Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

Andělské rady

-19%
Andělské rady - Doreen Virtue; Radleigh Valentine; Marius Michael-George

Andělské rady


Doreen Virtue; Radleigh Valentine; Marius Michael-George


Skladem v eshopu (1 ks)

199,- Kč  160,- Kč

Anotace:
Potřebujete si rychle vytáhnout kartu, která vás povzbudí a dodá vám pocit jistoty? Rozhodujete se mezi několika možnostmi a hledáte jasnou odpověď? <br> Nádherně ilustrované andělské vykládací karty Andělské rady vám přinášejí jednoduché, srozumitelné a spolehlivé odpovědi na vaše otázky. Nyní jsou karty navíc v nové praktické velikosti, abyste je mohli mít vždy při sobě. V přiložené knížečce najdete popis základních způsobů vykládání a podrob­nější významy poselství jednotlivých karet. Přizvěte si své anděly na pomoc.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.11.2016 - Renata
 Pro mne jsou to úchvatné a zdobné karty pro doplnění klasických výkladů nebo pro různé denní výklady, týdenní tendence a pro všechny ty chvíle, kdy potřebujete něčím speciálním doladit informaci, kterou už máte. Jsou velmi motivující, směrující…

Nestárnoucí tělo - Pro ženy všeho věku

-29%
Nestárnoucí tělo - Pro ženy všeho věku - Sarah Schenkerová; Peta Bee
Anotace:
Tohle není kniha o tom, jak vrátit čas nebo o tom, jak nepřijímat stárnutí. Není ani o lpění na mládí vyvolané zoufalstvím. Tato kniha je o tom, že je v silách prakticky každé ženy navzdory věku dosáhnout plochého břicha, pevných paží a postavy třicátnice. Nabízí vědecky podložené a funkční postupy pro ubrání plynu na cestě ke stáří, nabízí stravovací postupy a cvičení tak, jak je ještě nikdo nesestavil.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.11.2016 - Renata
 Tak samozřejmě je to trošku nadsázka, stárneme všichni, ale principem knihy je porozumění organismu po 35. roce věku a v dalších jeho dekádách. A několik opravdu revolučních názorů. Perfektní návod, jídelníčky, cvičební plány a čtivá teorie!

Kouzelní delfíni a mořské víly

-50%
Kouzelní delfíni a mořské víly - Doreen Virtue

Kouzelní delfíni a mořské víly


Doreen Virtue


Skladem v eshopu (1 ks)

319,- Kč  159,- Kč

Anotace:

Tyto úžasné vykládací karty byly speciálně vytvořeny k tomu, aby vám usnadnily dosahování vašich cílů, nalezení smyslu života a zhmotňování vašich božsky inspirovaných snů a přání. 44 nádherně ilustrovaných karet vám pomůže vplout do oceánu vašeho podvědomí, kde mohou hluboké myšlenky a pocity vytvářet (nebo blokovat) to, po čem vaše srdce touží. Přiložená příručka vás naučí jak karty používat k dokonale přesným výkladům sobě i druhým.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.11.2016 - Renata
 Praktická velikost je tak akorát do dlaně. Nádherné obrázky, zdobné okraje karet a stručná poselství přímo na kartách. Jsou připraveny k okamžitému použití a snad díky velikosti jsem si s nimi sedla na první pohled.

Andělé Bozi Bohyně

-40%
Andělé Bozi Bohyně - Toni Carmine Salerno

Andělé Bozi Bohyně


Toni Carmine Salerno


Skladem v eshopu (1 ks)

269,- Kč  159,- Kč

Anotace:

Andělské vykládací karty Andělé, bozi a bohyně vás budou provázet každým dnem a pomohou vám objasnit problematické oblasti vašeho života. Abyste se dozvěděli, jaká poselství vám dnes přinášejí vaši andělé a duchovní průvodci, stačí pomyslet na danou záležitost či otázku a vytáhnout si z balíčku jednu nebo více karet. Nechť se těchto 45 překrásně ilustrovaných karet s doprovodnou knihou stanou vašimi nerozlučnými společníky.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.11.2016 - Renata
 Co na této sadě karet zaujme jako první? Řekla bych, že zbytečně skromná obálka, protože karty uvnitř učarují každému, kdo rád vezme do ruky pastelky, kreslí, tvoří a miluje syté barvy. Pastelková, kreslená, hezká, roztomilá sada karet. Když se podíváte na celkem jednoduchou obálku těchto kartiček, tak zdaleka bohužel nevystihují tu krásu, kterou potom najdete uvnitř. Takže až budete vybírat svoje inspirační karty v obchodě, tak si je nechte buď rozdělat, nebo si prostudujte miniaturních pár kartiček na zadní straně krabičky.

Náboj

-29%
Náboj - Brendon Burchard

Náboj


Brendon Burchard


Skladem u dodavatele

329,- Kč  231,- Kč

Anotace:
Už dlouho tu nebyla kniha o osobním rozvoji, která by přinesla něco úplně nového. Čekání je u konce. Kniha Náboj konfrontuje naše vlastní představy o tom, co nás jako lidi pohání vpřed, a po jejím přečtení najdete nový vnitřní náboj, silnější, než jste si kdy dokázali představit. <br><br> V knize Náboj Brendon Burchard ukazuje, že jediným způsobem, jak významně zvýšit kvalitu našeho života, je aktivovat deset lidských pohonných sil. Tyto pohonné síly jsou naše touhy po aktivnějším řízení, změně, výzvách, tvůrčím vyjádření a vědomí. Formují všechno, co si v životě myslíme, cítíme a co děláme, takže jejich pochopení a ovládnutí je pro náš úspěch a štěstí zásadní. Strategické opakované aktivování těchto pohonných sil je nejrychlejší cesta k plně nabitému životu. <br> Ovládnutí našich pohonných sil není snadné. Proto Brendon vymyslel to, čemu říká "aktivátory" lidského prožívání - tedy sérii účinných, ale jednoduchých opatření, díky nimž můžete radikálně zvýšit hladinu energie, zájmu a naplnění ve všech oblastech vašeho života. <br><br> To, co Brendon v knize Náboj odhaluje, vás překvapí a zaujme. Věděli jste, že většina způsobů, jakými se snažíme vyhovět našim přáním a touhám, je ve skutečnosti kontraproduktivní? Ačkoliv máme hlubokou touhu po změně, příliš často v životě nedokážeme učinit takovou změnu, abychom cítili více živosti a smyslu. Brendon nám pomáhá tyto chyby překonat a objasňuje způsob, jak strategicky a inteligentně aktivovat deset lidských pohonných sil, abychom dosáhli jedné věci, kterou všichni chceme: ŽIVOTNÍ NÁBOJ!

Recenze:
Recenzí celkem : 1

4.11.2016 - Renata
 V každé z nás je způsob, řekla bych až mechanický způsob, jak aktivovat svůj mozek a rozpálit ho tak, že vám začne nikoliv překážet na vaší cestě životem, ale ukáže vám cesty takové, o jakých jste snili – nebo dokonce vůbec nesnili. Není to ezoterika, není to nic duchovního, je to obyčejná neurologie a psychologie. Autor skvěle, jasně a bez zbytečných slov okolo dává návod, a především otázky, které jsou přímo na tělo a JO, tuhle knihu rozhodně otevřete několikrát! A nabije vás!

S koněm mezi světy

-19%
S koněm mezi světy - Linda Kohanov

S koněm mezi světy


Linda Kohanov


Skladem u dodavatele

279,- Kč  224,- Kč

Anotace:

"Koně," tvrdí Linda Kohanov, "představují ztělesněnou spiritualitu, takovou, která je jak zcela přítomná v tomto světě, tak i hluboce spojená s božským původem duše." Linda Kohanov odhaluje, jak nás koně podporují a vedou k nečekanému uvědomování a pochopení strachu, intuice, vědomí, síly a především autenticity. Kniha S koněm mezi světy je pokračováním Lindina průlomového díla Tao koně. Je plná příběhů o léčení s pomocí koní a poctivě popisuje i proces, který se za vším skrývá. Tyto příběhy dokazují nepopiratelná spojení, jež lidé i koně po celém světě stále častěji objevují.


"My všichni se pohybujeme mezi dvěma světy, přesunujeme se, leckdy neohrabaně, mezi svobodou a připoutaností, duchem a přírodou, myslí a srdcem. Přesto věřím, že jednoho dne, pokud se najde více lidí ochotných přijímat rady od svých čtyřnohých přátel, lidské vědomí tyto paradoxy pojme a rozšíří se za jejich hranice. Pak už nebude existovat žádné rozdělení."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.11.2016 - Renata
 Možná to, co se jen těžko chápe z různých knih, dobře a jasně pochopíte po boku koně. Jakoby v něm byla skryta celá moudrost lidského, ale i koňského života a bytí. Ne nadarmo je kůň ceněné a mystické zvíře, tu hloubku a duchovnost v něm vidí a cítí celé generace. Vlastně se není čemu divit, že tu dnes je kniha Lindy Kohanov o tom, jak právě toto využít pro terapii. Jak tak vyléčit lidi, ale zpětně, i koně. Jak zůstat s bolestí druhého a přitom neubližovat sobě či člověku, kterého miluje.

Neuvěřitelný návrat

-20%
Neuvěřitelný návrat - Josef Hlinomaz

Neuvěřitelný návrat


Josef Hlinomaz


Skladem u dodavatele

150,- Kč  120,- Kč

Anotace:

Drobný, leč navýsost originální text, a to nejen srovnáním atmosféry New Yorku šedesátých let a meziválečné Příbrami, ale i svou jedinečnou a neodolatelnou humornou formou, pochází z časopisu Plamen, z ročníku 1966. Tato cestopisná perla z pera nezapomenutelného herce a malíře, „něžného šašoura“ Josefa Hlinomaze (1914–1978), by neměla chybět v kapse žádného poutníka, který se chce podívat do New Yorku, potažmo vidět svět svébytnýma a neunavenýma očima. Dárkovou knížečku doplňují newyorské fotografie Michala Huvara. Vyšlo coby připomínka uplynutí čtvrtstoletí od nečekané smrti autora.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.10.2016 - Vendelín
Dokonalé poetické minidílo z pera Mistra. Zhltneš za 20 minut, po duši pohladí, rozveselí. Velmi neobvyklá kniha.

Poslední naděje civilizace

Poslední naděje civilizace - Benjamin Kuras

Poslední naděje civilizace


Benjamin Kuras


Skladem v eshopu (1 ks)

259,- Kč  234,- Kč

Anotace:

Kniha Poslední naděje civilizace navazuje na bestseller Jak zabit civilizaci. Dokumentuje dobu od přelomových událostí historické imigrační vlny léta 2015 a nabízí hlubší vhled do příčin a kořenů sebevražedné mánie západní civilizace. Vydává tak zoufalý výkřik k probuzeni z iluzí a sebeklamů růžovými brýlemi vnímané reality a vykresluje skutečný obraz vystupující z mlhy ideologické zaslepenosti. V podrobně dokumentovaných událostech popisuje šíři kolonizace a hloubku islamizace západní Evropy, prudké tempo islamizace Ameriky za Obamova prezidentství, kolaps Blízkého východu a jeho pád do brutálního chaosu a ničím nezastavovaný růst síly a agresivity spojený se sofistikovanou strategií radikálního islámu. Ukazuje, jak a proč prohlubující se psychické poruchy západních elit vhánějí celou civilizaci do propasti, a přibližuje poslední naděje na záchranu Evropy před kulturním a civilizačním zánikem. Vkládá je především do střední Evropy jako poslední dosud nekolonizované a multikulturní politickou korektností neomámené evropské části, jejímž osudovým posláním je vyrůst ze své domnělé malosti a uchovat zdravý rozum, tak jako kdysi Západ zachránil zdravý rozum a civilizovaný život jí.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.10.2016 - Renata
 Je dokument o současném stavu s nastíněnými možnostmi do budoucna. Nedá se k této knize nic dalšího říct. Je přesná, jasná, obsahuje informace, které nám hlavní média u nás neukáží. Autor vychází ze zahraničních zdrojů, z historických faktů a dosazuje je do souvislostí, o kterých se často z důvodů nevyvolání paniky mezi obyvatelstvem nemluví. Nebo islámská práva v ústavě jsou normální? Je opravdu hodně věcí, které vás mohou překvapit, vyděsit, ale… stejně tak tu je naděje, kterou si přeju s autorem sdílet… naděje, že Evropa zůstane svá. Každý národ zůstane svůj….

Sex jako cesta k Bohu

-21%
Sex jako cesta k Bohu - David Deida

Sex jako cesta k Bohu


David Deida


Skladem v eshopu (1 ks)

329,- Kč  257,- Kč

Anotace:

Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize "Sex jako cesta k Bohu" posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já. Vnímali jste sex dosud jenom jako fyzický akt? Pak vězte, že může být uměním, modlitbou a splynutím s nekonečnou láskou - nahou, neohroženou, syrovou a naprosto otevřenou.


"Při sexu si dejte pozor, aby se vaše pozornost nezúžila na příliš dlouhou dobu. Je snadné soustředit se na vztyčenou bradavku, šťavnatý polibek nebo rozvášněné genitálie. Je snadné omezit vědomí na to, čemu věnujeme pozornost. Jenomže vědomí, které je vaší nejhlubší pravdou, představuje mnohem víc. Lahodnost sexu vás nemusí rozptylovat od hloubky vašeho bytí, ale může pro vás být bránou k tomu, abyste ho cítili hlouběji. Sex vám může uvolnit bloky energie v těle a emocích a osvobodit vaši pozornost od světských záležitostí, abyste mohli cítit, co je skutečné a hluboce pravdivé - skrznaskrz. Blaženost, potěšení, rty a přirážení jsou dobré. Jsou to ale jenom prchavé okamžiky, které mizí stejně, jako zmizel veškerý váš dosavadní sex. Když jste v sexu právě v nejlepším, snažte se rozeznat, co je trvale pravdivé, co je vždycky hloubkou tohoto okamžiku. Milujete se prostřednictvím svých těl, nikoli svá těla: ta jsou pouze prostředky, skrze něž cítíte a vyjadřujete svoji nejhlubší pravdu, svoji nespoutanou otevřenost, božskou přirozenost, lásku, jíž ve skutečnosti jste."



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.9.2016 - Renata
 Jak to tam autor popisuje? Pro některé lidi je sex poměrně spolehlivým způsobem, jak si ulevit od stresu, zamručet v rozkoši a unaveně usnout, pro jiné je to příslib lásky partnera, rituál jistot a důvěrné útulnosti. Jestli budete u této knihy kromě jejího obsahu něco opravdově obdivovat, tak je to úžasná hra se slovy, s představivostí, kterou je David Deida snad už proslulý. A tak jsem si libovala, neb autor zdá se nezklamal a opět pokračuje v linii svého úžasného umění popsat lásku takovou, jaká je, jaká by měla být. Za mě – úžasná kniha, navazující na všechny jeho předchozí. Kvalitní, zase s jiným úhlem pohledu a i když mnohé v ní už pravidelný Deidův čtenář zná, opakování je tady matkou moudrosti.

Rok vědomého života

-19%
Rok vědomého života - Gay Hendricks

Rok vědomého života


Gay Hendricks


Skladem u dodavatele

199,- Kč  160,- Kč

Anotace:
Kdo jsem? Kam směřuji? Jak chci žít svůj život? Jaké je moje nejvyšší poslání a jak ho každý den naplňovat?<br><br> ědomí je možné měnit rychle a radikálně, s radostným vzrušením. K duchovnímu růstu dochází hlubokým přijetím skutečnosti. Transcendentní zkušenost je spíše otevřené uznání určitých lidských skutečností, jako jsou emoce, sexualita a konflikt, než jejich ignorování či popírání. Na cestě vědomého života se dostáváme do hlubších rovin sebe samých. Základem vědomého života je naprostá upřímnost vůči sobě i druhým. Poznat své vlastní srdce a být pro ostatní jasně čitelní. Převzít plnou odpovědnost za svůj život. A přispívat svým tvůrčím darem společenství, ve kterém žijeme.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.9.2016 - Renata
 Učebnice? Jednoznačně! Není nic, co by se dalo této knize vytknout, snad jen, že by si zasloužila snad desetileté pokračování, protože témata lze rozvíjet, košatit… Autor se snažil možná shrnout svou tvorbu, své učení, do 365 moudrostí, návodů, témat k rozvíjení. K práci sami na sobě. Mám z ní krásný pocit a pohladila mě na duši. Těším se na 1. ledna, kdy ji zase otevřu a začnu pěkně popořádku, den po dni…. Vzhledem k ceně knihy si myslím, že to je za málo peněz muzika na celý rok!

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap