Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

Rybářský 2018 - stolní kalendář

Anotace:

Rybářský 2018 - stolní kalendář



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.11.2017 - Ludmila
 jelikož mám doma rybáře, který každý rok očekává Rybářský kalendář, nemohla jsme na něj při nákupu zapomenout

Zahrádkářský 2018 - stolní kalendář

Anotace:

Zahrádkářský 2018 - stolní kalendář



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.11.2017 - Ludmila
 kalendáře každý rok dávám jako malý dárek i k Vánocům, proto jsem s knihou objednala i tyto praktické pomocníky na další rok

Krakonošovo čarobejlí - čaj z Krkonoš jahoda s gingkem

-10%
Krakonošovo čarobejlí - čaj z Krkonoš jahoda s gingkem - Milan Fiedler
Anotace:

Ovocný bylinný čaj, 2 sáčků á 2 g. Čajová směs Krakonošovo čarobejlí Jahoda s gingkem představuje unikátní spojení lahodné ovocné chuti jahod a příznivých účinků jinanu dvojlaločnatého. Jinan zlepšuje prokrvení končetin, stimuluje mozkovou činnost, má pozitivní vliv na paměť, schopnost koncentrace a celkovou vitalitu organismu.


Máme i další skvělé čaje z Krkonoš s různými příchutěmi. Zkuste je také!


KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ BORŮVKA S RAKYTNÍKEM 40G - KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ BRUSINKA S JAHODOU 40G - KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ HRUŠKA S BYLINKAMI 40G - KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ JABLKO S ECHINACEOU 40G - KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ JAHODA S GINGKEM 40G - KRAKONOŠOVO ČAROBEJLÍ ČAJ Z KRKONOŠ TŘEŠEŇ S BEZINKOU 40G -



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.11.2017 - Ludmila
 dostala jsem jeden vzorek za nákup knih a asi bych ani nevěděla, že obchod s knihami nabízí i tento výrobek

Bylinný čaj průduškový z Krakonošovy zahrádky

Anotace:

20 sáčků, 30 g. Složení: Mateřídouška, Proskurník lékařský, Pukléřka islandská, Máta peprná, fenykl semeno, lékořice kořen.


Máme i další čaje z Krakonošovy zahrádky:


BYLINNÝ ČAJ PRŮDUŠKOVÝ Z KRAKONOŠOVY ZAHRÁDKY 30 G - BYLINNÝ ČAJ ŽALUDEČNÍ Z KRAKONOŠOVY ZAHRÁDKY 30 G - ČERNÝ ČAJ S BERGAMOTEM Z KRAKONOŠOVY ZAHRÁDKY 30 G -



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.11.2017 - Ludmila
 jelikož jsem již 2x dostala jako pozornost za nákup jeden vzorek čaje a velice mi chutnal, v posledním nákupu jsem objednala i balíčky různých čajů

Toulavá kamera 7 + Toulavá kuchařka

-19%
Toulavá kamera 7 + Toulavá kuchařka - Iveta Toušlová

Toulavá kamera 7 + Toulavá kuchařka


Iveta Toušlová


Skladem v eshopu (1 ks)

319,- Kč  256,- Kč

Anotace:

Sedmý díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu obsahuje tradičních padesát zajímavých reportáží. Zavedou vás na neobvyklá místa celé České republiky. Náš tip: Pro aktuální informace o cestování po České republice se můžete podívat také na stránku televizního pořadu Toulavá kamera.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.11.2017
 Toulavou kameru kupuji po dílech manželovi většinou k narozeninám nebo Vánocům, již máme několik dílů jdoucích za seou, příjemná je i nižší sleva v tomto knihkupectví a uplatnění další slevy na případný další nákup, rovněž dny bez dopravy jsou super. Potěší i malá pozornost ve formě balíčku čaje

Kniha za milion!

Kniha za milion! - Jan van Helsing

Kniha za milion!


Jan van Helsing


Neznámá dostupnost

450,- Kč

Anotace:

Umíte rozpoznávat znamení? Věříte na náhody? Myslíte si, že je náhoda, když několik stovek elitních rodin vlastní větší majetek než zbytek lidstva? Považujete za náhodu, že se tito lidé spolu pravidelně scházejí s vyloučením veřejnosti? Vědí snad tyto osoby o penězích něco, co není známo zbytku lidstva? Domníváte se, že štěstí, bohatství, peníze a majetek přicházejí k vybraným lidem náhodně? Nejedná se o náhodu, nýbrž o speciální vědění týkající se zacházení s penězi a úspěchem, které je masám upíráno. Každý přece zná pojem "recept na úspěch". Skutečně existuje takový návod? Ano, existuje! Pouze musíme umět rozpoznat určité mechanismy, všímat si jich, ba dovedně je využít. Všichni víme, že kukuřice vysazovaná v zimě nikdy nevzejde a že kiwi neroste ve Finsku. Ať již se jedná o sadbu brambor, nebo o sklizeň chřestu: Sklidíme-li příliš brzy, bude kvalita úrody mírně řečeno nevalná, a naopak - budeme-li sklízet příliš pozdě, mohou plody shnít. Všechno má svůj "správný čas" i své "správné místo". Stačí to umět rozpoznat. To samé funguje v oblasti peněz. Vyjádřeno zjednodušeně: Chceme-li "sklízet" maximální příjem, měli bychom jednat v příhodnou dobu, což platí i pro finanční operace. Pro realizaci každého rozhodnutí v našem profesním životě, zdali je to úspěšné podnikání na volné noze, přínosný prodej či koupě firmy, anebo sdílení nápadů s ostatními - na vše existují příhodné okamžiky. Každý člověk dostane ve svém životě vícero šancí na úspěch. Většina z nás však tyto příležitosti promarní; buď proto, že je nepozná, nebo je ani rozpoznat neumí. Mnozí lidé (ke své škodě) nevidí znamení okolo sebe ani se nesnaží poučit se o tom, jak životní mechanismy fungují. Že jste o něčem takovém nikdy neslyšeli? Samozřejmě, že ne! Proč by se asi scházely různé mužské spolky ve skrytu a v utajení, kvůli čemu by se jejich členové vázali mezi sebou přísahou mlčenlivosti? Jen tak pro zábavu? Existuje několik malých tajemství, která jsou známa pouze vyvoleným a jež jsou prostým lidem upírána - jedná se totiž o klíč ke skutečnému úspěchu. A tato tajemství zůstanou skryta i pro vás, pokud se ovšem nerozhodnete otevřít tuto knihu...



Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.11.2017 - Re
 Tak tohle je ryze praktická kniha a je znát, že autory jsou muži! Žádná sladká limonáda, andělé a růžová cukrová vata, ale návod se vším, co k němu patří. A ještě jako příklad ty přebohaté elity různých národů, které žijí v naprosto odlišném světě. Možná tím autoři odhalili tajemství jejich úspěchu, či spíše toho, že si ho udržují – i když to zdaleka není jediný důvod, proč si ho udržují v rodových liniích… ale něco na tom je. Něco, co lze aplikovat i na životy obyčejných lidí, pracovní i osobní sféry.

Než si proženeš hlavou kulku, přečti si tuto knihu!

-20%
Než si proženeš hlavou kulku, přečti si tuto knihu! - Jan van Helsing
Anotace:

Hroutí se vám život před očima? Dospěli jste do bodu, kdy si snad toužíte prohnat hlavou kulku, protože vám pomyslná voda sahá až po krk a vy nemáte ponětí, jak zaplatit složenky nebo vyrovnat staré dluhy, abyste konečně mohli být volní? Rozpadlo se vám manželství, zemřel přítel, přítelkyně či dítě nebo vám těžká nehoda změnila radikálně život a vy už v něm nevidíte žádný smysl? Přišli jste o svoji dobrou pověst, někdo vás pomluvil, podvedl či zneužil? V důsledku takovýchto i jiných tíživých a často traumatických zážitků člověk pochopitelně začne o všem pochybovat – o sobě, o svém myšlení, o okolí, práci, rodině a smyslu života vůbec; a většinou také o tom, v co dosud věřil. Začne se cítit bezmocný a nevidí ze své situace žádné východisko. Zadržte však, nejste v tom sami! Mnohem víc lidí, než si dovedete představit, prochází v současné době extrémními vnitřními procesy. Jedinců, prožívajících pohromy, stále přibývá – a to na celém světě! Zajímá vás, proč právě nyní tolik lidí prochází osobní krizí a jaký to má důvod? Proč právě teď ve všech zemích světa vycházejí lidé do ulic, začínají rebelovat proti systému? Mnozí z vás už možná před lety četli v různých knihách nebo slyšeli na přednáškách, že směřujeme do období, kdy se výše popsané procesy nebudou týkat jen několika jednotlivců, ale celých davů. Co však za tím vším stojí? A co když to postihne zrovna vás? Co když vám život v určitém okamžiku strhne koberec pod nohama? Co uděláte? Prohnat si hlavou kulku opravdu není řešení. Jan van Helsing mluví z vlastní zkušenosti, protože ho krize nemilosrdně zasáhla v březnu 2012 a naprosto ho vykolejila ze zajetých drah. Ve své knize se čtenářům svěřuje s vlastním „slzavým údolím“ i svým řešením nastalé situace. Navíc uvádí příběhy krizí šestatřiceti lidí, kteří na tom kdysi byli dobře, v důsledku nějaké události se zhroutili nebo o všechno přišli, ale znovu se postavili na nohy, aby si poté mohli vychutnávat šťastný a naplněný život. Ve svých příbězích popisují, jak toho dosáhli. Tato kniha představuje první pomoc – balíček nové energie. Dává čtenáři odvahu, aby se nevzdali, ale podobné „krize“ vnímali jako šanci, pochopili smysl za nimi ukrytý, vzali život do svých rukou a začali znovu od začátku. Pryč ze slzavého údolí!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.11.2017 - Renata
 Nepoznáte tu, co máte dělat, není to návod. Je to jen inspirace. Nahlédnutí do života druhých, nahlédnutí do krizových situací, které mají společné jedno jediné – děs, hrůzu, strach z budoucnosti a tak zoufalé prázdno pod nohama. A pak ta složitá a různorodá cesta zpátky do života, do jeho SMYSLU.

Tantrický orgasmus pro ženy

-19%
Tantrický orgasmus pro ženy - Diana Richardson

Tantrický orgasmus pro ženy


Diana Richardson


Skladem v eshopu (1 ks)

349,- Kč  280,- Kč

Anotace:

REVOLUČNÍ PŘÍSTUP K ŽENSKÉ SEXUALITĚ - UVOLNĚNÍ JAKO KLÍČ K DOSAŽENÍ HLUBOKÝCH ORGASMICKÝCH STAVŮ! Naplno prožitý sex nás vyživuje láskou, omlazuje tělo a obnovuje duševní zdraví. Tantrický orgasmus pro ženy přináší nový pohled na extatickou blaženost, která se v ženském těle skrývá, a ukazuje, jak ji osvobodit za pomoci nadčasové moudrosti Východu. Naučíte se, jak cirkulovat orgasmickou energii, proč je důležitější stimulace prsou než vaginy, seznámíte se s technikou vědomého milování a jak mohou ženy napomoct mužské erekci. Tantrický orgasmus pro ženy ukazuje, že existují aspekty sexuality, které se týkají pouze žen, a ty lze velmi dobře využít při ovlivňování a posilování sexuálního prožitku - jak ženy, tak i jejího partnera.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.11.2017 - Re
 Jestliže David Deida píše o pravých mužích, tohle je o pravých ženách. O nejpřirozenější ženské sexualitě a životní síle. Vše je o krásném spojení, o nádheře, která tvoří život životem. A náhle si znovu uvědomíte, že bez naplňujícího milostného vztahu je života jen půlka… A jak cenné bytosti jste, milé dámy!

Enneagram

-19%
Enneagram - Eva Velechovská; Don Richard Riso; Russ Hudson

Enneagram


Eva Velechovská; Don Richard Riso; Russ Hudson


Skladem u dodavatele

499,- Kč  400,- Kč

Anotace:

Kniha s předmluvou Evy Velechovské
Objevte hlubokou moudrost enneagramu


Enneagram je dynamický psychologicko-spirituální systém, který jedinečným způsobem popisuje devět základních vzorců lidské duše, devět způsobů bytí ve světě - devět typů osobnosti, jejich hluboké vnitřní motivy jednání a chování.
Don Richard Riso a Russ Hudson, dva přední světoví odborníci na enneagram, vám v této knize přinášejí dosud nejobsáhlejší představení systému enneagramu a devíti typů osobnosti a představují účinné způsoby použití enneagramu jako nástroje osobní transformace a rozvoje. Ukazují, jak překonat vnitřní překážky, využít vaše výjimečná nadání a schopnosti i jak nově nasměrovat váš život.
Enneagram vám může posloužit jako cenná praktická pomůcka nejen v jakékoliv terapii, psychologické a duchovní práci, ale i v oblasti partnerských a rodinných vztahů a ve světě podnikání - ke zlepšení vztahů, zefektivnění komunikace a předcházení konfliktů. Za poslední desetiletí se stal také uznávaným nástrojem pro zvýšení emoční inteligence a kultivaci osobnosti při práci koučů, firemních konzultantů, terapeutů a pedagogů.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.10.2017 - Renata
 Byla jsem tímto překvapená a chycená do dokonalosti pavučin lidské psychiky, která se tu rozvíjí takovým způsobem, že psychologické knihy a astrologické rozbory jsou jen slabým odvarem. Z prvotního úžasu jsem přecházela do ochromení tím, co čtu, co cítím, jak dokonalý systém psychologického rozboru osobností enneagram je. Rozhodně doporučuji, je to čtivo a studium na celý život a dobrý pomocník nejen do mezilidských vztahů, ale i prostředek k sebepoznání a seberozvoji.

Andělské klíče

-27%
Andělské klíče - Silke Bader

Andělské klíče


Silke Bader


Skladem u dodavatele

149,- Kč  108,- Kč

Anotace:
Vaši andělé vám prostřednictvím těchto povznášejících karet přinášejí sdělení, která doširoka otevřou vaše srdce. Karty v tomto balíčku vám pomohou živě komunikovat s milujícím světem andělů. Každé ráno nebo večer si vytáhněte jednu z nich a pozitivně se nalaďte na její nebeské poselství. Přejí si, abyste je někomu v podobě karet darovali, a rádi se stanou vašimi osobními průvodci. Důvěřujte svým andělům - a oni vám odpoví.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

24.10.2017 - Renata
  Nejsou větší skoro než krabička od sirek, ale dá se to nich zamilovat celkem snadno. Úžasné k dovýkladu ke klasickým kartám a ještě lepší pro lehounkou inspiraci pro další den, nebo když se chcete poradit se svým nitrem o událostech předchozích dnů. Nebo když potřebujete pořádné pohlazení a vzpruhu. Andělské klíče vám dají klíč. Nejlépe mi fungují společně s tarotem nebo nějakými "drsnějšími" kartami. Jsou pak jako třešnička na dortu.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2018 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap