Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Orákulum posvátné růže - Kniha a 44 karet

Super cena
Orákulum posvátné růže - Kniha a 44 karet - Rebecca Campbell
Anotace:

Růže, posvátný symbol pradávných bohyň, má v sobě starověkou moudrost a moc nás léčit. Orákulum posvátné růže vám otevírá prostor, kde se můžete propojit s energií, moudrostí a dech beroucí krásou této úžasné květiny. Ukáže vám, jak být v souladu se střídajícími se ročními obdobími života a slyšet svůj vnitřní hlas. Nechť prostřednictvím mystéria Matky Růže naleznete svou skutečnou podstatu a ještě více zakořeníte v tomto světě.


Nechť se rozpomenete na budoucí zahrady růží, které se ve vás už nyní v podobě semínek skrývají. Otevřete dveře k nádhernému duchovnímu učení růže.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

27.2.2023 - renata
Praktické, nádherné, s informacemi, které se opravdu hodí si čas od času zopakovat. Ať už si je "vyložíte" nebo jen tak přečtete. Pro jemné ženy, ženské téma. Pro silné ženy, praktická témata. Podařená kombinace silných a psychologicky pravdivých informací a souvislostí a jemnné až duchovní moudrosti.


Orákulum 7 energií

Orákulum 7 energií - Colette Baron-Reid

Skladem u dodavatele

365,- Kč
Anotace:


Sedmička je posvátné číslo významné v mnoha kulturách i systémech vyššího poznání napříč historií a skrze sedm energetických center (čaker) ovlivňuje i náš každodenní život: způsob myšlení, rozhodování i to, s čím se setkáváme v naší psyché a kolem sebe.



V novém vykládacím systému oblíbené autorky Colette Baron-Reid je každé čakře věnováno sedm karet zaměřených na specifické elementy, podporující její energetické aspekty a přinášející praktická doporučení, jak je znovu naladit do rovnováhy pomocí inspirovaných rozhodnutí. Orákulum 7 energií nám tak pomáhá probudit sílu Zdroje, stát se kanálem božské hojnosti a zázraků a spoluutvářet naši realitu.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.2.2023 - renata
Jak se naladit znovu do rovnováhy? Právě to je typ otázky, na kterou vám karty Orákula sedmi energií odpoví nejlépe. Ale přesto čekejte i množství dalších rad a podpory, řekněme, že lze těmito kartami rozklíčovat i všední život, zvláště máte-li pocit, že vám z něj někudy uniká energie.


Poselství Ducha - Kniha a 44 karet (lesklé)

Super cena
Poselství Ducha - Kniha a 44 karet (lesklé) - Cheryl Lee Harnish
Anotace:


Jedny z nejsilnějších, nejpřesnějších a zcela jedinečných vykládacích karet na celé planetě. Fraktálové multidimenzionální obrazy naplněné neuvěřitelnou energií přinášejí hluboká poselství a vedení z duchovní úrovně, která vám pomohou zvládat každodenní životní, emoční i osobní výzvy. Jejich odpovědi jsou upřímné, přímé a zároveň laskavé a soucitné. Vždy dokonale vystihují danou situaci a jejich síla se jen těžko dá popsat slovy.



"Pokaždé, když si tyto karty vykládám, cítím, že mě síla Ducha důvěrně zná a promlouvá ke mně z hloubi mojí duše. Vím, že mi říkají pravdu, ale nikdy se přitom necítím posuzovaná či nepochopená. Jako by přinášely jen lásku, úctu, péči a vedení z nejvyšších úrovní duše, klidu a jasnosti."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.2.2023 - renata
Jedinečné obrázky, tak ostré, jen se začít hýbat. Báječná výtvarná technika. Karty samotné mne zaujaly stručností a jasností, takže výklady s nimi jdou od ruky a míří přesně tam, kam potřebujete.


Děti nového věku - Kresby a vyprávění dětí o minulých životech a jejich vnímání věcí mezi nebem a zemí

Anotace:

Děti Nového věku jsou fenomén posledních let, který vyvolává řadu otázek, nutí k zamyšlení a otevírá brány jiného pohledu, než na který jsme dosud byli zvyklí. Těchto dětí je hodně a o svých pocitech nemluví s každým. Často žijí ve dvou světech, v našem viditelném a zároveň v tom jejich, který většinou nevidíme.

Strhující výpovědi předškoláků, dětí školou povinných, ale i dospělých, většinou podložené jejich kresbami, posunou vaše dosavadní představy a přesvědčení. Přinášejí úžasná autentická svědectví o jejich minulých životech, která jsou naprosto přirozená a otevřená. Děti, o nichž pojednává tato publikace, jsou často nositeli mnohem starších duší, než si dovedeme představit. Možná máte právě takové doma. Přicházejí nám předat poselství, na které jsme zapomněli, a připomenout, že smrtí život nekončí a že když něco nevidíme, neznamená to ještě, že to neexistuje. V jejich malých tělech je ukryta moudrost, která spolu s nimi sestoupila na Zemi. Jdou přímo do srdce a vidí pod povrch situací. Cítí, když nejsme v souladu sami se sebou.

Jejich záměrem je probudit nás a vrátit nás zpátky k sobě, domů, do svého srdce.

V knize se setkáte také s tématem meditace s nejmenšími a nahlédnete za zrcadlo vztahů rodičů s dětmi. Uzavírá ji kapitola Reinkarnace jako prožitek a fenomén, v níž najdete historii pojetí reinkarnace, obohacenou zdokumentovanými příběhy.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.2.2023 - renata
Krásná kniha, která velký prostor věnuje výpovědím dětí, rodičů a vůbec tomu, jak autorka k tomuto zajímavému tématu přišla. Ocení ji rodiče jiných dětí, indigových, ADHD a jiných, protože mají šanci nahlédnout do jejich světa. Kresby knihu jen dokreslují a dodávají ještě tajemnější atmosféru.


Příručka pro bohy

Příručka pro bohy - Jan van Helsing

Neznámá dostupnost

455,- Kč
Anotace:

Svět je v šoku, lidé mají strach. Někdo před koronavirem, jiní proto, že by je ostatní mohli udat „vrchnosti“, že nenosí roušky a respirátory či že zastávají „politicky nekorektní“ názory vůči tématům, jakými jsou terorismus a války, uprchlíci (= migrační krize), klima , prezidentské volby v USA či jinde, (povinné) očkování, vyhrocená ekonomická situace atd., atp. Skutečností je, že lidé mají na tato témata nejrůznější pohledy a projevují rozmanitá mínění, což je rozděluje i uvnitř rodin.

V knize hovoří Jan van Helsing s jasnovidným Johannesem, jenž má aktivní spojení s jemnohmotným světem. O korona-plánu věděl autor již v roce 2019. Ve společném rozhovoru se oba zamýšlejí nad tím, proč mocní tohoto světa – ilumináti –, kteří stojí na pozadí všech těchto scénářů, mají takový strach, nebývalé obavy. Čeho nebo koho se tolik bojí, že se jim intriky a manipulace nedaří v takovém rozsahu, jako tomu bylo dříve, a navíc stále dochází k dalším a novým odhalením? Proč cenzurují po celé planetě zprávy, dokumenty, videa, knížky či omezují lidi, kteří je hledají — před kým nebo čím mají strach? Disponují nejenom obrovskými poznatky – například z tzv. Roswellského incidentu –, nýbrž znají i jisté tajemství, jež by je, pokud se o něm dozvědí lidské bytosti, mohlo velmi rychle připravit o nadvládu nad nimi. Tímto tajemstvím je něco, co nosí v sobě každý člověk, kvůli čemuž zavedli mocní tohoto světa obrovský průmysl zábavy a propagandy; aby nás nepřetržitě odváděli od onoho skrytého pokladu, abychom třeba nezačali toto doposud nepoznané v sobě hledat a nacházet.
Jan van Helsing píše a vybízí v této knize jasně: „Je naší misí, abychom tuto sílu v sobě objevili. Jde o to, abychom při narození znovu přijali naše právo: Jsme tvůrci, a měli bychom konečně začít činorodě tvořit svou realitu — což je právě to, z čehož ilumináti mají strach!“ Příručka pro bohy poskytuje informace, souvislosti i možnosti, jak může každý člověk tuto sílu, onen potenciál, v sobě probudit; – ba co je důležitější – též praktikovat a konstruktivně využít v každodenním životě.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

6.2.2023 - renata
Všechna aktuální témata pohledem autora, který se rád dostává pod povrch věcí. Jeho jasnovidný přizvaný přítel je milým osvěžením a v podstatě zdrojem nových informací v knize. Jestli ji vezmete jako soubor konspiračních teorií, nebo pobídku k hledání sebe samých, to už je na vás, obsaženo je oboje.


Co je pro mě dobré - Rozhodování v době těhotenství a porodu

Anotace:

Rozhodnutí, která děláme ohledně těhotenství a porodu mohou zcela zásadně ovlivnit naše další životy, prožívání, zdraví, a týká se to celé rodiny. Mnoho z těchto rozhodnutí je ale velmi složitých, matoucích a zahlcujících. Celé je to ztížené i tím, že sice žijeme ve světě přehleceném informacemi, názory a volbami, kdy ale mnoho z těchto informací nebere ohledy na potřeby žen. Kniha Co je pro mě dobré: Důležitá rozhodnutí v těhotenství a při porodu popisuje různé perspektivy a rozebírá možnosti, které jsou ženám v průběhu těhotenství nabízeny. Přináší tipy, nástroje a informace pomáhající učinit s klidem důležitá rozhodnutí a poznat, která z cest je vhodná právě pro vás.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.2.2023 - renata
Výborná kniha použitelná i v našich podmínkách. Seznamuje s tím, nač není v ordinacích čas. Autorka nikoho nesoudí, jen předkládá své zkušenosti a informace, učí ženy kriticky posuzovat předkládané a uklidnit se v době, kdy jsou doslova často přehlcené informacemi a nátlaky okolí a lékařů.


Staň se tou pravou - Uzdravte svou minulost, změňte vztahové vzorce a vraťte se k sobě

Anotace:

Milostné vztahy mohou náš život prodchnout kouzlem intimity a spojení. Pro mnohé z nás je však toto kouzlo pomíjivé. Pokud vás unavuje narážet stále na ty samé zdi v lásce, přitahování nedostupných nebo vyhýbavých partnerů a opakování vzorců, které vám působí jen bolest, nejste v tom sami. Někde cestou jste se možná naučili obětovat sami sebe, abyste byli milováni.


V této knize duchovní rádkyně a zakladatelka Rising Woman Sheleana Aiyana nabízí průvodce transformací vztahových vzorců, abyste si mohli začít budovat pevný a láskyplný vztah k sobě samým a ukončili cyklus sebeopouštění. Naučíte se:



  • Konfrontovat své klíčové představy o lásce

  • Rozpoznávat červené a zelené signály

  • Pracovat na uzdravení vnitřního dítěte

  • Vymezovat si sebeutvrzující hranice

  • Projevovat se ve vztazích autenticky


S moudrostí získanou léčením vlastních traumat z minulosti a také během let, kdy provázela tisíce žen z celého světa svým mezinárodně uznávaným programem Becoming the One, vás Sheleana učí ztělesňovat kvality a lásku, které hledáte u ostatních. Objevíte, jak se znovu spojit se svým tělem, důvěřovat intuici, používat somatická cvičení k sebeuklidnění ve vypjatých momentech a smířit se s minulostí, abyste uvolnili cestu pro vytvoření zdravé a vědomé lásky. Touha po lásce je vetkána hluboko v předivu našeho bytí, ale chceme-li vytvořit uspokojivé vztahy s ostatními, musíme se nejdřív dostat do stavu bezvýhradného sebepřijetí. Tato kniha vás vyzývá, abyste našli cestu zpátky k sobě.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.2.2023 - R.
Propracovaný návod, jak si uvědomit své trauma z dětství. Jak ho potom pojmout, odpustit si ho a zpracovat tak, aby nám neovlivňovalo další život. Ideální pro každého, kdo k sobě přitahuje velmi nevhodné partnery a neví proč. Nebo kdo se vztahů obecně bojí.


Orákulum jednorožců - Kniha a 44 karet (matné)

Anotace:


Jednorožci, nejkouzelnější z mystických stvoření, jsou symbolem zázraků, čistoty a magie. Ponoř se skrze Orákulum jednorožců do jejich pozoruhodné říše a znovu v sobě probuď schopnost intuice, vnitřní moudrost a také svůj božský potenciál.



Jednorožci, kteří jsou průvodci těchto karet, ti chtějí pomoci objevit magii, která uvnitř tebe dřímá. Přejí si, abys začala vědoměji tvořit svou realitu a vzala si na pomoc nekonečnou sílu Vesmíru, díky které dokážeš dělat zázraky. Přijmi nádhernou energii jednorožců a prožívej díky ní více radosti, lásky, míru a prosperity.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.2.2023 - renata
Krásné obrázky, korunuje je celý tým autorů, takže každý obrázek je trošku jiný, přičemž celé to mystické téma nádherně spojují. Texty jasné, stručné, pro základní výklad jako dělané. V knížečce pak naleznete podrobnější rozepsání v případě, že se chcete dozvědět víc, rady a souvislosti jsou v obecné rovině, povětšinou obecně platných návodů na to, jak něco na sobě vylepšit, lépe k tomu přistoupit.


Energie! Zdravá cesta z labyrintu únavy

Anotace:

O radost z plnohodnotného života nás totiž mohou připravovat neodhalená autoimunitní onemocnění, alergie, záněty, špatně fungující zažívání nebo třeba toxiny. Příčin může být ale víc a rozhodně stojí za to je vypátrat.


Ve svém inovativním programu Energy! doktorka Anne Flecková ukazuje cestu z labyrintu: díky vhodnému stravování, nastavení přiměřeného rytmu, kompenzaci nedostatku živin a posílení imunitního systému v sobě totiž zase dokážeme rozproudit ztracenou energii.


V KNIZE NAJDETE:



  • praktické samotesty

  • kontrolní seznamy před návštěvou doktora

  • konkrétní případy pacientů

  • zdravé a chutné recepty



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.1.2023 - renata
Jak ozdravit svůj život? Dokonalý návod pro tělo. Navíc tu můžete najít i mnoho souvislostí, pokud přímo nějaký zdravotní problém řešíte.


Tinnitus řešení existuje!

Tinnitus řešení existuje! - Markus Schwabbaur

Skladem v eshopu (1 ks)

280,- Kč
Anotace:

Tinnitus je odborné označení pro hučení, pískání či šelest v uších. Není to nemoc sama o sobě, jde o příznak, jehož pravou příčinu se lékařům dosud nepodařilo zcela odhalit. V současnosti postihuje přibližně deset procent světové populace a objevuje se u čím dál mladších pacientů, i dětí. Stává se tak novou civilizační chorobou. Nepřetržitý zvuk může způsobovat i vážné psychické problémy, pacienti se často dostávají do sociální izolace, každodenní život je pro ně utrpením. Účinná metoda, jak tinnitus stoprocentně vyléčit, však zatím neexistuje.


Tinnitus má mnoho podob. Je to něco víc než jen obyčejná porucha sluchu - může mít rozličné příčiny, které zprvu nemusíme jen tak odhalit. Tinnitus lze mnohdy chápat jako příznak vnitřního nesouladu, vnitřní nerovnováhy. V této knize jsme se věnovali mnoha aspektům, jež s tinnitem přímo nebo i nepřímo souvisejí. Mnohé z nich byste možná v knize o tinnitu ani nečekali. Například koncepce, jako je salutogeneze, se týká celého našeho života. A to platí i pro terapeutickou práci s tinnitem.


V této knize jsme se zabývali různými faktory, jež ovlivňují tinnitus a jež jsme se snažili objasnit pomocí případových studií. Možná jste mohli to či ono nově objevit sami na sobě, možná jste také narazili na něco, co byste si přáli změnit - možná už jste s tím dokonce začali. A absolvovali jste několik, nebo dokonce mnoho cvičení v této knize. Takový proces může u mnoha lidí znamenat začátek dlouhé cesty, kterou je třeba zvládnout.


Tinnitus přitom u vás mohl fungovat jako spouštěč k tomu, abyste se v budoucnu intenzivněji zabývali sami sebou. Možná se dokonce rozhodnete absolvovat psychoterapii, jež může vhodným způsobem doprovázet takový proces uvědomování si vnitřních procesů. Pro řadu specifických oblastí osobnosti může poskytnout podporu také koučování nebo poradenství. Uvedli jsme čtyři nejdůležitější faktory, jež jsou zodpovědné za vznik a přetrvávání tinnitu. Podporují a umocňují koloběh, jenž udržuje sám sebe a v jehož důsledku se tinnitus stává chronickým. Tento koloběh je třeba narušit. Objevte užitečné strategie a použijte je! Kruh, který je na určitém místě narušen, se již nemůže točit dál. Níže najdete ještě jednou stručný popis těchto čtyř faktorů, jež mají na tinnitus největší vliv.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.1.2023 - renata
Množství překvapivých informací! Mozek si sám reguluje zvuky! Útěcha, pochopení a fakt, že v tom člověk není sám, z této knihy úplně čiší. A uvedené cviky jsou dobré i na stres nebo na staženiny svalů (vlastní zkušenost).


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap