zotavovat. Následná vyšetření neprokázala žádná ložiska rakoviny, což je zcela neuvěřitelné a vědecky nevysvětlitelné. Strhující závěrečná část se týká autorčiny proměny ve vnímání hodnot, neboť na základě prožitku blízké smrti objevila smysl života.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.1.2016 - Jarča
 O této knize se miňoval pan Jaroslav Dušek v jednom ze svých vystoupení v rozhlase a proto jsem serozhodla si ji přečíst. V první části autorka popisuje svůj životní příběh - výchovu, vlivy prostředí, náboženství, všechny lidi se kterými žila nebo se kterými se setkala a co vedlo k tomu, že témeř zemřela na rakovinu. V druhé části, kdy se probírala z klinické smrti popisuje všechny pocity, myšlenky a hlavně podstatu toho proč smrtelně onemocněla, pak to pochopila a dokázala změnit tak, že dostala šanci znova doopravdy žít..... Kniha se mi moc líbila, jednak je z pro nás exotického prostředí východu, kde se setkává mnoho kultur a náboženství, tím pádem i různé pohledy na život. Je tam nádherně ukázáno, jak obrovskou sílu má lidské myšlení. Myslím, že po přečtení této knihy je každý člověk schopen se na svůj život podívat s úplně jiným nadhledem, já také.


Tříměsíční 2016 - nástěnný kalendář

Anotace:

Nástěnný tříměsíční trhací kalendář.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.1.2016
 Velmi praktický a vhodný do kanceláře. Je viditelný z velkých vzdáleností a jeho tříměsíční zobrazení velmi přínosné.


CAE Result WORKBOOK RESOURCE PACK WITH KEY

Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.1.2016
 Velmi kvalitně zpracovaná kniha. Pro pokročilé uživatele


Síla slov - Naučte se používat slova ku svému prospěchu

Anotace:

Slova v sobě mají ohromnou sílu! Naučte se používat jejich moc ke svému prospěchu. Každé slovo má dopad na váš život. Použijte správná slova ve správnou chvíli a dopomozte se jimi ke svým cílům.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.12.2015 - Alhof
 Moc zajímavá knížka o slovech a o působení na člověka v běžném životě.


Vaše tělo reaguje na každé slovo, které řeknete

Anotace:

V této knize autorka ukazuje, jak se vyhnout vyjadřování, které ohrožuje Vaše zdraví; uvadí stovky běžných výrazů, které denně používáme a ilustruje, jak v nám tato slova mohou zasít semínka nemocí; učí nás dešifrovat fyzické pocity; popisuje, jak si vytvořit operační manuál k tomu, aby naše tělo zůstalo zdravé.

Kniha obsahuje 50 meditačních cvičení a předkládá účinné techniky holistické léčby.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.12.2015 - Alhof
 Moc pěkná knížka, začíná nemocí ženy a postupně se uzdravuje a slova jí pomáhají.


KLID JE SÍLA, ŘEK TATÍNEK

KLID JE SÍLA, ŘEK TATÍNEK - Fantlová Zdenka

Neznámá dostupnost

219.00,- Kč
Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.12.2015
 Výborně napsaná knížka i když námět je smutný. Za mne mohu jen doporučit !


Druhá polovina života

Anotace:

Čelíte krizi středního věku či odchodu do důchodu? Všímáte si na sobě změn souvisejících s věkem? Toužíte po větší hloubce a smysluplnosti? Přejete si, aby i druhá polovina vašeho života byla naplňující a výjimečná?

Najdete-li odvahu se ve středním věku změnit, stane se podle Angeles Arrien zázrak. Budete otevřenější, hlubší, silnější a jemnější. Vrátíte se k nejvyšším hodnotám své duše. A v tom okamžiku budete připraveni vytvořit svůj odkaz: otisk svého snu o našem světě - snu, který se ve druhé polovině života může naplno uskutečnit.

Pomocí obrazů, poezie, metafor a dalších forem symbolického jazyka z různých kultur světa nás Angeles Arrien seznamuje s osmi branami zasvěcení. Když se vám podaří jimi projít a přijmout jejich dary, budete odměněni nalezením smyslu a účelu života a dosáhnete duchovní zralosti. Ve Druhé polovině života projdete krok za krokem každou z osmi bran moudrosti tak, abyste mohli prohloubit své nejcennější vztahy, využít své dosud opomíjené talenty a zaměřit pozornost v této životní fázi nikoliv na ambice, ale na smysl a význam.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.11.2015 - Renata
 Kniha, která mi strhla duši i srdce natolik, že se mi na dobu čtení zastavil čas. Neskutečně procítěné, krásné a hluboce tak moudré, že jsem nevnímala nic. Nic. Jen na konci jsem si uvědomila, že kniha je vlastně o tom, k čemu člověk dochází po prožitém životě a že jsem měla ve svém životě to štěstí poznat tu pravou, zralou lásku. Na to ostatní teprve musím přijít, tedy, prožít a dožít to, ale ten pocit toho poznání je neuvěřitelný. Nechápu, jak mohla autorka něco tak překrásného stvořit. Dokonalé.


Tvoje strava je tvůj osud

Anotace:

Příčiny, souvislosti, důsledky a možnosti řešení nemocí a problémů spojených s jídlem, tak zní podtitul této knihy. Procházíme v ní společně s potravinami, které konzumujeme během celého dne, zároveň i dějinami lidské stravy. Vysvětlujeme historické důvody, proč nám mnohé z našich základních jistot, například pšenice nebo mléko, dnes spíš škodí než prospívají.


Strava ovlivňuje zdravotní stav mnohem víc, než jsme se dosud domnívali. Chceme vám naznačit, že nad každým soustem jídla nebo douškem nápoje byste se měli zamyslet. Jídlo měnilo osudy našich předků, ovšem to, co jedli naši rodiče nebo prarodiče, se za necelé půlstoletí novodobého zemědělství a chovu hospodářských zvířat změnilo stejně významně jako způsob zpracování.


Naše společnost vyměnila kvalitu prožitku za kvantitu. Syntetická antibiotika a pesticidy z obilných, zeleninových nebo ovocných polí nás nevídaným způsobem každodenně zatěžují. Často netušíme, co vlastně jíme. Nevíme o přítomnosti cizorodých látek a alergenů, které způsobují poruchy metabolismu, nebo o neustále stoupající chemizaci naší stravy. Kvůli tomu musíme změnit skladbu potravin i způsob jejich přípravy. Vedle poznání příčin, souvislostí a pochopení nabízí tato kniha řešení. Je jich mnohem víc, než předpokládáte, a výběr záleží jenom na vás.


MUDr. Josef Jonáš a Jiří Kuchař společně napsali knihy Svět přírodních antibiotik, Zdraví v ohrožení — Hořká pravda o sladkém cukru a její volné pokračování Tak chutná štěstí s recepty na sladká jídla bez použití rafinovaného cukru.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.11.2015 - Renata
 Je neuvěřitelné, jak pečlivě a dokonale umí tito dva autoři zpracovat jakékoliv téma. Vše je podloženo zdroji a vše je tak nějak logické. Sice jsem občas měla pocit, že ujíždí do extrému, ale nechám se překvapit. Třeba se časem objeví informace, že i to, co mi připadalo dnes neuvěřitelné, je bohužel pravda. Kvalita potravin je největší problém lidského zdraví dnes. S tím rozhodně souhlasím a orientovat se v tom, to je džungle!


Jak zabít civilizaci

Anotace:

První verze této knihy vznikala na samém počátku 21. století. V té době začal pád západní civilizace nabírat do té doby nepředstavitelné tempo. To se ovšem neustále zrychluje, a tak se ani nedbalý a povrchní sledovatel už nemůže ubránit obavám, že v Evropě se schyluje k politické, kulturní, duchovní a fyzické katastrofě kataklyzmatických rozměrů, srovnatelné s pádem západní Římské říše a o tisíc let později východní Byzance, které ve svých miléniích tvořily vrcholy civilizačních snah lidstva.
U obou zaniklých civilizací přispěl k jejich pádu pod vnějšími útoky také vnitřní kulturní, morální a politický kolaps. Ten dnes probíhá téměř podle stejné šablony v obou dědických civilizacích, jimiž jsou Západ a Rusko. Po pádu komunismu se u nich očekávalo sblížení, místo něhož se opět dostávají do nesmyslného konfliktu, který odvádí pozornost jich i celého světa od ohrožení společných hodnot a oslabuje jejich schopnost sebeobrany. Jak západní svět, tak i současné Rusko jsou postiženy akutní ztrátou pudu sebezáchovy a náměsíčnou hypnózou, která podle všeho neodvratně směřuje k pasivní a masivní sebevraždě. Tato knížka se v rozšířeném pohledu pokouší probudit všechny, jimž na přežití civilizace záleží, a přimět je k přemýšlení, jak jejímu zániku zabránit. Pokud je to ještě možné.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

27.11.2015 - Renata
 Nejenže je tato kniha dokonalým historickým přehledem evropských dějin, historie islámu, zachovává si nadhled a zdravý rozum, ale ať chcete nebo ne, nakonec se autor musí rozčílit nad faktem, že tady momentálně odevzdáváme své kulturní dědictví do rukou frustrovaných lidí, kteří po staletí postupně ztráceli jakoukoliv úctu k lidskému životu. Je to smutné, k pláči… a tato kniha je velmi cenným čtivem pro každého, kdo se chce v nastalém informačním zmatku sluníčkáři x agresoři, podívat na tuto problematiku reálným a historickým pohledem. Není to pohled veselý.


Česká raw food

-19%
Česká raw food - IFP Publishing

Skladem u dodavatele

429,- Kč  344,- Kč
Anotace:

Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice. Oslovili jsme 5 velkých firem zabývající se živou stravou, aby nám do knihy přispěli nejen svými skvělými recepty, ale i svými životními příběhy a svým pohledem na živou stravu. Podtitul Tajemství těch nejlepších plně vystihuje obsah knihy.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

27.11.2015 - Renata
  Mezi téměř stovkou vitariánských receptů si určitě vybere každý, mnoho jsem jich vyzkoušela a určitě se k nim vrátím zase na jaře nebo v létě, protože nyní bych asi zmrzla . Z této knihy jsem dále velice ocenila příběhy podnikatelů a osob, které svůj život nějak pracovně spojili právě s vitariánstvím, protože jsem si do této doby jen těžko uměla představit někoho „normálního“. Ale ano, existují a jsou to příběhy zajímavé i z toho podnikatelského hlediska, jak je někdy potřeba počkat a snad tady víc než kde jinde opravdu vystihnout ten správný okamžik pro nějaký nápad nebo projekt.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap