Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

NOVÝ BLOG!

Máme nový blog,
> blog.knihkupec.com

Knihkupcův blog

Detoxikace - organismus pročištěný již za 7 dní

-19%
Detoxikace - organismus pročištěný již za 7 dní - Charmaine Yabsley
Anotace:


Organismus pročištěný už za 7 dní


Vyzkoušeli jste půst nebo rýžovou monodietu, syrovou stravu či makrobiotiku a nic nepomohlo? Jste unavení a chybí vám energie? Plán dokonalé očisty poradí, jak zlepšit zdraví. Využijte cílené plány, zbavte tělo škodlivin a posilte svůj imunitní systém. Zvolte si program od jednodenního řešení k sedmidenní úplné očistě. Nebo speciální plány na komplexní pročištění jater, antikuřáckou kúru, očistu na zmírnění alergií či redukci stresu. Doplňte stravu o recepty na pročišťující pokrmy a začněte cvičit.





Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.4.2015 - Lenka
 V knížce je mnoho zajímavého. Líbi se mi rozdělení na detox za víkend, za tři dny, za týden... jen si vybrat. Doplněno recepty a tipy na pohybové aktivity.


Fakt se to stalo? aneb Víceméně pravdivé a rozhodně originální memoáry

Anotace:


Jenny Lawson patří k nejvtipnějším a nejsledovanějším americkým bloggerkám, kterou oceňují i takové známé osobnosti jako Neil Gaiman pro její odvážně černý, politicky nekorektní, často bizarní humor, s jakým glosuje svůj život. Ve své literární prvotině popisuje klíčové události z dětství, které prožila v zapadlém městečku bůhvíkde v Texasu. Dominoval mu pábitelský otec se zálibou ve vycpávání zvířat, nepředstavitelně nuzné rodinné poměry, exotičtí prarodiče z Československa a traumatické zážitky ze školy, až se čtenáři tají dech, a zároveň originálně komické, až bolí bránice. Historky z období dospělosti jsou plné vtipných manželských hádek s excentrickým manželem, bojem s propukající duševní poruchou zahrnující sociální fobii, deprese, panické záchvaty a obsese, které v nás evokativně vyvolávají pochybnosti o normalitě vlastní a našeho okolí. Svým sarkastickým, provokujícím, ale statečným postojem k životním eskapádám, svou tolerancí a otevřeným srdcem bude českému publiku nejvíce připomínat Betty MacDonaldovou a její román Co život dal a vzal.
Několik životních postřehů Jenny Lawson:
Jestli chcete, aby se vám v nemocnici víc věnovali, předstírejte duševní poruchu.
Nevadí, že umíráte strachy, hlavně že se u toho dobře bavíte.


Když se had tváří jako chřestýš a přitom má před sebou po zuby ozbrojenou matku, je to stejné, jako kdybyste před policajtem vytáhli falešnou pistoli. V obojím případě vás nečeká nic jiného než smrt.


Texas je stát, kde kdysi zakázali sodomii a orální sex, ale s bohorovným klidem se tu ve jménu lovecké vášně toleruje, když chlapi smrdí jako tchoři.





Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.4.2015 - Lenka
 Vtipná a střelená knížka. Chvíli mi trvalo vstřebat autorčin styl psaní, ale jakmile jsem se začetla, už byl problém ji odložit. Po dlouhé době jsem se u knížky smála nahlas! :)


Nesmrtelná túra do Compostely - Poutníkem chtě nechtě

Anotace:

Cesta do Compostely! Pouť vyšlapaná už milióny opánků (i goretexové obuvi), opředená legendami, vedoucí úchvatnou přírodou i podél autostrád. Rufin popisuje štrapáci, kdy se jako „galejník“ Cesty utkává s břemenem a slastí samoty, potkává zbožné houfce, poutnice bažící po milostném vznětu i třeba pijany. Sám toužící po transcedenci, schvácen únavou a špínou posvátné pouti, prchá před kýčem, (kupčíky) i snoby a jen a jen v rytmu nepřestajné chůze nachází ohniska klidu, kdy se dotýká spirituality, jako nejvyššího tajemství pradávné stezky. Přičemž (autor moderního cestopisu) Jean Christophe Rufin své utkání a nakonec i splynutí s Cestou popisuje s nebývalým vtipem, švihem a elegancí …



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.4.2015 - Lenka
 Knížka je zvláštní. Místy vtipná, vzletná a místy naopak unavená. Ale možná taková přesně je túra do Compostely. Každopádně jsem knížku přečetla jedním dechem.


Jaroslav Dušek - Tvarytmy

Anotace:

Po úspěšné knize Ze mě vychází další autorizované vyprávění herce, improvizátora a divadelního režiséra, Jaroslava Duška, tentokráte inspirované jeho dvěma pobyty ve tmě. S kým se ve tmě setkal a co se o životě a vesmíru dozvěděl, se dočtete v jeho knize TVARYTMY, kterou společně s Jaroslavem připravila spisovatelka Pavlína Brzáková. Součástí knihy jsou pozoruhodné ilustrace nevidomých.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.4.2015 - Renata z čajovny u modré kočky
 Pro mne to byla kniha, ke které se ráda vracím a budu vracet i nadále. Autorovi se podařilo nesdělitelným způsobem popsat nejen pobyty ve tmě, ale i svět kolem něj, ten denní šrumec, ve kterém všichni žijeme, očima člověka, který má zdravý rozum a srdce na správném místě. Podnětné a inspirující. Často tu najdeme přesně definované problémy, které v sobě jen tušíme a nevíme, kudy do nich. Krásné čtení.


Ze mě - Cesta blázna a vnitřní svět Jaroslava Duška

Anotace:

Cesta blázna a vnitřní svět Jaroslava Duška. Autorizované povídání známého herce Jaroslava Duška o narození, životě a smrti. Příběhy protkané přítomností, volné asociace a rozmanitá setkání se Skutečností. Knihu provázejí zdařilé ilustrace Zbyňka Zenkla, zaměstnance chráněné dílny Rolnička v Soběslavi.


Připravila spisovatelka Pavlína Brzáková.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.4.2015 - :-)
 Je to jedna z nej nej knih, jaké jsem kdy držela v ruce a kterou moje duše vstřebávala jako živou vodu. Jaroslav Dušek tu rozvíjí myšlenky tak logické a snadné, až je to fascinující. Používá zdravý selský rozum a srdce a rozhlíží se kolem sebe po světě. Je to fascinující a člověk si jen uvědomuje absurditu dnešního světa a jeho fungování.


Biologické hodiny - Tajemství metabolismu, dlouhověkosti a zdraví

Anotace:

Technický pokrok, neustálá touha po ekonomickém růstu a blahobytu a tzv. globalizace pokračují neskutečně rychlým tempem. Nikdy v minulosti přitom nepostihovala některá onemocnění tolik lidí jako v současném světě. Nemoci srdce, obezita, cukrovka, alergie, rakovina i psychické problémy nazývané civilizační se šíří jako epidemie a sužují nejen dospělé, ale i děti. Jeden z účinných receptů, jak jim čelit a prožít dlouhý život bez větších zdravotních komplikací, nenabízejí dokonalé přístroje nebo západní medicína ve své současné podobě, ale prevence spočívající v respektu k přírodě. Jedním z důležitých aspektů zdraví je pravidelnost. Pokud budeme respektovat náš vnitřní časový systém, biologické hodiny, umožní nám to přirozeně a včas reagovat na změny. V této ojedinělé publikaci autor jednoduše a prakticky popisuje základní principy biologických hodin, které platí od počátku vzniku vesmíru a řídí každý náš jedinečný život. Přináší souhrnné a srozumitelné informace, praktický návod a užitečné rady, jak naslouchat tomu, co nám tělo říká, a žít tak v harmonii s přírodními principy.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.4.2015 - Renata z čajovny u modré kočky
 Tato kniha mne velmi zaujala zejména pro obrovskou informační hodnotu. Ale jako jedna z mála za sebou také zanechala velké množství otázek, na které bych si přála, aby autor v knize odpověděl nebo tato témata, jež mohou čtenáři vnímat jako sporná, více rozebral. Kniha je báječně vyzdrojována, takže zájemci mohou hledat dál. Je to dobrý a kvalitní text, který člověka základně poučí o fungování biologických hodin a jejich základního vlivu na naše zdraví. Část kniha je pak koncipována jako domácí lékař, takže tu najdete i první pomoc pro nejrůznější zdravotní neduhy, první pomoc myšleno tak, že odstraníte příčinu.


Karty mořských panen

Anotace:

Mořské panny jsou bytosti, které nám ukazují, jak více milovat sebe samé a jak si lépe porozumět. Učí nás, jak můžeme oslavit naši smyslnost. Váží si ženskosti, jásají nad naší plodností, jsou hrdé na naše touhy, naši krásu a pudovost. Žádají nás, abychom s nimi znovu zpívaly svou píseň. Svou nezávislostí nám ukazují, jak si udržet to, kým jsme, i v našich intimních vztazích. Jejich neskrývaná krása a sexualita a jejich přirozené vábení nám připomínají, že jsme žádoucí a silné už jen tím, že jsme naživu. Tyto vykládací karty vás spojí s léčivou moudrostí a smyslností mořských panen a naučí vás, jak vnímat samu sebe jako smyslnou a silnou ženu, která se přitom nebojí dát najevo svoji zranitelnost. Nadechněte se a ponořte se do hlubin oceánu dávné moudrosti, kde na vás tyto jedinečné bytosti čekají. Balení obsahuje 45 karet a doprovodnou příručku, ve která se dočtete, jak s vykládacími kartami pracovat, seznámíte se s podrobným významem jednotlivých karet a také se naučíte několika způsobům jejich vykládání.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.4.2015 - Renata z čajovny u modré kočky
 Jsou to výborné karty, které mne víc než které jiné inspirovaly k vlastním výkladům. Vlastním stylům rozložení. Možná to je tím, že uvedené příklady mi přijdou složité nebo naopak, takové, že mne okamžitě napadá něco dalšího. CO mne však dokonale očarovalo, je kniha, která u karet je. Úžasně a bezkonkurenčně nejlépe zpracovaná mystika mořských panen. Autorka jde až do jejich psychologie tak niterné, že náhle máte ten správný pocit, že to je o vás. Mořské a vodní panny jsou jako ženy. Je neuvěřitelné, kolik toho máme společného! A pak i výklady získávají zcela jiný nádech. Lucy Cavendish podle mne stvořila jedinečné dílo, které si zaslouží pozornost každého, kdo touží se ponořit do světa fantazie a pohádek a najít v sobě tajemnou intimní ženu.


Svět přírodních antibiotik - Tajné zbraně rostlin

Anotace:

Kniha Svět přírodních antibiotik nabízí desítky přírod­ních zdrojů, z nichž některé jsou považovány za léčebné prostředky budoucnosti. Najdete v ní stovky návodů na terapii celé řady problémů, počínaje ústní dutinou a zlatým stafylokokem přes chronické záněty a dětské rotavirové průjmy až po lymeskou boreliózu, virová onemocnění ane­bo ženské problémy včetně obávané kandidózy. Pro zamě­ření na konkrétní problémy je k dispozici velmi podrobný Přehled léčebných indikací s odkazy na jednotlivé rostliny, pomocí nichž lze nemoc léčit, v množství různých úprav a zpracování, od nejjednodušších nálevů až po tinktury a výtažky.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.3.2015 - Renata z popelek
Tato kniha mne zpomalila. Naučila se lépe zamyslet nad úžasným i křehkým životem svého těla. Nad obrovským zázrakem, darem a rovnováhou přírody, která dala vzniknout vůbec tomu, co na naší modré planetě máme. Každý si tady najde to, co ho bude nejvíce zajímat. Svět přírodních antibiotik je napínavým a informačně nadupaným dokumentem, domácím lékařem, herbářem, ale hlavně knihou, na které je znát obrovské úsilí a práce obou autorů. A já pevně věřím, že TOHLE je a bude jedna z průlomových knih, která má potenciál nechat lidský mozek zamyslet právě tak, jako se to přihodilo mne. Směrem k úžasu a pokoře.


Moje nejlepší recepty - Lenka Holas Kořínková

Anotace:


Slavná herečka a oblíbená autorka změnila díky svému originálnímu stravovacímu systému životy tisícům lidí a její dieta se stala pojmem...


Nyní přichází s novou knihou svých nejlepších receptů vybraných ze všech jejích kuchařských knih - a že jich nebylo málo. V knize najdete rovněž manuál metody stravování podle Lenky Kořínkové S.P.L.K. ve zkratce a sestavená menu.


„Mnozí lidé si stále myslí, že udržet si štíhlost a zdraví a přitom jíst hodně a chutně „není přece tak jednoduché. Ale věci jsou zcela jednoduché, to jen my lidé si je často komplikujeme, mnohdy úplně zbytečně. Užijte si všechny dobroty v této knize nabízené stejně tak,


jako si je užívám já, a chcete-li, buďte zdraví a štíhlí ale hlavně – mějte se rádi, ať už jste jacíkoliv. Protože umět se mít opravdu rád je v životě to nejpodstatnější.“ S láskou Lenka Holas Kořínková


Můžete jíst, kolik chcete! Můžete jíst na noc! Můžete jíst sladkosti! Nemusíte počítat kalorie! Nemusíte cvičit! Hlavně žádné odříkání!





Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.3.2015 - Renata
 Pro mne je to kuchařka, kterou ráda otevírám nejen proto, že občas na dělené stravě ujíždím, ale i proto, že jídla, která v ní jsou, jsou často nezvyklé kombinace, které jsou ale úžasné. A i v nedělené stravě se můžete těmito recepty inspirovat.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap