KNIHKUPCŮV TIP!

Zajímají Vás knižní novinky
a naše akční nabídky?

Chcete pravidelně dostávat
informace na Váš e-mail?

Přihlašte se k odběru našeho NEWSLETTERU!

Nabídky knih

Recenzované knihy

Velká chyba

-19%
Velká chyba - Maria Adolfssonová

Skladem u dodavatele

398,- Kč  319,- Kč
Anotace:

Festival ústřic je na ostrově Heimö, největším kusu země v souostroví Doggerland ležícím mezi Velkou Británií a Skandinávií, vždy velká událost. Když se však inspektorka Karen Eikenová Hornbyová ráno po slavnosti probudí s ohromnou kocovinou, a navíc leží v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. Ke všemu její kolegové najdou to ráno zavražděnou ženu, která není jen tak někdo – brutálně ubitá oběť je šéfova bývalá manželka. Vyšetřování případu se notně komplikuje. Navíc se zdá, že svou roli možná sehrály i staré záležitosti až ze 70. let, kdy se na ostrov přistěhovalo několik rodin, které na jednom statku na samotě založily malou komunitu...


Krimi román z fiktivního skandinávského souostroví se svéráznou policejní inspektorkou v hlavní roli.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.8.2019 - renata
 S odstupem času skoro zapomínám, o čem přesně román byl, ale byl skvělý, zápletka dávala smysl a byla přiměřeně překvapivá. Okolní dějové linie byly hodně zajímavé. Co ovšem nabývá s časem na nádheře a nezapomenutelnosti, je celkový dojem z této knihy. Sychravá, s vůní vřesu, moře a česnekového másla. Stín povahy komisařky Eikenové a její životní styl. To zůstalo. Doslova si přeji zapomenout, o čem byla a znovu se ponořit do Doggerlandu.

Chrysalis Tarot

-24%
Chrysalis Tarot - Toney Brooks

Skladem v eshopu (1 ks)

587,- Kč  441,- Kč
Anotace:
Objevte nevšední tarotovou sadu, která do Velkých arkán přináší nejeden nový příběh. Jako dvorní karty se vám představí herecká společnost středověkých postaviček, které dodají vašim výkladům život. Hlavním cílem těchto karet je však sebeuvědomění. Určitě jste už mnohokrát slyšeli, že "všechny odpovědi už máme v sobě". Teď už je jen nějak dostat ven. Chrysalis Tarot je pro tento šlechetný cíl jako stvořený - bude inspirovat vaši mysl, klást vám hloubavé otázky a zavede vás na dobrodružnou cestu do vašeho nitra. Na cestu, která toho hodně odhalí a bude poučná i zábavná.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.7.2019 - renata
 Chrysalis tarot poskytuje nevšední pohled do tarotových karet, trošku historický, trošku poetický, trošku mýtický a pohádkový. Každý si v té záplavě fialové, zelené a zlaté barvě najde to svoje. Celkově působí karty jako umělecké dílo, s pocitem, že se díváte na něco tak důvěrně známého, ale ztělesněného jiným umělcem, jinýma očima. Velmi hezké zpracování.

Těžká noc

Těžká noc - Lenka Lanczová

Skladem u dodavatele

349,- Kč
Anotace:

Po pětiletém vztahu by měl přijít další stupeň - bud` svatba, anebo rozchod. Patrik zvolí druhou možnost a Erika je náhle opuštěná a nešťastná. Místo po Patrikovi se snaží zaplnit intenzivními nezávaznými zážitky, které však také nejsou tím pravým ořechovým.Nová láska na sebe ale nenechá dlouho čekat a Erika je zase šťastná, zamilovaná a milovaná. Jenže ani nový vztah není tak úplně bez mráčku - Eriku tíží jisté tajemství a navíc ani soužití s potenciální tchyní není zrovna jednoduché ...



Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.7.2019 - Jana
 Lenka Lanczová je moje velmi oblíbená spisovatelka.Z českých ta nejlepší.Psala knihy o mladých a pro mladé,ale my starší si to také rády přečteme.I její poslední kniha je velmi zajímavá a doufám,že určitě ne poslední.Přeju jí hodně zdraví a už se zase těším na další.Všechny dosud vydané mám ve čtečce a jezdí se mnou po světě.

Vím, že tě chci

-24%
Vím, že tě chci - Estelle Maskame

Skladem v eshopu (1 ks)

349,- Kč  262,- Kč
Anotace:

Navenek má Tyler Bruce dokonalý život. Jezdí neskutečným bourákem, jeho přítelkyně vypadá jako bohyně a žádný mejdan se bez něj neobejde. Uvnitř je však naprostá troska. To se ale nikdy nikdo nesmí dozvědět. Pak se v jeho životě objeví Eden. Je upřímná, všímavá a taky svůdná. Dokáže prokouknout jeho drsnou fasádu a vidět za ní jeho druhé, pečlivě skrývané já: malého kluka, který dlouhé roky snášel rány svého násilnického otce a nikdy se neozval...



Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.7.2019 - Jana
 Všechny knihy této spisovatelky jsou velmi čtivé.Děj nezklame.Ubíhá rychle a Vy se od knížky nerada odloučíte.Jsem stará,ale nejraději čtu knihy o mladých.Maskame mě nikdy nesklame.

Karty posvátné síly - Spirituální vedení na cestě životními změnami

Anotace:

Hledáte vedení na vaší duchovní cestě, divinační nástroj s mnoha možnostmi využití, nebo jen skvělé vykládací karty pro každý den? Karty posvátné síly vám prostřednictvím totemových zvířat, mytických a duchovních bytostí, posvátných symbolů a mandal přinesou léčivou energii a otevřou vaše srdce novému porozumění, možnostem a moudrosti. Pomohou vám najít cestu vašeho ducha. Zároveň jsou užitečnou pomůckou pro terapeuty, kouče a všechny, kdo pracují s lidmi. Karty posvátné síly pozvednou vaší energii samy o sobě. Texty v příručce vás pak podpoří, abyste žili intuitivněji a více v souladu s přirozeným rytmem života. A nechybí ani afirmace, meditační cvičení a jednoduché techniky k posílení vašich samouzdravovacích schopností a probuzení úžasné tvůrčí síly, která dřímá v každém z nás.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.6.2019 - renata
 Karty jsou dost drsné, umí pořádně vyčinit. Na druhou stranu, když jsem jim pronikla pod kůži, dokázaly být hladivé v tom, že umí najít kořínek problému a pojmenovat ho: Někdy to bolí, někdy to vadí, někdy je to úlevné. Ale s těmito kartami obdivuhodně víte, na čem jste. To je důležité.

Receptář barokní apatyky u svaté Alžběty - Moderní recepty inspirované barokem

Anotace:
Objevení barokní apatyky v původním inventáři se starými šuplíky a nezaměnitelným typickým aroma Vladislavu Jiráskovou okouzlilo a inspirovalo k napsání knihy, ve které přináší nová propojení se starými magickými časy. Autorka prozkoumala vše čím se lidé kdysi léčili a zamýšlela se nad životem a myšlením tehdejších lidí a tím, jak při léčení postupovali, jak dané látky používali a jak je užíváme my dnes. Takže vznikl zcela moderní barokní receptář s návody na přípravu mastí, obkladů, koupelí, vín, sirupů, likéru a elixírů.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.5.2019 - renata
 Prozáří pošmourný den a přinutí vás udělat si léčivý čaj. Ve slunečných dnech vám našeptá, že máte jít tu a tam pro nějakou tu bezinku, šípek nebo jitrocelový list. Nebo si naložit ovocné víno. A s každým večerem je tato kniha schopná vám pohladit duši krásným povídáním o historii apatykářství, o bylinkách, o lásce k životu a o žití v srdci. Jednoduše: praktický receptář poeticky ovoněný barokní vůní – elegantní, užitečné, laskavé….

Tai-či - Taj-czy cjuaň pro začátečníky a pokročilé

Anotace:
Škola dřímajícího tygra mistra Borise TichanovskéhoKomplet knihy a DVD je ideální učební pomůckou, podle které je možné se kompletně naučit Taj czy cjuaň samostatně bez učitele. Stává se dobrým pomocníkem pro začátečníky, pokročilé, ale i pro ty, kteří osobně prošli kurzem Taj czy cjuaň Borise Tichanovského. Je vynikající pomůckou pro jejich učení a další zdokonalování, díky níž si osvojí "krok nesmrtelných", naučí se pohladit hřívu koně, postrčit kouli nebo vyčistit koleno a pochopí, jak mnich spí, opice strhává plod, čáp roztahuje křídla nebo jak se had plazí po písku.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.5.2019 - renata
 Krásná praktická kniha. Škola dřímajícího tygra je o něžném přičichnutí i tai či, je to ochutnávka umění, kterému se můžete věnovat celý život, protože nikdy v něm nikdo nebude dokonalý. Pořád je co se učit, pořád všechno zůstává slovy nepopsatelné. A proto děkuji i za DVD, které je ke knize přiloženo, neboť na něm si lze ohmatat atmosféru ještě lépe. A s pokorou a úctou vyslechnout i slovo samotného autora. Stojí za to si tai či alespoň jednou v životě zkusit, protože ten zážitek z vlastního těla je neopakovatelný.

Domov pro tělo i duši

-15%
Domov pro tělo i duši - Renáta Kiara Vargová

Skladem u dodavatele

369,- Kč  310,- Kč
Anotace:

Průvodce stavbou vlastního domu s obrazy emocí a tvořením pro radost. Najdete v něm nejen veškeré rady jak svépomocí postavit dům, ale jak z něj vytvořit místo, kde se budete cítit šťastně.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.3.2019 - renata
 Jsou to různé úvahy, které vám běží hlavou při čtení krásně zpracovaného deníku, jež je jako encyklopedické miloučké lidské čtení, obohacené krásnými obrázky. Takže až knihu zaklapnete, budete mít pocit, že jste u autorky na návštěvě už byli. A možná se něčím inspirujete. Myslím si, že inspirace tu může být všelijaká, pro každého jiná. Podle toho, jaké má kdo životní priority. Já potřebovala nasát lásku k domovu. A to se autorce povedlo.

Ateliér života - Tak pravil Vladimír Kafka

Anotace:

Za vznikem knihy stála řada různorodých nebo stále se opakujících otázek, které se na Vladimíra Kafku snesly po vydání knihy Život naživo a jež nebylo možné při sebevětší vůli zodpovědět. Kniha je pamětí rozhovorů o podstatě bytí a vnímání životních okolností, které s ním vedla Irena Nováková Kafková. Mísí se v nich hravost Vladimírova dětství s nelehkou životní výzvou ve formě hrozící smrti, kterou už jako malý dokázal přetvořit do podoby Moudré průvodkyně poskytující oporu nejen jemu, ale později i nemocným lidem během konzultací. Provází několika ateliéry - obdobími jeho života, v nichž se seznámíte se schopností vidět auru, potkáte s lidmi, kteří ho ovlivnili, vizionářskou tetičkou, Pátou dámou z Karnaku nebo peruánským šamanem, a seznámíte se s názory na dějiny, život a jeho smysl. Poznáte i jeho "životní přítelkyně" cukrovku a smrt a pochopíte, proč nabádal k tomu, že na život se nečeká.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.3.2019 - renata
  Myslím si, že i ten, pro koho bude Ateliér života, první dílo od Vladimíra Kafky, bude fascinován hloubkou, obyčejnou lidskostí i moudrem, které prostupuje z každičké věty. Jsem si jista, že každý tu najde to své, ten kousek svého vlastního životního střípku, ke kterému najde díky této knize, díleček, na kterém postaví další část svého života.

Voňavý Inspiromat - Tak trochu jiná kuchařka

-19%
Voňavý Inspiromat - Tak trochu jiná kuchařka - Kačka Tichá

Skladem v eshopu (1 ks)

349,- Kč  280,- Kč
Anotace:

Kačku Tichou znají diváci televize z pořadu Snídaně s Novou, kam chodí pravidelně vařit a představovat své recepty. Krom toho se zúčastnila televizní soutěže Master Chef, kde se dostala až do semifinále.


Její recepty jsou "Tak trochu jiné", neotřelé, ale "Voňavé". Mají hlavně inspirovat čtenáře, že vařit se dá chutně a dobře i ze zdravých surovin. Nevyznává žádné vyhraněné směry jako raw, paleo, vegan apod., říká, že každý si má najít svou vlastní cestu ke štíhlé postavě, zdraví, energii, že každý jsme jiný. Snaží se svými recepty inspirovat k tomu, že stačí omezit cukry, tuky, mouky a nahradit je jinými surovinami, zdravějšími.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.3.2019 - renata
 Mlsání až na půdu! Čest autorce, když zařadila pár receptů pro pořádný chlapy a pár receptů na svačinky, které si lze vzít s sebou do práce. Je to skvělé osvěžení jídelníčku a mnoho z řečeného si prostě můžete udělat k večeři a druhý den vzít do práce. Praktické, rychlé a minima ingrediencí. Mnohé z této kuchařky jsem si zamilovala!

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2020 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap