Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

JAK ZÍSKAT

POŠTOVNÉ ZDARMA?

podrobnosti zde

Expedice, způsoby platby a odeslání

ZEMĚ PLNÁ OTROKŮ

ZEMĚ PLNÁ OTROKŮ - Svobodová Dominika

Neznámá dostupnost

249,- Kč
Anotace:
Dominika Svobodová je elitní česká Domina, která se rozhodla zveřejnit zážitky a historky ze své mnohaleté praxe. Hrdiny jejích povídek, jež vycházejí ze skutečných zážitků (změněna byla pouze jména postav) jsou obyčejní lidé, které denně potkáváte - vaši kamarádi či manželé. Domina je zná jinak než vy...

Díky autorčiným vysvětlujícím poznámkám kniha rovněž vtipnou a nevulgární formou odpovídá na vše, co jste kdy o Dominách (a zejména mužích, kteří k nim chodí ), chtěli vědět. Jak lekce u Dominy probíhají, co se během nich smí a nesmí, kdo na ně chodí, čím Madam obdarovává...

Recenze:
Recenzí celkem : 1

22.9.2013 - Karel
 Vřele doporučuji i těm, kterým tato oblast nic neříká. Vtipnou formou se dozvíte řadu naprosto šokujících příběhů. Jsou zde naprosto neuvěřitelné věci, ovšem celé je to napsáno tak, že to není urážlivé natož vulgární. Autorka má velký nadhled a značný vypravěčský talent. Co dodat. Kdo koupí, neprohloupí...


Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích

-14%
Země plná otroků - Pravda o (vašich) mužích - Dominika Svobodová
Recenze:
Recenzí celkem : 3

22.9.2013
 Já ji také znám. Znám i mnoho dalších domin a mohu směle tvrdit, že je jedna z nejlepších. Knížku považuji za povedené dílko. Pobavil jsem se, něco dozvěděl i pochopil. Myslím, že je to pěkná knížka knížka psaná neurážlivou, nevulgární formou. A nejlepší na tom je, že uvedené příběhy se zřejmě opravdu staly. Docela by se mi líbil druhý díl.. ovšem to je jen na Dominice...


29.8.2013
 A i autorství je podivné viz: http://zena.centrum.cz/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/clanek.phtml?id=788138


29.8.2013 - IslasBaleares@seznam.cz
 Autorku znám z vlastní zkušenosti. Označit ji jako elitní dominu je ale myslím dost nadnesené. V knize jsou popsány příběhy z její praxe, včetně vylíčení typů jejích zákazníků jejich chování, popis toho, jak nad nimi autorka dominuje hlavně psychologicky, což jsem já při vlastních návštěvách nezaregistroval. Dílo považuji za nepříliš vydařenou prvotinu.


Enyklopedie nožů - Úplná encyklopedie zbraní a výstroje

Anotace:

Úplná encyklopedie zbraní a výzbroje. Sbíráte nože? Zajímají vás chladné zbraně? Pak toto je kniha pro vás! Praktická encyklopedie Igora Skryleva přibližuje, jaký nástroj či zbraň si zvolit, jak si ji svépomocí vyrobit a následně ji správně používat. Popisuje veškeré spektrum modelů a typů chladných a úderně drtících zbraní, vhodných pro naše podmínky. Zvláštní pozornost autor věnuje výběru zbraní pro použití v konkrétních situacích, přičemž podrobně probírá všechna kritéria, která je nutno zvážit při výběru nože, aby v kritickém okamžiku neselhal.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.5.2013 - Kalich-68
 Igor Skrylev napsal dobrou knihu. Ale překladatel Bruno Solařík to asi překládal v GOOGLU. Protože tolik nepochopitelných chyb v textu překladu může nasekat jen nějaký amatér.


PSYCHOSOMATICKÁ CVIČENÍ

Anotace:
Psychosomatická cvičení.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.11.2012
 Dobrý návod na super cvičení a relaxaci v každém věku. Doporučuju.


Narozena pod toulavou hvězdou

-19%
Narozena pod toulavou hvězdou - Zuzana Kulhánková

Skladem u dodavatele

199,- Kč  160,- Kč
Anotace:

Autorka knihy Narozena pod toulavou hvězdou, Zuzana Kulhánková nese už od dětství tíhu dálek, která ji zavedla do zajímavých koutů Evropy, Severní a Latinské Ameriky a rovníkové Afriky. Cestování jí kromě setkání se zajímavými místy a lidmi přináší i sebepoznání, příležitost k procvičení jazyků a inspiraci pro psaní příběhů. Naposledy pověsila klobouk v městečku, kam vede cesta pouze po moři nebo vzduchem. "Povídky o Kanadě vznikly na popud kamarádů, kteří chtějí vědět, jak tu žijeme."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.11.2012 - Max Rothaus
 Zajímavé, chytré, úsměvné čtení, přináší pocit pohody. Skvělý vánoční dárek.


1000 STAVEBNÍCH STROJŮ

1000 STAVEBNÍCH STROJŮ -

Rozebráno

649.00,- Kč
Anotace:

Stavební stroje fascinují svými ohromnými rozměry a silou, která z nich vyzařuje. Všude na světě, kde se těží nějaká hornina, transportuje materiál nebo tam, kde se upravuje krajina, tito giganti člověku pomáhají. Naše kniha, která obsahuje více než 1000 unikátních fotografií a detailní popisy, dokumentuje vzrušující vývoj různých typů strojů. Představuje všechny významné i částečně zapomenuté typy a modely strojů od prvních parních válců a drapákových rýpadel až k dnešním strojům, vybaveným nejmodernější elektronikou, hydraulikou a výkonnými motory. Najdete zde celou škálu přehledně uspořádaných stavebních strojů a výrobců od prvopočátků po současný stav. Detailní technické údaje, které jsou uvedeny u každého typu vozidla, jako je účel použití, rozměry, provozní hmotnost, typ motoru a motorický výkon, dělají z této knihy zajímavou příručku s vysokou užitnou hodnotou pro každého příznivce stavebních strojů.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.11.2012
 opravdu velka a obsahla kniha plna nejruznejsich stavebnich stroju. Najdete tu hodne stroju, ktere u nas nejsou bezne k videni. Nas by tam jako bonus jeste potesila sekce s traktory :-)


MALÉ ČERNÉ POHÁDKY PRO NEBOJÁCNÉ DĚTI

Anotace:
Blaise Cendrars, klasik francouzské moderní literatury, poprvé vydal své Malé černošské pohádky v roce 1929. Vypráví v nich legendy a příběhy starého kontinentu neopakovatelným způsobem. Můžeme v nich slyšet rytmus afrických písní, houpavý krok žen, kradmý krok zvěře, zpěv myší, vítr prohánějící se nad vyprahlou zemí a také kroky lstivých i hloupých lidí a v neposlední řadě smích dětí. Dětí, které tyto příběhy poslouchaly a stále poslouchají.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.11.2012
 Moc hezke pohadky, vhodne spis pro starsi deti. Hodne fantazie. Pokud mate dite "prisne logicke", nebude se mu libit, ze v pribezich veci "nedavaji smysl", ze "ve skutecnosti to tak neni" :-) Na druhou stranu diteti hodne citlivemu by se nemuselo libit, ze v pribezich obcas nekdo nekoho kousne nebo sezere. Nasim detem i nam se tato knizka velice libi.


Hitler - Kompletní životopis

-18%
Hitler - Kompletní životopis - Joachim Fest

Skladem u dodavatele

690,- Kč  559,- Kč
Anotace:

Hitlerovou osobností se zabývala řada autorů a vyšlo o něm nespočetně knih. Joachima Festa patří k tomu nejlepšímu a nejpravdivějšímu, co lze v „hitlerologické“ literatuře nalézt. Festova knih zahájila novou éru zamýšlení se nad touto negativní postavou, jež přesto patří do evropských dějin. Historik a spisovatel Fest patří k nejlepším znalcům Hitlerovy osoby. Jeho biografie „Hitler“ je považována za základní kámen historického bádání. Díky své odborné erudici byl Fest přizván i ke spolupráci na známém velkofilmu „Pád třetí říše“. Podkladem k sepsání scénáře se stal jeden z jeho bestsellerů. Festův „Hitler“ je významným dílem, jež zkoumá vůdcovu osobnost ze všech úhlů a zasazuje ji do celoevropských souvislostí. Kniha podrobně popisuje příčiny Hitlerova vzestupu a dívá se na ně mnohdy z nezvyklých psychologických pohledů



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.9.2012 - 93Jahoda
Kniha je velmi dobře zpracovaná a obsahuje velké množství zajímavých informací. Knihu bych doporučovala všem, kteří se zajímají o život a jednání A. Hitlera. Je čitelně psaná a je v ní použitých i množství citátů a citací z různých knih. Opravdu doporučuji.  


BYŤ DRÁČIKOM JE ÚŽASNÉ!

Anotace:

V originálnej rozprávke plnej nečakaných zvratov sa odvíja humorná



Recenze:
Recenzí celkem : 2

23.8.2012 - Miley
Páčilo se mi. Čítala sem detem. 


23.8.2012 - Chandler
Super knižka, bavila celú rodinu. 


Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Komentář:

Vydařený trailer k této knize:




Anotace:

Tajemný ostrov. Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v knize Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, nezapomenutelném románu, kde děj a děsivé fotografie přináší jedinečný čtenářský zážitek. Náš příběh začíná strašnou rodinnou tragédií, která přivede šestnáctiletého Jacoba k cestě na vzdálený ostrov u břehů Walesu, kde objevuje rozpadající se trosky sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti. Když Jacob bloumá jeho opuštěnými ložnicemi a chodbami, ukazuje se postupně, že děti slečny Peregrinové byly víc než podivné. Byly možná nebezpečné. Možná byly na opuštěném ostrově drženy v jakési karanténě z velmi dobrých důvodů. A nějak – i když to zní jako něco nemožného – jsou možná stále naživu Fantasy doprovázená strašidelnými starými dobovými fotografiemi, při které běží mráz po zádech. Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti zaujme dospělé, teenagery a všechny, kdo mají rádi temná dobrodružství.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.8.2012 - Andrea
 Naprosto úžasná kniha vymykající se veškerým knižním žánrům.. Pro zvídavé duše rozhodně doporučuji.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap