Nabídky knih

Recenzované knihy

Miluj svůj život - kalendář 2018

-19%
Miluj svůj život - kalendář 2018 - Lucie Ernestová

Miluj svůj život - kalendář 2018


Lucie Ernestová


Skladem v eshopu (4 ks)

249,- Kč  200,- Kč

Anotace:

Nástěnný kalendář Miluj svůj život 2017 je tentokrát originální autorské dílo oblíbené české autorky a ilustrátorky Lucie Ernestové. Inspirována průkopnickým dílem Louise L. Hay nám ukazuje, jakou sílu mají naše myšlenky a jak je můžeme využít. Změníme-li způsob, jakým o věcech přemýšlíme, bude náš život mnohem šťastnější.
Ke každému měsíci náleží inspirující moudrá myšlenka doplněná dech beroucí ilustrací a texty k zamyšlení a rozjímání.


"Raduj se z každého nového dne, z každé nové zkušenosti.
Život tě baví, když víš, že vítr stále fouká.
Stačí jen nastavit správně plachty."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.8.2017 - Renata
 Slušivé nástěnné kalendáře aby pohledal! Ovšem tady jako každý rok nesáhnu vedle! Miluj svůj život je ale stálicí, která opravdu zdobí a přináší s každým pohledem vskutku dobrou náladu a uklidnění. Když jsem se dozvěděla, že letos ten můj oblíbený nástěnný od Louise L. Hay opět ilustracemi doprovodila Lucie Ernestová, byla jsem potěšená. Jenže pak jsem si všimla, že nejen ilustrace jí byly svěřeny do rukou, ale letos i texty! Tak to jsem byla zvědavější o to víc. Nejsem zklamaná, naopak – sedí mi i lepší pasování do nátury evropského člověka a důraznější sdělení, kde nepadají pečení holuby do huby, ale naopak – je tu přesný návod, jak si je k sobě přivolat a trošku se u toho i zapotit.

Velký experiment

-20%
Velký experiment - Wendy Kennedy,Tom Kenyon

Velký experiment


Wendy Kennedy,Tom Kenyon


Skladem v eshopu (1 ks)

330,- Kč  264,- Kč

Anotace:

Země představuje pozoruhodný experiment, kde je uložen genetický materiál z tisíců světů. Společně s tímto genetickým materiálem zde bylo zanecháno veškeré emoční kódování a zkušenosti těchto planet a druhů, které jsou základem pro Velký experiment. Existují další časové osy, v nichž tento experiment nebyl úspěšný. Ale vy, vaše verze, s níž vedeme tuto konverzaci, je úspěšná, a proto procházíte procesem vzestupu. Informace, které v této knize sdílíme, považujeme za nejvhodnější vibrační shodu pro stav, v němž se právě teď nacházíte. Zatímco poskytujeme informace, vždycky se díváme na vibrační úroveň většiny těch, u nichž předpokládáme, že text budou číst. Děláme to proto, abychom vám poskytli verzi pravdy, jež vám nejlépe poslouží k získání přístupu k vašemu nejvyššímu potenciálu. Jsme opravdu nadšení, že se pouštíte na tuto cestu! Toto okno v čase oplývá úžasným potenciálem, jenž je limitován pouze vaší představivostí. Největší výzvou pro vás bude zbavit se zábran způsobených vašimi hodnoceními a přesvědčeními. Vězte, že je možné cokoliv. A o tom všem je vzestup. Jakmile zjistíte, že navzdory všemu "negativnímu", hrám či manipulacím - jste to vy, kdo je tvůrcem bytí, můžete změnit svou verzi reality. A pokud vás bude dost, kdo se rozhodnou pro jinou verzi skutečnosti, pak se vytvoří zcela nová časová osa, kterou následují změny v současných událostech. A to všechno vede k úplně novému světu. Takže - zbývá udělat pouze jednu věc: Sněte svůj nejkrásnější sen!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.7.2017 - Renata
 Nebudeme se tohoto tématu vůbec bát! Velký experiment je kniha, která konvenčně smýšlejícímu člověk značně rozhodí pevný postoj. Zvídavému přivodí pár hodin vzrušení a přemýšlení nad tím, co je z knihy pravda, a co není – přidá notnou dávku netrpělivosti, protože o tom, jak to je ve skutečnosti nás může spolehlivě přesvědčit pouze budoucnost. Jen čas tu ukáže, nakolik byl Velký experiment nadčasovou knihou.

Arkturiáni

-20%
Arkturiáni - Tom Kenyon, Judi Sion

Arkturiáni


Tom Kenyon, Judi Sion


Skladem u dodavatele

490,- Kč  392,- Kč

Anotace:

Arkturiáni jsou již od dávných dob strážcové a ochránci lidstva. Odkud pocházejí, jaké úkoly převzali a jak nás podporují – o tom zde vypráví osm z nich. Je mezi nimi lékař, vědec, ákášický knihovník, válečník, mistr meditace, též Sanat Kumara, Ješua ben Josef a Marie Magdalena. Mluví ze své perspektivy o skutečnostech, s nimiž se potýkají a o způsobech pomoci lidstvu. Díky skvělým komunikačním a interpretačním schopnostem Toma Kenyona dostaly tyto zprávy písemnou formu. Arkturiáni jsou výjimečné, odvážné a velmi rozvinuté bytosti.

Součástí knihy je CD s arkturiánskými zvukovými kódy, jež obsahuje dvě zvukové meditace: První se jmenuje Nakura. Usnadňuje meditaci, která je úžasným, jemným a snadným nástrojem ke zkoumání jiných dimenzí, vstupem přes „kura“, což znamená přes bránu k věčnosti. Druhá meditace je Arkturiánská regeneze. Přibližuje posluchači kolísání světla v arkturiánské Komoře regeneze, což je komora znovuzrození na arkturiánské vesmírné lodi. Při této kontemplaci můžete procítit, jak vibrace zvukových vzorců Komory regeneze resonují celým vaším tělem. Tyto reakce jsou biologické odpovědi na světelnou infuzi, jíž se vám poslechem dostává.

Tom Kenyon je průkopníkem v práci s hlasem a zvukem. Svůj hlas s rozpětím téměř čtyř oktáv a skladatelské dovednosti využívá ke změnám stavů mozku a přeměně vědomí. Více než patnáct let působí jako psychoterapeut v oblasti výzkumu mozku. Má nezvyklou schopnost „naladit“ svůj mozek na jakoukoliv frekvenci, což mu usnadňuje komunikaci s bytostmi jiných dimenzí.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.7.2017 - Renata
 Už jen představa, že nad námi bdí a o nás přemýšlí jiná mimozemská civilizace, je představa velmi fascinující a není nereálná. Berte tuto knihu jako dokumentární film, jako svědectví o něčem, co se předává v tajných věděních po celé generace. Navíc informace a v podstatě dary, které nám prostřednictvím autora přichází, jsou minimálně na zvážení. Je to opravdu tak? Všechno až příliš dává smysl… je to dobře nebo špatně?

Myšlenky moudrosti

-19%
Myšlenky moudrosti - Louise L. Hay

Myšlenky moudrosti


Louise L. Hay


Skladem v eshopu (1 ks)

159,- Kč  128,- Kč

Anotace:

Když jsme ochotni otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu.
54 karet s afirmacemi Louise L. Hay vám pomůže znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí. To, jak začnete svůj den, může ovlivnit to, jaké zkušenosti budete přitahovat.
Vytáhněte si každé ráno jednu kartu a dovolte, aby vás vnitřní moudrost provázela celým dnem.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.7.2017 - Renata
 Jsou to dokonalé kartičky, které dokáží skvěle usměrnit myšlenky, když ve vás hlodá strach, nejistota a ztráta víry sám v sebe. Překvapilo mne, s jakou přesností se pojí s tarotem, jak přesně vykládají, jak intuitivně se umí napojovat na druhé.

Snadný Tarot

-19%
Snadný Tarot - Barbara Moore

Snadný Tarot


Barbara Moore


Skladem v eshopu (1 ks)

259,- Kč  208,- Kč

Anotace:

Se správným vedením může být moudrost Tarotu dostupná každému! V tomto kompletu najdete vše, co potřebujete, abyste mohli začít vykládat karty a přijímat přesné a spolehlivé informace pro sebe a druhé již od prvního výkladu. Díky jednoduchým a srozumitelným pokynům, které vám pomohou začít při vykládání rychle využívat vaši přirozenou intuici, je Snadný Tarot tím nejlepším úvodem do fascinujícího světa vykládání Tarotu. Karty mají praktickou kapesní velikost, takže je můžete mít vždy u sebe.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.7.2017 - Renata
 Karty jsou barevné, jasné, obrazné - vyhovují jak intuitivním i logickým vykladačům a krásně se s nimi pracuje, v první chvíli mne připomněly karty cikánské. Snad jsou i svým způsobem stejně přímé... Knížka překvapila ještě víc. V obecné velmi rozsáhlé části jsem našla spoustu inspirativních informací a poskládání významů karet podle čísel dává tarotu zase jinou logickou souvislost. Také se mi líbilo, že mnohde autorka vytáhla z každé karty význam, který je obecně pokládán za vedlejší a zapomíná se na něj.

Něžná píseň

-19%
Něžná píseň - Leila Slimani

Něžná píseň


Leila Slimani


Skladem v eshopu (1 ks)

268,- Kč  215,- Kč

Anotace:

Najmout si pro své dvě malé děti stálou chůvu je pro skromnou pařížskou domácnost Myriam a Paula finančně takřka neúnosné. Je to však jediná možnost, jak Myriam umožnit to, co potřebuje stejně jako vzduch a vodu: prosadit se v náročné profesi advokátky. Po počátečním ostychu a zdráhání mladí manželé zjišťují, že chůva Louise převrátila jejich život naruby. Totiž teprve tato hypervýkonná, pečující, vždy dokonalá hospodyňka dokázala v jejich bytě vytvořit opravdový domov – nejen pro jejich děti, ale i pro ně samotné. Postupem času však prohlubující se vzájemná závislost chytí trojici do pasti. Pokus o únik z ní vyústí v drama.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.7.2017 - Re
 Dalo by se říci, že Něžná píseň je příběhem o velkém množství laskavosti a dobrých věcí v životě… a o velkém tlaku a frustraci na straně druhé. A že celý ten příběh by se dal ohodnotit jako obrazná a do extrému zavedená koláž mateřství a duše každé unavené ženy. A pak rozběhněte svou fantazii a prožijte život s mladou rodinou v Paříži, která si právě pořídila rodinu a matka se šla realizovat do práce – vždyť jejich chůva zařídí všechno od péče o děti po dobrou večeři a úklid. A celou dobu přemýšlíte o tom, jak se tohle jenom mohlo proboha stát? Mohlo. Mohlo, protože… na konci pochopíte.

Kouzelná moc květin

-19%
Kouzelná moc květin - Tess Whitehurstová

Kouzelná moc květin


Tess Whitehurstová


Skladem v eshopu (1 ks)

359,- Kč  288,- Kč

Anotace:

Květiny jsou dokonalými průvodci při věštění, neboť podobně jako andělé přesahují svou fyzickou formu. Mnoho kultur a kosmologií květinám připisuje význam, který dalece přesahuje jejich léčebné účinky a krásu: představují božstva, odvěké duchovní příběhy, emoce, myšlenky, souvztažnosti, moudré vedení, mocná znamení - všechno, čeho si lidstvo odjakživa cenilo.


Nádherné vykládací karty Kouzelná moc květin můžete využít k získání nadhledu, zklidnění mysli, ujištění se o tom, co tušíte, nebo uskutečnění změn, po kterých toužíte. Poskytnou vám jak obecné, tak zcela konkrétní rady a dovedou vás k úspěchu. Mezi 44 květinami najdete například Vlčí mák, Kalu, Pomněnku, Jasmín, Durman a Levanduli.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.7.2017 - Renata
 Inspirativní karty vyprávějí příběh každé rostliny,… dávají doporučení. Cítíte se, jako kdybyste vedle nich seděli a nechali si šeptat do ouška právě ty jejich poklady tajného vědění… Řeknou vám, jak si co nejlépe v tuto chvíli ulehčit situaci, jak se co nejlépe zachovat, abyste dané situaci prospěli… Přivedou vás na plodnější myšlenky… Přivedou vás na přesnější myšlenky… Přivedou vás k sobě samým…

Horoskopy s tajenkou

-24%
Horoskopy s tajenkou - Felix Londor

Horoskopy s tajenkou


Felix Londor


Skladem v eshopu (1 ks)

99,- Kč  75,- Kč

Anotace:

Někdo má štěstí v lásce, jiný se dopracuje k vysněné profesi, další najde smysl života v dětech a někdo je prototypem zdraví. Je to dáno i tím, v jakém znamení zvěrokruhu se jedinec narodil. Horoskopy s tajenkou odhalí, co ženám, mužům i dětem osud nadělil do vínku, jak tyto "dary" můžou prakticky využívat a jakým způsobem se elegantně vyhnou případným nástrahám. Tato kniha je jedinečná v tom, že podrobně rozebírá řadu oblastí a prognózy platí stále, nejenom v daném kalendářním roce. Navíc skvěle procvičí mozek, paměť, postřeh i logické myšlení, jelikož klíčové výrazy jsou vždy skryté v tajenkách.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.6.2017 - Ludmila
 Tuto knihu jsem koupila manželovi k svátku, horoskopy ho zajímají, kniha je dobře a přehledně napsaná, listujeme v ní celá rodina a ještě můžeme luštit křížovky, cena super

36x Vegetariánské dobroty

-19%
36x Vegetariánské dobroty - Claudia Lazar; Monika Cordes

36x Vegetariánské dobroty


Claudia Lazar; Monika Cordes


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  120,- Kč

Anotace:

Udělejte něco pro své zdraví! 36 vegetariánských receptů promění bezmasé vaření v opravdový kulinářsky´ zážitek. Pro každé roční období zde najdete předkrmy, polévky, saláty, hlavní jídla i skvělé dezerty a chutné svačinky. Nechybí ani užitečné tipy a zajímavosti o použitých ingrediencích. Ať už potřebujete trochu inspirace do vlastní kuchyně nebo roztomilý dárek, tyto karty jsou to pravé! Díky praktické velikosti můžete mít své oblíbené recepty vždycky po ruce.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.6.2017 - Re
 Doporučuji, protože je to skvěle inspirativní receptový soubor inspirace. Pěkný formát, malé, přehledné a přitom akorát plné informací navíc... Recepty nápadité, umožňující i další variace dle své fantazie.

36x Chia semínka

-19%
36x Chia semínka - Klaas Koolman

36x Chia semínka


Klaas Koolman


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  120,- Kč

Anotace:

Chia semínka jsou mocná zrníčka s jedinečnými účinky. Zasytí, pomáhají při snižování váhy a dodávají životně důležité látky. Skvěle se hodí při výrobě koktejlů, omáček a dezertů. A kromě toho jsou přirozenou náhradou vajec (nejen) pro vegany!


Vychutnejte si zdravá jídla připravená podle těchto karet. Mezi recepty najdete například salát z quinoy s mandlemi a chia-masové knedlíčky v husté rajčatové omáčce nebo chia pudink s jahodovo-mangovou pěnou a nechybí ani praktické rady a tipy a veganské alternativy.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.6.2017 - Renata
 Jedna z nejlepších kuchařských kartičkových publikací, protože kromě toho, že je praktického složení, tak je velmi praktická i obsahově. Recepty autor vybral tak, že tam je od každého typu vaření něco, takže si můžete vyzkoušet cokoliv od jednoduchých jídel až po ta složitější, nebo i taková, která mne inspirovala nejvíce – pouhé přidávání chia semínek do jídel, která už velmi dobře známe a vaříme běžně.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap