Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Máme rádi knihkupce

Recenzované knihy

Tarot magické přítomnosti - Kniha a 78 karet

-42%
Tarot magické přítomnosti - Kniha a 78 karet - Poppy Palin

Skladem v eshopu (1 ks)

695,- Kč  399,- Kč
Anotace:

Jak nacházet moudrost z tarotových karet v realitě všedních dnů? Ponořme se do obrázků, ze kterých nás obklopuje hluk ulice, cinkání peněz, křik, chaos, ale i smích, vůně kávy na stolečku a se stmívajícím večerem kočičí předení. Tarot magické přítomnosti si hraje s dnešní dobou, ukazuje nám, co cenného bychom měli vidět za oponou šedivosti všedního dne. Ať už to jsou prchavé a zdánlivě bezvýznamné chvilky, nebo silná uvědomění v obtížných situacích či při setkání s handicapovanými či jinak odlišnými lidmi. Svět je tak pestrý! Uvidíme, jak vypadají novodobá vězení, strachy, ale také obrazy toho, co nás dnes i zítra může přivést na cestu životního štěstí. Naučme se vidět a vnímat magickou přítomnost a moudrost v ní skrytou...



Recenze:
Recenzí celkem : 1

2.3.2020 - renata
 Tarot má své charisma spočívající v tužkou kreslených obrázcích, které "jako by byly v pohybu". A ve významech věrně odrážející všední dny. Někdy je náročný na výklad, jindy to jde samo: pokaždé jinak.


Lucinka a kouzelná zvířátka

-21%
Lucinka a kouzelná zvířátka - Eliška Mauleová

Skladem v eshopu (2 ks)

199,- Kč  156,- Kč
Anotace:
Lucinka je úplně normální šestiletá holčička. Má ráda legraci a nerada chodí večer do postýlky. Je to podle ní velká nuda. Až jednou se začnou dít věci...Už usnula a zdál se jí sen? Nebo ještě nespí? Proč je v jejím pokojíčku všechno vzhůru nohama? Jisté je jen, že Lucinka poznala spoustu hodných a veselých kamarádů.Pojďte se s Lucinkou a kouzelnými zvířátky vydat za dobrodružstvím a užijte si s nimi spoustu legrace u Lucinky doma, ve škole i na výletě v zoo.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.2.2020
 Krásné kniha plná obrázků a krátkých textů. Děti ocenily především vtipné obrázky, malované přes celé stránky.


Tantrický sex a menopauza

-19%
Tantrický sex a menopauza - Diana Richardson; Janet McGeever

Skladem u dodavatele

349,- Kč  280,- Kč
Anotace:

Jako ženy žijeme v těsném spojení se svým tělem - skrze menstruaci, těhotenství, porod, mateřství a menopauzu. Každý z těchto přechodů nás v mnoha směrech změní a většinu z nich také oslavujeme. Menopauza však často v ženách vyvolá sklíčenost, jako kdyby naše těla byla poškozená nebo nedostačující, obzvlášť v oblasti sexuality a intimity. K menopauze můžete ale přistoupit také radikálně pozitivním způsobem, zaplaveny pocitem vitálního probuzení a znovu-zažehnutí ženské sexuality, kreativity a spirituality.Autorka několika bestsellerů o vědomém milování Diana Richardson a psychoterapeutka Janet McGeever, obě také učitelky tantry, vám ve své nejnovější knize vysvětlují, co můžete v menopauze očekávat na fyzické, emocionální a spirituální úrovni a co může znamenat pro partnersky´ vztah. Podrobně zde popisují tantrické techniky a cvičení, které vám pomohou spojit se s intuitivní moudrostí vašeho těla a srdce a pomohou vám osvobodit se od očekávání výkonu konvenčního sexu. Vysvětlují, v čem je tantra ženám v menopauze blízká a jak jejich těla přirozeně vstupují do tantričtější fáze zaměřené na kreativitu a spiritualitu. Prozkoumáte s nimi, jak se dá sex praktikovat nejen pro sex samotný, ale také pro zlepšení zdraví, vztahů, lepší sebeovládání, emocionální rovnováhu a k dosažení rozšířeného vědomí. Využijte menopauzu k prohloubení své důvěry v dokonalost fungování ženského těla a začněte prožívat skutečnou intimitu a hlubokou lásku na úrovni, která byla dosud nepředstavitelná.Menopauza je časem znovuzrození - to, čemu v Číně říkali druhé jaro - a může by´t také časem hlubokého sexuálního probuzení. Tato kniha vám nabízí skvělého průvodce tímto významným životním přechodem.- MUDr. Christiane Northrup -



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.1.2020 - renata
 Ono okřídlené – když děti vyletí z hnízda, je čas začít si plnit sny. V podstatě nám toto kniha potvrzuje, ženské tělo, hormony, psychika – je právě k tomuto přirozenému vývoji stavěno. Jak si poradit s tím, co vyvře v tento čas, jak se smířit s odcházející mateřskou plodností, jak to vše oplakat, jak pochopit vztek a smutek,.. s tím vším autorky pomohou nejrůznějšími praktickými vizualizačními i reálnými technikami. Ale už jen pochopení celého principu je úlevné.


Soulsex - Objevte znovu kouzlo fyzické lásky

-19%
Soulsex - Objevte znovu kouzlo fyzické lásky - Eva Maria Zurhorstová
Anotace:

Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres. Ať už se svým partnerem roky nespíte, nebo jen zřídka, nebo máte po krk sexu, který vás nenaplňuje – nic z toho není důvodem k rozchodu, studu ani k pochybnostem o sobě samých. Pouze nastal čas na nový začátek! Tak jako se z každého vztahu dříve či později plíživě vytratí zamilovanost, slábne postupně i touha.
A právě tehdy přichází prostor pro lásku, a to i fyzickou. „Sex může být příčinou všech vztahových problémů, nebo jejich lékem,“ říká přesvědčeně Eva Maria-Zurhorst. V této knize ukazuje, jak moc je veškerá sexuální frustrace založená především na nedorozumění a nevědomosti. K naplňujícímu milostnému životu podle ní není třeba ani supermilenců, ani sexuálních bohyň, nýbrž mužů a žen, kteří budou ochotni porozumět jemné řeči svého těla. A znovu propojit sex se srdcem.
Soulsex je nový, jemný a vysoce naplňující přístup k fyzické lásce, který působí ozdravně jak na neukojitelnou sexuální touhu, tak na sexuální nechuť. Jemně a bez námahy vrátí do vašeho těla život a pomůže vám s partnerem dosáhnout zcela nových, hlubších schopností vníma´ní. Konečně můžete jeden druhému opět důvěřovat a s požitkem se tělesné lásce oddat.


"Skrze pochopení a praktické návody pro intimní lásku se vám otevře nový svět a možná budete překvapeni, když se dozvíte, jak i ve vztahu, který jste vnitřně možná vzdali, můžete znovu prožívat vyživující lásku a vášeň."
- Denisa Říha Palečková, lektorka intimity a vztahů -


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

31.1.2020 - renata
 Sympatické je rozdělení knihy na dvě části: starý sex a nový sex. V první části se dozvídáme celou paletu různých nepříjemností, vzteků, bolů a bloků, které nás mohou ve vztahu potkat a které postupně ochlazují ložnici. Pěkná drbárna, tohle rve srdce a se stejně postiženými souzní tak, že jde snad o nejemotivnější část knihy. Ale zároveň autorka vysvětluje, proč se tak děje a kde jsou příčiny toho, že máme sexu po krk. A kde vznikly naše bolavá místa v dětství a ve vztahu k lidským vztahům obecně.


Karty světla

Karty světla - Rebecca Campbell; Danielle Noel

Skladem v eshopu (1 ks)

444,- Kč
Anotace:

Karty světla byly vytvořeny proto, aby vám pomohly slyšet šepot duše, prohloubit a zesílit jasnozřivé smysly, nastolit v životě rovnováhu a znovu se naladit na rytmus Vesmíru. Budete-li pravidelně pracovat se svým světlem, zjistíte, že intuici uslyšíte čím dál jasněji. S každým dalším týdnem bude její šepot hlasitější. Vaše vize budou čím dál silnější. A vy si začnete víc a víc věřit. Když se zavážete, že budete věnovat více času své duši a dovolíte jí vést vaše dny, zjistíte, že svou jedinečnou přítomností rozjasňujete svět. Sloužíte světu tím, že jste jednoduše sami sebou. Karty světla jsou nástrojem k prohloubení vztahu s vaší duší a Zdrojem. Namísto hledání odpovědí nebo rad z vnějšku vnímejte každou z karet jako bránu do portálu vašeho vlastního vnitřního vedení, jako nástroj cesty k vědomí, které čeká, aby vám právě teď mohlo být odhaleno.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

17.12.2019 - renata
 Tak čisté, tak jemné, tak sváteční. A když je přidáte ke klasickému tarotu, uvidíte, že dokáží vytáhnout z klasických karet tu jemnou malou informaci, která by měla být ve vašem výkladu jako třešnička na dortu. Sladká, nebo i s peckou – to už přijde na to.


Pravidla skutečných ninjů

-19%
Pravidla skutečných ninjů - Petra Štarková

Skladem v eshopu (1 ks)

249,- Kč  200,- Kč
Anotace:

Do třídy přišel nový kluk a s ním spousta problémů. S nikým se nebaví, sprostě nadává, a navíc se pere. Spolužáci zjišťují, že to s ním nebude lehké. Ale jednoduché to nemá ani sám Ivoš. Naštěstí je tady Lenka, sociální pracovnice věnující se bojovému umění. Díky ní a knize o ninjech se Ivoš stane následovníkem umění starodávných bojovníků. A naučí se, že problémy se neřeší útěkem ani rvačkou. Dokáže se jim nakonec postavit jako skutečný ninja?



Recenze:
Recenzí celkem : 1

9.12.2019
 Moc se synovi líbí.


Můj otec byl MIB

Můj otec byl MIB - Jan van Helsing,Jason Mason

Neznámá dostupnost

690,- Kč
Anotace:

Mimozemšťané žijí mezi námi, a to již hodně dlouhou dobu!


Kdo jsou tito záhadní Muži v černém (MiB)? Od 50. let minulého století se objevují u fenoménu UFO, dotěrně se vyptávají svědků, konfiskují jim pořízené fotografie, a někdy je dokonce i ohrožují. Víme o nich dosud jen velmi málo. Jistý MiB kontaktoval krátce před smrtí svého syna, uvedl ho do této organizace jako svého nástupce a zasvětil do zákulisního dění, jež se odehrává na pozadí nám známých událostí. Jedná se o svět plný tajných organizací, zázračných technologií, které známe jen ze sci-fi filmů, i utajených mocenských struktur, jež naši planetu pevně svírají v pařátech. Když se Jason Mason dozvěděl od svého otce všechny informace o činnosti a cílech této organizace, zmocnil se ho takový vztek, že se rozhodl podělit o tajné vědomosti s veřejností. Na podzim roku 2015 kontaktoval Jana van Helsinga a poskytl mu interview, které mělo původně vyjít v knize Whistleblower!. Na Jana van Helsinga zapůsobily Jasonovy informace tak mocně, že ho vyzval, aby o tomto tématu napsal celou knihu. Jason Mason se tedy pokusil doložit neuvěřitelné skutečnosti, o nichž mu vyprávěl jeho otec, a jeho tvrzení i zjištění doplňují aktuální výpovědi whistleblowerů, například Coreye Goodea, Michaela Prince, Simona Parkese, Williama Tompkinse a dalších. Čtenářům se tak otvírá zcela nový náhled na svět.


Kniha pojednává (nejen) o těchto mimořádně zajímavých otázkách:
- Žijí mimozemšťané na Zemi již miliony let?
- Jakou roli hráli Chazaři, co je prapůvodem Baalova kultu a Babylonského bratrstva a jak vnímali první křesťané Ježíše Krista?
- Jsou jezuité a příslušníci italských rodin černé šlechty mocnější než Rothschildové a Rockefellerové?
- Čím se zabývají ultratajné projekty stínové vlády?
- Kdo jsou Nordici a Drakoniáni?
- Existovaly na Antarktidě německé základny a jsou tam dodnes?
- Vlastní Vatikán důkazy o starobylých vysoce rozvinutých civilizacích a o přítomnosti mimozemských ras na Zemi?
- Žili dříve na Zemi obři a existují o tom důkazy?
- Je Měsíc umělé těleso? Co se skutečně odehrávalo v rámci misí Apollo?
- Jak je to s návratem nebeského tělesa Nibiru a božstev Anunnaki a kdo jsou tajní bohové iluminátů?
- Existují přístroje, které nahlížejí do budoucnosti?
- Funguje již déle než šedesát let tajný vesmírný program se základnami po celé Sluneční soustavě, který je pod kontrolou tajných německých společností a členů SS?
- Jsou po celé Galaxii rozmístěny vstupní portály, jimiž je možné cestovat?
- Prožíváme v současnosti zvýšení frekvencí v naší části Galaxie?
- Pomáhají nám příznivě naklonění mimozemšťané s pokročilými technologiemi v tom, abychom tyto změny šťastně přečkali a aby se Země definitivně osvobodila od vlády temných sil? Lze cestovat v čase?
-Co je cestovatelům v čase známo o minulosti a budoucnosti Země?


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.11.2019 - renata
 Téma zdaleka není jen o mimozemšťanech, ačkoliv se zdá, že vše se se vším prolíná. Kdoví, třeba ukáže čas, ostatně desítky až stovky faktů a informací, které se tu dozvíte – to je pestrá paleta do budoucnosti.


Magické dimenze - Kniha + 44 karet

-19%
Magické dimenze - Kniha + 44 karet - Lightstar

Skladem v eshopu (1 ks)

444,- Kč  356,- Kč
Anotace:

Průzračná, až jiskřivá čistota těchto karet snadno vchází do lidské duše, osvěží ji a budí intuici. Díky ní pak dostáváte přesně ty informace, které potřebujete v tu danou chvíli. Autorka připravila pět unikátních věšteckých výkladů a tři mocné aktivační výklady pro zdravé vztahy, léčení a získání peněz. V každém případě vás čeká cesta do dimenzí snad celého vesmíru. Karty Magické dimenze dávají klíče ke štěstí, k umění být pánem svého osudu. Není právě tohle nejdůležitější na světě? Zasněné, hluboké, třpytivé a jasné karty pro meditaci i ryze praktické výklady vás určitě osloví a přinesou inspiraci k životní změně. Nechte se vést...



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.11.2019 - renata
 Kartičky vypadají tak nádherně, křehce a jsou souborem maličkých uměleckých dílek, jejichž sílu poznáte po prvním výkladu. Sedla jsem si s nimi napoprvé a hned. A snad je to tou modrou zářivou barvou, ale měla jsem pocit, jako by v ruce ožívaly a brebentily… hodně a hodně, ale tak důrazně a přesně, že dodnes na ně sahám s respektem.


Andělská inspirace

-19%
Andělská inspirace - Kim Dreyer

Skladem u dodavatele

229,- Kč  184,- Kč
Anotace:

Andělé, okřídlení strážci z duchovních světů a boží poslové, jsou již od pradávna důležitou součástí různých náboženství a kultur.


Tento nádherný soubor 44 karet byl vytvořen s přáním přivést vás blíže k andělům, aby se vám mohlo dostat jejich pomoci, lásky a ochrany. Povznášející poselství karet vám přinášejí rady, jak prohloubit vaše poznání a jak posílit napojení na energie vašich andělů.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

25.11.2019 - renata
 Milé, sváteční karty, které jen tak lehce pohladí, ale někdy umí opravdu zasáhnout na citlivém místě. Skvělý doplněk k tarotům nebo k denním inspiracím nebo takovému relaxačnímu probírání se životem nad šálkem čaje.


Kronika zániku Evropy

Kronika zániku Evropy - Vlastimil Vondruška

Skladem u dodavatele

579,- Kč
Anotace:

Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný "Jak to celé začalo" popisuje léta 1984 - 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy. Druhý díl "Jak by to celé mohlo skončit" modeluje formou utopie jeden z možných vývojů společnosti po roce 2020, který by mohl vést až k zániku evropské civilizace. Zakladatel rodu Adam Wagner, sociolog a odborník na Orwellovo dílo, předvídá budoucí rozpad západoevropské demokracie, a proto s členy rodiny a přáteli budují malé chráněné sídlo, za jehož hradbami se hodlají bránit, až dojde k sociálnímu rozvratu, hospodářské krizi a bojům o přežití.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

8.11.2019
 


Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2021 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap