Nabídky knih

Hitler - Kompletní životopis

-18%
Hitler - Kompletní životopis - Joachim Fest

Hitler - Kompletní životopis


Joachim Fest


Skladem u dodavatele

690,- Kč  559,- Kč

Anotace:

Hitlerovou osobností se zabývala řada autorů a vyšlo o něm nespočetně knih. Joachima Festa patří k tomu nejlepšímu a nejpravdivějšímu, co lze v „hitlerologické“ literatuře nalézt. Festova knih zahájila novou éru zamýšlení se nad touto negativní postavou, jež přesto patří do evropských dějin. Historik a spisovatel Fest patří k nejlepším znalcům Hitlerovy osoby. Jeho biografie „Hitler“ je považována za základní kámen historického bádání. Díky své odborné erudici byl Fest přizván i ke spolupráci na známém velkofilmu „Pád třetí říše“. Podkladem k sepsání scénáře se stal jeden z jeho bestsellerů. Festův „Hitler“ je významným dílem, jež zkoumá vůdcovu osobnost ze všech úhlů a zasazuje ji do celoevropských souvislostí. Kniha podrobně popisuje příčiny Hitlerova vzestupu a dívá se na ně mnohdy z nezvyklých psychologických pohledů



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.9.2012 - 93Jahoda
Kniha je velmi dobře zpracovaná a obsahuje velké množství zajímavých informací. Knihu bych doporučovala všem, kteří se zajímají o život a jednání A. Hitlera. Je čitelně psaná a je v ní použitých i množství citátů a citací z různých knih. Opravdu doporučuji.  

BYŤ DRÁČIKOM JE ÚŽASNÉ!

Anotace:

V originálnej rozprávke plnej nečakaných zvratov sa odvíja humorná



Recenze:
Recenzí celkem : 2

23.8.2012 - Miley
Páčilo se mi. Čítala sem detem. 

23.8.2012 - Chandler
Super knižka, bavila celú rodinu. 

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Komentář:

Vydařený trailer k této knize:




Anotace:

Tajemný ostrov. Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v knize Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, nezapomenutelném románu, kde děj a děsivé fotografie přináší jedinečný čtenářský zážitek. Náš příběh začíná strašnou rodinnou tragédií, která přivede šestnáctiletého Jacoba k cestě na vzdálený ostrov u břehů Walesu, kde objevuje rozpadající se trosky sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti. Když Jacob bloumá jeho opuštěnými ložnicemi a chodbami, ukazuje se postupně, že děti slečny Peregrinové byly víc než podivné. Byly možná nebezpečné. Možná byly na opuštěném ostrově drženy v jakési karanténě z velmi dobrých důvodů. A nějak – i když to zní jako něco nemožného – jsou možná stále naživu Fantasy doprovázená strašidelnými starými dobovými fotografiemi, při které běží mráz po zádech. Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti zaujme dospělé, teenagery a všechny, kdo mají rádi temná dobrodružství.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.8.2012 - Andrea
 Naprosto úžasná kniha vymykající se veškerým knižním žánrům.. Pro zvídavé duše rozhodně doporučuji.

Reconnection Návrat k léčivé energii

Anotace:

Proč se prominentní lékaři na celém světě zajímají o neobyčejná uzdravení, o kterých hovoří pacienti doktora Erica Pearla? Co to znamená, když tito pacienti oznamují náhlé vyléčení takových nemocí, jako jsou rakovina, AIDS nebo mozková paralýza? A co to znamená, když tito lidé tvrdí, že najednou získali schopnost navázat spojení s léčivou energií? Možná byste se měli zamyslet nad vším, co jste dosud četli o konvenčních terapiích. "Nové" frekvence popsané doktorem Pearlem transcentují "techniku" a vedou vás za hranice všeho, co bylo dosud přístupné všem. Doktor Pearl v této knize popisuje, jak objevil své léčebné schopnosti a stal se nástrojem, jehož prostřednictvím je nový léčebný proces uváděn do světa.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.5.2012 - Petr Noščák
Kniha psaná s lehkostí o zajímavém tématu léčení a o zatím moc neprobádaných možnostech napojení na "síly Vesmíru". Autor Eric Pearl je dobrý vypravěč ,který nešetří vtipnými příběhy z vlastního života. Možná ,už při četbě knihy zažijete neobvyklé situace, které Vám mohou změnit pohled na život. Rozhodně doporučuji k přečtení nebo ještě lépe k prožití :-)

SMEČKA

-19%
SMEČKA - Andrea R. Cremerová

SMEČKA


Andrea R. Cremerová


Rozebráno

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:
Calla Torová není jen tak obyčejná americká středoškolačka: je rozená bojovnice, navíc vede smečku Nightshadeů. Většinu života tráví v lidském těle, ale stačí nepatrný impulz, drobné ohrožení, a promění se ve vlčici. Když v horách narazí na lidského mladíka napadeného medvědem grizzly, nezaváhá a zachrání ho. Poté se zadívá do jeho očí a začne pochybovat o věcech, o nichž nikdy nepochybovala. Je možné, že by se mohla svému předem určenému osudu vyhnout? Co by v jejím v životě mělo být na prvním místě: slepá oddanost pravidlům, anebo láska? A opravdu mají pravidla, na kterých tak lpí, zajistit všem lidem na světě bezpečí, jak si až dosud myslela? První díl celosvětově úspěšné, akční, napínavé romantické série.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.2.2012 - MáJa
 Dokonalá knížka, obdivuji spisovatelku. Během dne přečtený a hned zítra jdu pro Vzpouru. Jsem dost zvědavá jak to bude pokračovat a jestli i druhý díl bude zajímavý.Doporučuji přečíst:)

PADNĚTE NA KOLENA

Anotace:
Formou takřka klasické epické ságy se na jeho stránkách rozehrává temný, ale hluboce působivý příběh rodiny Piperových, plný postupně odhalovaných šokujících tajemství, vedoucích k jednomu z nejpřekvapivějších rozuzlení, jaká lze najít v próze dvacátého století.

Všechny zápletky knihy se svým způsobem točí kolem zakázané lásky. Zatímco jedinci odchovaní různými kulturami, etniky či náboženstvími k sobě ještě najít cestu dokážou, láska mezirasová a/nebo lesbická je na počátku dvacátého století stále tabu a incestní vztah mezi otcem a dcerou zůstává v západní civilizaci zapovězen dodnes.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.9.2011
Padněte na kolena je jedna z těch knih, které by si měl každý přečíst. Obsahuje vše, co od knihy tohoto žánru očekáváte a ještě víc. Více se dozvíte v tomto článku:  http://www.bizy-bee.com/kultura/knihy/210-ann-marie-macdonaldova-padnete-na-kolena

Kobra

-19%
Kobra - Frederick Forsyth

Kobra


Frederick Forsyth


Rozebráno

269,- Kč  216,- Kč

Anotace:

Mladík, který umírá ve washingtonské čtvrti Anacostia, by se ani v nejmenším nenadál, že jeho smrt vyvolá novou válku mocností. Tentokrát však nepůjde o politiku, o vojenskou převahu ani o zdroje surovin, tentokrát půjde o prostý bílý prášek zvaný kokain. Na jedné straně neúprosný a pohádkově bohatý kolumbijský Kartel, který pašuje stovky tun této omamné látky na americké a evropské trhy, na straně druhé supertajný projekt s krycím názvem Kobra, který mu má jeho nekalou činnost překazit.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.9.2011
 Kobra je dalším z napínavých knih výtečného vypravěče Fredericka Forsytha. Chcete-li se dozvědět více o této knize, najdete to v tomto článku: http://www.bizy-bee.com/kultura/knihy/213-frederick-forsyth-kobra

HARRY POTTER 1. - 7.DÍL BOX

Anotace:
Kompletní vydání všech sedmi dílů Harryho Pottera v dárkové krabici.

Narozdíl od vydaných jednotlivých dílů jsou knihy brožované a nikoliv vázané, zato ale cenově výhodné.

Toto vydání je již rozebrané, ale k dispozici je nové vydání, které máme tady.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

7.9.2011 - Petra K.
 Knihy super,jen kdyby v posledním a tudíž nejnapínavějším díle nechyběli stránky-lépe řečeno 8 stránek

HOĎ KAMENEM, KDOŽ JSI BEZ VINY...

-21%
HOĎ KAMENEM, KDOŽ JSI BEZ VINY... - Vladimír Kroupa

HOĎ KAMENEM, KDOŽ JSI BEZ VINY...


Vladimír Kroupa


Skladem u dodavatele

249,- Kč  195,- Kč

Anotace:
Povídky vznikly během dvou let a nejprve je autor publikoval na svém blogu na idnes.cz. Jsou

Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.6.2011 - Vopitz
Tak nač si to má člověk kupovat, když si to může přečíst na blogu, kde se dozví, že ty povídky za moc nestojí?

STÁLE NEZVĚSTNÁ

Anotace:
Annie rekapituluje při terapeutických sezeních u psychiatričky svůj pohnutý životní příběh: příběh ženy unesené neznámým mužem, měsíce uvězněné v horské chatě, znásilňované, ponižované a podrobované nejnesmyslnějším pravidlům. A vystavené i nejhorší ztrátě, která ji mohla potkat… Přesto se dokázala svému vězniteli vzepřít a utéct. Jenže návrat do normálního života není vůbec jednoduchý: Annie se snaží znovu navázat vztah se svou matkou, s kamarádkou Christinou, s přítelem Lukem. Za pomoci psychiatričky se pokouší překonat strach z venkovního světa – a za pomoci policejního vyšetřovatele Garyho vypátrat, kdo její únos zosnoval a proč. Odhalená pravda je však až nečekaně krutá…

Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.4.2011
Stále nezvěstná je prostě kniha, od které se nebudete moci odtrhnout dokud ji nedočtete. Pokud vás zajímá, o čem je kniha Stále nezvěstná, kterou napsala kanadská spisovatelka Chevy Stevensová, dozvíte se to v tomto článku: http://www.bizy-bee.com/kultura/knihy/206-chevy-stevensova-stale-nezvestna

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2019 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap