Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Opráski sčeskí historje v koztce

-15%
Opráski sčeskí historje v koztce - jaz

Skladem u dodavatele

499,- Kč  420,- Kč
Anotace:

VŠECHNY OPRÁSKI V JEDNÉ VELKÉ KNIZE! Na 464 stranách najdete opráski z knih, i ty, které v knihách nikdy nebyly. Vše je chronologicky seřazené a navíc obohacené o krásnou a vkusnou MAPU ČESKÉ HISTORIE. Nechcete kupovat jednotlivé díly? Kupte si Opráski v koztce. Kniha plná specifického humoru autora, který si říká JAZ a na veřejnosti vystupuje pouze v masce Zmikunda Lucembruského, ústřední postavy oprásků. Kniha je rozdělena do kapitol po jednotlivých obdobích české historie. Na první pohled zaujmou kapitoly Vivrašďováňí, Přemřislofci, Hacpurci a Jahelonci, Nárotňí opruzeňí nebo Komiňisťi. Zakoupením této knihy získáte nejen přehled o české historii, ale také se pobavíte. SE SŤIM SMIŘte!



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.6.2020 - Pavel Řehák
JAZ a Opráski je prostě klasika. Půvabné přesmyčky a svérázný a kreativní výklad dějin. Málokdy se u četby chechtám nahlas a tohle je jeden z těch případů. I u těch, co jsem je už dřív viděl. Jediné, co tam chybí, jsou komentáře internetových čtenářů, které občas samy stojí za to. Ale to by těch stran bylo přes tisíc...


K.O. sexu: Jak blaho vymýtit

-19%
K.O. sexu: Jak blaho vymýtit - Benjamin Kuras

Skladem u dodavatele

249,- Kč  200,- Kč
Anotace:

K. O. sexu volně navazuje na předchozí trilogii Tao sexu, Ciao sexu a Mao sexu a sleduje postmoderní vývoj sexuálních vztahů. Analyzuje tři fáze a tři generace feminismu, od Simone de Beauvoir přes Germaine Greer po MeToo, od emancipace ženy po psychický masakr mužů. Kniha se baví revolučností současných feministek brojících proti "fašisticko-rasistické" maskulinitě bílého heterosexuála ztělesněné v osobě Donalda Trumpa. Kroutí hlavou nad nadšením dnešních feministek pro islám, který má vlastní dlouholeté bohaté zkušenosti, jak si s ženskou rebelií poradit. A snaží se spočítat desítky nových genderových identit a hodně se při tom všem směje, i když jí místy běhá mráz po zádech napětím, kam se naše civilizace zvolna řítí.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

13.5.2020 - renata
 Autor především rozvíjí úvahy o tom, kterak se stalo, že jsme dnes v té genderové otázce tam, kde jsme. No, zajímavé čtení, někdy vtipné, někdy mrazivé. Jelikož je Benjamin Kuras často trošku vizionář s prvky nadhodnoceného vtipu, doufám, pevně věřím, že tentokrát to bude s odstupem let – jen o vtipu.


Mapa duše / Mapa života tak pravil Vladimír Kafka

Anotace:

Vladimír Kafka proslul svojí jedinečnou psychoterapeutickou praxí a také HOSTINAMI s Jaroslavem Duškem. Jeho předchozí knihy ŽIVOT NAŽIVO a ATELIÉR ŽIVOTA se staly bestsellery. Díky různým okolnostem vkročil do zcela jiného vnímání a prožívání života i smrti - a vzájemný dialog protikladů bytí ho doprovázel vrcholem jeho života.


Právě z této etapy pochází jeho aforismy a živá slova ucelená v této knize. Podávají svědectví o životě, jeho zákonitostech, pravdě, kráse, samotě, lásce, strachu, smrti, nemocech a mnoha dalších okolnostech našeho bytí. Kniha vás navede k vlastnímu poznání života a umožní vám nahlédnout jeho křišťálovou posvátnost i čistou lásku, které jsme všichni součástí.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.5.2020 - renata
 Je to krásná pocta člověku, kterému bylo dáno rozdávat ze svých myšlenek a svých činů. A i kdybychom si měli odnést jenom prosté – čím víc lásky a plného vědomí, pozornosti v sobě máme, tím hezčí a víc tvůrčí život žijeme, tak TO JE ONO.


Kapesní Základní Tarot - Kniha + 78 karet

Anotace:

V tomto praktickém kapesním kompletu se vám do rukou dostává vše, co potřebujete, abyste mohli začít vykládat tarotové karty sobě i ostatním. Najdete zde 78 karet tarotu Arthura Edwarda Waiteho v praktické kapesní velikosti a příručku Alana Okena Základní Tarot, která obsahuje srozumitelný návod k vykládání a vysvětlení všech 78 karet, tj. základní princip, astrologické souvislosti, popis, význam ve výkladu, obrácený význam, u Velkých arkán pak ještě navíc exoterický a esoterický význam karet.






Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.4.2020 - renata
 Formát je výborný, malý, skladný, velmi rychle a efektivně se s kartami pracuje. Kdo je zná - uvítá takovou naprosto bezproblémovou a roztomilou formu. Kdo s těmito kartami začíná, pak říkám, že moc fajn je i knížka, která dává ten základ, který pro pochopení karet potřebujeme. Nezatěžuje příliš a už po pár přečteních jednotlivých karet dá pochopit, jak ve významech a symbolice karet číst.


Symbolon hra rozpomínání - Kniha + 78 karet

Anotace:
SYMBOLON je předmět rozlomený na dvě části, které touží po opětovném splynutí v jeden celek. To je také cílem této hry: spojit vše, co je odmítnuto a potlačeno v našem podvědomí, s naším vědomím. <br><br> SYMBOLON vám pomůže k rozpoznání, pochopení a přijetí všech vašich částí - vnitřních osobností- které neznáte a které vedou svůj vlastní život v temných chodbičkách a zákoutích vašeho nitra, kde bez zjevných příčin mnohdy ovlivňují a nepochopitelně přetvářejí váš život. <br><br> SYMBOLON je vynikajícím nástrojem pro psychoterapii a poznání sebe sama. <br><br> Každá karta představuje jednu vnitřní osobnost, její chování a motivy, a zároveň oblast, která volá po naší pozornosti a potřebuje světlo našeho vědomí. Nové kapesní vydání obsahuje sedmdesát osm karet (59 x 91 mm) a podrobnou příručku, ve které se dozvíte, co jednotlivé karty znamenají a jak s nimi pracovat.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.4.2020 - renata
Při výkladech jsem si také všimla jedné věci: ač někdy vyšla stejná karta více lidem, pokaždé v tom byl trošku jiný význam. Ještě zajímavější koktejl vznikne ve chvíli, kdy si k Symbolonu přiberete třeba klasický tarot nebo jinou kartu. Nádherně se doplňují, přesto jsem se ale nemohla zbavit pocitu, že Symbolon je jednoduše říznější, nekompromisní a dost bolestivě často ukazuje na místa, která často ani sami před sebou nechceme vidět. Budu postupovat podle obrázků! I toto je způsob, ale dříve či později si knížku stejně rádi otevřete. Ale seznamování skrze obrázky doporučuji lidem intuitivně založeným a těm, kteří jednoduše milují tento styl kreseb. Nemáte ze Symbolu strach? Pak směle do něj skrze obrázky! Pokud máte respekt, doporučuji raději cestu skrze text, písmenka a knížečku. A malý seznam na konci knížečky! Tak ten je naprosto bezvadný. Je tu místo rejstříku a každou kartu, která vás zaujme si můžete následně vyhledat podle čísla stránky. Paráda. Je to užitečné, protože karty nejsou popsány čísly ani seřazeny podle abecedního seznamu čili toto je naprosto geniální nápad, jak si nalistovat okamžitě svou vytaženou kartu a text k ní.


Kočka na cestách

Kočka na cestách - Hiro Arikawa

Skladem u dodavatele

349,- Kč
Anotace:

Toulavého kocourka Nanu zachrání jednoho dne před jistou smrtí mladý muž jménem Satoru Mijawaki. Pět let spolu žijí v jednom z tisíců tokijských bytů. Potom ovšem zasáhne osud a Satoru musí Nanuovi najít nového páníčka. Nasednou do Satoruovy stříbrné dodávky a vyrazí na cestu. Během putování se Nanu setkává se Satoruovými přáteli z dětství a dostává se na místa, kam by se jinak nikdy nevydal. Postupně je mu čím dál jasnější, že za plánovaným rozloučením bude něco víc než jenom Satoruova komplikovaná finanční situace. Proč se Satoru musí své milované kočky vzdát? Jaký osud ho v životě potkal? A jaké tajemství před Nanuem skrývá? Dojemný příběh o kočce a jejím člověku, odehrávající se v japonském prostředí, potěší nejenom milovníky zvířat a koček, ale hlavně ty, kteří hledají nenáročnou a přesto zábavnou knihu pro dlouhá odpoledne.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

19.3.2020 - Anonym
 Bomba čtení!


Policejní křeček a zámecký zloděj

Anotace:

Policejní křeček? Ano, skutečně existuje! Jmenuje se Bruno a bydlí u druháka Jirky. Přednedávnem jeho skvělý policejní čich odhalil skupinu zlodějů aut. V místní zámecké galerii je právě teď výstava nádherných šperků. A křeček tuší, že brzy bude mít práci. Jednoho dne je to tady – cenné šperky byly ukradeny. Ale detektiv Bruno už jde po stopě! Volné pokračování knížky Policejní křeček.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.3.2020 - Petra
Dle synů jsou knížky o policejním křečkovi Brunovi nejlepším "druhým čtením". Ideální pro čtenáře z druhé a třetí třídy. Knížka čtena doslova jedním dechem. Daniela Krolupperová je vždy sázka na jistotu!


Kvak a Žbluňk se bojí rádi

Kvak a Žbluňk se bojí rádi - Arnold Lobel

Neznámá dostupnost

159,- Kč
Anotace:

Zelený žabák Kvak a hnědý ropušák Žbluňk bydlí každý ve svém domečku se zahrádkou, ale rádi se navštěvují nebo chodí na procházky a na výlety. Když je venku zima a nevlídno, sedí pěkně v teple u krbu, pijí čaj a vyprávějí si strašidelné historky. A krásně se oba bojí. Celé dny jsou spolu a je jim tak moc dobře. Proč? Protože jsou nerozluční kamarádi.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

18.3.2020 - Petra
Známá žabáčí "trilogie" by určitě neměla chybět v žádné knihovničce. Milé a poučné příběhy že života dvou žabích kamarádů zaujmou nejen nejmenší čtenáře. Velká písmena, úsporný text a ilustrace téměř na každé stránce poženou čtenáře dějem kupředu.


Raw energie v každém doušku

-19%
Raw energie v každém doušku - Stephanie Tourlesová

Skladem u dodavatele

359,- Kč  288,- Kč
Anotace:

Tato kniha nabízí recepty na 126 zdravých raw veganských nápojů, které si můžete připravit v průběhu celého dne. Ráno začnete povzbuzujícím zeleným koktejlem, odpoledne doplníte energii nápojem bohatým na přírodní proteiny a večer se zchladíte osvěžujícím ovocným coolerem.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.3.2020
 


Šťastný život

-19%
Šťastný život - Will Bowen; Lucie Ernestová

Skladem u dodavatele

229,- Kč  184,- Kč
Anotace:

"Budu šťastný, až dostanu...
Budu šťastný, až udělám..."


Jak můžete den za dnem prožívat větší míru štěstí bez ohledu na to, co se ve vašem životě právě odehrává? Štěstí nepřichází jako odměna za to, že něco získáme nebo něčeho dosáhneme.


Štěstí bývá naopak příčinou: nejkratší a nejpřímější cestou k osobnímu naplnění a úspěšnému životu.


Will Bowen, autor projektu Svět bez stížností, vás v této praktické a přesto velmi inspirující knize naučí, co udělat pro to, aby se prostřednictvím vašich životních postojů, slov i činů výrazně zlepšily všechny oblasti života, abyste byli zdravější, úspěšnější v práci a měli hlubší a více naplňující vztahy s druhými. Willův jedinečný přístup ke štěstí a jeho praktické instrukce jak si přenastavit náš emoční regulátor, neboli termostat štěstí, vám krok za krokem pomůžou odstranit veškeré překážky ve vaší mysli a životním stylu, aby vaše štěstí mohlo opět volně proudit.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

2.3.2020 - renata
 Jednoduché a fungující rady, dá se říci. Jejich realizace v životě je pak nepoměrně těžší, ale díky tomu, jak srozumitelně je tu podáno fungování šťastného a chronicky závislého nešťastného mozku, tak už jen to pomůže, abyste se vždycky vzchopili a šli dál! Jinak a lépe!


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap