Nabídky knih

Recenzované knihy

Orgasmická meditace

-29%
Orgasmická meditace - Nicole Daedone

Orgasmická meditace


Nicole Daedone


Skladem u dodavatele

259,- Kč  182,- Kč

Anotace:
Tato kniha je o sexu, jistě. Ale zároveň je to i kniha o vašem životě, o tom, jak se naučit ve světě nově fungovat. Nabízí novy´ způsob navazování vztahů s lidmi a s životem jako takovy´m. Je o tom, jak zapustit kořeny. Naučit se cítit vlastní tělo. Naučit se propojit s druhy´mi lidmi. Zbavit se očekávání a na jejich místo postavit širokou škálu možností. Proměnit život v umělecké dílo a sex použít jako magicky´ elixír, jenž nám otevře nové světy. <br><br> Orgasmická meditace není klasicky´ sex. Umožňuje muži vyjádřit ženě úctu a poskytnout jí příležitost spojit se s vlastním tělem a prožít krásné a vzrušující pocity. Cílem není orgasmus, i když by to tak mohlo na první pohled vypadat. Jde o navázání silného intimního kontaktu mezi partnery. Vše, co při ní žena prožívá, obohacuje oba partnery. <br><br> Orgasmická meditace nemusí by´t jediny´ způsob, jak se znovu naučit vnímat pocity v těle, ale určitě je nejzábavnější a také nejefektivnější. Neexistuje intenzivnější, silnější a bohatší zdroj fyzicky´ch vjemů než naše sexualita.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.1.2017 - Renata
 Je to jedna z těch knih, která vám osvětlí souvislost mezi pramenem života, pocitu života, žití… a sexem. Že ne nadarmo se sexuální (a tvořivé) energii říká, že je vlastně esencí života. Kdo má tuhle energii v sobě úplně blokovanou, ten prostě nežije. Pamatujete si na ty pichlavé vtipy na zahořklé ženy ve smyslu, že „ty to dlouho neměly, proto jsou takové“? Ošklivé, jen co je pravda, ale při čtení této knihy jsem musela dát za pravdu těm cynickým vtipálkům, protože na tom určitě něco je. A popravdě, nemusíte ani mít partnera, tohoto se tato kniha dotýká jen okrajově, ale sexuální síla je podobné té, se kterou člověk žije smysluplný život, tvoří… někdy se dá tato činnost vrhnout i do tvůrčí práce, do jiných „náhražek“, ale základem je, aby se touto činností obnovovala citlivost, aby se pěstovala vnímavost, a tudíž i přítomný okamžik.

Andělé světla

-29%
Andělé světla - Diana Cooper

Andělé světla


Diana Cooper


Skladem v eshopu (1 ks)

259,- Kč  182,- Kč

Anotace:


Andělé jsou vysoce duchovní bytosti. Jejich domovem je Boží srdce a jejich posláním je být našimi průvodci, ochránci a uzdraviteli. Andělé jsou ochotni nám nejrůznějšími způsoby v životě pomáhat, patří to k jejich poslání zde na Zemi. Stačí, abychom je zavolali, a oni nám na naše volání odpoví. Dovolte, aby vám Anděly světla do vašeho života pomohly přivolat také tyto karty. Karty Andělé světla vám mohou pomoci zbavit se starých negativních myšlenkových vzorců a emočních bloků, které vám v životě bránily ve spokojenosti a vývoji. Vnesou do vašeho vědomí světlo - a světlo obsahuje duchovní poznání a informace.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.1.2017 - Re
 Kdo je převelice založen obrázkově, asi bude zklamán. Kdo je založen na psané písmo, na informace a na analytickou mysl, bude příjemně překvapen. A intuice bude stále hrát hlavní roli. Pár typů inspiračních karet, na kterých je jenom text už na našem trhu je, ale vzít tímto způsobem rovnou andělské karty, to byl odvážný krok. A vyplatil se! Anotace slibuje, že nám vnesou do života světlo. Světlo a informace. Přesně to, co podle mystiky a symboliky andělé mají člověku do duše vnášet.

Léčení s vílami

-50%
Léčení s vílami - Doreen Virtue

Léčení s vílami


Doreen Virtue


Skladem v eshopu (1 ks)

319,- Kč  159,- Kč

Anotace:
Tento soubor 44 vykládacích karet a knihy vám zprostředkuje hluboce osobní vztah s úžasnou říši víl, které vám pomohou nalézt novou vnitřní sílu a jistotu. Naučí vás přistupovat k sobě samým s větší láskou a úctou. Může vám pomoci při rozhodování, poznávání budoucnosti, pochopení překážek stojících v cestě k vašemu štěstí či úspěchu ve věci, na níž vám záleží. Bude pro vás snazší rozpoznat pravé motivy druhého člověka. S těmito kartami můžete také vykládat druhým lidem. Nad přesností výpovědí karet stane většina lidí v úžasu. Zjistíte například, že jako odpověď na podobnou otázku si budete opakovaně tahat jednu a tutéž kartu. Je vysoce pravděpodobné, že pozitivních výsledků dosáhnete bez ohledu na to, jak moc zkušeností máte s používáním vykládacích karet.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

30.12.2016 - Renata
 Znala jsem od této autorky stejnojmennou knihu. A tyto karty vychází u nás už podruhé. Čtyřicetčtyři karet vyjadřuje mystiku, či spíše mystické přemýšlení éterických víl, které podle autorky na rozdíl od andělů vyzařují jemněji a mají nás na naší cestě pouze v pozitivním podporovat. V knize se mi líbilo povídání o magii víl, o rozdílech mezi anděly a i skeptika pak napadá, že na tom cosi může být, protože symbolika těchto bytostí provází lidstvo, co je živo.

V poutech rozkoše

-29%
V poutech rozkoše - Jaiya

V poutech rozkoše


Jaiya


Skladem u dodavatele

349,- Kč  245,- Kč

Anotace:
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek. To, co se naučíte, vám pomůže zpestřit milostny´ život a dosáhnout vysokého stupně neobyčejné sexuální extáze. Zároveň si vylepšíte vztah a celkové propojení a soulad s partnerem. Ze zkušenosti vím, že provozování perverzního sexu vás nabije silou i v životě mimo ložnici.<br><br> Knihu V poutech rozkoše jsem naplnila hromadou tipů, nástrojů a technik, které vám okoření sexuální život. Ten vás pak bude daleko více a déle naplňovat. Od vás očekávám, že se o vše podělíte s přáteli halasny´m zvoláním: "Tady je opravdická nálož sexu a la Padesát odstínů!" <br><br> Poskytuji vám svolení k tomu, abyste se odvážili vykročit za hranice svých sexuálních představ. Dovoluji vám prožít úžasnou vášeň, pochopit vlastní erotickou podstatu, najít v sobě soucit k ostatním a napojení na druhého, požádat o to, co v ložnici chcete, a překonat překážky, které vám mohou bránit v dosažení jedinečné rozkoše. A v průběhu toho všeho si užít spoustu legrace.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.12.2016 - Renata
 Autorka tu ukazuje nejhlubší sexuální psychologii. Souhlasím. Možná i to slovo „perverze“ trošku přehodnotíte, protože to nutně nemusí být něco nechutného, ale něco, co je za hranicí běžnosti, nikoliv ale za hranicí normálnosti. Řekla bych, že to je kniha, která vidí za roh, za ten temný roh, který jsme raději vytěsnili, ale někdo si z něj například udělal životní styl. No ano, netušila jsem, že bdsm je životní styl a partnerství jsou na tomto stylu zakládány. A takových věcí je v knize mnohem víc! Doporučuju i jen pro čistou osvětu na toto téma….

Thothův Tarot Zrcadlo duše

-19%
Thothův Tarot Zrcadlo duše - Aleister Crowley; Gerd Ziegler

Thothův Tarot Zrcadlo duše


Aleister Crowley; Gerd Ziegler


Skladem v eshopu (1 ks)

587,- Kč  470,- Kč

Anotace:

Thothův tarot na svých obrazech pojímá široké spektrum astrologických, numerologických a jiných symbolů a souvislostí. Nabízí vám zdroj hlubšího poznání. Lady Frieda Harris ztvárnila sérii 78 magických obrazů podle náčrtů a pokynů známého okultisty Aleistera Crowleyho.
Součástí této nové sady je tarotový bestseller Tarot zrcadlo duše, ve kterém se dozvíte jak karty vykládat a hlouběji pochopit. Pomůže vám při práci s kartami ať už jako průvodce vaším nitrem nebo při řešení každodenních situací a obtížném rozhodování. Kromě podrobného popisu a výkladu všech karet zde najdete také doplňující otázky, klíčová slova, odkazy, doporučení a afirmace.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.12.2016 - Renata
 Styl je svěží a moderní. Když si všimnete stylu, jakým jsou psány ezoterické knihy z devadesátých let a jakým jsou psány dnes, rozdíl je patrný. Dostáváme se do stavu, kdy to přestává být cosi magického, pro vyvolené a tajemné, ale stále častěji lze i obyčejný tarot navléci na jednoduchou psychologii. Zrcadlo duše z pera tohoto německého autora tedy velmi věrně, s pokorou a zároveň s novou šťávou dodal textu a obrazům Crowleyho tarotu nový nádech, který si myslím, se bude čtenářům a milovníkům karet opravdu líbit. Jednoduše, svižně, čtivě!

Harry Potter a prokleté dítě

-15%
Harry Potter a prokleté dítě - J. K. Rowlingová

Harry Potter a prokleté dítě


J. K. Rowlingová


Skladem v eshopu (3 ks)

499,- Kč  420,- Kč

Anotace:

Harry Potter to nikdy neměl snadné a teď, jako přepracovaný zaměstnanec Ministerstva kouzel, manžel a otec tří školáků, to má ještě těžší. Potýká se s minulostí, která nechce zůstat tam, kam patří, a jeho nejmladší syn Albus se mezitím musí prát s tíhou rodinného dědictví, o které nikdy nestál. Minulost a současnost se čím dál hrozivěji prolínají a otec i syn zjišťují nepříjemnou pravdu: temnota někdy vyvěrá z nečekaných míst.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.12.2016 - MIZ
Pozor! Je to SCÉNÁŘ divadelní hry! Třeba to čitelné bude, ale nevím, nevím, pro mládež asi ne.

Velká škola stínování

Velká škola stínování - Svojtka

Velká škola stínování


Svojtka


Skladem v eshopu (1 ks)

199,- Kč

Anotace:

Neumíte příliš malovat, a přesto byste si rádi sami vytvořili obrázky, které si můžete zarámovat a pověsit doma na stěnu? S touto knížkou to není žádná utopie. Poznejte s ní kouzlo černé a bílé barvy a naučte se s ní stínovat! Techniky stínování jsou zde srozumitelně popsány a obsahuje i mnoho rad a triků, s nimiž všechny uvedené postupy snadno zvládnete. Stínování je pak opravdu snadné. Na každé dvoustránce najdete vždy vlevo již vystínovaný výjev a na protější straně ten samý výjev v hrubých obrysech. Záleží jen na vás, jak jej dotvoříte.


Brzy si uvědomíte si, že stínování tužkou není vůbec obtížné – že je vlastně docela snadné. Tužka se vám v ruce změní v kouzelný proutek a na papíře se začnou objevovat poutavé kresby – portréty, překvapivé krajiny, krásná zátiší i zajímavá zvířata. Udělejte si radost! Nechte se zavést do magického černobílého světa!


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.12.2016
 Velmi užitečná kniha pro ty, co se chtějí naučit stínovat. :)

Vánoční hvězdy z korálků - TOPP

-19%
Vánoční hvězdy z korálků - TOPP - TOPP

Vánoční hvězdy z korálků - TOPP


TOPP


Skladem v eshopu (1 ks)

119,- Kč  96,- Kč

Anotace:

Vánoční hvězdy z korálků vytvářejí neodmyslitelnou atmosféru Vánoc. Ať již navlékané či nasunované na magickou perli, každý si tu svou najde. V knize najdete postupy vysvětlené krok za krokem a barevná schémata navlékání všech uvedených hvězd.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.12.2016
 Skvělá knížka :)

Modurit - Techniky a inspirace k výrobě šperků, korálků a dekorativních uměleckých předmětů

Anotace:

Modurit je jedním z nejoblíbenějších a nejuniverzálnějších materiálů dostupných všem amatérským i profesionálním tvůrcům. Můžeme z něj vyrobit celou řadu okrasných a uměleckých předmětů od korálků, knoflíků a šperků až po dekorativní krabičky, složité mozaiky a miniaturní sošky. Naše kniha popisuje krok za krokem více než padesát. Názorné barevné fotografie zachycují základní dovednosti, jako je válení, míchání barev a pečení a postupují k stále složitějším technikám modelování. Všechny nástroje a postupy zde najdete srozumitelně popsané, takže se rovnou můžete pustit do práce. Galerie výrobků zahraničních umělců pracujících s moduritem vás ohromí tím, čeho je možné dosáhnout, a zároveň poskytne inspiraci pro vaše vlastní zajímavá díla.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.12.2016
 Velmi pěkná knížka plná nápadů. Rozhodně doporučuju. :)

Ježíš tě volá

-10%
Ježíš tě volá - Sarah Youngová

Ježíš tě volá


Sarah Youngová


Skladem v eshopu (2 ks)

350,- Kč  312,- Kč

Anotace:

Misionářka Sarah Youngová si psala modlitební deník. Po mnoha letech zapisování proseb se rozhodla, že si bue víc všímat, co jí chce říci Spasitel, místo aby stále o něco žádala. S tužkou v ruce se vydala na cestu, která jí – a posléze také mnohým na celém světě – navždy změnila život.
Na těchto stránkách naleznete slova a biblické verše, které jí Ježíš s láskou položil na srdce. Slova ujištění, pokoje, naděje. Slova, která jí pomohla víc vnímat jeho blízkost a prožívat radost, jež z jeho blízkosti pramení.
Ježíš volá i vás. Možná si, stejně jako autorka, potřebujete uvědomit, že Bůh je s vámi. Možná vám někdy připadá, že Ježíš je daleko, a netušíte proč. Možná jste se od něho vzdálili víc, než si dokážete připustit. Tato knížka krátkých úvah na každý den vám může pomoci se Kristu zase přiblížit a proměnit svůj čas s ním z monologu v dialog. 
Každý den je napsán tak, jako by k vám mluvil sám Ježíš. Protože on mluví. Slyšíte, jak vás volá?



Recenze:
Recenzí celkem : 1

24.11.2016 - Eva
 Moc hezká kniha, napsaná tak, jako by Ježíš mluvil přímo ke mně. Na každý den v roce je to pár řádků a pod textem jsou odkazy na biblické verše, z kterých text vychází. Rozhodně doporučuji, hlavně ženám, neboť čtenář je oslovován v ženském rodě.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap