Máme rádi knihkupce

Biologické hodiny - Tajemství metabolismu, dlouhověkosti a zdraví

Anotace:

Technický pokrok, neustálá touha po ekonomickém růstu a blahobytu a tzv. globalizace pokračují neskutečně rychlým tempem. Nikdy v minulosti přitom nepostihovala některá onemocnění tolik lidí jako v současném světě. Nemoci srdce, obezita, cukrovka, alergie, rakovina i psychické problémy nazývané civilizační se šíří jako epidemie a sužují nejen dospělé, ale i děti. Jeden z účinných receptů, jak jim čelit a prožít dlouhý život bez větších zdravotních komplikací, nenabízejí dokonalé přístroje nebo západní medicína ve své současné podobě, ale prevence spočívající v respektu k přírodě. Jedním z důležitých aspektů zdraví je pravidelnost. Pokud budeme respektovat náš vnitřní časový systém, biologické hodiny, umožní nám to přirozeně a včas reagovat na změny. V této ojedinělé publikaci autor jednoduše a prakticky popisuje základní principy biologických hodin, které platí od počátku vzniku vesmíru a řídí každý náš jedinečný život. Přináší souhrnné a srozumitelné informace, praktický návod a užitečné rady, jak naslouchat tomu, co nám tělo říká, a žít tak v harmonii s přírodními principy.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.4.2015 - Renata z čajovny u modré kočky
 Tato kniha mne velmi zaujala zejména pro obrovskou informační hodnotu. Ale jako jedna z mála za sebou také zanechala velké množství otázek, na které bych si přála, aby autor v knize odpověděl nebo tato témata, jež mohou čtenáři vnímat jako sporná, více rozebral. Kniha je báječně vyzdrojována, takže zájemci mohou hledat dál. Je to dobrý a kvalitní text, který člověka základně poučí o fungování biologických hodin a jejich základního vlivu na naše zdraví. Část kniha je pak koncipována jako domácí lékař, takže tu najdete i první pomoc pro nejrůznější zdravotní neduhy, první pomoc myšleno tak, že odstraníte příčinu.

Karty mořských panen

-19%
Karty mořských panen - Lucy Cavendish

Skladem u dodavatele

349,- Kč  280,- Kč
Anotace:

Mořské panny jsou bytosti, které nám ukazují, jak více milovat sebe samé a jak si lépe porozumět. Učí nás, jak můžeme oslavit naši smyslnost. Váží si ženskosti, jásají nad naší plodností, jsou hrdé na naše touhy, naši krásu a pudovost. Žádají nás, abychom s nimi znovu zpívaly svou píseň. Svou nezávislostí nám ukazují, jak si udržet to, kým jsme, i v našich intimních vztazích. Jejich neskrývaná krása a sexualita a jejich přirozené vábení nám připomínají, že jsme žádoucí a silné už jen tím, že jsme naživu. Tyto vykládací karty vás spojí s léčivou moudrostí a smyslností mořských panen a naučí vás, jak vnímat samu sebe jako smyslnou a silnou ženu, která se přitom nebojí dát najevo svoji zranitelnost. Nadechněte se a ponořte se do hlubin oceánu dávné moudrosti, kde na vás tyto jedinečné bytosti čekají. Balení obsahuje 45 karet a doprovodnou příručku, ve která se dočtete, jak s vykládacími kartami pracovat, seznámíte se s podrobným významem jednotlivých karet a také se naučíte několika způsobům jejich vykládání.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.4.2015 - Renata z čajovny u modré kočky
 Jsou to výborné karty, které mne víc než které jiné inspirovaly k vlastním výkladům. Vlastním stylům rozložení. Možná to je tím, že uvedené příklady mi přijdou složité nebo naopak, takové, že mne okamžitě napadá něco dalšího. CO mne však dokonale očarovalo, je kniha, která u karet je. Úžasně a bezkonkurenčně nejlépe zpracovaná mystika mořských panen. Autorka jde až do jejich psychologie tak niterné, že náhle máte ten správný pocit, že to je o vás. Mořské a vodní panny jsou jako ženy. Je neuvěřitelné, kolik toho máme společného! A pak i výklady získávají zcela jiný nádech. Lucy Cavendish podle mne stvořila jedinečné dílo, které si zaslouží pozornost každého, kdo touží se ponořit do světa fantazie a pohádek a najít v sobě tajemnou intimní ženu.

Svět přírodních antibiotik - Tajné zbraně rostlin

Anotace:

Kniha Svět přírodních antibiotik nabízí desítky přírod­ních zdrojů, z nichž některé jsou považovány za léčebné prostředky budoucnosti. Najdete v ní stovky návodů na terapii celé řady problémů, počínaje ústní dutinou a zlatým stafylokokem přes chronické záněty a dětské rotavirové průjmy až po lymeskou boreliózu, virová onemocnění ane­bo ženské problémy včetně obávané kandidózy. Pro zamě­ření na konkrétní problémy je k dispozici velmi podrobný Přehled léčebných indikací s odkazy na jednotlivé rostliny, pomocí nichž lze nemoc léčit, v množství různých úprav a zpracování, od nejjednodušších nálevů až po tinktury a výtažky.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.3.2015 - Renata z popelek
Tato kniha mne zpomalila. Naučila se lépe zamyslet nad úžasným i křehkým životem svého těla. Nad obrovským zázrakem, darem a rovnováhou přírody, která dala vzniknout vůbec tomu, co na naší modré planetě máme. Každý si tady najde to, co ho bude nejvíce zajímat. Svět přírodních antibiotik je napínavým a informačně nadupaným dokumentem, domácím lékařem, herbářem, ale hlavně knihou, na které je znát obrovské úsilí a práce obou autorů. A já pevně věřím, že TOHLE je a bude jedna z průlomových knih, která má potenciál nechat lidský mozek zamyslet právě tak, jako se to přihodilo mne. Směrem k úžasu a pokoře.

Moje nejlepší recepty - Lenka Holas Kořínková

Anotace:


Slavná herečka a oblíbená autorka změnila díky svému originálnímu stravovacímu systému životy tisícům lidí a její dieta se stala pojmem...


Nyní přichází s novou knihou svých nejlepších receptů vybraných ze všech jejích kuchařských knih - a že jich nebylo málo. V knize najdete rovněž manuál metody stravování podle Lenky Kořínkové S.P.L.K. ve zkratce a sestavená menu.


„Mnozí lidé si stále myslí, že udržet si štíhlost a zdraví a přitom jíst hodně a chutně „není přece tak jednoduché. Ale věci jsou zcela jednoduché, to jen my lidé si je často komplikujeme, mnohdy úplně zbytečně. Užijte si všechny dobroty v této knize nabízené stejně tak,


jako si je užívám já, a chcete-li, buďte zdraví a štíhlí ale hlavně – mějte se rádi, ať už jste jacíkoliv. Protože umět se mít opravdu rád je v životě to nejpodstatnější.“ S láskou Lenka Holas Kořínková


Můžete jíst, kolik chcete! Můžete jíst na noc! Můžete jíst sladkosti! Nemusíte počítat kalorie! Nemusíte cvičit! Hlavně žádné odříkání!





Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.3.2015 - Renata
 Pro mne je to kuchařka, kterou ráda otevírám nejen proto, že občas na dělené stravě ujíždím, ale i proto, že jídla, která v ní jsou, jsou často nezvyklé kombinace, které jsou ale úžasné. A i v nedělené stravě se můžete těmito recepty inspirovat.

Tarot archandělů - kniha a 78 karet

Anotace:

Tarot archandělů pro vás vytvořila dnes již po celém světě známá dvojice Doreen Virtue a Radleigh Valentine. Tato tarotová sada je určena pro všechny citlivé jedince, kteří potřebují dodat odvahu a podpořit v tom, aby se nechali vést božími poselstvími. Díky kartám můžete získat odpovědi na některé vaše otázky a zároveň získat sílu provést v životě rozhodující změny. Archandělé vám nejen poradí, ale také vás posílí a zapojí vás do vědomého vytváření vaší budoucnosti. Kromě tarotových karet tento set obsahuje také průvodce, ve kterém naleznete podrobný návod, jak s kartami pracovat, jak jim rozumět a jak vykládat jejich poselství sobě i druhým.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.3.2015 - Renata z čajovny u modré kočky
 Příjemně vytvořený tarot má archandělskou tématiku. Ale díky textům přímo na kartách můžete karty do ruky vzít hned a okamžitě si začít vykládat. Možná je to také nejlepší cesta, jak se pokochat tou nádhernou andělskou energií a přijít jí na chuť. Dnes Vám nabídnu nejen výkladový den, ale i jeden ukázkový výklad pro jednu z Vás… Jsou jemné a pozitivní Je to výhoda i nevýhoda těchto karet. Jak oba autoři píší v přiložené knize, chtěli smazat strach lidí z tarotu, z toho, že jeho předpovědi mohou být příliš dané, příliš fatální. Čímž z každého významu karty si vzaly buď to lepší, nebo rovnou návod a cestu, jak onu nepříjemnou situaci co nejlépe vyřešit. Je to jakoby vás někdo pohladil po zádech nebo jemně šťouchnul směrem, kterým potřebujete. I proto jsem po několika pokusech o výklad s těmito kartami vzala v potaz i možnosti otočených karet. Rázem se stávají i texty, které na kartách jsou, mnohem přesnější, důvěrnější. Jsou to pro mne opět karty, nad kterými musím přemýšlet a cítit trošku jiným způsobem než nad klasickým tarotem.

Bez lepku a chutně!

-62%
Bez lepku a chutně! - Olivia Dupin

Skladem u dodavatele

399,- Kč  149,- Kč
Anotace:

V této kuchařce se dozvíte všechno, co potřebujete k životu bez lepku - jaké potraviny kupovat, co jíst a na co si dát pozor, ale hlavně se naučíte jak vařit a péct bez lepku a přesto chutně. Autorka používá pro své recepty silu přirozeně bezlepkových potravin, které máme k dispozici, a učí nás, jak je upravit s fantazií a tak, aby si na nich mohl pochutnat úplně každý, ať už bezlepkovou dietu drží nebo ne. V první části se dozvíte více o bezlepkové dietě, jak stanovit diagnózu, jak nakupovat bezlepkové potraviny i jednoduché zásady pro stravování v restauracích. Také zde najdete užitečný seznam přirozeně bezlepkových potravin, které většinou znáte a které se dají koupit v každém větším supermarketu. Druhá část obsahuje 100 výtečných receptů na jednoduchá a přesto nesmírně chutná jídla. Takže neváhejta a zkuste vařit bez lepku a chutně!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.3.2015 - Renata
 Musím souhlasit určitě s tím, že kniha je velmi přehledná, ucelená a pro každého, kdo se musí nebo chce vyhnout lepku ve svém jídelníčku, obsahuje množství velmi cenných informací. Mnoho z nich jsem třeba jako laik vůbec nevěděla, třeba, že je nutné pečlivě vybírat i léky, některé mohou být s obsahem přídatných látek s lepkem, že náhražka masa seitan je vyrobena z pšenice, že vadí i žito, že ovesné vločky jsou lepkové i bezlepkové, že rizikem je i sojová omáčka a pivo. Ale teď přejděme k tomu mnohem lepšímu – receptům! Jsou tak luxusní a chutné, že mnoho z nich zařadíte do běžného jídelníčku i lidí nepostižených celiakií. Neobvyklé chuťové variace, přílohy, které chutnají lépe než klasika.

Windows 8.1 Praktická příručka

-26%
Windows 8.1 Praktická příručka - Karel Klatovský

Skladem u dodavatele

299,- Kč  219,- Kč
Anotace:

Windows 8.1 je revoluční operační systém, který svým uživatelům přináší nové možnosti z používání počítače a Internetu. Byl vyvíjen i s ohledem na moderní dotyková zařízení, a tak je tato praktická příručka vhodná i pro uživatele tohoto operačního systému na tabletech.


Naleznete v něm plno inovací z oblasti komunikace, zálohování dat a nastavení pracovního prostředí. Celý systém je oproti předchozím verzím podstatně rychlejší a bezpečnější, neboť jsou přítomny mj. i šifrovací nástroje a antivirová řešení. Propojení s Internetem je díky novým možnostem uživatelských účtů a službou OneDrive ještě těsnější, a uživatel tak může mít odkudkoliv přístup ke svým datům. V této praktické příručce se dozvíte vše, co potřebujete znát pro efektivní využití nejenom novinek, ale i systému jako takového.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

2.3.2015 - Alfons
 Vážení, jsem hluboce zklamán s publikaci " Windows 8.1 Praktická příručka - Karel KLatovský " Na popdrobnější rozbor je zde málo místa. Doporučují nevydávat žádné publikace od tz.slovníkových autorů, kteří nemají pojem o čem vlastně píší. Za 1. nelogičnost uspořádaní jednotlivých témat. Zde něco začne až někde jinde konči. Úkazkou je úvod bla bla - Mýty a fakta o Windows 8.1 ??? a podobných BLA je vlastně celá příručka. Dalši bez komentáře. Trapas.

Prostá pravda - Duchovní průvodce po životě, smrti, lásce a milování

Anotace:

Ve své nové knize David Deida předkládá celou řadu dovedností a postřehů jak objevit vaše skutečné poslání, jak v sobě probudit vášeň a lásku a také jak se je naučit rozdávat. Ukáže vám třeba, jak se otevřít úplnosti přítomného okamžiku nebo jak se orientovat v divoké krajině intimního vztahu. Osvojíte si i umění sexuální vzájemnosti a dozvíte se, jak nakládat s hněvem, žárlivostí, strachem a žádostivostí, tedy s emocemi, které nás někdy na duchovní cestě mohou brzdit. Probuďte svou mysl, tělo i srdce a ponořte se do posvátného bytí.


Časopis Spirituality & Health vyhlásil v roce 2006 knihu Prostá pravda jednou z nejlepších duchovních knih roku 2005 v kategorii osobního růstu.
“Je toho ve vás víc, než by se mohlo zdát, a sami to dobře víte. Dokážete milovat hlouběji, než vám vztahy umožňují. Jste mnohem schopnější, než nasvědčuje vaše zaměstnání. V hloubi své bytosti jste nekoneční, tvořiví, neomezení...”


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.1.2015 - Renata
 Prostá pravda je kniha, ke které jsem přistupovala s velkou úctou. Jako čtenářka jsem získala pocit, že autor se v ní snažil shrnout své bádání a že mu ještě třeba nebylo tolik jasné, že po této knize přijde ještě bezpočet dalších, že prostě bude úspěšný. Miluju jeho knihy, protože i když jsou to témata, která se neustále opakují, stále na své poznatky nabaluje další. Rozvíjí, bádá,nepotřebuje vedení, ale sám ze své zkušenosti a ze své moudré duše dochází k velmi logickým i k srdci citlivým závěrům. A k Prosté pravdě mohu říci pouze jediné, je to kniha tak prostá, až je geniální!

Pohádky pro malé Buddhy

Anotace:

Pro velký úspěch bestselleru Buddhovy pohádky na dobrou noc vám v této knížce přinášíme dalších dvacet pohádek, které také údajně vycházejí z vyprávění samotného Buddhy. Noc nepřitáhne malé posluchače tak, jako dobrý příběh. Ve chvíli, kdy budou vaše děti naslouchat pohádkám z této knihy, přenesou se do kouzelných míst plných zajímavých postav a dostane se jim cenného poznání o sobě a světě kolem, aniž by měli pocit, že na ně někdo tlačí nebo je poučuje.


Příběhy v této knize dodají dětem odvahu vytvořit si pozitivní přístup k obtížím, které je mohou v životě potkat, a pomůžou jim nalézt vnitřní klid a bezpečné útočiště uvnitř sebe samých. Každá pohádka je uvedena krásnou ilustrací, která umožňuje proniknou dítěti do děje, a na závěr příběhu je vždy shrnuto hlavní poselství. Pohádky jsou napsané tak, aby umožnily dětem se zklidnit, pozorně naslouchat vyprávění, a pokud je budete číst před spaním, tak i lépe usnout.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.1.2015 - Renata
 Děti milují jednoduchost – takže krátké příběhy s rychlý a barvitým dějem jsou pro ně to pravé. Vůůůbec, ale vůbec neřeší to, že by něco nebylo pravděpodobné. Pokud tedy jako rodiče nad některou pohádkou zakroutíte hlavou, nenechte si kazit den a věřte mi, že děti u toho budou nadšeně poslouchat a usmívat se. Děti milují dialogy – a když jim je ještě přečtete s patřičným přednesem, necháte občas pauzu, aby se jim mohl barvitý děj posunout v hlavičkách, máte o jejich trvalý zájem postaráno. Líbí se mi, jak autoři často posouvají děj díky dialogům. Jak šetří větami, jak vzácným kořením. Po několikáté přečtené pohádce jsem pochopila, jak celá ta kniha působí jako vláčný vlažný karamel. Nikam se nesmí spěchat a vychutnávat si každé slovíčko, každou větu, vnímat každý význam, který nám autor nabízí. Meditace a závěrečná zamyšlení nad dějem poslouží jak pedagogický a výchovný prostředek – nebo spíš láskyplný prostředek, jak se dostat dětem do dušičky a naučit je velmi vzácné dovednosti. Nacházet sílu sám v sobě. Za tohle jsem v této knize velmi vděčná, podporování dětské fantazie a vůbec umění soucítění, to je vzácný dar, který by se měl ve školkách a školách učit. Hned by život vypadal líp. Nádhera

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap