Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com

KNIHKUPCŮV TIP!

Zajímají Vás knižní novinky
a naše akční nabídky?

Chcete pravidelně dostávat
informace na Váš e-mail?

Přihlašte se k odběru našeho NEWSLETTERU!

Nabídky knih

Recenzované knihy

Andělé smrti

Andělé smrti - Patricia Gibneyová

Skladem v eshopu (2 ks)

320,- Kč
Anotace:

V katedrále je nalezena zavražděná žena a o několik hodin později je objeven oběšený muž. Oba mrtví mají na vnitřní straně stehna stejné, amatérsky udělané tetování. Ti dva měli cosi společného, jenže co? Případu se ujímá inspektorka Lottie Parkerová a stopy ji zavedou do kláštera svaté Anděly, bývalého dětského domova, nešťastně propojeného s minulostí její vlastní rodiny. Zatímco si inspektorka začíná uvědomovat souvislost mezi současnými oběťmi a nevyřešenými dávnými vraždami, ztratí se dva dospívající chlapci. Lottie musí najít vraha dřív, než znovu zaútočí. Jenže nevystavuje kvůli pátrání smrtelnému nebezpečí i své vlastní děti? Napínavý, znepokojivě temný a do děsivých podrobností propracovaný thriller je skvělým debutem irské autorky Patricie Gibneyové a první knihou z nové detektivní série s inspektorkou Lottie Parkerovou. Za jediný rok se prodalo přes milion výtisků knih z této série!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.2.2022
Úžasně napsaná kniha, přečetla jsem ji jedním dechem


Tereza

Tereza - Tereza Maxová, Veronika Bednářová

Neznámá dostupnost

520,- Kč
Anotace:

Světově proslulá topmodelka. Trojnásobná matka. Zakladatelka nadace, která už od roku 1997 pomáhá dětem. A také rozená vypravěčka či charismatická žena, která se přátelí s monackým knížetem Albertem II. či s rockerem Bryanem Adamsem. V biografii Terezy Maxové naleznete nejen osobní deníkové zápisky, ale také řadu exkluzivních, nikdy nezveřejněných fotografií. Poznejte výjimečný příběh výjimečné ženy do všech podrobností!





Recenze:
Recenzí celkem : 2

12.2.2022 - Gina
Kniha byla zakoupena jako dárek k narozeninám a prý je velmi krásná.


12.2.2022 - Gina
Kniha byla koupena jako dárek k narozeninám a prý je velmi krásná.


Sebepéče pro pečující

Sebepéče pro pečující - Lise Leblanc

Skladem v eshopu (1 ks)

252,- Kč
Anotace:

Knihu Sebepéče o pečující ocení pečující osoby na profesionální i osobní úrovni. Pokud jste pečující osoba v rámci své rodiny, nebo je péče náplní vaší profese je to kniha pro vás.Kanadská autorka Lise Leblanc čerpá z osobní zkušenosti i odborné kvalifikace. Jako registrovaná psychoterapeutka, specialistka krizové intervence a pečovatelka má dostatek profesionálních zkušeností a vhledů na to, co se stane, když pečující začne zapomínat na sebe. Její osobní příběh zahrnuje péči o její babičku trpící Alzheimerovou chorobou. Zbytek rodiny byl daleko, chodila k tomu na plný úvazek do práce a starala se o své dvě děti. Na základě této zkušenosti se rozhodla napsat rádce pro lidi v podobně náročných situacích.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.1.2022 - renata
Malá, ale obrovská svým rozsahem a hladivostí kombinovanou s praktickými radami, psychologickým pohledem a návody, jak zvládnout náročné situace. Jak si poradit s vyhořením.


SK22 KRKONOŠE - TAK TI TEDA PIŠU... (8) STOLNÍ KALENDÁŘ 2022

Anotace:

Již osmé vydání kalendáře Krkonoš, který obsahuje historické pohlednice. Týdenní kalendář.



Recenze:
Recenzí celkem : 2

20.1.2022 - Jindra
Během zimní dovolené pokaždé navštívím příjemné knihkupectví v Domě Kryštofa z Gendorfu a pravidelně tu (krom jiného) kupuji stejný kalendář s novým výběrem pohlednic starých i více než sto let. Je zajímavé porovnat, jak moc se změnila zachycená místa i styl komunikace. A jsem ráda, že když jsem se do Vrchlabí nedostala, našla jsem kalendář na eshopu a objednávka byla vyřízena obratem. Díky!


9.10.2021 - Jitka Sedlakova
Krasny stolni kalendar, ktery si kupuji kazdy rok. Jsem zvedava kazdy tyden na historicke fotografie Krkonos a okoli a srovnavam je se soucastnosti. Kalendar si kupuji kazdorocne na letni,dovolene v Krkonosich, tento rok vysel pozdeji, avsak Pan knihkupec vyridil moji objednavku a behem nekolika dni jsem i v zahranici obdrzela kalendar v poradku. Jeste jednou dekuji za vstrictnost a ochotu


Myšlenky sebelásky - Jak mít ráda sama sebe + 54 inspiračních karet

Anotace:

Když jsme ochotni otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu. 53 karet s afirmacemi Louise L. Hay vám pomůže znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí. To, jak začnete svůj den, může ovlivnit to, jaké zkušenosti budete přitahovat. Vytáhněte si kažé ráno jednu kartu a dovolte, aby vás vnitřní moudrost prováděla celým dnem.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

5.1.2022 - renata
Můžete si hrát nejen se sděleními na kartách, ale také pozorovat jednotlivé barvy karet. Které spolu souvisí. Které na vás jak působí. Nebo si vybírat jen z určitých barev. Právě ty barvy mne zaujaly nejvíc, protože vytrhly klasické vykládací karty ze stereotypu a přinesly zvědavost.


Vánoční svařáček pro duši

Super cena
Vánoční svařáček pro duši - Danka Šárková
Anotace:
Autorka nás provede nejkrásnějšími dny v roce, kdy v rodinách panuje slavnostní nálada, kterou předchází adventní čas. Jak se k této době postaví hrdinové v knize a zda si vychutnají svařáček v klidu nebo ho budou potřebovat, aby tohle období přežili, najdete v patnácti povídkách... něžných, milých a srandovních, protože Vánoce jsou svátky klidu a lásky.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.1.2022 - Květa V.
Tuto knížku si, prosím vás, nekupujte, pokud jste čtenář s určitými nároky na kvalitu. Je to snůška blábolů, která má pouze lákavý vánoční přebal. Adventní atmosféru mi rozhodně nepřiblížila. Se zaťatými zuby:-) jsem přečetla prvních jsem pět povídek a končím.


EXOToulky světem : 30 let zážitků ze 100 zemí

Anotace:

Vydejte se s autorem na výstřední putování světem, během něhož poznáte, jaké to je ztroskotat s dřevěnou bárkou u somálských hranic, pašovat ploštice z Karibiku, chytit horečku dengue, stát se miliardářem v Německu, očkovat psy proti vzteklině v Keni, zažít žahnutí nejjedovatější medúzou světa čtyřhrankou smrtelnou, stopnout si vlak či bangladéšské komando před zásahem, zavítat na ostrovy afrických narkobaronů, ošálit alžírského velvyslance, skončit v karanténě s neznámým infekčním onemocněním, rozhodnout o nouzovém přistání transatlantického letu a mnoho dalšího. Julius Lukeš podává své divoké zážitky z poloviny zeměkoule vtipně i syrově, nekorektně i odlehčeně. Snaží se nahlédnout pod pokličku národům, krajinám a historických souvislostem. Zkrátka porozumět. Ne vždy se mu to daří. Občas mu při tom jde i o krk. Přežít naštěstí zvládá pokaždé.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.1.2022 - Květa V.
V rozhlase jsem poslouchala rozhovor s panem Lukešem o jeho dětství prožitém na cestách s rodiči, kteří pracovali v zahraničí. Tento způsob života pana Julia zformoval do náruživého cestovatele, který se umí o své zážitky z cest podělit vtipnou a čtivou formou, knížka rozhodně stojí za přečtení.


Historie krkonošských bud - 3. aktualizované vydání 2021

Anotace:


VYPRODÁNO, POSLEDNÍ KUSY


První horské boudy se na vrškách hor objevily již na začátku 17. století. Vznikaly zde z několika příčin, jako primitivní obydlí prvních hledačů rud a drahých kamenů, jako útočiště prvních dřevorubců, nebo jako „úřední“ domy panských hlídačů, hajných a strážců hranic. Na jejich místech posléze vyrostly první hospodářské objekty sloužící k letní pastvě krav z panských dvorů. Aneb pojdťe putovat po těchto zajímavých stavbách s historií.


Nové aktualizované vydání 2021 - bez přebalu - pevná vazba - křídový papír - barevné foto


Rozměry 30 x 21,5 cm





Recenze:
Recenzí celkem : 2

3.1.2022 - Květa V.
Krkonoše jsou moje láska, a tak mě zajímá historie chat a bud, které na cestách potkávám. A přesně to tato kniha splňuje, včetně dobových fotografií. Je to cenná kniha, ve které budu hledat informace určitě pořád, ale zejména při a po pobytu v Krkonoších.


3.1.2022 - Květa V.
Krkonoše jsou moje láska, a tak mě zajímá historie chat a bud, které na cestách potkávám. A přesně to tato kniha splňuje, včetně dobových fotografií. Je to cenná kniha, ve které budu hledat informace určitě pořád, ale zejména při a po pobytu v Krkonoších.


MŮJ VESELÝ VÝLET ROKEM 2022

Anotace:

Hledáte ten správný diář na příští rok? Už nehledejte! Již druhý rok po sobě připravila vašeho průvodce rokem Lenka Klimešová z Veselého výletu. Po představení významných krkonošských žen v diáři na rok 2021 se příští rok můžete seznamovat se zajímavými krkonošskými manželskými páry. Mimoto v diáři nechybí pár receptů na místní pokrmy a samozřejmě dostatečné místo na vaše záznamy.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.12.2021


SK22 TRUTNOVSKO NA STARÝCH POHLEDNICÍCH STOLNÍ KALENDÁŘ

Anotace:

Stolní kalendář s historickými pohlednicemi obcí okresu Trutnov.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.12.2021


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2022 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap