Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

JAK ZÍSKAT

POŠTOVNÉ ZDARMA?

podrobnosti zde

Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

Tajný jazyk světla: Poselství od vaší duše - kniha a 45 karet

Anotace:

Pulzuje tebou touha tvořit a vyzařovat klid, lásku a naplnění? Toto zářivé orákulum pracuje s frekvencemi světla, které proudí ze zdroje všech věcí, a osvětluje nekonečné možnosti a potenciál skrytý v našem nitru. Dovol světlu, aby ti bylo spolehlivým průvodcem a podporou a aby jeho jazyk zažehl, posílil a aktivoval jiskru tvojí duše. Otevři se světlu svojí duše.


Nádherné obrazy Daniela Holemana nesoucí kódy světla prohloubí tvou důvěru ve vlastní vnitřní hlas a doprovodné texty posílí tvou intuici a přinesou ti potřebná poselství, která spustí procesy uzdravující oddělenost od lásky a moudrosti tvé duše.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.9.2022 - renata
Přesně, poselství od vaší duše. Do neskutečných hloubek vás vedou a jestli nevíte, jak může na kartách vypadat světlo, tak jen těžko tyto karty něco překoná. Úchvatné scenérie mohou působit na naši intuici, ladit nás až meditačně. Významy a celkové vedení výkladů je pak hodně o chuti nalézt sebe samého, nalézt svůj dar duše a pořádně ho začít využívat. Proto to .... světlo.


Karty posvátné duše - Duchovní vedení na vaší cestě životem - kniha a 36 karet

Anotace:

Balíček Karet posvátné duše obsahuje 36 karet s vizionářskými obrazy, které vás zavedou do světa duchovních říší a propojí vás s vyššími vibracemi. Posílí vás a navedou pozitivním směrem. Karty vám pomohou probudit vaše vyšší duchovní já, abyste se tak mohli napojit na božské bytosti a získat jejich vedení. S kartami mohou pracovat také profesionální terapeuti, léčitelé a mohou být využívány i v dalších oblastech energetické medicíny.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.9.2022 - renata
Využít je můžete jako: - doplněk k nejrůznějším terapiím - každodenní analýze svých myšlenek, jejich doladění, pochopení - k energetickému léčení - pro výklady jen tak - pro radost


Velká kniha rituálů

Velká kniha rituálů - Judita Peschlová

Skladem v eshopu (1 ks)

320,- Kč
Anotace:

Velká kniha rituálů vás uvede do hájemství starodávných tradic, které jsou integrované do podoby využitelné v současném, moderním životě. Poslouží vám nejen jako inspirace pro naplněný, spokojený a radostný život, nýbrž také jako zevrubný zdroj rituální teorie a praxe s podrobnými vzory rituálů, svátků života, oslav a mystérií přírody, Slunce, Luny, ženství a Bohyně. Načerpáte z ní podrobné údaje o historii osobních i komunitních rituálů, a rovněž detailní informace o mýtech, bohyních, nadpozemských bytostech, kultovních místech a symbolech, které se k rituálům vztahují.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

31.8.2022 - renata
Dozvíte se tu mnoho nového, řekla bych až košatého; každá kapitola je naplněna ohromujícím množstvím informací, které jsou podány věcně, stručně a mohou se tak stát dobrým průvodcem, chcete-li se rituály zabývat hlouběji. Co potřebujeme znát, to všechno tu je. Autorka má ještě na konci knihy uvedeno mnoho zdrojů, ze kterých čerpala, nebo kterými si můžete obohatit své vědomosti.


31.8.2022 - renata
Ve zkratce je to právě toto: je v ní tolik informací, tolik různých přístupů, tolik různých emocí a posvátnosti různých božstev a uctívaných forem, že si vybere naprosto každý. Nejvíce ze všech doporučení se mi líbí to, vybírat si své a dle toho si skládat své vnitřní komorní rituály, případně tvořit nové, tvořit to, co vy sami ve svém životě nyní potřebujete. Kniha je nesmírně plnou encyklopedií, která může být využita tisíci různých způsobů.


Karty bohyně Isis - kniha a 44 karet

Anotace:
Vládkyně nebes, božská královno a milovaná Isis, mé srdce si přeje vystoupit z temnoty a strachu a osvobodit se. Toužím se v hlubokém klidu propojit se svou vnitřní silou. <br><br> Velekněžka v tobě kráčí po cestě božské lásky, moci a moudrosti. Je to cesta duchovního růstu. Nauč se ve svém každodenním životě používat pradávná mystéria Isis, která ti pomohou úspěšně čelit výzvám i problémům. Dovol bohyni, posvátné kněžce, zasvěcenkyni, čarodějce a léčitelce, aby v tobě obnovila schopnosti léčení a magie a kráčej s ní bok po boku cestou od temnoty a nejistoty ke světlu, lásce a síle. Miluje tě a přeje si, abys zářila a byla co nejvíce sama sebou, plná síly a moudrosti. <br><br> Isis prožila mnohá dobrodružství, díky kterým sama vyrostla, stala se silnější, láskyplnější a soucitnější. Tyto duchovní zkoušky jí přinesly moudrost a moc, kterou si s tebou přeje sdílet, abys i ty rostla a projevila své nádherné já.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.8.2022 - renata
Žhavé, okultní a mystické... Myslím, že všechno kouřově voňavé Egyptem a tajemstvím v sobě tyto karty snoubí... Doporučila bych je každému, kdo ochotný jít ve svých výkladech o chlup hlouběji a o ještě jeden závoj tajemství dál...


Bůh jede na dovolenou

Bůh jede na dovolenou - Michal Čagánek

Neznámá dostupnost

184,- Kč
Anotace:
Bianka je malá dívka s velkým srdcem. Lidi nedělí na dobré a zlé. Pro každého má vlídné slovo a úsměv. Každý zůstává setkáním s ní proměněn, ať se jedná o spolužáka Zdendu, egoistického souseda, nebo partu zlodějů. S lehkostí sobě vlastní pomáhá Bianka lidem s návratem ze světa stresu do světa radosti, kde je všechno možné. Příběh plný lidskosti, laskavosti a humoru vás pohladí po duši.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.8.2022 - renata
Je to nádherný příběh, který nás zavede do lidského krásného i zlého. Do hlubokého i povrchního. No, jako všechny tyto knihy od Michala Čagánka, které vynikají charismatem výjimečnosti, zvláštní chutí hloubek a nadpozemské moudrosti.


Královský Zlatý tarot

Královský Zlatý tarot - Barbara Moore

Skladem v eshopu (1 ks)

560,- Kč
Anotace:

Královský Zlatý tarot vás zve do kouzelného světa mýtů, v němž prastaré symboly a archetypální motivy ožívají jako plavovlasé panny, stateční rytíři a záhadní mudrcové, v pološeré říši představivosti někde mezi fantazií a realitou. Ciro Marchetti, držitel několika uměleckých cen, vytvořil tento vizionářský tarot s použitím nejmodernějších počítačových uměleckých technik. Nové vylepšené luxusní vydání vás okouzlí živějšími barvami, většími ilustracemi a modernějším vzhledem! Udělá radost těm, co Zlatý tarot znají a milují, a bude osudovým setkáním pro ty, co se s tarotem teprve seznamují.


Dovolte kartám Královského Zlatého tarotu, aby vás přenesly do světa divů a kouzel.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.8.2022 - renata
Nádherné zářivé obrázky, dokonale emotivně popsaná knížečka i s praktickými návody, jak se s kartami naučit. Karty jsou opravdu královské, charismatické a velmi kvalitně zpracované.


A Spool of Blue Thread

A Spool of Blue Thread - Tylerová Anne

Neznámá dostupnost

168,- Kč
Anotace:
Shortlisted for the Man Booker Prize 2015 Shortlisted for the Baileys Women's Prize for Fiction 2015 Sunday Times bestseller `It was a beautiful, breezy, yellow-and-green afternoon...' This is the way Abby Whitshank always begins the story of how she and Red fell in love that day in July 1959. The whole family on the porch, relaxed, half-listening as their mother tells the same tale they have heard so many times before. And yet this gathering is different. Abby and Red are getting older, and decisions must be made about how best to look after them and their beloved family home. They've all come, even Denny, who can usually be relied on only to please himself. From that porch we spool back through three generations of the Whitshanks, witnessing the events, secrets and unguarded moments that have come to define who and what they are. And while all families like to believe they are special, round that kitchen table over all those years we also see played out our own hopes and fears, rivalries and tensions - the essential nature of family life. OVER A MILLION ANNE TYLER BOOKS SOLD Anne Tyler was born in Minneapolis, Minnesota, in 1941 and grew up in Raleigh, North Carolina. She is the Pulitzer Prize-winning author of Breathing Lessons and many other bestselling novels, including The Accidental Tourist, Dinner at the Homesick Restaurant, Saint Maybe, Ladder of Years, A Patchwork Planet, Back When We Were Grownups, The Amateur Marriage, Digging to America and The Beginner's Goodbye. In 1994 she was nominated by Roddy Doyle and Nick Hornby as 'the greatest novelist writing in English' and in 2012 she received the Sunday Times Award for Literary Excellence, which recognises a lifetime's achievement in books. In 2015 A Spool of Blue Thread was a Sunday Times bestseller and shortlisted for both the Baileys Women's Prize for Fiction and the Man Booker Prize. Her latest novel, Vinegar Girl, is a retelling of The Taming of the Shrew.

Recenze:
Recenzí celkem : 18

1.8.2022 - StuartAcups
[center]This is not spam or marketing, we are at the beginning of the journey and we’re just trying to get some feedback, anything constructive would be appreciated.[/center] [center][b]CycoPay[/b] is a payment processing platform for startups & individuals. [b] What do we do?[/b] We are a platform that’s facilitating online payments acceptance for startups & individuals with no paper work and no time to waste. [b]What’s our value proposition?[/b] Instant onboarding: We let everybody in. Tax remittance on behalf of you: We remit Tax for every single products, because we act as a reseller on every product. API integrations & payment links. [b]How are we different from Stripe?[/b] We’ve noticed that stripe tends to close lots of startups merchant accounts especially outside of the US. Like them, we offer instant onboarding, however we let everybody in, without paperwork, and when suspicious activity occurs we don’t close the account or suspend it but rather let the merchant prove himself. We remit tax on behalf of you, so instead of keeping track of invoices for every order, you’ll have just one at the end of the month. Try CycoPay: https://CycoPay.com [b]About Us[/b] We are [b]CycoPay[/b], a startup from the UK with a subsidiary in the EEA. We are an invoicing service that’s enabling startups & individuals to acceptance payments via payment links or by API integrations. [/center]


1.8.2022 - HenryVus
[center]This is not spam or marketing, we are at the beginning of the journey and we’re just trying to get some feedback, anything constructive would be appreciated.[/center] [center][b]CycoPay[/b] is a payment processing platform for startups & individuals. [b] What do we do?[/b] We are a platform that’s facilitating online payments acceptance for startups & individuals with no paper work and no time to waste. [b]What’s our value proposition?[/b] Instant onboarding: We let everybody in. Tax remittance on behalf of you: We remit Tax for every single products, because we act as a reseller on every product. API integrations & payment links. [b]How are we different from Stripe?[/b] We’ve noticed that stripe tends to close lots of startups merchant accounts especially outside of the US. Like them, we offer instant onboarding, however we let everybody in, without paperwork, and when suspicious activity occurs we don’t close the account or suspend it but rather let the merchant prove himself. We remit tax on behalf of you, so instead of keeping track of invoices for every order, you’ll have just one at the end of the month. Try CycoPay: https://CycoPay.com [b]About Us[/b] We are [b]CycoPay[/b], a startup from the UK with a subsidiary in the EEA. We are an invoicing service that’s enabling startups & individuals to acceptance payments via payment links or by API integrations. [/center]


1.8.2022 - Haroldzen
[center]This is not spam or marketing, we are at the beginning of the journey and we’re just trying to get some feedback, anything constructive would be appreciated.[/center] [center][b]CycoPay[/b] is a payment processing platform for startups & individuals. [b] What do we do?[/b] We are a platform that’s facilitating online payments acceptance for startups & individuals with no paper work and no time to waste. [b]What’s our value proposition?[/b] Instant onboarding: We let everybody in. Tax remittance on behalf of you: We remit Tax for every single products, because we act as a reseller on every product. API integrations & payment links. [b]How are we different from Stripe?[/b] We’ve noticed that stripe tends to close lots of startups merchant accounts especially outside of the US. Like them, we offer instant onboarding, however we let everybody in, without paperwork, and when suspicious activity occurs we don’t close the account or suspend it but rather let the merchant prove himself. We remit tax on behalf of you, so instead of keeping track of invoices for every order, you’ll have just one at the end of the month. Try CycoPay: https://CycoPay.com [b]About Us[/b] We are [b]CycoPay[/b], a startup from the UK with a subsidiary in the EEA. We are an invoicing service that’s enabling startups & individuals to acceptance payments via payment links or by API integrations. [/center]


Smlouvy duší

Super cena
Smlouvy duší - Leila Eleisa Ayach

Neznámá dostupnost

252,- Kč
Anotace:
Poselství v této knize nejsou pouze útěšná, dodávají i odvahu. Poněvadž duchovní svět ví o našich obavách a nesnázích, ale také o našich touhách, cílech a přáních. Chce nám pomoci pochopit, proč potřebujeme v životě určité zkušenosti a co je nutné naučit se v našich vztazích. Žijeme v převratné době. Rozhodli jsme se být nyní na Zemi a spolu s ní vstoupit do nové epochy - do Zlatého věku. Vše je již připraveno. Do nového domu svobody a lásky však nemůžeme vkročit se starou "veteší", nýbrž v zářivém rouchu a s lehkým srdcem. Vyléčme své strachy, osušme slzy, ba začněme žít náš opravdový potenciál, v souladu s nejvyšším božským Plánem - tvořivě a radostně.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.6.2022 - renata
Praktická kniha, pokud: - chcete odhalit možné důvody vašich životních bloků, obav, anebo řešíte následky své výchovy - vás zajímá téma inkarnace duší, pravidel a možností změn smluv, se kterými sem přicházíme.


Příběhy štěstí

Příběhy štěstí - Will Bowen

Skladem v eshopu (3 ks)

160,- Kč
Anotace:

Štěstí je jeden z nejhezčích pocitů na světě. Navíc prospívá našemu psychickému i fyzickému zdraví. V čem je ale jeho tajemství a jak si ho ve svém životě udržet? Will Bowen, mezinárodně uznávaný expert na šťastný život a autor 21denní výzvy Svět bez stížností, ve svých knihách sdílí filozofii šťastného života a nestěžování. Ve svém dlouholetém výzkumu objevil, že pocit štěstí je výsledkem toho, jak uvažujeme, mluvíme a jednáme. Tyto tři složky se spojují a vytváří naše návyky, charakter, a nakonec i osud. A naším nejvyšším osudem je být šťastný!


Nechte se inspirovat padesáti skutečnými příběhy lidí, kteří čelili různým těžkostem, a přesto se rozhodli, navzdory své situaci, dosáhnout štěstí. Šťastní lidé, s nimiž se seznámíte v této knize, jsou více než inspirativní; jsou to velcí učitelé, kteří rozluštili kód ke štěstí a kteří se s vámi o tyto informace rádi a ochotně podělí. Ať už jde o muže, který objevuje štěstí tak, že rozesmává lidi kolem sebe, nebo o ženu, která nachází štěstí díky odpuštění, jejich příběhy plné inspirace vás pobaví, přinesou cenná ponaučení a zaručeně vám zvýší hladinu štěstí v krvi.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.6.2022 - renata
Kniha, ze které čiší moudrost v jednoduchých, byť nelehkých příbězích. Krátké čtení k čaji, kávě, na dovolenou. Štěstí žité v praxi.


Tajná mantra

Tajná mantra - David Michie

Skladem v eshopu (1 ks)

232,- Kč
Anotace:
Na tento okamžik se Matt Lester v odlehlém himálajském klášteře připravoval pět let. Jeho osudem je otevřít starodávný, zapečetěný svitek obsahující proroctví, které svět naléhavě potřebuje. Když ale přijde jeho čas, svitek je ukraden. Matt se ocitne uprostřed nebezpečného pátrání a sázky jsou vysoké a on se stává z pronásledovatele pronásledovaným.<br><br> Na opačném konci světa se vědkyně Alice Weisensteinová právě chystá odhalit výsledky výzkumu zaměřeného na léčení mysli a těla. Události naberou zlověstný spád, když zmizí její nadřízený - a ona si uvědomí, že je sledována. Mattovo hledání svitku, vedené lámy, ho zavede až k Alici. Dvojice se vydává na nebezpečnou honbu za svitkem a hrozby se stupňují. Společně se musí rozhodnout, komu mohou skutečně věřit. <br><br> Tajná mantra spojuje v napínavém příběhu průlomovou vědu, spiritualitu a hloubku mysticismu tibetského budhismu. Může tak zcela otřást vaší představou toho, kdo jste a jakých proměn jste schopní.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.6.2022 - renata
Napínavé a velice čtivé. Asi nejpohodovější z knih Davida Michieho, i když tu máte moudrosti dost a dost, zároveň děj odsýpá. Kdo má rád komorní čtení, asi tohle nebude to pravé, ale osobně považuju tuto knihu za ideální pro ženy i muže, každý si najde to své.


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2022 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap