Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Symbolon hra rozpomínání - Kniha + 78 karet

Anotace:
SYMBOLON je předmět rozlomený na dvě části, které touží po opětovném splynutí v jeden celek. To je také cílem této hry: spojit vše, co je odmítnuto a potlačeno v našem podvědomí, s naším vědomím. <br><br> SYMBOLON vám pomůže k rozpoznání, pochopení a přijetí všech vašich částí - vnitřních osobností- které neznáte a které vedou svůj vlastní život v temných chodbičkách a zákoutích vašeho nitra, kde bez zjevných příčin mnohdy ovlivňují a nepochopitelně přetvářejí váš život. <br><br> SYMBOLON je vynikajícím nástrojem pro psychoterapii a poznání sebe sama. <br><br> Každá karta představuje jednu vnitřní osobnost, její chování a motivy, a zároveň oblast, která volá po naší pozornosti a potřebuje světlo našeho vědomí. Nové kapesní vydání obsahuje sedmdesát osm karet (59 x 91 mm) a podrobnou příručku, ve které se dozvíte, co jednotlivé karty znamenají a jak s nimi pracovat.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.4.2020 - renata
Při výkladech jsem si také všimla jedné věci: ač někdy vyšla stejná karta více lidem, pokaždé v tom byl trošku jiný význam. Ještě zajímavější koktejl vznikne ve chvíli, kdy si k Symbolonu přiberete třeba klasický tarot nebo jinou kartu. Nádherně se doplňují, přesto jsem se ale nemohla zbavit pocitu, že Symbolon je jednoduše říznější, nekompromisní a dost bolestivě často ukazuje na místa, která často ani sami před sebou nechceme vidět. Budu postupovat podle obrázků! I toto je způsob, ale dříve či později si knížku stejně rádi otevřete. Ale seznamování skrze obrázky doporučuji lidem intuitivně založeným a těm, kteří jednoduše milují tento styl kreseb. Nemáte ze Symbolu strach? Pak směle do něj skrze obrázky! Pokud máte respekt, doporučuji raději cestu skrze text, písmenka a knížečku. A malý seznam na konci knížečky! Tak ten je naprosto bezvadný. Je tu místo rejstříku a každou kartu, která vás zaujme si můžete následně vyhledat podle čísla stránky. Paráda. Je to užitečné, protože karty nejsou popsány čísly ani seřazeny podle abecedního seznamu čili toto je naprosto geniální nápad, jak si nalistovat okamžitě svou vytaženou kartu a text k ní.

Kočka na cestách

Kočka na cestách - Hiro Arikawa

Skladem v eshopu (1 ks)

349,- Kč
Anotace:

Toulavého kocourka Nanu zachrání jednoho dne před jistou smrtí mladý muž jménem Satoru Mijawaki. Pět let spolu žijí v jednom z tisíců tokijských bytů. Potom ovšem zasáhne osud a Satoru musí Nanuovi najít nového páníčka. Nasednou do Satoruovy stříbrné dodávky a vyrazí na cestu. Během putování se Nanu setkává se Satoruovými přáteli z dětství a dostává se na místa, kam by se jinak nikdy nevydal. Postupně je mu čím dál jasnější, že za plánovaným rozloučením bude něco víc než jenom Satoruova komplikovaná finanční situace. Proč se Satoru musí své milované kočky vzdát? Jaký osud ho v životě potkal? A jaké tajemství před Nanuem skrývá? Dojemný příběh o kočce a jejím člověku, odehrávající se v japonském prostředí, potěší nejenom milovníky zvířat a koček, ale hlavně ty, kteří hledají nenáročnou a přesto zábavnou knihu pro dlouhá odpoledne.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.3.2020 - Anonym
 Bomba čtení!

Policejní křeček a zámecký zloděj

Anotace:

Policejní křeček? Ano, skutečně existuje! Jmenuje se Bruno a bydlí u druháka Jirky. Přednedávnem jeho skvělý policejní čich odhalil skupinu zlodějů aut. V místní zámecké galerii je právě teď výstava nádherných šperků. A křeček tuší, že brzy bude mít práci. Jednoho dne je to tady – cenné šperky byly ukradeny. Ale detektiv Bruno už jde po stopě! Volné pokračování knížky Policejní křeček.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.3.2020 - Petra
Dle synů jsou knížky o policejním křečkovi Brunovi nejlepším "druhým čtením". Ideální pro čtenáře z druhé a třetí třídy. Knížka čtena doslova jedním dechem. Daniela Krolupperová je vždy sázka na jistotu!

Kvak a Žbluňk se bojí rádi

-19%
Kvak a Žbluňk se bojí rádi - Arnold Lobel

Skladem v eshopu (1 ks)

159,- Kč  128,- Kč
Anotace:

Zelený žabák Kvak a hnědý ropušák Žbluňk bydlí každý ve svém domečku se zahrádkou, ale rádi se navštěvují nebo chodí na procházky a na výlety. Když je venku zima a nevlídno, sedí pěkně v teple u krbu, pijí čaj a vyprávějí si strašidelné historky. A krásně se oba bojí. Celé dny jsou spolu a je jim tak moc dobře. Proč? Protože jsou nerozluční kamarádi.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.3.2020 - Petra
Známá žabáčí "trilogie" by určitě neměla chybět v žádné knihovničce. Milé a poučné příběhy že života dvou žabích kamarádů zaujmou nejen nejmenší čtenáře. Velká písmena, úsporný text a ilustrace téměř na každé stránce poženou čtenáře dějem kupředu.

Raw energie v každém doušku

-19%
Raw energie v každém doušku - Stephanie Tourlesová

Skladem u dodavatele

359,- Kč  288,- Kč
Anotace:

Tato kniha nabízí recepty na 126 zdravých raw veganských nápojů, které si můžete připravit v průběhu celého dne. Ráno začnete povzbuzujícím zeleným koktejlem, odpoledne doplníte energii nápojem bohatým na přírodní proteiny a večer se zchladíte osvěžujícím ovocným coolerem.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.3.2020
 

Šťastný život

-19%
Šťastný život - Will Bowen; Lucie Ernestová

Skladem u dodavatele

229,- Kč  184,- Kč
Anotace:

"Budu šťastný, až dostanu...
Budu šťastný, až udělám..."


Jak můžete den za dnem prožívat větší míru štěstí bez ohledu na to, co se ve vašem životě právě odehrává? Štěstí nepřichází jako odměna za to, že něco získáme nebo něčeho dosáhneme.


Štěstí bývá naopak příčinou: nejkratší a nejpřímější cestou k osobnímu naplnění a úspěšnému životu.


Will Bowen, autor projektu Svět bez stížností, vás v této praktické a přesto velmi inspirující knize naučí, co udělat pro to, aby se prostřednictvím vašich životních postojů, slov i činů výrazně zlepšily všechny oblasti života, abyste byli zdravější, úspěšnější v práci a měli hlubší a více naplňující vztahy s druhými. Willův jedinečný přístup ke štěstí a jeho praktické instrukce jak si přenastavit náš emoční regulátor, neboli termostat štěstí, vám krok za krokem pomůžou odstranit veškeré překážky ve vaší mysli a životním stylu, aby vaše štěstí mohlo opět volně proudit.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

2.3.2020 - renata
 Jednoduché a fungující rady, dá se říci. Jejich realizace v životě je pak nepoměrně těžší, ale díky tomu, jak srozumitelně je tu podáno fungování šťastného a chronicky závislého nešťastného mozku, tak už jen to pomůže, abyste se vždycky vzchopili a šli dál! Jinak a lépe!

Tarot magické přítomnosti - Kniha a 78 karet

-20%
Tarot magické přítomnosti - Kniha a 78 karet - Poppy Palin

Skladem u dodavatele

695,- Kč  556,- Kč
Anotace:

Jak nacházet moudrost z tarotových karet v realitě všedních dnů? Ponořme se do obrázků, ze kterých nás obklopuje hluk ulice, cinkání peněz, křik, chaos, ale i smích, vůně kávy na stolečku a se stmívajícím večerem kočičí předení. Tarot magické přítomnosti si hraje s dnešní dobou, ukazuje nám, co cenného bychom měli vidět za oponou šedivosti všedního dne. Ať už to jsou prchavé a zdánlivě bezvýznamné chvilky, nebo silná uvědomění v obtížných situacích či při setkání s handicapovanými či jinak odlišnými lidmi. Svět je tak pestrý! Uvidíme, jak vypadají novodobá vězení, strachy, ale také obrazy toho, co nás dnes i zítra může přivést na cestu životního štěstí. Naučme se vidět a vnímat magickou přítomnost a moudrost v ní skrytou...



Recenze:
Recenzí celkem : 1

2.3.2020 - renata
 Tarot má své charisma spočívající v tužkou kreslených obrázcích, které "jako by byly v pohybu". A ve významech věrně odrážející všední dny. Někdy je náročný na výklad, jindy to jde samo: pokaždé jinak.

Lucinka a kouzelná zvířátka

-19%
Lucinka a kouzelná zvířátka - Eliška Mauleová

Skladem v eshopu (2 ks)

199,- Kč  160,- Kč
Anotace:
Lucinka je úplně normální šestiletá holčička. Má ráda legraci a nerada chodí večer do postýlky. Je to podle ní velká nuda. Až jednou se začnou dít věci...Už usnula a zdál se jí sen? Nebo ještě nespí? Proč je v jejím pokojíčku všechno vzhůru nohama? Jisté je jen, že Lucinka poznala spoustu hodných a veselých kamarádů.Pojďte se s Lucinkou a kouzelnými zvířátky vydat za dobrodružstvím a užijte si s nimi spoustu legrace u Lucinky doma, ve škole i na výletě v zoo.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.2.2020
 Krásné kniha plná obrázků a krátkých textů. Děti ocenily především vtipné obrázky, malované přes celé stránky.

Tantrický sex a menopauza

-19%
Tantrický sex a menopauza - Diana Richardson; Janet McGeever

Skladem u dodavatele

349,- Kč  280,- Kč
Anotace:

Jako ženy žijeme v těsném spojení se svým tělem - skrze menstruaci, těhotenství, porod, mateřství a menopauzu. Každý z těchto přechodů nás v mnoha směrech změní a většinu z nich také oslavujeme. Menopauza však často v ženách vyvolá sklíčenost, jako kdyby naše těla byla poškozená nebo nedostačující, obzvlášť v oblasti sexuality a intimity. K menopauze můžete ale přistoupit také radikálně pozitivním způsobem, zaplaveny pocitem vitálního probuzení a znovu-zažehnutí ženské sexuality, kreativity a spirituality.Autorka několika bestsellerů o vědomém milování Diana Richardson a psychoterapeutka Janet McGeever, obě také učitelky tantry, vám ve své nejnovější knize vysvětlují, co můžete v menopauze očekávat na fyzické, emocionální a spirituální úrovni a co může znamenat pro partnersky´ vztah. Podrobně zde popisují tantrické techniky a cvičení, které vám pomohou spojit se s intuitivní moudrostí vašeho těla a srdce a pomohou vám osvobodit se od očekávání výkonu konvenčního sexu. Vysvětlují, v čem je tantra ženám v menopauze blízká a jak jejich těla přirozeně vstupují do tantričtější fáze zaměřené na kreativitu a spiritualitu. Prozkoumáte s nimi, jak se dá sex praktikovat nejen pro sex samotný, ale také pro zlepšení zdraví, vztahů, lepší sebeovládání, emocionální rovnováhu a k dosažení rozšířeného vědomí. Využijte menopauzu k prohloubení své důvěry v dokonalost fungování ženského těla a začněte prožívat skutečnou intimitu a hlubokou lásku na úrovni, která byla dosud nepředstavitelná.Menopauza je časem znovuzrození - to, čemu v Číně říkali druhé jaro - a může by´t také časem hlubokého sexuálního probuzení. Tato kniha vám nabízí skvělého průvodce tímto významným životním přechodem.- MUDr. Christiane Northrup -



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.1.2020 - renata
 Ono okřídlené – když děti vyletí z hnízda, je čas začít si plnit sny. V podstatě nám toto kniha potvrzuje, ženské tělo, hormony, psychika – je právě k tomuto přirozenému vývoji stavěno. Jak si poradit s tím, co vyvře v tento čas, jak se smířit s odcházející mateřskou plodností, jak to vše oplakat, jak pochopit vztek a smutek,.. s tím vším autorky pomohou nejrůznějšími praktickými vizualizačními i reálnými technikami. Ale už jen pochopení celého principu je úlevné.

Soulsex - Objevte znovu kouzlo fyzické lásky

-19%
Soulsex - Objevte znovu kouzlo fyzické lásky - Eva Maria Zurhorstová

Skladem v eshopu (1 ks)

329,- Kč  264,- Kč
Anotace:

Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres. Ať už se svým partnerem roky nespíte, nebo jen zřídka, nebo máte po krk sexu, který vás nenaplňuje – nic z toho není důvodem k rozchodu, studu ani k pochybnostem o sobě samých. Pouze nastal čas na nový začátek! Tak jako se z každého vztahu dříve či později plíživě vytratí zamilovanost, slábne postupně i touha.
A právě tehdy přichází prostor pro lásku, a to i fyzickou. „Sex může být příčinou všech vztahových problémů, nebo jejich lékem,“ říká přesvědčeně Eva Maria-Zurhorst. V této knize ukazuje, jak moc je veškerá sexuální frustrace založená především na nedorozumění a nevědomosti. K naplňujícímu milostnému životu podle ní není třeba ani supermilenců, ani sexuálních bohyň, nýbrž mužů a žen, kteří budou ochotni porozumět jemné řeči svého těla. A znovu propojit sex se srdcem.
Soulsex je nový, jemný a vysoce naplňující přístup k fyzické lásce, který působí ozdravně jak na neukojitelnou sexuální touhu, tak na sexuální nechuť. Jemně a bez námahy vrátí do vašeho těla život a pomůže vám s partnerem dosáhnout zcela nových, hlubších schopností vníma´ní. Konečně můžete jeden druhému opět důvěřovat a s požitkem se tělesné lásce oddat.


"Skrze pochopení a praktické návody pro intimní lásku se vám otevře nový svět a možná budete překvapeni, když se dozvíte, jak i ve vztahu, který jste vnitřně možná vzdali, můžete znovu prožívat vyživující lásku a vášeň."
- Denisa Říha Palečková, lektorka intimity a vztahů -


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.1.2020 - renata
 Sympatické je rozdělení knihy na dvě části: starý sex a nový sex. V první části se dozvídáme celou paletu různých nepříjemností, vzteků, bolů a bloků, které nás mohou ve vztahu potkat a které postupně ochlazují ložnici. Pěkná drbárna, tohle rve srdce a se stejně postiženými souzní tak, že jde snad o nejemotivnější část knihy. Ale zároveň autorka vysvětluje, proč se tak děje a kde jsou příčiny toho, že máme sexu po krk. A kde vznikly naše bolavá místa v dětství a ve vztahu k lidským vztahům obecně.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap