Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

Zrakové vnímání - optická diferenciace 1

Komentář:

Máme oba díly této publikace:


Zrakové vnímání - optická diferenciace 1 - Jiřina BednářováZrakové vnímání - optická diferenciace 2 - Jiřina Bednářová



Anotace:

Pracovní listy je možno použít k rozvoji: - optické diferenciace (zrakového rozlišování) - očních pohybů - uvědomování si posloupnosti - koncentrace pozornosti - fixaci tvarů písmen - postřehování slabik - pravo - levé a prostorové orientace Velikost: A4. brožovaná, 56 stran


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.1.2018 - Rejchova
 Velka spokojenost.

Číselná řada do 100

Číselná řada do 100 - Jiřina Bednářová

Číselná řada do 100


Jiřina Bednářová


Neznámá dostupnost

189,- Kč

Anotace:

Pracovní listy jsou zaměřeny na numeraci v oboru do 100; je možné je použít k pochopení a procvičování číslené řady. V publikaci jsou zařazeny přehledy učiva, označené rámečkem s nůžkami k vystřížení. Tyto přehledy slouží k snazšímu pochopení látky jako opora při budování odpovídajících dovedností.


Máme i další díly z této edice:


Číselná řada do 100 - Jiřina BednářováČíselná řada do 1000, 1. díl - Jiřina BednářováČíselná řada do 1000, 2. díl - Jiřina Bednářová



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.1.2018 - Rejchova
Velka spokojenost.

THOVT - projekt lidstvo

-16%
THOVT - projekt lidstvo - Kerstin Simoné

THOVT - projekt lidstvo


Kerstin Simoné


Skladem v eshopu (1 ks)

350,- Kč  294,- Kč

Anotace:

Thovt, egyptský bůh moudrosti, praotec magie, astrologie a univerzálních umění, je opředen mnoha tajemstvími.
Kerstin Simoné tlumočí ve svých knihách jeho jasná poselství. Thovt mluví o mimozemských aktivitách ve vesmíru, o jeho složení a o změnách, které se nyní odehrávají. Láskyplně a důrazně se věnuje i našemu každodennímu životu a odhaluje pravdy a moudrost, které byly v minulosti výsadou jen přísně tajných učení.
Naší úlohou je převzít zodpovědnost za sebe, za svůj život i za život našich dětí. Síla myšlenky je nejmocnější energií v Universu - a tento potenciál nosí každá lidská bytost ve svém nitru. Našeho božského dědictví však nevyužíváme, neboť jsme "zajati" v labyrintu falešných pravd, názorů a realit, které cíleně vytvářejí "opravdově mocní" na Zemi proto, aby nás zde udrželi v nevědomém a otrockém stavu. Skutečná změna a duchovní vývoj se mohou rozvinout pouze z jediného místa - z našich srdcí.
Smrt, jíž se většina lidí tolik obává, je rovněž iluzorní. Informace o smrti je uložena v našich buňkách jen od jistých dob, kdy došlo k manipulaci a následné degeneraci lidské DNA. Člověk je nesmrtelný tvor; jeho tělesná schránka je schopna žít stovky let. Stárnutí a očekávání smrti těla je pouze manipulovaná informace vložená do našich buněk. Toto "naprogramování" však můžeme změnit.
Kniha zprostředkovává dávné okultní učení přenesené jedním z největších učitelů lidstva do dnešních dob a oděno do nového šatu - je to kvantová fyzika s návodem, jak odkrýt své dřímající schopnosti a božskost imanentní všem lidem.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.1.2018 - Re
 Kdo má rád podobně laděné knihy, ten zaplesá. Celkem dobře psané, informačně dobře zpracované, jen mi někdy vadila taková důraznost autorky a opakování řečeného. Možná, že opakování je matkou moudrosti, a tak mi to ve výsledku nevadilo, jen rušilo chvílemi od svého vlastního přemýšlení nad textem.

Ko-aktivní koučink

Anotace:
Tato kniha vás naučí s lidmi pracovat novým způsobem - objevovat jejich poslání i smysl jejich konání a pomáhat jim je prosazovat. Osvojíte si účinné způsoby, jak vést lidi k odpovědnosti. Naučíte se ko-aktivnímu přístupu k hodnotám, stanovování cílů, dosahování životní rovnováhy a sebeřízení. Zjistíte, jak přistupovat k omezujícím vzorcům chování, které se často nejsilněji projevují právě ve chvíli, kdy klient potřebuje odvahu, aby zvládl riziko spojené se žádoucí změnou. Předložíme vám osvědčené strategie, které lidem pomáhají neuhýbat z cesty a překonávat návyky, které brání v naplnění životních plánů a snů. Informace a příklady v této knize jsou sice určené především profesionálním koučům, nicméně dovednosti a porozumění, které z nich vyplývají, se dají použít téměř v jakémkoli vztahu - v práci, v rodině, mezi přáteli, či při vedení týmů. <br><br> Třetí vydání Ko-aktivního koučinku posouvá model na novou úroveň, poskytuje nástroje a techniky, jež vedoucím pracovníkům na všech úrovních společnosti umožňují stát se kouči, kteří zaměstnance dokáží dovést k co nejlepším výsledkům v práci i osobním životě. Odhalte klíč k rozvoji jedinečných lídrů, kteří pracují týmově a dávají sílu celé organizaci, a nechte se ko-aktivním přístupem inspirovat i ve svém osobním životě.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.1.2018 - Renata
  Lze jen těžko říct, v čem takhle kniha vyniká. Je skvělá celá a každého to množství souvislostí, rad a cvičení osloví právě tam, kde potřebuje. Právem je to základ koučinku, takže souhlasím, že ji využijí jak koučové, tak obyčejní lidé, kteří se tak naučí dostat se efektivně k podstatě svých problémů a ještě efektivněji je následně řešit. Jsou prostě věci, které fungují… a to tady funguje dvojnásob.

Plyšový Buddha

-20%
Plyšový Buddha - Michal Čagánek

Plyšový Buddha


Michal Čagánek


Skladem u dodavatele

260,- Kč  208,- Kč

Anotace:

Román vypráví napínavý, přitom velmi jemný lidský příběh muže, který za svůj život projde skutečně vším možným. Muže, který přes četné životní klopýtnutí dojde až k poznání pravdy. Narodil se na palubě letadla, vyrůstal na farmě bez adresy, několikrát málem zemřel, aby se mohl znovu zrodit... Pavel Plyšatý není obyčejný člověk. Snad by takový raději byl, opravdu upřímně se snaží. Marně. Nikdo nedokáže zapomenout na svoji výjimečnost, na božství v sobě, navždy.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.1.2018 - Renata
 Plyšový Buddha je rozhodně knihou, ve které vyvstávají problémy lidí, duší, lidstva, společnosti i celého nastavení našich životů v groteskním a nesmyslném světle, kdy vidíme to, zač bychom se měli stydět… kdy vidíme sebe ve své nahotě a s úžasem objevujeme nahou lidskou duši, která je ale ze studu a hanby zakrývána. A přitom…. A přitom by to mělo být? Jak? No, a to je právě ten neidentifikovatelný pocit, který máte jako čtenář… Opravdu výborná kniha, která zanechá dlouuuuhou příchuť i po dočtení poslední stránky.

Mystická Lenormand

-19%
Mystická Lenormand - Regula Elizabeth Fiechter

Mystická Lenormand


Regula Elizabeth Fiechter


Skladem v eshopu (1 ks)

299,- Kč  240,- Kč

Anotace:

V Evropě snad vůbec nejoblíbenější a nejrozšířenější vykládací karty světoznámé "pařížské Sibylly", Mademoiselle Lenormand (1772-1843), v nádherném novém zpracování. Každá karta je nyní mystickým zážitkem! Urban Trösch ztvárnil obrazové poselství jednotlivých karet klasickou technikou vaječné tempery, čímž tomuto jedinečnému dílu dodal okouzlující barevnou brilanci. Výrazově silné motivy a symboly přehledným způsobem otevírají cestu k individuálnímu výkladu. Výsledkem je úžasná karetní sada vhodná jak pro zkušené vykladače karet, tak pro naprosté nováčky.Tato sada obsahuje knihu a sadu 36 vykládacích karet.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

11.1.2018 - Renata
 Jestli tady mohu něco pochválit, je to práce autorky i ilustrátora. Výborná psychologie nejrůznějších životních situací, která naučí předvídavosti. Souvislosti, které tu jsou logicky poskládané tak, že se celý výklad stává téměř psychologickým dobrodružstvím a hrou s lidskými vlastnostmi, situacemi a reakcemi. No, mám raději tarot, ale tohle mne snad o to víc fascinovalo a ne, nedám je z ruky! Nedám!

A proto nejíme zvířátka - Knížka o veganech, vegetariánech a všem živém

Anotace:
A proto nejíme zvířátka je první dětská knížka, která upřímně a s citem ukazuje na špatný psychický i fyzický stav zvířat chovaných ve velkochovech. Krásně barevná skupinka prasat, krocanů, krav a jiných zvířátek přibližuje vegetariánství a veganství těm nejmenším čtenářům. Tato roztomilá zvířátka jsou ukázána jak v jejich přirozeném prostředí - jak si hrají, ryjí v půdě, mazlí se, krmí a ukazují své přirozené chování a životní rituály - tak ve smutných podmínkách velkofarem. Děti se dozví, jaký vliv má pojídání zvířat na naše prostředí, deštné pralesy a ohrožené druhy, ale zároveň jim ukazuje, jak se dozvědět více o vegetariánství a veganském životním stylu. Tato knížka vytvořená s citem a dobrým srdcem je klíčový zdroj pro rodiče, kteří si o tomto důležitém problému chtějí se svými dětmi povídat.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.1.2018 - Renata
 Nejíme a také si jich vážíme – to byl pocit, který po prolistování a pak i po přečtení této knihy, mnou zacloumal věru velice! Je to dětské vnímání, které tady autorka velmi hezky popisuje a vysvětluje dětem, jakou psychiku mají zvířata a jak s nimi lidé často nakládají jen proto, že je potom jedí. Je to skutečně nutné? No, to je pak otázka zasetá do malých hlaviček.

Suchý konce a jiné pocity

-19%
Suchý konce a jiné pocity - Lenka Sobotová

Suchý konce a jiné pocity


Lenka Sobotová


Skladem u dodavatele

198,- Kč  159,- Kč

Anotace:

Lenka Sobotová v souboru povídek Suchý konce s pozoruhodným smyslem pro žánr a propracovaným stylem s jasnou autorskou perspektivou navazuje na svůj knižní debut. I protagonisté těchto povídek jsou vystavováni nečekaným zkouškám, které je nutí uvědomit si potřebu životního cíle. Jejich představy, sny, ideály a zkušenosti se srážejí s drsnou realitou; díky autorčinu smyslu pro ironii a absurditu však z běžných a banálních příhod a setkání vznikají pozoruhodně silná mikrodramata.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.11.2017 - Renata
 Směšnost, nebo tragikomičnost? Tak na tu je autorka machr. To se mi líbilo asi nejvíc. Tu syrovost, s jakou popisuje situace, které patří do konverzace tak maximálně dobrým kamarádkám a o kterých si člověk snad i myslí, že něco takového se může dít jen jemu: Nikoliv. Tady si v každé povídce až na dřeň sáhnete tam, kde jste možná už i sami byli, ale… styděli jste se. Za své pocity?

Náhle sami

-19%
Náhle sami - Isabelle Autissierová

Náhle sami


Isabelle Autissierová


Skladem u dodavatele

259,- Kč  208,- Kč

Anotace:

Louisa a Ludovic se vydají na cestu kolem světa. Jsou šťastně zamilovaní, plánují společný život. Zastávka na ostrově Stromness, obývaném jen tučňáky, lachtany a rypouši, se jim stane osudnou. Ocitnou se náhle sami, bez lodi, bez jídla, bez komunikačních prostředků.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.11.2017 - Re
 Dnešní dilema. Moderní lidé, od psacích stolů prosklených kanceláří, zvyklí na hotovky a zcela odtrženi snad i od základních dovedností přežití. Robinson byl taky nešika, ale učil se. Měl kus zdravého selského rozumu. Louisa a Ludovic jsou autorkou mistrně vykresleni jako lidé, kteří v ještě drsnějších podmínkách musí těžit a přežívat z ještě chatrnější schopnosti přežít. Vystupuje zde na povrch jejich fyzická nešikovnost, nepraktičnost, neschopnost unést tíživou a v podstatě beznadějnou situaci a neustálé vědomí hrozící smrti hladem a umrznutím. Navíc jsou dva, jsou mladí, zamilovaní a jejich vzájemná láska dostává notné trhliny. Začínají se z nich stávat úplně jiní lidé a začínají velmi rychle dospívat. Kam? Tahle kniha vám nenechá vydechnout.

Astrologický 2018 - stolní kalendář

Anotace:

Astrologický 2018 - stolní kalendář



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.11.2017 - Ludmila
 manžel rád čte horoskopy, tak jsem na něj rovněž nemohla zapomenout s tímto malým dárkem

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2018 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap