Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

KNIHKUPCŮV TIP!

Zajímají Vás knižní novinky
a naše akční nabídky?

Chcete pravidelně dostávat
informace na Váš e-mail?

Přihlašte se k odběru našeho NEWSLETTERU!

Nabídky knih

Recenzované knihy

Šamanské léčení - Kniha + 44 karet

-28%
Šamanské léčení - Kniha + 44 karet - Michelle A. Motuzas

Skladem v eshopu (1 ks)

444,- Kč  316,- Kč
Anotace:
Nahlédněte na svou spirituální a lidskou existenci. Šamanské a přírodní symboly vám pomohou poznat energie, obavy i falešná přesvědčení, která vám brání prožívat život v celé jeho kráse. Objevíte, jak určité energie, které ovlivňují vaše životní situace, mohou být překážkami, nebo naopak pomocí na cestě k sebeuvědomění a uzdravení. Poselství obsažená v těchto kartách a doprovodné knížce zároveň posílí vaši důvěru ve vlastní intui­tivní schopnosti. Začněte žít život naplněný duchov­ním jasem a energií jednoty, z níž budete neustále čerpat novou sílu.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.3.2021 - renata
Karty, které slibují, že čím konkrétnější otázku jim dáte, tím lepší odpověď vám přinesou. A tak doporučuju při práci s nimi opravdu dát na to první, co vám mysl přinese ve chvíli, kdy kartu vidíte. Nepatří mezi nejprůhlednější, ilustrace jsou krásné a mystické a dá se do nich dlouze dívat – a meditovat. Hloubat. Objevíte symboly, runy, směry, vítr, slunce i odpovědi v pár tazích modrého pera, které zobrazuje vodu. Symbolika bývá daná, ale pokud pro vás je některá důležitá, má váš dojem nebo zkušenost přednost.


Organizace znalostí: klíčová témata

-17%
Organizace znalostí: klíčová témata - Helena Kučerová

Skladem u dodavatele

360,- Kč  296,- Kč
Anotace:
Za informační zdroje, jak nazýváme zaznamenané znalosti, už zdaleka nejsou považovány jen sbírky knihoven a archivů. Patří k nim i znalostní báze, bibliografické databáze, autoritní báze, tezaury a další pomůcky k vyhledávání, e-knihy, elektronické časopisy, emailové archivy, dokumenty vygenerované pomocí kancelářských balíků, záznamy v transakčních databázích a datových skladech podnikových informačních systémů či studijních informačních systémů a četné další zdroje.<br> V souvislosti s tím vyvstává řada otázek: Je organizace znalostí vůbec možná? Neboli - lze uspořádat něco, co vzniká zcela spontánně? Nelze-li ovlivnit proces vytvoření znalosti, jaká je šance, že se podaří zorganizovat jeho produkty? A pokud je organizace znalostí možná, je i nutná? Tedy - je vůbec v éře Googlu třeba organizovat informace (resp. jejich zdroje)? A pokud ano, je možné vytvořit pro tuto specializovanou činnost obecnou teorii? Právě na tyto otázky se snaží odpovědět předkládaná monografie.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.3.2021 - pinupkazino
Игровые автоматы и слоты в Украине имеют лицензию только в [url=https://pin-up-casino999.ru/]Pin Up UA[/url] Casino. Играя на деньги на официальном сайте казино вы поймете что аппараты обладают совершенно другой отдачей по сравнению со скриптами!


Šťastný princ a jiné příběhy

Anotace:

Právě těchto devět pohádek vyneslo mistra duchaplné konverzace Oscara Wilda rovnou do literárního nebe. Jsou to jedny z nejúchvatnějších pohádkových příběhů, které kdy byly napsány. Vaše děti v nich možná nenajdou černobílý svět dobra a zla, o to více se ale zamyslí nad tím, že v životě nejsou hodní všichni, kdo se tak tváří, a naopak. Autorův mimořádně čtivý a zároveň neobyčejně myšlenkově bohatý Šťastný princ by neměl chybět ani v knihovnách dospělých čtenářů, kteří si ho už dávno oblíbili. V příbězích se odráží Wildova posedlost krásou a touhou po světě, ve kterém se k sobě lidé chovají slušně a s respektem. Pohádky nemají vždycky šťastný konec, ten ale někdy chybí i v příbězích našich životů. Geniální spisovatel v této knize ze všech sil touží najít pravdu, která je, jak sám říkal, „málokdy čistá a nikdy ne jednoduchá“.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.3.2021 - Nina
Krásná klasika, doporučuji.


Říše divů

-19%
Říše divů - Jennifer Cody Epstein

Skladem u dodavatele

429,- Kč  344,- Kč
Anotace:

Vztah mezi Avou Fisherovou a její matkou Ilse nikdy nebyl bezproblémový. Ve vzduchu viselo příliš mnoho otázek. Kdo je Avin otec? Co dělala Ilse za války? Proč svou jedinou dceru nechala v posledním válečném roce v německém sirotčinci? Nyní ale z Německa dorazily Ilsiny ostatky a s nimi i složka neodesla ných dopisů adresovaných neznámé ženě: Renate Bauerové, přítelkyni z dětství. Matčiny dopisy odhalují temnou minulost a Ava se noří do šokujícího příběhu ženy, kterou nikdy doopravdy neznala.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.3.2021 - Nina
Knihu doporučuji, je skvělá.


Karty hvězdných duší - Kniha + 53 karet

-20%
Karty hvězdných duší - Kniha + 53 karet - Rebecca Campbell

Skladem v eshopu (1 ks)

555,- Kč  444,- Kč
Anotace:

Aktivuj svojí vesmírnou energii. Přijď domů ke své duši. Vždycky jsi toužila po domově, aniž bys přesně věděla, co to znamená? Pak je možné, že jsi Hvězdná duše. Hvězdné duše se inkarnovaly v mnoha různých místech vesmíru, takže se na tomto světě často cítí ztracené a odlišné. Tyto nádherné aktivační a vykládací karty ti pomohou odemknout poklady tvé duše, rozpomenout se na tvůj vesmírný původ a tvou vesmírnou esenci a naplno ji projevovat v každodenní fyzické zkušenosti. Pokud ses snažila utlumit své světlo, aby ses přizpůsobila, je na čase s tím skončit a nechat je naplno zazářit. Každá z 53 nádherných karet ti pomůže spojit se s voláním tvé duše a vedením tvého srdce.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.3.2021 - renata
Krásná krabička, nádherná knížečka k nim plná základních informací a příjemného čtení (to doporučuju třeba jako čtení před spaním, lehoučce naladí) a karty, které jsou uměleckými díly – to je celek Karty hvězdných duší.


Kundaliní jóga jako cesta duše - Obratel za obratlem k pochopení psychosomatiky páteře

Anotace:

V knize postupujeme obratel po obratli vzhůru po páteři a ke každému obratli získáváme cvičení, afirmaci, psychospirituální souvislosti a krátký příběh. Může se podle ní cvičit jako podle programu na 1 040 dní (26 obratlů x 40 dní) nebo se dá číst jako studijní literatura k psychosomatice jednotlivých částí páteře. Zajímavý je i osobní příběh autora, sledujeme příběh individuálního duchovního vývoje. Texty doplňují četné obrázky, fotografie a případně i videonahrávky v němčině na webové stránce www.kundalini-yoga-seelenreise.info.Autor se zaměřuje na vyladění vývojového procesu, ke kterému dochází během jednotlivých cviků a meditací, s úkoly duše, kterými podle jógové filozofie v daném životě prochází. Každý z 26 obratlů je jednou zastávkou na cestě duše.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.3.2021 - renata
Kniha přináší to, co slibuje. Praktickou přehlednost, možnosti, jak s informacemi naložit, jak si v praxi zkusit pohyb a začít cvičit, ale také milé povídání, které rezonuje nejen s tou kterou částí páteře, ale i problémy, které možná právě řešíte. Hezký povedený mix praktičnosti a lákavé, nezapomenutelné atmosféry knihy.


Když myši vylezou ze svých skrýší

-18%
Když myši vylezou ze svých skrýší - Tomáš Paur

Skladem u dodavatele

329,- Kč  267,- Kč
Anotace:
Občas se nám může zdát, že nic na tomto světě nemá svůj smysla věci se jen tak a bezdůvodně dějí. To je ale omyl, přátelé. Právěta na první pohled nesmyslná a chaotická linie života, která násobčas zavede tam, kam sami ani nečekáme, je právě tím, co náš životzkrášluje a naplňuje. Dnes už pevně věřím, že všechno to děníkolem nás je osud a vše, co se děje, se děje tak jak má. No ale možnáse třeba pletu, kdo ví? Jisté však je, že co se stát má, se jednoho dneprostě stane! Ať už se to někomu líbí, anebo ne. Proto se také stalo,že se jednoho dne potkali dva lidé a vznikla tato kniha plná příběhůa nádherných kreseb. Možná to byla náhoda, možná osud. Kdo ví?Jisté však je, že se tak stalo, a stalo se tak pro potěšení jiných, zejménadětí. A to byl právě ten hlavní důvod.

Recenze:
Recenzí celkem : 2

5.2.2021 - Jana
Úžasná kniha, moc mne potěšila. Jana


28.1.2021 - Tomáš
Doplňující informace k anotaci.Tato kniha vám v celkem jedenácti příbězích, připomene známé a i méně známé příběhy, které mají reálný základ ve starých příbězích a pověstech českých. Touto knihou plnou nádherných a tajemných ilustrací pana Jiřího Srnce, divadelní ikony a zakladatele Černého divadla bychom rádi, především dětem, připomněli zajímavé momenty z naší historie. Také chceme ukázat, že není důležité, být silný, velký či průbojný. Stačí být jen ve správnou chvíli na správném místě a umět se v daný moment správně rozhodnout. Třeba tím i nevědomky ovlivníte budoucí dění. Knihou jsme se pokusili odpovědět i na mnohá a nikdy nezodpovězená proč? Například, proč nikdo nikdy nenašel Golema? Aktuální dění o knize můžete sledovat na https://www.facebook.com/kdyzmysi Autor knihy - TP


Karty emocí - Kniha a 77 karet

-19%
Karty emocí - Kniha a 77 karet - Petra Martin; Kris Wiltse

Skladem v eshopu (1 ks)

599,- Kč  480,- Kč
Anotace:

Jedinečný nástroj pro snazší rozhodování, řešení problémů a konfliktů, rozvíjení tvořivosti i hledání štěstí.


Karty emocí vám pomůžou, abyste si lépe uvědomili, jak se skutečně cítíte - a pak uvidíte, že situaci, ve které se nalézáte, můžete změnit. Balíček obsahuje 60 karet, kdy každá z karet představuje základní emoci a v její dolní části jsou popsány tři související pocity. Dále je v balíčku 12 karet s pokyny, jak s kartami pracovat a 5 prázdných karet, které vám umožní vytvořit si karty s vlastními emocemi.


Karty emocí můžete použít například, když potřebujete: 
 



  • poznat, jak se cítíte 

  • pomoci při rozhodování 

  • pomoci při řešení problémů a konfliktů 

  • poradit, jak čelit lidem, kteří vám ublížili 

  • navzájem poznávat, co cítíme.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

27.1.2021 - renata
Karty jsou hravé, ponoukají nás k vlastní tvorbě a vlastním výkladům, ale zároveň jsou nesmírně hluboké. Není s nimi zábava, nejsou hravé ve smyslu legrace, ale hravé ve smyslu přemýšlení o svém životě jinak, v jiných kulisách, s jinými emocemi, ukazují, kde si stojíme na štěstí... A to jsem na nich nejvíce ocenila.


Dopisy od Boha - Rok s každodenním vedením a inspirací přímo od ZDROJE

Anotace:

Co kdyby vám Bůh (světlo, láska, vyšší já) posílal každý den osobní vzkaz a v něm vás povzbuzoval a provázel na cestě životem?


Přesně touto otázkou se zabýval Will Bowen, autor bestselleru Svět bez stížností, když se probíral záplavou e-mailů. Jak by bylo skvělé, kdyby Bůh mohl všem poslat každý den zprávu, jen aby nám připomněl, že je tady, že nás miluje, že to dobře dopadne a že máme všechno, co potřebujeme. Dopisy od Boha jsou sbírkou 365 zpráv přímo od Zdroje. Jednoduché a přitom hluboké a účinné. Krátké vzkazy k vám budou promlouvat přímo s boží moudrostí a s jeho soucitem. A pozor: mohou změnit váš život! Začněte každý den s hlubokým vědomím bezpečí, podpory a lásky.


Probuď se


"Každé ráno otevíráš oči a tiše přecházíš z jednoho snu do druhého. V průběhu dne to vypadá, že jsi vzhůru a bdělý, ale ve skutečnosti se necháváš unášet mořem svých vlastních myšlenek a obav. V prchavých okamžicích, vyvolaných buď náročnou výzvou nebo radostným vzrušením, se probereš a zahlédneš svou vlastní dokonalost. Obdivně vzdychneš a zas se zanoříš mezi stíny - naživu, ale spící. Je čas setřást ze sebe dřímotu. Je čas otevřít oči, abys spatřil svět takový, jak já jej vidím.Je čas povstat, vztyčit se v celé výšce tvého ducha a kráčet ve světle. Je čas se probudit..."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

27.1.2021 - renata
Autor moc hezky inspiruje nejen sám sebou, ale i nás samotné. I my sami si můžeme sednout a nechat své ruce, ať nám napíší vzkazy na míru. Funguje to, už jenom proto, že často řešení svých otázek víme, známe, jen je zapomínáme nebo přes ruch všedních dnů tyto odpovědi neslyšíme. Takže patrně nebudete překvapeni ani těmi 365 malými dopisy od Boha, malými inspiracemi, které autor vydal knižně. Jsou to ty, které posílal svým věřícím, aby v nich, ale i sám v sobě, udržel ten slavnostní klid po bohoslužbě. Klid, který je tak těžké udržet.


Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni

-10%
Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Jiří Kuchař; Josef Jonáš
Anotace:

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry.


Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami.


Ve světě rostlin existuje termín fytoncidy. Jedná se o obranné látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem této knihy je posílit vaši imunitu, abyste se stali tím, čím jsou rostliny - fytoncidní bytostí, kterou nemoci nedostanou. Psali jsme ji podle vlastních zkušeností a znalostí. Pokud se nám jejím prostřednictvím podaří zvýšit vaši obranyschopnost, posílit imunitní systém vašeho těla, je to především vaše zásluha.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.1.2021 - renata
Jasná a stručná kniha, ve které se dobře vyhledává. Objasní, jaké poklady máte v kuchyni, jak je správně aplikovat do všedního života i na konkrétní zdravotní obtíže. Inspirativní, srozumitelně psaná.


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap