Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Orákulum duše zvířat

-19%
Orákulum duše zvířat - Colette Baron-Reid

Skladem v eshopu (1 ks)

359,- Kč  288,- Kč
Anotace:

Vítej, hledající, jsi na správném místě!


Všechna zvířata - ať už opeřená nebo chlupatá, z vody, země nebo nebe - mají schopnost vysílat k nám jedinečné zprávy, které jsou v souladu s naší autentickou potřebou a přicházejí ve správný čas na správném místě. Svět kolem nás má bohatou duši a každé zvíře má transcendentní archetypální symboliku, univerzální význam, který drží poselství hluboké, trvalé pravdy. Dávní mudrci znali symboliku spojenou s každým zvířetem, hmyzem, ptákem nebo rybou a věděli, že jejich přítomnost je formou komunikace a jejich pohyb je posvátným jazykem, který odhaluje pravdu lépe než slova.


Zvířata v tomto balíčku vystupují jako učitelé a posvátní léčitelé. Pomocí těchto karet se naučíte, jak proniknout do moudrosti skrytých říší, abyste mohli jednat způsobem, který do vašeho života vnese smysl, kouzlo a prosperitu.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

16.9.2020 - renata
Krásný zážitek s nimi. Na chvíli se stáváte šamany, jen lehce se můžeme nyní dotknout jejich moudrosti, přijmout pro sebe poselství, které možná není určitou a jasnou odpovědí a často vám dá další, mnohem niternější otázky, ale je to poselství, které silně rezonuje s člověčí duší, pokud získáme možnost se do ní hluboce ponořit. Doporučuju, pokud hledáte jemnější typ karet, který umí mířit do černého. A jste ochotni si leccos přiznat.


Střední Povltaví Zvíkov a Orlík - mapa KČT 1:50 000 číslo 39

Anotace:

Střední Povltaví Zvíkov a Orlík - mapa KČT 1:50 000 číslo 39



Recenze:
Recenzí celkem : 1

24.8.2020 - Pavel Řehák
mapa Klubu českých turistů. Co dodat? Aktuální mapa a kvalitní informace o zajímavých místech z rubu mapy, plastový futrál, co lehce prodlouží životnost, pro staromilce, co nemusí mít všecko v mobilu nebo tabletu, ideální. Díky za to.


Kapesní Crowley Tarot

-19%
Kapesní Crowley Tarot - Miki Krefting; Aleister Crowley

Skladem u dodavatele

444,- Kč  356,- Kč
Anotace:

Tento balíček vás zavede do fascinujícího světa Thothova Tarotu Aleistera Crowleyho. Je určen všem, kdo hledají radu a pomoc a jsou ochotni naslouchat odpovědím Tarotových karet. Interpretace jsou jasné, srozumitelné a snadno použitelné v reálném životě. Podrobně vysvětleno je zde také osm způsobů vykládání. Nabízí se vám šance použít Crowleyho thothův Tarot jako duchovní stimulaci a psychologickou pomoc v každé životní situaci. Toto cenově zvýhodněné dárkové balení obsahuje knihu a 78 karet v praktické kapesní velikosti.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.7.2020 - renata
Skvělé zpracování, knížečka pochopitelná a odkrývající logické zásady výkladu těmito kartami, odkrývá ten alchymistický tajemný závoj a činí ho pro běžného člověka stravitelnějším, leč stále zachovává tu historickou hodnotu a pel, vůni...


Havraní tarot

-17%
Havraní tarot - M. J. Cullinane

Skladem u dodavatele

599,- Kč  492,- Kč
Anotace:
Havraní tarot vzdává poctu mystické energii havranů a vran a vybízí vás k průletu závojem iluzí a napojení se na spolehlivý zdroj intuice. <br> Tento umělecky propracovaný soubor 78 karet je prodchnut důvěrně známou symbolikou Rider-Waitova tarotu, aby jej jak začátečníci, tak profesionální vykládající mohli používat s lehkostí a bez nutnosti studovat nové významy a interpretace. <br> Přiložený průvodce vysvětluje významy karet v normální i obrácené poloze a nechybí ani návod k vykládání.<br><br> Havrani jsou skutečně mimořádné bytosti. Jejich energie je mocná a mystická. Vám všem, kdo budete tento karetní soubor používat, přejeme, aby se vám podařilo proletět magickým závojem a navázat spojení se silami havraní intuice.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.7.2020 - renata
Oceňuji hlavně: - krásné obrázky, které jsou barevně sladěné do elegance, což mi umožnilo k nim najít cestu - mají příjemně mystický nádech Knížečka je pak výborně napsaná a líbí se mi sestupné řazení karet, to dává najednou "učení se tarotu" zase jiný nádech.


Opráski sčeskí historje v koztce

-15%
Opráski sčeskí historje v koztce - jaz

Skladem u dodavatele

499,- Kč  420,- Kč
Anotace:

VŠECHNY OPRÁSKI V JEDNÉ VELKÉ KNIZE! Na 464 stranách najdete opráski z knih, i ty, které v knihách nikdy nebyly. Vše je chronologicky seřazené a navíc obohacené o krásnou a vkusnou MAPU ČESKÉ HISTORIE. Nechcete kupovat jednotlivé díly? Kupte si Opráski v koztce. Kniha plná specifického humoru autora, který si říká JAZ a na veřejnosti vystupuje pouze v masce Zmikunda Lucembruského, ústřední postavy oprásků. Kniha je rozdělena do kapitol po jednotlivých obdobích české historie. Na první pohled zaujmou kapitoly Vivrašďováňí, Přemřislofci, Hacpurci a Jahelonci, Nárotňí opruzeňí nebo Komiňisťi. Zakoupením této knihy získáte nejen přehled o české historii, ale také se pobavíte. SE SŤIM SMIŘte!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.6.2020 - Pavel Řehák
JAZ a Opráski je prostě klasika. Půvabné přesmyčky a svérázný a kreativní výklad dějin. Málokdy se u četby chechtám nahlas a tohle je jeden z těch případů. I u těch, co jsem je už dřív viděl. Jediné, co tam chybí, jsou komentáře internetových čtenářů, které občas samy stojí za to. Ale to by těch stran bylo přes tisíc...


K.O. sexu: Jak blaho vymýtit

-19%
K.O. sexu: Jak blaho vymýtit - Benjamin Kuras

Skladem u dodavatele

249,- Kč  200,- Kč
Anotace:

K. O. sexu volně navazuje na předchozí trilogii Tao sexu, Ciao sexu a Mao sexu a sleduje postmoderní vývoj sexuálních vztahů. Analyzuje tři fáze a tři generace feminismu, od Simone de Beauvoir přes Germaine Greer po MeToo, od emancipace ženy po psychický masakr mužů. Kniha se baví revolučností současných feministek brojících proti "fašisticko-rasistické" maskulinitě bílého heterosexuála ztělesněné v osobě Donalda Trumpa. Kroutí hlavou nad nadšením dnešních feministek pro islám, který má vlastní dlouholeté bohaté zkušenosti, jak si s ženskou rebelií poradit. A snaží se spočítat desítky nových genderových identit a hodně se při tom všem směje, i když jí místy běhá mráz po zádech napětím, kam se naše civilizace zvolna řítí.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.5.2020 - renata
 Autor především rozvíjí úvahy o tom, kterak se stalo, že jsme dnes v té genderové otázce tam, kde jsme. No, zajímavé čtení, někdy vtipné, někdy mrazivé. Jelikož je Benjamin Kuras často trošku vizionář s prvky nadhodnoceného vtipu, doufám, pevně věřím, že tentokrát to bude s odstupem let – jen o vtipu.


Mapa duše / Mapa života tak pravil Vladimír Kafka

Anotace:

Vladimír Kafka proslul svojí jedinečnou psychoterapeutickou praxí a také HOSTINAMI s Jaroslavem Duškem. Jeho předchozí knihy ŽIVOT NAŽIVO a ATELIÉR ŽIVOTA se staly bestsellery. Díky různým okolnostem vkročil do zcela jiného vnímání a prožívání života i smrti - a vzájemný dialog protikladů bytí ho doprovázel vrcholem jeho života.


Právě z této etapy pochází jeho aforismy a živá slova ucelená v této knize. Podávají svědectví o životě, jeho zákonitostech, pravdě, kráse, samotě, lásce, strachu, smrti, nemocech a mnoha dalších okolnostech našeho bytí. Kniha vás navede k vlastnímu poznání života a umožní vám nahlédnout jeho křišťálovou posvátnost i čistou lásku, které jsme všichni součástí.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.5.2020 - renata
 Je to krásná pocta člověku, kterému bylo dáno rozdávat ze svých myšlenek a svých činů. A i kdybychom si měli odnést jenom prosté – čím víc lásky a plného vědomí, pozornosti v sobě máme, tím hezčí a víc tvůrčí život žijeme, tak TO JE ONO.


Kapesní Základní Tarot - Kniha + 78 karet

Anotace:

V tomto praktickém kapesním kompletu se vám do rukou dostává vše, co potřebujete, abyste mohli začít vykládat tarotové karty sobě i ostatním. Najdete zde 78 karet tarotu Arthura Edwarda Waiteho v praktické kapesní velikosti a příručku Alana Okena Základní Tarot, která obsahuje srozumitelný návod k vykládání a vysvětlení všech 78 karet, tj. základní princip, astrologické souvislosti, popis, význam ve výkladu, obrácený význam, u Velkých arkán pak ještě navíc exoterický a esoterický význam karet.






Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.4.2020 - renata
 Formát je výborný, malý, skladný, velmi rychle a efektivně se s kartami pracuje. Kdo je zná - uvítá takovou naprosto bezproblémovou a roztomilou formu. Kdo s těmito kartami začíná, pak říkám, že moc fajn je i knížka, která dává ten základ, který pro pochopení karet potřebujeme. Nezatěžuje příliš a už po pár přečteních jednotlivých karet dá pochopit, jak ve významech a symbolice karet číst.


Symbolon hra rozpomínání - Kniha + 78 karet

Anotace:
SYMBOLON je předmět rozlomený na dvě části, které touží po opětovném splynutí v jeden celek. To je také cílem této hry: spojit vše, co je odmítnuto a potlačeno v našem podvědomí, s naším vědomím. <br><br> SYMBOLON vám pomůže k rozpoznání, pochopení a přijetí všech vašich částí - vnitřních osobností- které neznáte a které vedou svůj vlastní život v temných chodbičkách a zákoutích vašeho nitra, kde bez zjevných příčin mnohdy ovlivňují a nepochopitelně přetvářejí váš život. <br><br> SYMBOLON je vynikajícím nástrojem pro psychoterapii a poznání sebe sama. <br><br> Každá karta představuje jednu vnitřní osobnost, její chování a motivy, a zároveň oblast, která volá po naší pozornosti a potřebuje světlo našeho vědomí. Nové kapesní vydání obsahuje sedmdesát osm karet (59 x 91 mm) a podrobnou příručku, ve které se dozvíte, co jednotlivé karty znamenají a jak s nimi pracovat.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.4.2020 - renata
Při výkladech jsem si také všimla jedné věci: ač někdy vyšla stejná karta více lidem, pokaždé v tom byl trošku jiný význam. Ještě zajímavější koktejl vznikne ve chvíli, kdy si k Symbolonu přiberete třeba klasický tarot nebo jinou kartu. Nádherně se doplňují, přesto jsem se ale nemohla zbavit pocitu, že Symbolon je jednoduše říznější, nekompromisní a dost bolestivě často ukazuje na místa, která často ani sami před sebou nechceme vidět. Budu postupovat podle obrázků! I toto je způsob, ale dříve či později si knížku stejně rádi otevřete. Ale seznamování skrze obrázky doporučuji lidem intuitivně založeným a těm, kteří jednoduše milují tento styl kreseb. Nemáte ze Symbolu strach? Pak směle do něj skrze obrázky! Pokud máte respekt, doporučuji raději cestu skrze text, písmenka a knížečku. A malý seznam na konci knížečky! Tak ten je naprosto bezvadný. Je tu místo rejstříku a každou kartu, která vás zaujme si můžete následně vyhledat podle čísla stránky. Paráda. Je to užitečné, protože karty nejsou popsány čísly ani seřazeny podle abecedního seznamu čili toto je naprosto geniální nápad, jak si nalistovat okamžitě svou vytaženou kartu a text k ní.


Kočka na cestách

Kočka na cestách - Hiro Arikawa

Skladem u dodavatele

349,- Kč
Anotace:

Toulavého kocourka Nanu zachrání jednoho dne před jistou smrtí mladý muž jménem Satoru Mijawaki. Pět let spolu žijí v jednom z tisíců tokijských bytů. Potom ovšem zasáhne osud a Satoru musí Nanuovi najít nového páníčka. Nasednou do Satoruovy stříbrné dodávky a vyrazí na cestu. Během putování se Nanu setkává se Satoruovými přáteli z dětství a dostává se na místa, kam by se jinak nikdy nevydal. Postupně je mu čím dál jasnější, že za plánovaným rozloučením bude něco víc než jenom Satoruova komplikovaná finanční situace. Proč se Satoru musí své milované kočky vzdát? Jaký osud ho v životě potkal? A jaké tajemství před Nanuem skrývá? Dojemný příběh o kočce a jejím člověku, odehrávající se v japonském prostředí, potěší nejenom milovníky zvířat a koček, ale hlavně ty, kteří hledají nenáročnou a přesto zábavnou knihu pro dlouhá odpoledne.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.3.2020 - Anonym
 Bomba čtení!


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap