Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

TOMÁŠ, JAMES A ČERVENÝ BALON

TOMÁŠ, JAMES A ČERVENÝ BALON -

TOMÁŠ, JAMES A ČERVENÝ BALON


Rozebráno

169.00,- Kč

Anotace:

Ahóóój! Mašinka Tomáš za vámi přijíždí se zbrusu novým příběhem! Tentokrát je o tom, jak na ostrov Sodor přivezli velký červený balon. Tomáš a James se báli, že výletníci teď budou chtít létat jen balonem a na mašinky zapomenou. Ale nakonec se ukázalo, že mašinky ze sodorské železnice se bály docela zbytečně!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.4.2009 - fox
Občas přemejšlím, co se na tom Tomášovi těm dětem tak líbí? Příběhy místy slabé, leckdy i dost nelogické. Ale malí špunti to fakt žerou. Poměr cena/výkon je dobrej.

Čtvrtý den až na věky

Anotace:

Původní druhá kniha povídek Ondřeje Neffa z roku 1987 vychází od té doby poprvé. Povídky se žánrově pohybují od tvrdé sci-fi přes příběhy ze současnosti s prvky fantastiky až po čistokrevný horor. Ondřej Neff nově povídky opatřil svými komentáři, kde objasňuje dobu vzniku té které povídky a s humorem se ohlíží na žánr sci-fi, který od té doby zaznamenal obrovský boom.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.4.2009 - fox
Vybrané Neffovi povídky mě potěšily. Ke každé ještě dopsal krátkou stať s úvodem, motivací, okolnostmi vzniku, inspiracemi, apod. Zhltnul jsem na jeden zátah. Bezva knížka. A sci-fi je v povídkách většinou jen kulisou než ústředím motivem. Tím jsou zajímavé nápady, zvraty příběhu. Doporučuju.

LIDI ANEB DUCH NÁRODA JE NEJLÉPE CÍTIT V PŘEPLNĚNÉM AUTOBUSE

Anotace:
Chcete lidi poznat opravdu zblízka? Cestujte s nimi!

Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.4.2009 - fox
U téhle knihy jsem nevěděl, co kupuju. Přesvědčila mě obálka. A spokojenost. Oddechovka, leckdy humorná, místy sarkastická a hlavně zajímavá. Zajímavej způsob jak nasát v cizině místní prostředí jsou hospody a kavárny. No a autorka na to šla přes cestování autobusem :) Originální.

ČAROPRÁVNOST ÚŽASNÁ ZEMĚPLOCHA

Anotace:
Když se na Zeměploše narodí osmému synovi osmé dítě a je to také syn, dostává podle tradice do vínku kouzelnickou hůl a stane se z něho mág. Dcer se tento nepsaný zákon netýká, protože s ženami zeměplošská magie vůbec nepočítá. Stařičký kouzelník Podomní Kšaft si až příliš pozdě uvědomil, co způsobil, když svou hůl předal právě narozenému osmému potomku osmého syna, aniž se přesvědčil, zda je to kluk...

Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.4.2009 - fox
Čaroprávnost - třetí (bohužel zatím poslední) převod pratchettovky do audio verze. K předchozím dvěma jsem prostě neodolal. Opět namluveno Kantůrkem, skvělé. Doufejme, že budou v tomto počinu v Talpressu pokračovat.

BARVA KOUZEL ÚŽASNÁ ZEMĚPLOCHA

Anotace:
Ve světě, který leží na krunýři obrovské želvy, se vydává na cestu rozverná, temperamentní a neuvěřitelně výstřední výprava. Setkáte se s lakomým a naprosto neschopným čarodějem Mrakoplašem, naivním turistou Dvoukvítkem, jehož Zavazadlo za ním běhá jako pes na stovce malých nožiček, s draky, kteří existují pokud na ně opravdu věříte, a samozřejmě dojdete až na okraj této podivné planet

Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.4.2009 - fox
Po objevu Lehkého fantastična na CD jsem neodolal a pořídil CD verzi i Barvy kouzel. Opět namluveno překladatelem Kantůrkem, opět skvělé. Doporučuju.

LEHKÉ FANTASTIČNO ÚŽASNÁ ZEMĚPLOCHA

Anotace:
Zeměplocha se řítí k nevyhnutelné srážce se škodolibou rudou hvězdou a zachránit ji může pouze jediný člověk - neschopný a zbabělý čaroděj Mrakoplaš, který byl naposled spatřen v okamžiku, kdy přepadl přes okraj světa...

Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.4.2009 - fox
Lehké fantastično v podání překladatele Kantůrka je prostě lahůdka. Třeba do auta :-)

Proč jsem se nestal Rychlým šípem

Anotace:

Příběhy party-neparty, nabalující se na životní linku jednoho z kluků, podobných i nepodobných slavné skupince Rychlých šípů. Knížka je dobře čtivá jako celek i po jednotlivých kapitolách.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.4.2009 - fox
četl jsem, zasmál se, relaxnul... no prostě srando oddychové čtení, doporučuju.

NEJHORŠÍ AUTA SVĚTA

Anotace:
Existují stovky knih o nejlepších autech
světa, ale co ta nejhorší? Jako by byla zcela
opomíjena, jako by na ně bylo nejlepší zapomenout.
Tato kniha se to snaží napravit a věnuje
se právě takovým nepovedeným automobilům.
Sto padesát vozidel z celého světa rozdělených
do pěti kapitol představuje pestrou škálu všech
možných i nemožných úletů, jichž se automobiloví
výrobci během posledního století dopustili.
Vtipná kniha plná ilustrací je ideální nejen pro
fandy automobilismu, ale i pro běžné automobilové
uživatele, z nichž možná leckterý zjistí,
že některým z uvedených vozů taky jezdil.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.4.2009
Kniha byla krapet zklamáním. Obrázky sice super, ale texty nic moc a na můj vkus příliš stručné (tedy preferuji hodně detailů, což mi kniha neposkytla). Ale našel sem bezva uplatnění. Dal jsem ty super obrázky na hraní svým malým synovcům a ty jsou nadšený :)

JAK NA PREVÍTA RADY PRO TATÍNKY

-19%
JAK NA PREVÍTA RADY PRO TATÍNKY - Simon Brett

JAK NA PREVÍTA RADY PRO TATÍNKY


Simon Brett


Skladem v eshopu (1 ks)

159,- Kč  128,- Kč

Anotace:
Gratulujeme! Devítiměsíční čekání máte za sebou a svého syna nebo dceru držíte v náručí… ale co bude teď? Tahle šikovná knížečka plná stručných a neobvyklých tipů vám se vším poradí, počínaje tím, jak se zavděčit své partnerce, až po to, jak si vytvořit pouto s dítětem. Ať již jste novopečený tatínek, nebo ostřílený otec divoké smečky, tato příručka nesmí ve vaší domácnosti chybět. Vhodně ji doplní rozhodně také Rady pro maminky a Rady pro babičky a dědečky od stejného autora, který je podepsán už pod slavnou sérií o prevítech (Prevítem snadno a rychle, Prevítovy první krůčky a Další prevít? Jen to ne!).

Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.4.2009 - fox
Od Simona jsem četl víc věcí. Ty byly v pohodě. Ale tohle je za trochu moc peněz moc málo muziky :(

RUSKO PLNÉ KŘÍŽŮ - OD VPÁDU DO PÁDU BOLŠEVISMU

Anotace:
Autor, který působil jako Gorbačovův poradce a je označován za "otce ruské perestrojky", sepsal knihu dokumentující hrůzy bolševického teroru v Rusku na základě mnohaletého studia příslušných dokumentů. Publikace přináší řadu šokujících informací i pro ty čtenáře, kteří mají o tomto období odpovídající historické povědomí.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.4.2009 - fox
Syrové čtení pro otrlé povahy a ty, které zajímá, jak to mezi lidma chodí. Povinný studijní materiál pro propagátory komunistického zřízení :-) Otrlí: Doporučuji přečíst. Co se dělo v SSSR od 20. let 20. století je skutečně příšerný. Místy se z toho dělá fyzicky špatně. Solženicyn je skvělé čtení, dá člověku obrázek o tom, co je lágr a občas se i černohumorně zasměje. Ale tohle je masakr nekončícího toků faktů z odtajněných archívů KGB, apod. Propagátoři komunistické ideologie: Tohle si přečtěte a pak zkuste někoho přesvědčit, že Stalin s Leninem a tou partou kolem to mysleli dobře :-)

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap