Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

NOVÝ BLOG!

Máme nový blog,
> blog.knihkupec.com

Knihkupcův blog

Recenzované knihy

Tereza

-19%
Tereza - Tereza Maxová, Veronika Bednářová

Skladem v eshopu (2 ks)

649,- Kč  520,- Kč
Anotace:

Světově proslulá topmodelka. Trojnásobná matka. Zakladatelka nadace, která už od roku 1997 pomáhá dětem. A také rozená vypravěčka či charismatická žena, která se přátelí s monackým knížetem Albertem II. či s rockerem Bryanem Adamsem. V biografii Terezy Maxové naleznete nejen osobní deníkové zápisky, ale také řadu exkluzivních, nikdy nezveřejněných fotografií. Poznejte výjimečný příběh výjimečné ženy do všech podrobností!





Recenze:
Recenzí celkem : 2

12.2.2022 - Gina
Kniha byla zakoupena jako dárek k narozeninám a prý je velmi krásná.


12.2.2022 - Gina
Kniha byla koupena jako dárek k narozeninám a prý je velmi krásná.


Sebepéče pro pečující

-15%
Sebepéče pro pečující - Lise Leblanc

Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  252,- Kč
Anotace:

Knihu Sebepéče o pečující ocení pečující osoby na profesionální i osobní úrovni. Pokud jste pečující osoba v rámci své rodiny, nebo je péče náplní vaší profese je to kniha pro vás.Kanadská autorka Lise Leblanc čerpá z osobní zkušenosti i odborné kvalifikace. Jako registrovaná psychoterapeutka, specialistka krizové intervence a pečovatelka má dostatek profesionálních zkušeností a vhledů na to, co se stane, když pečující začne zapomínat na sebe. Její osobní příběh zahrnuje péči o její babičku trpící Alzheimerovou chorobou. Zbytek rodiny byl daleko, chodila k tomu na plný úvazek do práce a starala se o své dvě děti. Na základě této zkušenosti se rozhodla napsat rádce pro lidi v podobně náročných situacích.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.1.2022 - renata
Malá, ale obrovská svým rozsahem a hladivostí kombinovanou s praktickými radami, psychologickým pohledem a návody, jak zvládnout náročné situace. Jak si poradit s vyhořením.


SK22 KRKONOŠE - TAK TI TEDA PIŠU... (8) STOLNÍ KALENDÁŘ 2022

Anotace:

Již osmé vydání kalendáře Krkonoš, který obsahuje historické pohlednice. Týdenní kalendář.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

20.1.2022 - Jindra
Během zimní dovolené pokaždé navštívím příjemné knihkupectví v Domě Kryštofa z Gendorfu a pravidelně tu (krom jiného) kupuji stejný kalendář s novým výběrem pohlednic starých i více než sto let. Je zajímavé porovnat, jak moc se změnila zachycená místa i styl komunikace. A jsem ráda, že když jsem se do Vrchlabí nedostala, našla jsem kalendář na eshopu a objednávka byla vyřízena obratem. Díky!


9.10.2021 - Jitka Sedlakova
Krasny stolni kalendar, ktery si kupuji kazdy rok. Jsem zvedava kazdy tyden na historicke fotografie Krkonos a okoli a srovnavam je se soucastnosti. Kalendar si kupuji kazdorocne na letni,dovolene v Krkonosich, tento rok vysel pozdeji, avsak Pan knihkupec vyridil moji objednavku a behem nekolika dni jsem i v zahranici obdrzela kalendar v poradku. Jeste jednou dekuji za vstrictnost a ochotu


Myšlenky sebelásky - Jak mít ráda sama sebe + 54 inspiračních karet

Anotace:
Když jsme ochotní otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu. 53 karet s afirmacemi Louise L. Hay vám pomůže znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí. To, jak začnete svůj den, může ovlivnit to, jaké zkušenosti budete přitahovat. Vytáhněte si každé ráno jednu kartu a dovolte, aby vás vnitřní moudrost prováděla celým dnem

Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.1.2022 - renata
Můžete si hrát nejen se sděleními na kartách, ale také pozorovat jednotlivé barvy karet. Které spolu souvisí. Které na vás jak působí. Nebo si vybírat jen z určitých barev. Právě ty barvy mne zaujaly nejvíc, protože vytrhly klasické vykládací karty ze stereotypu a přinesly zvědavost.


Vánoční svařáček pro duši

-20%
Vánoční svařáček pro duši - Danka Šárková

Skladem u dodavatele

300,- Kč  240,- Kč
Anotace:
Autorka nás provede nejkrásnějšími dny v roce, kdy v rodinách panuje slavnostní nálada, kterou předchází adventní čas. Jak se k této době postaví hrdinové v knize a zda si vychutnají svařáček v klidu nebo ho budou potřebovat, aby tohle období přežili, najdete v patnácti povídkách... něžných, milých a srandovních, protože Vánoce jsou svátky klidu a lásky.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.1.2022 - Květa V.
Tuto knížku si, prosím vás, nekupujte, pokud jste čtenář s určitými nároky na kvalitu. Je to snůška blábolů, která má pouze lákavý vánoční přebal. Adventní atmosféru mi rozhodně nepřiblížila. Se zaťatými zuby:-) jsem přečetla prvních jsem pět povídek a končím.


EXOToulky světem : 30 let zážitků ze 100 zemí

-19%
EXOToulky světem : 30 let zážitků ze 100 zemí - Julius Lukeš

Skladem v eshopu (2 ks)

349,- Kč  280,- Kč
Anotace:

Vydejte se s autorem na výstřední putování světem, během něhož poznáte, jaké to je ztroskotat s dřevěnou bárkou u somálských hranic, pašovat ploštice z Karibiku, chytit horečku dengue, stát se miliardářem v Německu, očkovat psy proti vzteklině v Keni, zažít žahnutí nejjedovatější medúzou světa čtyřhrankou smrtelnou, stopnout si vlak či bangladéšské komando před zásahem, zavítat na ostrovy afrických narkobaronů, ošálit alžírského velvyslance, skončit v karanténě s neznámým infekčním onemocněním, rozhodnout o nouzovém přistání transatlantického letu a mnoho dalšího. Julius Lukeš podává své divoké zážitky z poloviny zeměkoule vtipně i syrově, nekorektně i odlehčeně. Snaží se nahlédnout pod pokličku národům, krajinám a historických souvislostem. Zkrátka porozumět. Ne vždy se mu to daří. Občas mu při tom jde i o krk. Přežít naštěstí zvládá pokaždé.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.1.2022 - Květa V.
V rozhlase jsem poslouchala rozhovor s panem Lukešem o jeho dětství prožitém na cestách s rodiči, kteří pracovali v zahraničí. Tento způsob života pana Julia zformoval do náruživého cestovatele, který se umí o své zážitky z cest podělit vtipnou a čtivou formou, knížka rozhodně stojí za přečtení.


Historie krkonošských bud - 3. aktualizované vydání 2021

Anotace:


První horské boudy se na vrškách hor objevily již na začátku 17. století. Vznikaly zde z několika příčin, jako primitivní obydlí prvních hledačů rud a drahých kamenů, jako útočiště prvních dřevorubců, nebo jako „úřední“ domy panských hlídačů, hajných a strážců hranic. Na jejich místech posléze vyrostly první hospodářské objekty sloužící k letní pastvě krav z panských dvorů. Aneb pojdťe putovat po těchto zajímavých stavbách s historií.


Nové aktualizované vydání 2021 - bez přebalu - pevná vazba - křídový papír - barevné foto


Rozměry 30 x 21,5 cm





Recenze:
Recenzí celkem : 2

3.1.2022 - Květa V.
Krkonoše jsou moje láska, a tak mě zajímá historie chat a bud, které na cestách potkávám. A přesně to tato kniha splňuje, včetně dobových fotografií. Je to cenná kniha, ve které budu hledat informace určitě pořád, ale zejména při a po pobytu v Krkonoších.


3.1.2022 - Květa V.
Krkonoše jsou moje láska, a tak mě zajímá historie chat a bud, které na cestách potkávám. A přesně to tato kniha splňuje, včetně dobových fotografií. Je to cenná kniha, ve které budu hledat informace určitě pořád, ale zejména při a po pobytu v Krkonoších.


MŮJ VESELÝ VÝLET ROKEM 2022

Anotace:

Hledáte ten správný diář na příští rok? Už nehledejte! Již druhý rok po sobě připravila vašeho průvodce rokem Lenka Klimešová z Veselého výletu. Po představení významných krkonošských žen v diáři na rok 2021 se příští rok můžete seznamovat se zajímavými krkonošskými manželskými páry. Mimoto v diáři nechybí pár receptů na místní pokrmy a samozřejmě dostatečné místo na vaše záznamy.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.12.2021


SK22 TRUTNOVSKO NA STARÝCH POHLEDNICÍCH STOLNÍ KALENDÁŘ

Anotace:

Stolní kalendář s historickými pohlednicemi obcí okresu Trutnov.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.12.2021


Četnické vzpomínky

Četnické vzpomínky - František Fara

Skladem v eshopu (3 ks)

166,- Kč
Anotace:

Vzpomínky Františka Fary (nar. 1910), bývalého příslušníka československého četnictva, jsou vzácným svědectvím o službě v elitním bezpečnostním sboru, jehož hlavním úkolem bylo potírání kriminality a ochrana státního zřízení před působením nedemokratických sil. Díky poutavému vyprávění můžeme sledovat nástup mladého četníka na zkoušku k pohotovostnímu oddílu v poněmčeném pohraničí v roce 1933, následnou rezortní službu s drobnými kriminálními případy vrchlabské četnické stanice i přípravu k obraně republiky v jednotce Stráže obrany státu v roce 1938. Velmi zajímavé jsou pasáže popisující roky 1939-45, kdy bylo četnictvo pod německým velením součástí okupačního aparátu. Vzpomínky zachycují také účast četnictva při květnovém povstání a porevoluční chaotickou dobu, kdy byl četnický sbor přetransformován ve Sbor národní bezpečnosti. Jedna z kapitol je věnována i poválečnému transferu Němců z Československa. V publikaci je reprodukováno přes 70 fotografií a dobových dokumentů.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.12.2021


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2022 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap