Expedice, způsoby platby a odeslání

Recenzované knihy

V poutech rozkoše

-24%
V poutech rozkoše - Jaiya

V poutech rozkoše


Jaiya


Skladem u dodavatele

349,- Kč  262,- Kč

Anotace:
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek. To, co se naučíte, vám pomůže zpestřit milostny´ život a dosáhnout vysokého stupně neobyčejné sexuální extáze. Zároveň si vylepšíte vztah a celkové propojení a soulad s partnerem. Ze zkušenosti vím, že provozování perverzního sexu vás nabije silou i v životě mimo ložnici.<br><br> Knihu V poutech rozkoše jsem naplnila hromadou tipů, nástrojů a technik, které vám okoření sexuální život. Ten vás pak bude daleko více a déle naplňovat. Od vás očekávám, že se o vše podělíte s přáteli halasny´m zvoláním: "Tady je opravdická nálož sexu a la Padesát odstínů!" <br><br> Poskytuji vám svolení k tomu, abyste se odvážili vykročit za hranice svých sexuálních představ. Dovoluji vám prožít úžasnou vášeň, pochopit vlastní erotickou podstatu, najít v sobě soucit k ostatním a napojení na druhého, požádat o to, co v ložnici chcete, a překonat překážky, které vám mohou bránit v dosažení jedinečné rozkoše. A v průběhu toho všeho si užít spoustu legrace.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

28.12.2016 - Renata
 Autorka tu ukazuje nejhlubší sexuální psychologii. Souhlasím. Možná i to slovo „perverze“ trošku přehodnotíte, protože to nutně nemusí být něco nechutného, ale něco, co je za hranicí běžnosti, nikoliv ale za hranicí normálnosti. Řekla bych, že to je kniha, která vidí za roh, za ten temný roh, který jsme raději vytěsnili, ale někdo si z něj například udělal životní styl. No ano, netušila jsem, že bdsm je životní styl a partnerství jsou na tomto stylu zakládány. A takových věcí je v knize mnohem víc! Doporučuju i jen pro čistou osvětu na toto téma….

Thothův Tarot Zrcadlo duše

-19%
Thothův Tarot Zrcadlo duše - Aleister Crowley; Gerd Ziegler

Thothův Tarot Zrcadlo duše


Aleister Crowley; Gerd Ziegler


Skladem u dodavatele

587,- Kč  470,- Kč

Anotace:

Thothův tarot na svých obrazech pojímá široké spektrum astrologických, numerologických a jiných symbolů a souvislostí. Nabízí vám zdroj hlubšího poznání. Lady Frieda Harris ztvárnila sérii 78 magických obrazů podle náčrtů a pokynů známého okultisty Aleistera Crowleyho.
Součástí této nové sady je tarotový bestseller Tarot zrcadlo duše, ve kterém se dozvíte jak karty vykládat a hlouběji pochopit. Pomůže vám při práci s kartami ať už jako průvodce vaším nitrem nebo při řešení každodenních situací a obtížném rozhodování. Kromě podrobného popisu a výkladu všech karet zde najdete také doplňující otázky, klíčová slova, odkazy, doporučení a afirmace.


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

26.12.2016 - Renata
 Styl je svěží a moderní. Když si všimnete stylu, jakým jsou psány ezoterické knihy z devadesátých let a jakým jsou psány dnes, rozdíl je patrný. Dostáváme se do stavu, kdy to přestává být cosi magického, pro vyvolené a tajemné, ale stále častěji lze i obyčejný tarot navléci na jednoduchou psychologii. Zrcadlo duše z pera tohoto německého autora tedy velmi věrně, s pokorou a zároveň s novou šťávou dodal textu a obrazům Crowleyho tarotu nový nádech, který si myslím, se bude čtenářům a milovníkům karet opravdu líbit. Jednoduše, svižně, čtivě!

Harry Potter a prokleté dítě

-15%
Harry Potter a prokleté dítě - J. K. Rowlingová

Harry Potter a prokleté dítě


J. K. Rowlingová


Skladem v eshopu (3 ks)

499,- Kč  420,- Kč

Anotace:

Harry Potter to nikdy neměl snadné a teď, jako přepracovaný zaměstnanec Ministerstva kouzel, manžel a otec tří školáků, to má ještě těžší. Potýká se s minulostí, která nechce zůstat tam, kam patří, a jeho nejmladší syn Albus se mezitím musí prát s tíhou rodinného dědictví, o které nikdy nestál. Minulost a současnost se čím dál hrozivěji prolínají a otec i syn zjišťují nepříjemnou pravdu: temnota někdy vyvěrá z nečekaných míst.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.12.2016 - MIZ
Pozor! Je to SCÉNÁŘ divadelní hry! Třeba to čitelné bude, ale nevím, nevím, pro mládež asi ne.

Velká škola stínování

-19%
Velká škola stínování - Svojtka

Velká škola stínování


Svojtka


Skladem v eshopu (1 ks)

199,- Kč  160,- Kč

Anotace:

Neumíte příliš malovat, a přesto byste si rádi sami vytvořili obrázky, které si můžete zarámovat a pověsit doma na stěnu? S touto knížkou to není žádná utopie. Poznejte s ní kouzlo černé a bílé barvy a naučte se s ní stínovat! Techniky stínování jsou zde srozumitelně popsány a obsahuje i mnoho rad a triků, s nimiž všechny uvedené postupy snadno zvládnete. Stínování je pak opravdu snadné. Na každé dvoustránce najdete vždy vlevo již vystínovaný výjev a na protější straně ten samý výjev v hrubých obrysech. Záleží jen na vás, jak jej dotvoříte.


Brzy si uvědomíte si, že stínování tužkou není vůbec obtížné – že je vlastně docela snadné. Tužka se vám v ruce změní v kouzelný proutek a na papíře se začnou objevovat poutavé kresby – portréty, překvapivé krajiny, krásná zátiší i zajímavá zvířata. Udělejte si radost! Nechte se zavést do magického černobílého světa!


 



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.12.2016
 Velmi užitečná kniha pro ty, co se chtějí naučit stínovat. :)

Vánoční hvězdy z korálků - TOPP

-19%
Vánoční hvězdy z korálků - TOPP - TOPP

Vánoční hvězdy z korálků - TOPP


TOPP


Skladem v eshopu (1 ks)

119,- Kč  96,- Kč

Anotace:

Vánoční hvězdy z korálků vytvářejí neodmyslitelnou atmosféru Vánoc. Ať již navlékané či nasunované na magickou perli, každý si tu svou najde. V knize najdete postupy vysvětlené krok za krokem a barevná schémata navlékání všech uvedených hvězd.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.12.2016
 Skvělá knížka :)

Modurit - Techniky a inspirace k výrobě šperků, korálků a dekorativních uměleckých předmětů

Anotace:

Modurit je jedním z nejoblíbenějších a nejuniverzálnějších materiálů dostupných všem amatérským i profesionálním tvůrcům. Můžeme z něj vyrobit celou řadu okrasných a uměleckých předmětů od korálků, knoflíků a šperků až po dekorativní krabičky, složité mozaiky a miniaturní sošky. Naše kniha popisuje krok za krokem více než padesát. Názorné barevné fotografie zachycují základní dovednosti, jako je válení, míchání barev a pečení a postupují k stále složitějším technikám modelování. Všechny nástroje a postupy zde najdete srozumitelně popsané, takže se rovnou můžete pustit do práce. Galerie výrobků zahraničních umělců pracujících s moduritem vás ohromí tím, čeho je možné dosáhnout, a zároveň poskytne inspiraci pro vaše vlastní zajímavá díla.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

14.12.2016
 Velmi pěkná knížka plná nápadů. Rozhodně doporučuju. :)

Ježíš tě volá

-10%
Ježíš tě volá - Sarah Youngová

Ježíš tě volá


Sarah Youngová


Skladem v eshopu (2 ks)

350,- Kč  312,- Kč

Anotace:

Misionářka Sarah Youngová si psala modlitební deník. Po mnoha letech zapisování proseb se rozhodla, že si bue víc všímat, co jí chce říci Spasitel, místo aby stále o něco žádala. S tužkou v ruce se vydala na cestu, která jí – a posléze také mnohým na celém světě – navždy změnila život.
Na těchto stránkách naleznete slova a biblické verše, které jí Ježíš s láskou položil na srdce. Slova ujištění, pokoje, naděje. Slova, která jí pomohla víc vnímat jeho blízkost a prožívat radost, jež z jeho blízkosti pramení.
Ježíš volá i vás. Možná si, stejně jako autorka, potřebujete uvědomit, že Bůh je s vámi. Možná vám někdy připadá, že Ježíš je daleko, a netušíte proč. Možná jste se od něho vzdálili víc, než si dokážete připustit. Tato knížka krátkých úvah na každý den vám může pomoci se Kristu zase přiblížit a proměnit svůj čas s ním z monologu v dialog. 
Každý den je napsán tak, jako by k vám mluvil sám Ježíš. Protože on mluví. Slyšíte, jak vás volá?



Recenze:
Recenzí celkem : 1

24.11.2016 - Eva
 Moc hezká kniha, napsaná tak, jako by Ježíš mluvil přímo ke mně. Na každý den v roce je to pár řádků a pod textem jsou odkazy na biblické verše, z kterých text vychází. Rozhodně doporučuji, hlavně ženám, neboť čtenář je oslovován v ženském rodě.

Andělské rady

-19%
Andělské rady - Doreen Virtue; Radleigh Valentine; Marius Michael-George

Andělské rady


Doreen Virtue; Radleigh Valentine; Marius Michael-George


Skladem v eshopu (1 ks)

199,- Kč  160,- Kč

Anotace:
Potřebujete si rychle vytáhnout kartu, která vás povzbudí a dodá vám pocit jistoty? Rozhodujete se mezi několika možnostmi a hledáte jasnou odpověď? <br> Nádherně ilustrované andělské vykládací karty Andělské rady vám přinášejí jednoduché, srozumitelné a spolehlivé odpovědi na vaše otázky. Nyní jsou karty navíc v nové praktické velikosti, abyste je mohli mít vždy při sobě. V přiložené knížečce najdete popis základních způsobů vykládání a podrob­nější významy poselství jednotlivých karet. Přizvěte si své anděly na pomoc.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.11.2016 - Renata
 Pro mne jsou to úchvatné a zdobné karty pro doplnění klasických výkladů nebo pro různé denní výklady, týdenní tendence a pro všechny ty chvíle, kdy potřebujete něčím speciálním doladit informaci, kterou už máte. Jsou velmi motivující, směrující…

Nestárnoucí tělo - Pro ženy všeho věku

-24%
Nestárnoucí tělo - Pro ženy všeho věku - Sarah Schenkerová; Peta Bee
Anotace:
Tohle není kniha o tom, jak vrátit čas nebo o tom, jak nepřijímat stárnutí. Není ani o lpění na mládí vyvolané zoufalstvím. Tato kniha je o tom, že je v silách prakticky každé ženy navzdory věku dosáhnout plochého břicha, pevných paží a postavy třicátnice. Nabízí vědecky podložené a funkční postupy pro ubrání plynu na cestě ke stáří, nabízí stravovací postupy a cvičení tak, jak je ještě nikdo nesestavil.

Recenze:
Recenzí celkem : 1

21.11.2016 - Renata
 Tak samozřejmě je to trošku nadsázka, stárneme všichni, ale principem knihy je porozumění organismu po 35. roce věku a v dalších jeho dekádách. A několik opravdu revolučních názorů. Perfektní návod, jídelníčky, cvičební plány a čtivá teorie!

Kouzelní delfíni a mořské víly

-50%
Kouzelní delfíni a mořské víly - Doreen Virtue

Kouzelní delfíni a mořské víly


Doreen Virtue


Skladem v eshopu (1 ks)

319,- Kč  159,- Kč

Anotace:

Tyto úžasné vykládací karty byly speciálně vytvořeny k tomu, aby vám usnadnily dosahování vašich cílů, nalezení smyslu života a zhmotňování vašich božsky inspirovaných snů a přání. 44 nádherně ilustrovaných karet vám pomůže vplout do oceánu vašeho podvědomí, kde mohou hluboké myšlenky a pocity vytvářet (nebo blokovat) to, po čem vaše srdce touží. Přiložená příručka vás naučí jak karty používat k dokonale přesným výkladům sobě i druhým.



Recenze:
Recenzí celkem : 1

20.11.2016 - Renata
 Praktická velikost je tak akorát do dlaně. Nádherné obrázky, zdobné okraje karet a stručná poselství přímo na kartách. Jsou připraveny k okamžitému použití a snad díky velikosti jsem si s nimi sedla na první pohled.

Recenzované knihy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2017 Miloslava Krumlová Knihkupectví K&T Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 41226020 DIČ: CZ496115256, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap