NOVÝ BLOG!

Máme nový blog,
> blog.knihkupec.com

Knihkupcův blog

Recenzované knihy

Pravidla skutečných ninjů

-19%
Pravidla skutečných ninjů - Petra Štarková

Skladem u dodavatele

249,- Kč  200,- Kč
Anotace:

Do třídy přišel nový kluk a s ním spousta problémů. S nikým se nebaví, sprostě nadává, a navíc se pere. Spolužáci zjišťují, že to s ním nebude lehké. Ale jednoduché to nemá ani sám Ivoš. Naštěstí je tady Lenka, sociální pracovnice věnující se bojovému umění. Díky ní a knize o ninjech se Ivoš stane následovníkem umění starodávných bojovníků. A naučí se, že problémy se neřeší útěkem ani rvačkou. Dokáže se jim nakonec postavit jako skutečný ninja?



Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.12.2019
 Moc se synovi líbí.

Můj otec byl MIB

-15%
Můj otec byl MIB - Jan van Helsing,Jason Mason

Skladem v eshopu (1 ks)

690,- Kč  580,- Kč
Anotace:

Mimozemšťané žijí mezi námi, a to již hodně dlouhou dobu!


Kdo jsou tito záhadní Muži v černém (MiB)? Od 50. let minulého století se objevují u fenoménu UFO, dotěrně se vyptávají svědků, konfiskují jim pořízené fotografie, a někdy je dokonce i ohrožují. Víme o nich dosud jen velmi málo. Jistý MiB kontaktoval krátce před smrtí svého syna, uvedl ho do této organizace jako svého nástupce a zasvětil do zákulisního dění, jež se odehrává na pozadí nám známých událostí. Jedná se o svět plný tajných organizací, zázračných technologií, které známe jen ze sci-fi filmů, i utajených mocenských struktur, jež naši planetu pevně svírají v pařátech. Když se Jason Mason dozvěděl od svého otce všechny informace o činnosti a cílech této organizace, zmocnil se ho takový vztek, že se rozhodl podělit o tajné vědomosti s veřejností. Na podzim roku 2015 kontaktoval Jana van Helsinga a poskytl mu interview, které mělo původně vyjít v knize Whistleblower!. Na Jana van Helsinga zapůsobily Jasonovy informace tak mocně, že ho vyzval, aby o tomto tématu napsal celou knihu. Jason Mason se tedy pokusil doložit neuvěřitelné skutečnosti, o nichž mu vyprávěl jeho otec, a jeho tvrzení i zjištění doplňují aktuální výpovědi whistleblowerů, například Coreye Goodea, Michaela Prince, Simona Parkese, Williama Tompkinse a dalších. Čtenářům se tak otvírá zcela nový náhled na svět.


Kniha pojednává (nejen) o těchto mimořádně zajímavých otázkách:
- Žijí mimozemšťané na Zemi již miliony let?
- Jakou roli hráli Chazaři, co je prapůvodem Baalova kultu a Babylonského bratrstva a jak vnímali první křesťané Ježíše Krista?
- Jsou jezuité a příslušníci italských rodin černé šlechty mocnější než Rothschildové a Rockefellerové?
- Čím se zabývají ultratajné projekty stínové vlády?
- Kdo jsou Nordici a Drakoniáni?
- Existovaly na Antarktidě německé základny a jsou tam dodnes?
- Vlastní Vatikán důkazy o starobylých vysoce rozvinutých civilizacích a o přítomnosti mimozemských ras na Zemi?
- Žili dříve na Zemi obři a existují o tom důkazy?
- Je Měsíc umělé těleso? Co se skutečně odehrávalo v rámci misí Apollo?
- Jak je to s návratem nebeského tělesa Nibiru a božstev Anunnaki a kdo jsou tajní bohové iluminátů?
- Existují přístroje, které nahlížejí do budoucnosti?
- Funguje již déle než šedesát let tajný vesmírný program se základnami po celé Sluneční soustavě, který je pod kontrolou tajných německých společností a členů SS?
- Jsou po celé Galaxii rozmístěny vstupní portály, jimiž je možné cestovat?
- Prožíváme v současnosti zvýšení frekvencí v naší části Galaxie?
- Pomáhají nám příznivě naklonění mimozemšťané s pokročilými technologiemi v tom, abychom tyto změny šťastně přečkali a aby se Země definitivně osvobodila od vlády temných sil? Lze cestovat v čase?
-Co je cestovatelům v čase známo o minulosti a budoucnosti Země?


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.11.2019 - renata
 Téma zdaleka není jen o mimozemšťanech, ačkoliv se zdá, že vše se se vším prolíná. Kdoví, třeba ukáže čas, ostatně desítky až stovky faktů a informací, které se tu dozvíte – to je pestrá paleta do budoucnosti.

Magické dimenze - Kniha + 44 karet

-19%
Magické dimenze - Kniha + 44 karet - Lightstar

Skladem u dodavatele

444,- Kč  356,- Kč
Anotace:

Průzračná, až jiskřivá čistota těchto karet snadno vchází do lidské duše, osvěží ji a budí intuici. Díky ní pak dostáváte přesně ty informace, které potřebujete v tu danou chvíli. Autorka připravila pět unikátních věšteckých výkladů a tři mocné aktivační výklady pro zdravé vztahy, léčení a získání peněz. V každém případě vás čeká cesta do dimenzí snad celého vesmíru. Karty Magické dimenze dávají klíče ke štěstí, k umění být pánem svého osudu. Není právě tohle nejdůležitější na světě? Zasněné, hluboké, třpytivé a jasné karty pro meditaci i ryze praktické výklady vás určitě osloví a přinesou inspiraci k životní změně. Nechte se vést...



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.11.2019 - renata
 Kartičky vypadají tak nádherně, křehce a jsou souborem maličkých uměleckých dílek, jejichž sílu poznáte po prvním výkladu. Sedla jsem si s nimi napoprvé a hned. A snad je to tou modrou zářivou barvou, ale měla jsem pocit, jako by v ruce ožívaly a brebentily… hodně a hodně, ale tak důrazně a přesně, že dodnes na ně sahám s respektem.

Andělská inspirace

-19%
Andělská inspirace - Kim Dreyer

Skladem u dodavatele

229,- Kč  184,- Kč
Anotace:

Andělé, okřídlení strážci z duchovních světů a boží poslové, jsou již od pradávna důležitou součástí různých náboženství a kultur.


Tento nádherný soubor 44 karet byl vytvořen s přáním přivést vás blíže k andělům, aby se vám mohlo dostat jejich pomoci, lásky a ochrany. Povznášející poselství karet vám přinášejí rady, jak prohloubit vaše poznání a jak posílit napojení na energie vašich andělů.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.11.2019 - renata
 Milé, sváteční karty, které jen tak lehce pohladí, ale někdy umí opravdu zasáhnout na citlivém místě. Skvělý doplněk k tarotům nebo k denním inspiracím nebo takovému relaxačnímu probírání se životem nad šálkem čaje.

Kronika zániku Evropy

Kronika zániku Evropy - Vlastimil Vondruška

Skladem v eshopu (1 ks)

579,- Kč
Anotace:

Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný "Jak to celé začalo" popisuje léta 1984 - 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy. Druhý díl "Jak by to celé mohlo skončit" modeluje formou utopie jeden z možných vývojů společnosti po roce 2020, který by mohl vést až k zániku evropské civilizace. Zakladatel rodu Adam Wagner, sociolog a odborník na Orwellovo dílo, předvídá budoucí rozpad západoevropské demokracie, a proto s členy rodiny a přáteli budují malé chráněné sídlo, za jehož hradbami se hodlají bránit, až dojde k sociálnímu rozvratu, hospodářské krizi a bojům o přežití.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.11.2019
 

Mystická moudrost - Kniha + 46 karet

-19%
Mystická moudrost - Kniha + 46 karet - Gaye Guthrie; Josephine Wall

Skladem v eshopu (1 ks)

229,- Kč  184,- Kč
Anotace:

Karty Mystická moudrost jsou inspirovány bohy, bohyněmi, anděly i duchovními průvodci z říše zvířat. Přinášejí rady pro přítomný okamžik i předpovědi pro budoucnost. Každý z nás má schopnost změnit svůj život a také svobodnou vůli vybírat si z nekonečného množství možností. Na kartách najdete zvířata a bytosti, které vám předají své rady, vedení a poselství. Chcete-li se ponořit hlouběji do tajemství a záhad života, pak vás tyto karty jemně, a přitom neomylně přivedou k odpovědím, které hledáte.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.10.2019 - renata
 Krásné, inspirující, hluboké a přitom působící tak křehce. Řekla bych, že jsou ideálním dárkem, který na povrchu vypadá jako růžová poleva, ale uvnitř je neskutečně dobrý dort, na míru, poctivý, hořký i sladký tak, jak potřebujete. A každému už pak karty přirostou k životu jak jen bude potřebovat. Překvapily velmi příjemně.

Kouzelné časy

-19%
Kouzelné časy - Jody Bergsma

Skladem u dodavatele

229,- Kč  184,- Kč
Anotace:

Nádherné povznášející akvarelové obrazy a srozumitelná posilující poselství známé americké umělkyně Jody Bergsma vám pomohou spojit se s vaší vnitřní silou a s kouzlem přítomného okamžiku. Začněte svůj den tím, že se naladíte sami na sebe, a získáte tak překvapivě přesné výklady, které vás přiblíží k vašim snům.
V knížečce, která je součástí balíčku, pak najdete něžná a zároveň velmi silná poselství, která vaše napojení a schopnost manifestace ještě více posílí.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.10.2019 - renata
 Byla jsem překvapena, jak přesně karty odpovídají a jak skvěle působí na intuici, kdy ještě mnoho dalších informací přišlo k samotné kartě a byla to trefa do černého. Jak nenápadné – takové něžné, krásné, vílí, kreslené pastelovými barvami – a ono se v nich skrývá energie a informací jako v pořádně drsném tarotu. Ráda po nich budu sahat pravidelně.

Miluj svůj život - nástěnný kalendář 2020

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život obsahuje hlavní myšlenky ze stejnojmenného knižního bestselleru Louisy L. Hay. Tato silná, moudrá kniha je mnohými považována za průkopnické dílo na poli pozitivního myšlení a svépomoci. Louise L. Hay nám po celý život ukazovala, jakou sílu myšenky mají a jak ji můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější. Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná ilustrací, text k zamyšlení a praktická afirmace. Kalendář už tradičně doprovází krásné ilustrace české autorky Lucie Ernestové.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

24.9.2019 - renata
 Líbí se mi, že se člověk rád a snáz nad tímto kalendářem, sem tam zastaví a zamyslí se nad smyslem života, nad radostí, nad vděčností, nad tím, jak rok běží a… co nám uniká? Nad čím se zastavit a třeba ještě jednou tomu poděkovat? Některé měsíce mi v minulých letech sedly velice, jiné jen tak uplynuly, ale v každém případě, tohle je opravdu skvost.

24.9.2019 - renata
 Líbí se mi, že se člověk rád a snáz nad tímto kalendářem, sem tam zastaví a zamyslí se nad smyslem života, nad radostí, nad vděčností, nad tím, jak rok běží a… co nám uniká? Nad čím se zastavit a třeba ještě jednou tomu poděkovat? Některé měsíce mi v minulých letech sedly velice, jiné jen tak uplynuly, ale v každém případě, tohle je opravdu skvost.

Cesta duše - Karty osudu, Kniha + 44 karet

-19%
Cesta duše - Karty osudu, Kniha + 44 karet - Cheryl Lee Harnish

Skladem v eshopu (1 ks)

229,- Kč  184,- Kč
Anotace:

Každý ze 44 vysoce vibračních fraktálových obrazů plných lásky vyzařuje jedinečnou energii a význam. Fraktály dnes patří na této planetě k "novým nástrojům", které lidstvu pomáhají při vzestupu vědomí. Při jejich vykládání pocítíte hluboké duchovní vedení a vhledy do poslání vaší duše, objevíte své vnitřní dary a dosáhnete duchovního pokroku. Každý fraktálový obraz má mnoho informačních vrstev a přiložená knížečka vám pomůže dobře se s celou karetní sadou seznámit, abyste ji mohli s lehkostí používat k výkladům sobě i druhým.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

24.9.2019 - renata
Cesta duše jsou rozhodně netuctové karty, ke kterým si musíte najít cestu. Celkem mi to trvalo, hodně mi pomohlo najít si fraktálové obrazy v pohyblivé podobě, díky čemuž jsem se pak snáze dostala i do obrázků na těchto kartách. A když ne – karty díky textu působí parádně (a přesně) i jako obyčejné výkladové karty. Dá se říci, že fraktálové obrazy, obrazce i pohyblivé sekvence z nich složené, jsou cestou do nitra lidské duše, jsou cestou k budoucnosti v budoucnosti.

JAK S POMOCÍ INTERNETU VYTVOŘIT PRAVIDELNÝ PŘÍJEM ZA 12 MĚSÍCŮ

Anotace:
V knize "Jak s pomocí internetu vytvořit pravidelný příjem" najdete řešení a návod, jak si vytvořit na internetu za 12 měsíců pravidelný příjem, který vám umožní postavit se na vlastní nohy, dělat co vás baví a žít život, jaký byste si přáli! Nejde o žádné letadlo, ruletu, klikání na něco, žádný zaručený návod na rychlé zbohatnutí. Ale poctivý popis postupu, jak si pomocí internetových technologií zajistit pravidelný příjem, kterým se uživíte. Budete potřebovat nadšení, trpělivost, vytrvalost a ochotu 12 měsíců tvrdě pracovat.

Změna vašeho života je na dosah. Chopte se jí.


V knize najdete:

jak vytvořit ze svých zájmů příjem, jehož trvalé udržení je časově nenáročné, jak se osvobodit od honičky v zaměstnání a uspořádat si život podle svého, jak to všechno provést za 12 měsíců od svého rozhodnutí.


Autorka Serena Star-Leonard pracovala dlouhou dobu v práci, která ji neuspokojovala. Jednoho dne o lepším životě přestala snít a začala si ho sama tvořit. Vytvořila si online byznys, který jí umožňuje pracovat na něčem, co dělá opravdu ráda, a to kdykoliv a kdekoliv se jí zachce. Serena dala takzvanému odchodu na odpočinek novou náplň a zbavila ho věkové hranice. A vše, co k tomu potřebovala, bylo 12 měsíců a jeden velký sen.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.8.2019 - renata
 Doporučila bych knihu nejen všem, kdož mají podnikání spjaté s online prostředím, ale také všem, kdož potřebují pořádně šlápnout do sebepropagace a svého podnikání. Dejte o sobě vědět, udělejte to sebevědomě a bez praktických chyb. K obému dává autorka neskutečné množství informací – je to doslova učebnice toho, jak se orientovat a prosadit v online světě a zajistit si příjem z toho, co umíte a pro co hoří vaše srdce.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap