Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Snadný Tarot

-19%
Snadný Tarot - Barbara Moore

Snadný Tarot


Barbara Moore


Skladem v eshopu (1 ks)

259,- Kč  208,- Kč

Anotace:

Se správným vedením může být moudrost Tarotu dostupná každému! V tomto kompletu najdete vše, co potřebujete, abyste mohli začít vykládat karty a přijímat přesné a spolehlivé informace pro sebe a druhé již od prvního výkladu. Díky jednoduchým a srozumitelným pokynům, které vám pomohou začít při vykládání rychle využívat vaši přirozenou intuici, je Snadný Tarot tím nejlepším úvodem do fascinujícího světa vykládání Tarotu. Karty mají praktickou kapesní velikost, takže je můžete mít vždy u sebe.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

29.7.2017 - Renata
 Karty jsou barevné, jasné, obrazné - vyhovují jak intuitivním i logickým vykladačům a krásně se s nimi pracuje, v první chvíli mne připomněly karty cikánské. Snad jsou i svým způsobem stejně přímé... Knížka překvapila ještě víc. V obecné velmi rozsáhlé části jsem našla spoustu inspirativních informací a poskládání významů karet podle čísel dává tarotu zase jinou logickou souvislost. Také se mi líbilo, že mnohde autorka vytáhla z každé karty význam, který je obecně pokládán za vedlejší a zapomíná se na něj.

Něžná píseň

-19%
Něžná píseň - Leila Slimani

Něžná píseň


Leila Slimani


Skladem u dodavatele

268,- Kč  215,- Kč

Anotace:

Najmout si pro své dvě malé děti stálou chůvu je pro skromnou pařížskou domácnost Myriam a Paula finančně takřka neúnosné. Je to však jediná možnost, jak Myriam umožnit to, co potřebuje stejně jako vzduch a vodu: prosadit se v náročné profesi advokátky. Po počátečním ostychu a zdráhání mladí manželé zjišťují, že chůva Louise převrátila jejich život naruby. Totiž teprve tato hypervýkonná, pečující, vždy dokonalá hospodyňka dokázala v jejich bytě vytvořit opravdový domov – nejen pro jejich děti, ale i pro ně samotné. Postupem času však prohlubující se vzájemná závislost chytí trojici do pasti. Pokus o únik z ní vyústí v drama.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.7.2017 - Re
 Dalo by se říci, že Něžná píseň je příběhem o velkém množství laskavosti a dobrých věcí v životě… a o velkém tlaku a frustraci na straně druhé. A že celý ten příběh by se dal ohodnotit jako obrazná a do extrému zavedená koláž mateřství a duše každé unavené ženy. A pak rozběhněte svou fantazii a prožijte život s mladou rodinou v Paříži, která si právě pořídila rodinu a matka se šla realizovat do práce – vždyť jejich chůva zařídí všechno od péče o děti po dobrou večeři a úklid. A celou dobu přemýšlíte o tom, jak se tohle jenom mohlo proboha stát? Mohlo. Mohlo, protože… na konci pochopíte.

Kouzelná moc květin

-19%
Kouzelná moc květin - Tess Whitehurstová

Kouzelná moc květin


Tess Whitehurstová


Skladem v eshopu (1 ks)

359,- Kč  288,- Kč

Anotace:

Květiny jsou dokonalými průvodci při věštění, neboť podobně jako andělé přesahují svou fyzickou formu. Mnoho kultur a kosmologií květinám připisuje význam, který dalece přesahuje jejich léčebné účinky a krásu: představují božstva, odvěké duchovní příběhy, emoce, myšlenky, souvztažnosti, moudré vedení, mocná znamení - všechno, čeho si lidstvo odjakživa cenilo.


Nádherné vykládací karty Kouzelná moc květin můžete využít k získání nadhledu, zklidnění mysli, ujištění se o tom, co tušíte, nebo uskutečnění změn, po kterých toužíte. Poskytnou vám jak obecné, tak zcela konkrétní rady a dovedou vás k úspěchu. Mezi 44 květinami najdete například Vlčí mák, Kalu, Pomněnku, Jasmín, Durman a Levanduli.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

1.7.2017 - Renata
 Inspirativní karty vyprávějí příběh každé rostliny,… dávají doporučení. Cítíte se, jako kdybyste vedle nich seděli a nechali si šeptat do ouška právě ty jejich poklady tajného vědění… Řeknou vám, jak si co nejlépe v tuto chvíli ulehčit situaci, jak se co nejlépe zachovat, abyste dané situaci prospěli… Přivedou vás na plodnější myšlenky… Přivedou vás na přesnější myšlenky… Přivedou vás k sobě samým…

Horoskopy s tajenkou

-27%
Horoskopy s tajenkou - Felix Londor

Horoskopy s tajenkou


Felix Londor


Skladem u dodavatele

99,- Kč  72,- Kč

Anotace:

Někdo má štěstí v lásce, jiný se dopracuje k vysněné profesi, další najde smysl života v dětech a někdo je prototypem zdraví. Je to dáno i tím, v jakém znamení zvěrokruhu se jedinec narodil. Horoskopy s tajenkou odhalí, co ženám, mužům i dětem osud nadělil do vínku, jak tyto "dary" můžou prakticky využívat a jakým způsobem se elegantně vyhnou případným nástrahám. Tato kniha je jedinečná v tom, že podrobně rozebírá řadu oblastí a prognózy platí stále, nejenom v daném kalendářním roce. Navíc skvěle procvičí mozek, paměť, postřeh i logické myšlení, jelikož klíčové výrazy jsou vždy skryté v tajenkách.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

23.6.2017 - Ludmila
 Tuto knihu jsem koupila manželovi k svátku, horoskopy ho zajímají, kniha je dobře a přehledně napsaná, listujeme v ní celá rodina a ještě můžeme luštit křížovky, cena super

36x Vegetariánské dobroty

-19%
36x Vegetariánské dobroty - Claudia Lazar; Monika Cordes

36x Vegetariánské dobroty


Claudia Lazar; Monika Cordes


Skladem u dodavatele

149,- Kč  120,- Kč

Anotace:

Udělejte něco pro své zdraví! 36 vegetariánských receptů promění bezmasé vaření v opravdový kulinářsky´ zážitek. Pro každé roční období zde najdete předkrmy, polévky, saláty, hlavní jídla i skvělé dezerty a chutné svačinky. Nechybí ani užitečné tipy a zajímavosti o použitých ingrediencích. Ať už potřebujete trochu inspirace do vlastní kuchyně nebo roztomilý dárek, tyto karty jsou to pravé! Díky praktické velikosti můžete mít své oblíbené recepty vždycky po ruce.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

11.6.2017 - Re
 Doporučuji, protože je to skvěle inspirativní receptový soubor inspirace. Pěkný formát, malé, přehledné a přitom akorát plné informací navíc... Recepty nápadité, umožňující i další variace dle své fantazie.

36x Chia semínka

-19%
36x Chia semínka - Klaas Koolman

36x Chia semínka


Klaas Koolman


Skladem u dodavatele

149,- Kč  120,- Kč

Anotace:

Chia semínka jsou mocná zrníčka s jedinečnými účinky. Zasytí, pomáhají při snižování váhy a dodávají životně důležité látky. Skvěle se hodí při výrobě koktejlů, omáček a dezertů. A kromě toho jsou přirozenou náhradou vajec (nejen) pro vegany!


Vychutnejte si zdravá jídla připravená podle těchto karet. Mezi recepty najdete například salát z quinoy s mandlemi a chia-masové knedlíčky v husté rajčatové omáčce nebo chia pudink s jahodovo-mangovou pěnou a nechybí ani praktické rady a tipy a veganské alternativy.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.6.2017 - Renata
 Jedna z nejlepších kuchařských kartičkových publikací, protože kromě toho, že je praktického složení, tak je velmi praktická i obsahově. Recepty autor vybral tak, že tam je od každého typu vaření něco, takže si můžete vyzkoušet cokoliv od jednoduchých jídel až po ta složitější, nebo i taková, která mne inspirovala nejvíce – pouhé přidávání chia semínek do jídel, která už velmi dobře známe a vaříme běžně.

Vy mně taky

-28%
Vy mně taky - Bořek Mezník

Vy mně taky


Bořek Mezník


Skladem u dodavatele

145,- Kč  103,- Kč

Anotace:
Když píšou básně opravdoví chlapi, kteří mají svoje pády, úspěchy, lásky, touhy, přání a kopec problémů - počínaje třeba svedenou holkou, kterou bylo výhodnější nesvádět, a konče alkoholismem či rakovinou - vypadají jejich básně jako poezie Bořka Mezníka. Když je píší stejným jazykem, jakým mluvili v hospodě v době, kdy tam ještě před hospitalizací na psychiatrii chodili a tak tak se z ní dokázali odplazit, vypadají jejich básně také jako poezie Bořka Mezníka. <br> A když je píše chlap, který miluje svoje dcery, nechce už znovu zklamat svoji ženu, váží si práce, kterou konečně sehnal a zdraví, protože po chemoterapiích si ho budete vždycky vážit, tak je to básník Bořek Mezník. <br> Vítejte při čtení poezie chlapíka, který stál u zrodu brněnského anarchistického hnutí na začátku devadesátých let a teď bydlí v malém domku na kraji vesnice v kopcích za Boskovicemi, živí se jako obchoďák a občas se mihne v partě kolem sdružení Vítrholc.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

12.5.2017 - Albert
 Šťavnatá, avšak nevyumělkovaná poezie, která jde až na dřeň.

36x Sladký život

-46%
36x Sladký život - Claudia Lazar; Monika Cordes

36x Sladký život


Claudia Lazar; Monika Cordes


Skladem v eshopu (1 ks)

149,- Kč  79,- Kč

Anotace:

Dopřejte si krátkou pauzu od každodenního shonu a oslaďte si život! 36 báječných sladkých receptů, které najdete v tomto balíčku, jsou nejenom hříšně dobré, ale i zdravé. Je známé, že přemíra cukru lidskému tělu škodí. Tyto recepty jsou však sestavené s ohledem na rovnováhu, a tak můžete mlsat, aniž byste škodili svému zdraví. Mezi recepty najdete například sladké cuketové muffiny, borůvkovo-mandlové pusinky nebo sorbet z vodního melounu. Díky praktické velikosti můžete mít oblíbené recepty vždy po ruce, nebo jimi potěšit své přátele.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

10.5.2017 - Renata
  Mnoho ingrediencí se tu opakuje (pomeranč, mák…) Autorky také radí s chytrým plánováním a vařením, při kterém si vše dobře promyslíme a vyhneme se tak zbytečnému vyhazování jídla, neekonomickému vaření. Pokud děláme například suflé, ach můj bože, tady je lilkové, ale klidně bych zkusila i dýňové!... tak si zbylé žloutky schováme na palačinky. A zkuste někdy dělat palačinky jen ze žloutků – je to čirá slast! Řekla bych, že se tady i díky tomu, že si můžete kartičky hezky rozložit, naučit myslet prostorově. Více v časových horizontech. A pak stačí jen nějakou dobu vytrvat, než nám takové myšlení přejde přímo do krve. Líbí se mi. Moc!

Konečně mám koně

-19%
Konečně mám koně - Melinda Folse; Helena Fišerová

Konečně mám koně


Melinda Folse; Helena Fišerová


Skladem v eshopu (1 ks)

359,- Kč  288,- Kč

Anotace:

Přinášíme vám dosud nejobsáhlejší příručku napsanou ženou pro ženy, která mistrně spojuje praktické informace s mnohaletými zkušenostmi autorky.


Tajemné a magické pouto mezi lidmi a koňmi se proplétá napříč civilizacemi, kulturami a generacemi. Nejvýraznějším a nejhlubším příkladem takového pouta jsou však vztahy, které vznikají mezi koňmi a ženami. Koně mají totiž úžasnou schopnost pomoci nám, ženám, znovu navázat kontakt s naší citlivou a hravou stránkou. Něžný dotek sametového koňského chřípí na rameni dokáže v jediném okamžiku připomenout radost, která pramení ze splynutí s přírodou.


Konečně mám koně je kniha pro ženy, jejichž srdce touží po takovém spojení. Pokud vám připadá, že se váš život přehoupl do druhé poloviny a na dětské sny o koních už zbyly jen mlhavé vzpomínky, tato kniha vám vnese do života trochu koňské energie a vezme na cestu, která vás po krůčcích dovede k naplnění tužeb z mládí, v sedle, ve výběhu i v životě.


Melinda Folseová nejprve ukáže, že "nikdy není příliš pozdě", a pak vás důkladně seznámí s koňským světem, který může být někdy chaotický a matoucí. Nabízí vám mnoho užitečných a moudrých rad od zamyšlení před nákupem koně, přes správnou péči, představení jezdeckých aktivit a disciplín až po doporučení ohledně výstroje, řešení problémů a naslouchání vašemu koňskému společníkovi.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.5.2017 - Re
 Nemusíte všeho nechat a koupit si koně. Můžete mít i zcela jiné sny! Je to těžké, je to snadné… jak se to vezme, ale jisté změny v životě to chce. Přerovnat priority. U čtení této knihy jsem si uvědomovala víc a víc, kolik prostoru věnuji naprostým zbytečnostem a jak mi život utíká mezi prsty. Svůj životní sen možná žiji, ale často mi umírá pod rukama, protože ho neumím správně živit. A abych to dokázala, chce to, musím si to přiznat, více odhodlání, občas bolest a občas pořádné odříkání od své lenosti a únavy. Prý se to vyplatí, tvrdí Melinda Folse. A o tom tahle kniha je především, o cestě za snem, ať je jakýkoliv.

Pes Jejího Veličenstva

-19%
Pes Jejího Veličenstva - David Michie

Pes Jejího Veličenstva


David Michie


Skladem v eshopu (1 ks)

239,- Kč  192,- Kč

Anotace:

Štěně corgiho, kterého se jeho bezohlední chovatelé chtějí kvůli převislému uchu nemilosrdně zbavit, zachrání britská královna, a tak se malý corgi ocitne na zámku ve Windsoru, ve světě rudých koberců a přepychových komnat - a bez hromad špinavého prádla. Okouzlující Nelson si rychle získává náklonnost všech členů královské domácnosti a dává nahlédnout do života královny ze své psí perspektivy. Stává se svědkem jejích setkání s celebritami, filantropy a poradci, a slýchává jejich vzácné postřehy o tajemství života. Díky jednomu z nejtajemnějších poradců Její Výsosti zjišťuje, jak starodávné zvyky a symboly působí mocně i v současnosti. Poznává také nejpřekvapivější vlastnost královny: jemné a zároveň neochvějné očekávání, že každý, s kým se setká, ze sebe dává to nejlepší.
Pes Jejího Veličenstva je plný radosti ze života, humoru a dobrodružství. Nelsonův sáhodlouhý seznam přečinů a přehmatů hravě strčí do kapsy jeho dobrosrdečnost a hluboká moudrost, která určitě potěší každého, kdo ví, jak se psi dokážou usmívat a jak vřelý mají jazyk.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

3.5.2017 - Renata
 Strávit pár měsíců u kotníku Jejího Veličenstva Alžběty II.? Žádný problém. Navíc očima roztomilého, vychytralého a moudrého psíka, corgie Nelsona. Autor budí dojem, že v královském paláci opravdu pobýval a docela by mne zajímalo, jaká byla jeho praktická příprava na psaní této knihy. Nádherně a uvěřitelně rozepsal doslova mystický a pohádkový příběh s prvky tak praktickými, že máte pocit opravdového splynutí s životním stylem královské rodiny. A rozpor mezi prostředím, ze kterého Nelson pochází a do kterého přichází je potom živnou půdou pro všechny psí úvahy.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2018 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap