Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

Karty pravé lásky

-22%
Karty pravé lásky - Belinda Grace; Lori Banks

Karty pravé lásky


Belinda Grace; Lori Banks


Skladem u dodavatele

259,- Kč  200,- Kč

Anotace:
Kdo z nás nemá otázky o partnerství, vztazích a lásce? Chtěli byste najít toho pravého (tu pravou), anebo zažívat více radosti a naplnění ve svém stávajícím vztahu? Karty pravé lásky vám budou průvodcem v záležitostech srdce. Jsou plné inspirace, moudrých ponaučení a rad, které vám pomohou prohloubit spojení s vaší podstatou a vnitřní pravdou. Věřte, že téměř v každé situaci se nabízí východisko, k němuž vás dovede vlastní srdce. <br><br> Nic není důležitějšího než milovat a být milováni a tyto karty vás svy´mi jasnými odpověďmi dovedou k novým úrovním porozumění, jistoty a důvěry. Jednoduše si karty zamíchejte a vytáhněte si své denní poselství. Pokud jste sami, myslete přitom na vztah, jaký byste chtěli, a pokud jste ve vztahu, zeptejte se, jak byste ho mohli zlepšit i prohloubit.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.2.2018 - Renata
 Čtivá a milá knížečka poslouží sama o sobě k pročítání a pohodě... A karty? Ty jsou malá umělecká díla, na která se oči mohou nechat. V kombinaci obého je považuji za jedny z nejhezčích vykládacích karet vůbec. Navíc je nepovažuji jen jako "láskové" karty, ale hluboce analytické pro lidskou duši a směřování, uvědomění si svých kvalit apod.

A Bůh pravil: Musíme si promluvit !

-25%
A Bůh pravil: Musíme si promluvit ! - Hans Rath

A Bůh pravil: Musíme si promluvit !


Hans Rath


Skladem u dodavatele

330,- Kč  245,- Kč

Anotace:
Bůh stvořil svět v šesti dnech. Sedmého dne odpočíval. A osmého dne začal chodit na psychoterapii...<br> <br> Jakob Jakobi je psychoterapeut, ale s vlastním životem si neví příliš rady. V práci se mu nedaří, manželka ho opustila... a navrch mu její nový přítel, bývalý boxer, rozbil nos. Na pohotovosti se Jakob setkává s Abelem Baumannem, cirkusovým klaunem, jemuž štěstí taky dvakrát nepřeje. Zdá se, že Abel trpí podivnou poruchou osobnosti - sám sebe totiž považuje za Boha. A hledá terapeuta. Jakoba jeho nový, sympatický pacient, který se může pochlubit celou řadou nejrůznějších talentů, okouzluje a fascinuje. Brzy si však už vůbec není jistý, s kým má vlastně tu čest - a kdo z nich dvou ve skutečnosti pomáhá komu.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

6.2.2018 - Renata
Svěží, čtivý a stejně tak vtipný, jako protkaný hlubokou moudrostí, která se vám vryje pod kůži snad právě tím, že je aplikována do vtipných situací a všednodenností. Hans Rath je v tomhle osvědčený autor, o kterém se nebojím říct, že má snad i svůj typický rozeznatelný rukopis v němž exceluje svižný děj a chytlavé dialogy.

Pohřbívání svobody

-15%
Pohřbívání svobody - Benjamin Kuras

Pohřbívání svobody


Benjamin Kuras


Skladem v eshopu (1 ks)

269,- Kč  226,- Kč

Anotace:

S vítaným návratem k tradičnímu černému humoru provází Pohřbívání svobody absurditami, kterými dnes na individuální tvůrčí svobodu a zdravý rozum útočí v křečích politické korektnosti na úrovni lokální, státní, eurounijní a globální téměř všechny obory lidské činnosti - politika, zákony, školství, média, umění, náboženství, věda, vojenství, komunikační a sledovací technologie, business, finančnictví, energetika, bezpečnost, medicína, zemědělství, potravinářství i zacházení s odpadem.
S citátem Fritjofa Capry "život tu samozřejmě zůstane, ale nebude nutně lidský", nás autor chlácholí, že blížící se destrukci sebe samých a celé planety dokáží přežít švábi, z nichž kosmické moudro s přírodou jistě vytvoří za milion let další humornou civilizaci.
 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.2.2018 - Renata
 Jo, jedno se musí autorovi nechat – umí s lehkostí, ano, i vtipností, naprosto přesně pojmenovat absurdity dnešního světa, konkrétně se hodně věnuje médiím a jejich manipulaci, ekologií a nesmyslnému ničení zemědělství, a pak už jako třešnička na dortu vypadají všechny ty eurošprýmy a eurošpásy, protože co dokáží vymyslet úředníci v Evropské unii a ještě to jak stádu ovcí vpašovat do zákonů jednotlivých zemí, které se nebrání… Nakonec si člověk říká, jestli v té vodě nebo vzduchu už není něco, co cíleně likviduje zdravý rozum a lidskost. Jasně, je tu cítit nadhled, ale… v humoru je skrytá pravda.

Domácí nápoje pro zdraví

-10%
Domácí nápoje pro zdraví - Radmila Zrůstková

Domácí nápoje pro zdraví


Radmila Zrůstková


Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  267,- Kč

Anotace:

Voda je fenomén, díky němuž může na Zemi existovat život. Tato výpravná kniha přináší inspirace, jak z ní vytvořit jednoduché domácí nápoje pro zdraví. Najdete zde řadu způsobů, jak spojit lahodnou chuť ovoce, bylin, plodů a jedlých květů se životodárnou tekutinou. Připravovat si je můžete univerzálně, anebo podle toho, jak je přinášejí a nabízejí jednotlivá roční období.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.2.2018 - Renata
Potěšily mne nejen krásné recepty, které lákají k vyzkoušení, ale taky hezké povídání o vodě. Parádní grafika, obrázky a nádherná modrá barva. Je potěšení nejen tuhle knihu držet v ruce, listovat jí, ale také podle ní plnit džbánek s vodou.

Zrakové vnímání - optická diferenciace 2

-15%
Zrakové vnímání - optická diferenciace 2 - Jiřina Bednářová

Zrakové vnímání - optická diferenciace 2


Jiřina Bednářová


Skladem v eshopu (8 ks)

159,- Kč  134,- Kč

Komentář:

Máme oba díly této publikace:


Zrakové vnímání - optická diferenciace 1 - Jiřina BednářováZrakové vnímání - optická diferenciace 2 - Jiřina Bednářová



Anotace:

Pracovní listy je možno použít k rozvoji: - optické diferenciace (zrakového rozlišování) - očních pohybů - uvědomování si posloupnosti - koncentrace pozornosti - fixaci tvarů písmen - postřehování slabik - pravo - levé a prostorové orientace Velikost: A4. brožovaná, 56 stran


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.1.2018 - Rejchova
Velka spokojenost.

Zrakové vnímání - optická diferenciace 1

Komentář:

Máme oba díly této publikace:


Zrakové vnímání - optická diferenciace 1 - Jiřina BednářováZrakové vnímání - optická diferenciace 2 - Jiřina Bednářová



Anotace:

Pracovní listy je možno použít k rozvoji: - optické diferenciace (zrakového rozlišování) - očních pohybů - uvědomování si posloupnosti - koncentrace pozornosti - fixaci tvarů písmen - postřehování slabik - pravo - levé a prostorové orientace Velikost: A4. brožovaná, 56 stran


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.1.2018 - Rejchova
 Velka spokojenost.

Číselná řada do 100

Číselná řada do 100 - Jiřina Bednářová

Číselná řada do 100


Jiřina Bednářová


Skladem v eshopu (3 ks)

189,- Kč

Anotace:

Pracovní listy jsou zaměřeny na numeraci v oboru do 100; je možné je použít k pochopení a procvičování číslené řady. V publikaci jsou zařazeny přehledy učiva, označené rámečkem s nůžkami k vystřížení. Tyto přehledy slouží k snazšímu pochopení látky jako opora při budování odpovídajících dovedností.


Máme i další díly z této edice:


Číselná řada do 100 - Jiřina BednářováČíselná řada do 1000, 1. díl - Jiřina BednářováČíselná řada do 1000, 2. díl - Jiřina Bednářová



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.1.2018 - Rejchova
Velka spokojenost.

THOVT - projekt lidstvo

-16%
THOVT - projekt lidstvo - Kerstin Simoné

THOVT - projekt lidstvo


Kerstin Simoné


Skladem v eshopu (1 ks)

350,- Kč  294,- Kč

Anotace:

Thovt, egyptský bůh moudrosti, praotec magie, astrologie a univerzálních umění, je opředen mnoha tajemstvími.
Kerstin Simoné tlumočí ve svých knihách jeho jasná poselství. Thovt mluví o mimozemských aktivitách ve vesmíru, o jeho složení a o změnách, které se nyní odehrávají. Láskyplně a důrazně se věnuje i našemu každodennímu životu a odhaluje pravdy a moudrost, které byly v minulosti výsadou jen přísně tajných učení.
Naší úlohou je převzít zodpovědnost za sebe, za svůj život i za život našich dětí. Síla myšlenky je nejmocnější energií v Universu - a tento potenciál nosí každá lidská bytost ve svém nitru. Našeho božského dědictví však nevyužíváme, neboť jsme "zajati" v labyrintu falešných pravd, názorů a realit, které cíleně vytvářejí "opravdově mocní" na Zemi proto, aby nás zde udrželi v nevědomém a otrockém stavu. Skutečná změna a duchovní vývoj se mohou rozvinout pouze z jediného místa - z našich srdcí.
Smrt, jíž se většina lidí tolik obává, je rovněž iluzorní. Informace o smrti je uložena v našich buňkách jen od jistých dob, kdy došlo k manipulaci a následné degeneraci lidské DNA. Člověk je nesmrtelný tvor; jeho tělesná schránka je schopna žít stovky let. Stárnutí a očekávání smrti těla je pouze manipulovaná informace vložená do našich buněk. Toto "naprogramování" však můžeme změnit.
Kniha zprostředkovává dávné okultní učení přenesené jedním z největších učitelů lidstva do dnešních dob a oděno do nového šatu - je to kvantová fyzika s návodem, jak odkrýt své dřímající schopnosti a božskost imanentní všem lidem.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.1.2018 - Re
 Kdo má rád podobně laděné knihy, ten zaplesá. Celkem dobře psané, informačně dobře zpracované, jen mi někdy vadila taková důraznost autorky a opakování řečeného. Možná, že opakování je matkou moudrosti, a tak mi to ve výsledku nevadilo, jen rušilo chvílemi od svého vlastního přemýšlení nad textem.

Ko-aktivní koučink

Anotace:
Tato kniha vás naučí s lidmi pracovat novým způsobem - objevovat jejich poslání i smysl jejich konání a pomáhat jim je prosazovat. Osvojíte si účinné způsoby, jak vést lidi k odpovědnosti. Naučíte se ko-aktivnímu přístupu k hodnotám, stanovování cílů, dosahování životní rovnováhy a sebeřízení. Zjistíte, jak přistupovat k omezujícím vzorcům chování, které se často nejsilněji projevují právě ve chvíli, kdy klient potřebuje odvahu, aby zvládl riziko spojené se žádoucí změnou. Předložíme vám osvědčené strategie, které lidem pomáhají neuhýbat z cesty a překonávat návyky, které brání v naplnění životních plánů a snů. Informace a příklady v této knize jsou sice určené především profesionálním koučům, nicméně dovednosti a porozumění, které z nich vyplývají, se dají použít téměř v jakémkoli vztahu - v práci, v rodině, mezi přáteli, či při vedení týmů. <br><br> Třetí vydání Ko-aktivního koučinku posouvá model na novou úroveň, poskytuje nástroje a techniky, jež vedoucím pracovníkům na všech úrovních společnosti umožňují stát se kouči, kteří zaměstnance dokáží dovést k co nejlepším výsledkům v práci i osobním životě. Odhalte klíč k rozvoji jedinečných lídrů, kteří pracují týmově a dávají sílu celé organizaci, a nechte se ko-aktivním přístupem inspirovat i ve svém osobním životě.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.1.2018 - Renata
  Lze jen těžko říct, v čem takhle kniha vyniká. Je skvělá celá a každého to množství souvislostí, rad a cvičení osloví právě tam, kde potřebuje. Právem je to základ koučinku, takže souhlasím, že ji využijí jak koučové, tak obyčejní lidé, kteří se tak naučí dostat se efektivně k podstatě svých problémů a ještě efektivněji je následně řešit. Jsou prostě věci, které fungují… a to tady funguje dvojnásob.

Plyšový Buddha

-20%
Plyšový Buddha - Michal Čagánek

Plyšový Buddha


Michal Čagánek


Skladem u dodavatele

260,- Kč  208,- Kč

Anotace:

Román vypráví napínavý, přitom velmi jemný lidský příběh muže, který za svůj život projde skutečně vším možným. Muže, který přes četné životní klopýtnutí dojde až k poznání pravdy. Narodil se na palubě letadla, vyrůstal na farmě bez adresy, několikrát málem zemřel, aby se mohl znovu zrodit... Pavel Plyšatý není obyčejný člověk. Snad by takový raději byl, opravdu upřímně se snaží. Marně. Nikdo nedokáže zapomenout na svoji výjimečnost, na božství v sobě, navždy.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.1.2018 - Renata
 Plyšový Buddha je rozhodně knihou, ve které vyvstávají problémy lidí, duší, lidstva, společnosti i celého nastavení našich životů v groteskním a nesmyslném světle, kdy vidíme to, zač bychom se měli stydět… kdy vidíme sebe ve své nahotě a s úžasem objevujeme nahou lidskou duši, která je ale ze studu a hanby zakrývána. A přitom…. A přitom by to mělo být? Jak? No, a to je právě ten neidentifikovatelný pocit, který máte jako čtenář… Opravdu výborná kniha, která zanechá dlouuuuhou příchuť i po dočtení poslední stránky.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2018 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap