Expedice, způsoby platby a odeslání

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

-19%
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - Ransom Riggs

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti


Ransom Riggs


Skladem v eshopu (2 ks)

348,- Kč  279,- Kč

Komentář:

Vydařený trailer k této knize:




Anotace:

Tajemný ostrov. Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v knize Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, nezapomenutelném románu, kde děj a děsivé fotografie přináší jedinečný čtenářský zážitek. Náš příběh začíná strašnou rodinnou tragédií, která přivede šestnáctiletého Jacoba k cestě na vzdálený ostrov u břehů Walesu, kde objevuje rozpadající se trosky sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti. Když Jacob bloumá jeho opuštěnými ložnicemi a chodbami, ukazuje se postupně, že děti slečny Peregrinové byly víc než podivné. Byly možná nebezpečné. Možná byly na opuštěném ostrově drženy v jakési karanténě z velmi dobrých důvodů. A nějak – i když to zní jako něco nemožného – jsou možná stále naživu Fantasy doprovázená strašidelnými starými dobovými fotografiemi, při které běží mráz po zádech. Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti zaujme dospělé, teenagery a všechny, kdo mají rádi temná dobrodružství.


Máme všechny díly této knihy:


SIROTČINEC SLEČNY PEREGRINOVÉ PRO PODIVNÉ DĚTI - Ransom RiggsSirotčinec slečny Peregrinové: Prázdné město - Ransom RiggsSirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší - Ransom Riggs


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.8.2012 - Andrea
 Naprosto úžasná kniha vymykající se veškerým knižním žánrům.. Pro zvídavé duše rozhodně doporučuji.

Reconnection Návrat k léčivé energii

-20%
Reconnection Návrat k léčivé energii - Eric Pearl

Reconnection Návrat k léčivé energii


Eric Pearl


Rozebráno

180,- Kč  144,- Kč

Anotace:

Proč se prominentní lékaři na celém světě zajímají o neobyčejná uzdravení, o kterých hovoří pacienti doktora Erica Pearla? Co to znamená, když tito pacienti oznamují náhlé vyléčení takových nemocí, jako jsou rakovina, AIDS nebo mozková paralýza? A co to znamená, když tito lidé tvrdí, že najednou získali schopnost navázat spojení s léčivou energií? Možná byste se měli zamyslet nad vším, co jste dosud četli o konvenčních terapiích. "Nové" frekvence popsané doktorem Pearlem transcentují "techniku" a vedou vás za hranice všeho, co bylo dosud přístupné všem. Doktor Pearl v této knize popisuje, jak objevil své léčebné schopnosti a stal se nástrojem, jehož prostřednictvím je nový léčebný proces uváděn do světa.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.5.2012 - Petr Noščák
Kniha psaná s lehkostí o zajímavém tématu léčení a o zatím moc neprobádaných možnostech napojení na "síly Vesmíru". Autor Eric Pearl je dobrý vypravěč ,který nešetří vtipnými příběhy z vlastního života. Možná ,už při četbě knihy zažijete neobvyklé situace, které Vám mohou změnit pohled na život. Rozhodně doporučuji k přečtení nebo ještě lépe k prožití :-)

SMEČKA

-19%
SMEČKA - Andrea R. Cremerová

SMEČKA


Andrea R. Cremerová


Neznámá dostupnost

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:
Calla Torová není jen tak obyčejná americká středoškolačka: je rozená bojovnice, navíc vede smečku Nightshadeů. Většinu života tráví v lidském těle, ale stačí nepatrný impulz, drobné ohrožení, a promění se ve vlčici. Když v horách narazí na lidského mladíka napadeného medvědem grizzly, nezaváhá a zachrání ho. Poté se zadívá do jeho očí a začne pochybovat o věcech, o nichž nikdy nepochybovala. Je možné, že by se mohla svému předem určenému osudu vyhnout? Co by v jejím v životě mělo být na prvním místě: slepá oddanost pravidlům, anebo láska? A opravdu mají pravidla, na kterých tak lpí, zajistit všem lidem na světě bezpečí, jak si až dosud myslela? První díl celosvětově úspěšné, akční, napínavé romantické série.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.2.2012 - MáJa
 Dokonalá knížka, obdivuji spisovatelku. Během dne přečtený a hned zítra jdu pro Vzpouru. Jsem dost zvědavá jak to bude pokračovat a jestli i druhý díl bude zajímavý.Doporučuji přečíst:)

PADNĚTE NA KOLENA

Anotace:
Formou takřka klasické epické ságy se na jeho stránkách rozehrává temný, ale hluboce působivý příběh rodiny Piperových, plný postupně odhalovaných šokujících tajemství, vedoucích k jednomu z nejpřekvapivějších rozuzlení, jaká lze najít v próze dvacátého století.

Všechny zápletky knihy se svým způsobem točí kolem zakázané lásky. Zatímco jedinci odchovaní různými kulturami, etniky či náboženstvími k sobě ještě najít cestu dokážou, láska mezirasová a/nebo lesbická je na počátku dvacátého století stále tabu a incestní vztah mezi otcem a dcerou zůstává v západní civilizaci zapovězen dodnes.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.9.2011
Padněte na kolena je jedna z těch knih, které by si měl každý přečíst. Obsahuje vše, co od knihy tohoto žánru očekáváte a ještě víc. Více se dozvíte v tomto článku:  http://www.bizy-bee.com/kultura/knihy/210-ann-marie-macdonaldova-padnete-na-kolena

Kobra

-19%
Kobra - Frederick Forsyth

Kobra


Frederick Forsyth


Neznámá dostupnost

269,- Kč  216,- Kč

Anotace:

Mladík, který umírá ve washingtonské čtvrti Anacostia, by se ani v nejmenším nenadál, že jeho smrt vyvolá novou válku mocností. Tentokrát však nepůjde o politiku, o vojenskou převahu ani o zdroje surovin, tentokrát půjde o prostý bílý prášek zvaný kokain. Na jedné straně neúprosný a pohádkově bohatý kolumbijský Kartel, který pašuje stovky tun této omamné látky na americké a evropské trhy, na straně druhé supertajný projekt s krycím názvem Kobra, který mu má jeho nekalou činnost překazit.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.9.2011
 Kobra je dalším z napínavých knih výtečného vypravěče Fredericka Forsytha. Chcete-li se dozvědět více o této knize, najdete to v tomto článku: http://www.bizy-bee.com/kultura/knihy/213-frederick-forsyth-kobra

HARRY POTTER 1. - 7.DÍL BOX

Anotace:
Kompletní vydání všech sedmi dílů Harryho Pottera v dárkové krabici.

Narozdíl od vydaných jednotlivých dílů jsou knihy brožované a nikoliv vázané, zato ale cenově výhodné.

Toto vydání je již rozebrané, ale k dispozici je nové vydání, které máme tady.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.9.2011 - Petra K.
 Knihy super,jen kdyby v posledním a tudíž nejnapínavějším díle nechyběli stránky-lépe řečeno 8 stránek

HOĎ KAMENEM, KDOŽ JSI BEZ VINY...

-20%
HOĎ KAMENEM, KDOŽ JSI BEZ VINY... - Vladimír Kroupa

HOĎ KAMENEM, KDOŽ JSI BEZ VINY...


Vladimír Kroupa


Neznámá dostupnost

249,- Kč  197,- Kč

Anotace:
Povídky vznikly během dvou let a nejprve je autor publikoval na svém blogu na idnes.cz. Jsou

Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.6.2011 - Vopitz
Tak nač si to má člověk kupovat, když si to může přečíst na blogu, kde se dozví, že ty povídky za moc nestojí?

STÁLE NEZVĚSTNÁ

STÁLE NEZVĚSTNÁ - Chevy Stevensová

STÁLE NEZVĚSTNÁ


Chevy Stevensová


Neznámá dostupnost

299,- Kč

Anotace:
Annie rekapituluje při terapeutických sezeních u psychiatričky svůj pohnutý životní příběh: příběh ženy unesené neznámým mužem, měsíce uvězněné v horské chatě, znásilňované, ponižované a podrobované nejnesmyslnějším pravidlům. A vystavené i nejhorší ztrátě, která ji mohla potkat… Přesto se dokázala svému vězniteli vzepřít a utéct. Jenže návrat do normálního života není vůbec jednoduchý: Annie se snaží znovu navázat vztah se svou matkou, s kamarádkou Christinou, s přítelem Lukem. Za pomoci psychiatričky se pokouší překonat strach z venkovního světa – a za pomoci policejního vyšetřovatele Garyho vypátrat, kdo její únos zosnoval a proč. Odhalená pravda je však až nečekaně krutá…

Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.4.2011
Stále nezvěstná je prostě kniha, od které se nebudete moci odtrhnout dokud ji nedočtete. Pokud vás zajímá, o čem je kniha Stále nezvěstná, kterou napsala kanadská spisovatelka Chevy Stevensová, dozvíte se to v tomto článku: http://www.bizy-bee.com/kultura/knihy/206-chevy-stevensova-stale-nezvestna

HON NA VÁLEČNÉ ZLOČINCE

Anotace:
Fascinující pojednání o nacistických zločincích, kteří unikli spravedlnosti ve zmatku poválečných let

Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.2.2011 - PhDr. Jiří Mrva
Publikace, žel, nemá nic společného se seriózním historiografickým zpracováním tématu. Skutečnost je taková, že zhruba za 50 let stíhání nacistických válečných zločinců jich bylo na Západě asi 160 000 usvědčeno v účasti na hitlerových zvěrstvech, 60 000 postaveno před soud a třetina z nich odsouzena. Na značném množství případů, zvláště těch nejtěžších, se podílel Simon Wiesenthal, jenž dostal před soudy více než 1100 válečných zločinců. Největším úspěchem bylo vystopování Adolfa Eichmanna v Argentině, odkud jej Mossad deportoval před izraelský soud; na stopu masového vraha byl Mossad přímo naveden Wiesenthalem. Dovoluji si doporučit knihu Zvi Aharoniho, elitního agenta, jenž "byl u toho". A nezapomeňte si, prosím, přečíst jeho úvodní dedikaci... Četba Walthersovy publikace je pouhou ztrátou času a vyhozením peněz. PhDr. Jiří Mrva, Kroměříž

Já, Julie a dovolená

Anotace:

Bety je 45 let, je vdova, má protivnou sestru, nesnáší švagra, zbožňuje neteř Julii a rozhodne se zcela změnit svůj život. Zatím totiž téměř vše, co se do té doby snažila udělat, dopadlo katastrofálně. Ale po roce 1989 se otevřou hranice a pro Bety nové obzory. S kamarádkou Líbou odhodlaně založí cestovní kancelář a s prvním zájezdem a naprostou neznalostí odjíždí do Chorvatska. Pro jistotu si s sebou bere dvě pomocnice, ale brzy zjistí, že obě mají hlavu jenom na ozdobu. Dochází k dalším katastrofám nejen v Chorvatsku, ale i v Čechách. Julie utíká z domova, míří za tetou a v patách má rozzuřené rodiče. Bizarní příhody se stupňují, naštvaní turisté pomalu, ale jistě zakládají Betyin antifanklub, a pohromy se na Bety hrnou ze všech stran. Vzpamatuje se z toho ještě někdy? Životní kotrmelce hlavní hrdinky jistě pobaví všechny čtenáře, kteří se nad vtipně napsanou knihou chtějí zasmát.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.8.2010 - Linda S
Doporučuji pro odreagování. Je to zábavné letní čtení pro zvednutní nálady.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap